Az Európai Unio által meghirdetett "Európa Vidékei" projekt keretében 1998-ban indult útjára a Hagyományok - Ízek - Régiók, vagy másképpen HÍR-program. Célja a nemzeti örökség részét képező élelmiszerek összegyűjtése és gazdasági hasznosításuknak előmozdítása, amely ma 300 termékre terjed ki. A háromrészes sorozatból megtudhatjuk, melyek azok a számunkra mindennapos élelmiszerek és alapanyagok, amelyek kiváló minőségű hungarikumként jó hírünket továbbítják a világban.
Figyelem: A beküldött észrevételeket a szerkesztőink értékelik, csak azok a javasolt változtatások valósulhatnak meg, amik jóváhagyást kapnak. Kérjük, forrásmegjelöléssel támaszd alá a leírtakat!
Az értesítések jelenleg le vannak tiltva! Amennyiben szeretnél cikkajánlókat kapni, kérlek, hogy a böngésző Beállítások / Értesítések menüpontja alatt állítsd be az értesítések engedélyezését!
Hozzászólások