Ízőrzők: Egerszalók

magyar ismeretterjesztő film, 30 perc, 2010

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?
Gasztronómiai kalandozásunk következő állomása a borairól, fürdőjéről híres Egerszalók. A közismert Palóc leves mellett elkészítjük az ízletes Laskó-völgyi halászlevet. Három különleges étel elkészítésével is megismerkedhetnek a nézők: barna sörben párolt kakas, kemencés babos csülök és fűszeres házinyúl kerül az asztalra.

Stáblista

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
feketevipera 2011 jún. 09. - 07:54:00
Belenéztem a mûsorba, jók voltak az ételek, no meg különleges látványt nyújtottak a barlanglakások, én korábban nem láttam ilyesmit.