A Nagykanizsa melletti Nagyrécsén a helyi asszonyok az ország számos főzőversenyén nagy sikerrel szerepeltek. Az idősebb generáció mellett ott állnak a fiatalok, akik minden tudást átvettek tőlük, és ugyanolyan boszorkányos ügyességgel készítik ízletes ételeiket, mint akiktől tanulták. Bemutatjuk a Szent László római katolikus templomot, az Inkey-kastélyt, amely a térség turisztikai központja, és Harangozóné Németh Beatrix fazekast is. A civil szervezetek közül bepillantunk a helyi iskola néptáncosainak műsorába, és meghallgatjuk a kórus népdalcsokrát. A műsorban a következő ételek elkészítésével ismerkedhetnek meg: Savanyú krumplileves füstölt sonkával, Vargányás dödölle medvehagymás tejföllel Zsemlerétes, Paradicsomos káposzta kacsahússal, Zalai borítós és Lakodalmi cukorperec.
Figyelem: A beküldött észrevételeket a szerkesztőink értékelik, csak azok a javasolt változtatások valósulhatnak meg, amik jóváhagyást kapnak. Kérjük, forrásmegjelöléssel támaszd alá a leírtakat!
Az értesítések jelenleg le vannak tiltva! Amennyiben szeretnél cikkajánlókat kapni, kérlek, hogy a böngésző Beállítások / Értesítések menüpontja alatt állítsd be az értesítések engedélyezését!
Hozzászólások