Heathcliff 2008 szept. 23. - 21:21:03 Előzmény hecsedli
(637/917)
:) És íme, itt is van már a megígért folytatás :)
Hát, jó olvasgatást :)
Csillagvirág, neked is :)

Ha barmikor barmiben tudok akkor szivesen segitek..

Akkor folytatom..
Szoval a legitarsasagok nagy penz veszettek igy elbocsajtottak embereket ,meg dragitottak arakat ,es igy minden dragult ami repulessel kapcsolatos...

Az emberek egy ideig nem vettek semmit ,inkabb eltettek a penz, (egyenlore ,ezt gondoltak) ezert is esett a kereskedelem..

A masik borzalom ,hogy Bush es az olaj csaladja ...mivel az elnoknek joga van a federal reservebe beultette az emberet ... Ben Benanke...o a chairman most ..(allamkasza)
Elvileg nekik az a dolgok hogy eros szinten legyen a dollar (ez a munkajuk) es ennek ellenere most szepen lerontja szisztematikusan..
Azert hogy az olajat emeljek...
Amitol meg mindent kikeszul...
Egy kis ideig nyomtak ezt de most mar enyhult...

Erre jott ra a bankok problemaja mert a befektetett penz tamogatva volt igy alacsony kamatu hiteleket adhattak mindenkinek..
De a benzin 3 szorosa lett ..mi szemelyauto nemzet vagyunk) igy mindenkinek gondja lett a fizetesekkel (also es also kozep osztaly)
Ebbol a bankoknak lett gondjuk..
Tehat nem az van amit a rosta irt ...nincs baj a kapitalista modellel...hanem az allamkasza vezetojevel van a gond .kizarolag ok csinaljak ezt...
Sajnos az olaj cegek az uzletben 'istenek" nem a zsido tokesek hanem az olaj kartelek.. Ezekre senki nem szolhat ..es az elnokoket is ezek tamogatjak ..kulonben nem lenne penzuk a kampanyra ...
Igy tudva vagy elrejtve de kezdveznek nekik...
Mivel ezzel a feltetellel kapjak a tamogatast titkos megegyezes.....
Nem a kapitalizmus a gond ..hanem az orult oljasok

Meg az az ember akinek az a munkaja ,hogy a dollar magas legyen es eros ...de gyengiti..
A fed reserve olyan zart ceg ,,mivel amerika penzet kezelik..
Ezert igazabol nem kell elszamolniuk nyiltan senkinek..
Nincs joga senkinek belenezni az ugyeikbe...

Nagyjabol ezek vannak ..es meg hozzajon minden mas..ami vegulis kiadja az egesz vilag helyzetet...mivel az olaj mindenkit erint...

Es Bush masodszor elnok ...tobbet mar nem lehet ..soha..szamara ennyi volt..

Es mind ezek mellett orulten buta..Smile
De komolyan..nagyon itt sokat viccelodnek ezzel..
Igazabol csak egy tradiciokba megrogzott ,,jobbos szemellenzos valaki aki raadasul buta is...viszont annyi alnoksag van benne hogy csaladot baratokat segitse Smile
Szerencsere azert vannak hatarai o nem olaj kartel hanem elnok igy el kell szamolnia...

Nagyjabol ennyit tudok most errol ..az osszes tobbi csak reszletezes lenne ..cikkekkel es idezetekkel...

Mint amikor valaki egy tanitast igekkel tamaszt ala...

Sicur 2008 szept. 23. - 20:54:51
(636/917)
hatalmas csalódás volt sajnos.... pedig úgy vártam már ezt a filmet. de nagyon gyenge lett....:S
Heathcliff 2008 szept. 23. - 20:48:46
(635/917)
:):) Majd írok ám, nem felejtettem el...:)
Heathcliff 2008 szept. 23. - 19:18:22 Előzmény hecsedli
(634/917)
Kedves hecsedli, megkaptam a választ. El is küldöm, remélem, tetszeni fog.

Szia Wink

Haat nem tudom ki volt a tamadas mogott ,ki penzelte ,hogy tortent...
Sokszor nem lehet tudni mert ,vagy osszeeskuves volt a kormany reszerol ,vagy maga a kormany szivarogtat ki ilyet magarol...sajat magat befeketiti ...aztan rafogja az ellenzekre ,meg ilyesmi ...nem tudok biztosat..

