Hugh Fearnley-Whittingstall jól bevált filozófiája szerint a jó dolgok hármasával érkeznek, legyen szó kolbászról, babpüréről vagy rebarbarás, morzsás pudingról. Ebben a sorozatban az üzenet üdítően egyszerű: ne hagyja, hogy a puccos receptek elriasszák, mikor a tökéletes fogás elkészítéséhez nincs másra szüksége, mint három, egymást nagyszerűen kiegészítő összetevőre. Minden részben egy-egy meghívott séf csatlakozik Hugh-hoz és River Cottage-i csapatának egyik tagjához, miközben megbirkóznak a napi kihívással: hogy egy gyors és könnyen elkészíthető vacsorával álljanak elő, egy sztár összetevő és azt kiegészítő két másik íz segítségével, hogy egy igazán díjnyertes fogás legyen a végeredmény. A fergeteges főzést követően Hugh és a két rivális séf munkája gyümölcsét egy szakavatott zsűri elé teszi, hogy kiderüljön, kinek a fogása nyeri el "a nap legjobb étele" címet.
Figyelem: A beküldött észrevételeket a szerkesztőink értékelik, csak azok a javasolt változtatások valósulhatnak meg, amik jóváhagyást kapnak. Kérjük, forrásmegjelöléssel támaszd alá a leírtakat!
Az értesítések jelenleg le vannak tiltva! Amennyiben szeretnél cikkajánlókat kapni, kérlek, hogy a böngésző Beállítások / Értesítések menüpontja alatt állítsd be az értesítések engedélyezését!
Hozzászólások