Az otthon melegét árasztó hangulat, ízletes ételek, vidám beszélgetések, történetek a konyhából és a terített asztal mellől. A recept egyszerű: jól ismert vendégek érkeznek Bede Róberthez nap mint nap, ámde egy kis csavarral. Merthogy senki nem jön üres kézzel, a családi emlékek közül elhozza mindenki a legkedvesebb recepteket, hogy aztán az ételt együtt főzze meg Bede Róberttel. Közben fény derül arra, ki hogyan és mit főz otthon, milyen emlékeket őriznek a családi tűzhely melegéről, vagy éppen milyen családi-baráti eseményhez köthető a kedvenc ételük.
Figyelem: A beküldött észrevételeket a szerkesztőink értékelik, csak azok a javasolt változtatások valósulhatnak meg, amik jóváhagyást kapnak. Kérjük, forrásmegjelöléssel támaszd alá a leírtakat!
Hozzászólások
1/10
vajk zsuzsa
2019 máj. 29. - 06:32:07
1/10
Ma reggel láttam a müsort. Lengyel, vagy szlovák páros lehetett, nem jött le belőle. Az elejét nem láttam. Fiucska, és egy anorexiás nő, aki óvakodott, hogy valami is a szájába kerüljön. Szörnyü recept egy száraz csirkemell tekercsből. Hát..... ??
A "kínai büfék" eleinte csak "kínait" készítettek. Ma már a legtöbbnél ott vannak a hagyományos "hazaiak" a rántott hústól a pacalig.
Pedig, ha nemcsak a "szecsuáni csípõsl" változataival próbálkoztak volna, talán jobban megkedveltetik magukat...
Azt máshol is láttam. hogy az alapanyagok, meg a helyi szokások miatt valamennyire "utánamennek" az ízlésnek, de ennyire talán sehol sem "fuzionáltak"...
Nálunk sincs annyira "nemzetközi konyha", de néha kell valami kiruccanás, meg aztán régen is volt már ilyesmi.
Ja, az étterem az más. Felénk most annyira nincs nagy választék. A hasonló minõség sajnos bezárt. Nem tudta megtörni a pörkölt-rántotthús-fõzelék hegemóniát...
Az értesítések jelenleg le vannak tiltva! Amennyiben szeretnél cikkajánlókat kapni, kérlek, hogy a böngésző Beállítások / Értesítések menüpontja alatt állítsd be az értesítések engedélyezését!
Hozzászólások