Nagy Árpádné Szabó Éva eredetileg testnevelő tanár, mégis valami ellenállhatatlanul vonzotta, hogy édesapja Szabó Gergely pékmester szakmáját megtanulja s tovább folytassa a családi hagyományt. A pékség Balatonalmádiban működik, hagyományos receptek alapján sütik a kenyeret és a péksüteményeket. A családi vállalkozás szép példa, hogy a mesterség öröklődik apáról fiúra, illetve esetünkben a lányra.
Figyelem: A beküldött észrevételeket a szerkesztőink értékelik, csak azok a javasolt változtatások valósulhatnak meg, amik jóváhagyást kapnak. Kérjük, forrásmegjelöléssel támaszd alá a leírtakat!
Egykét évvel ezelött mi már láttuk ezt a filmet és megfogattuk ha arra felé járunk felkeressük a pékséget,úgy is volt délután érkeztünk almádiba a z üzlet már zárva de annyira kiváncsiskodtam végül egy ídõsnéni kijött a házbol beengedett bennünket megnézhettük a kemencét ahol a kenyér készül sõt vásárolhattunk kenyeret szerencsékre volt még.Nagyon jó érzéssel töltött el bennünket,hogy ilyen még létezik hazánkban valami olyan érzés volt mint mikor egy magyar olimpiát nyer akkor is könnyes lesz a szemem magyarnak érzem magam szívembõl lelkembõl.
Az értesítések jelenleg le vannak tiltva! Amennyiben szeretnél cikkajánlókat kapni, kérlek, hogy a böngésző Beállítások / Értesítések menüpontja alatt állítsd be az értesítések engedélyezését!
Hozzászólások