Egyet tudok ,a buta arab terroristakat hasznaltak fel es hulyitettek be erre..
Veluk csak az a bajom ,hogy nincs mentseg a terrorizmusra akarki akarmit csinal veluk ..en is elitelem ha mi ezt csinalnank ...de ez bonyolult tema egy ket csoportot amerika penzel ,masokat a volt szovjet unio nem lehet tudni osszemosodik ,keresztezik is egymast ,egyik akciozik a masik neveben Smile

Mindegy mit mond a kormany ,gyulolet nem volt csak par honapig ...magat a haborut nem partoljuk csak a jobbos republikanusok ..de ez ertheto Bush egesz rokonsaga nyakig van az olajban Smile

A gazdasag azert lett mas ..mert sok kereskedelmi ceg volt a toronyba elszallasolva....
Iratok computerek minden elveszett ,az emberekkel egyutt ,ez nagy kieses volt..
A masik hogy a hulye kormany nem engedte a gepeket repulni napokig amig nem deritettek ki mi van,ez hatamas penz kieses volt nekik tobb ceg csodbe ment ,emberek se nagyon akartak repulni...oruletes mennyisegu embert bocsajtottak el repter dolgozoktol a szerelokig....
Repulo keszito gyarakban is...
Majd otthon geprol leirom reszeletesen ezt most elkuldom
offtopic
hecsedli 2008 szept. 19. - 19:05:59 Előzmény Heathcliff
(633/917)
Eltûnõdtem azon amit írtál. Az amerikai keresztények befolyásolása, elhülyülése sokat nyom a latban. A felhozott (tévés) példa engem is megrázott.
Kíváncsi lennék az amerikai ismerõseid véleményére. Nem lehet könnyû dolguk, hiszen egy igazi kereszténynek jóformán naponta szembe kell néznie a ténnyel: halomra ölnek embereket Irakban és Afganiszánban, amerikai katonák is! Nem török pálcát senki fölött, de legalább a lelkében legyen az ember õszinte. Vmi lelkiismeret-furdalás, v ilyesmi.
offtopic
hecsedli 2008 szept. 19. - 18:38:41 Előzmény Heathcliff
(632/917)
Két világháború, atombombák ledobása, civil lakosok egész rendszeres és módszeres legyilkolása után már nincs mit erkölcsrõl beszélni a 'modern' politikában. Gengszterizmus ez a javából. Végül is a maffiózóknak is van vmiféle értékrendjük, csak sz*r az egész, ahogy van. Ez a véleményem dióhéjban.
Az ahogyan a másod- és harmadrangú államok asszisztálnak a 'nagyoknak', abban benne van a lényeg. A legnagyobb gyilkoló erõvel rendelkezõ államok vezetõi immunitást élveznek, csak mások vádolásával vannak elfoglalva. Erre nem vagyok vevõ, hitelét vesztett bagázsnak a szava nekem semmit sem ér.
offtopic
Heathcliff 2008 szept. 19. - 09:19:24
(631/917)
Engem sajnos meglepett. Pedig igazán megedzõdhettem volna...:S
offtopic
Heathcliff 2008 szept. 19. - 09:15:07 Előzmény hecsedli
(630/917)
Van manhattani katolikus ismerõsöm. A kedvedért megkérdezem.
offtopic
Heathcliff 2008 szept. 19. - 09:09:05 Előzmény hecsedli
(629/917)
Érdekes, amit írsz; csak miért modern, és miért a leglényege? A többit értem :)
offtopic
Morpheus RexXx 2008 szept. 18. - 22:47:37
(628/917)
Jó éjt nekem is. :)
Én nemrég kezdtem az ebédemet. ;)
offtopic
Csuvatka 2008 szept. 18. - 22:43:46
(627/917)
látom jól elvagy így magadban:) jó éjt nekem, természetesen:)
offtopic
Morpheus RexXx 2008 szept. 18. - 22:41:30
(626/917)
Csak tudnám, hogy hová lett a cserép a tetõrõl... :S
offtopic
Morpheus RexXx 2008 szept. 18. - 22:35:42
(625/917)
... magamnak. :D
Te szotyit meg ásványvizet kapsz, hogy köpködhessé... ;)
offtopic
Morpheus RexXx 2008 szept. 18. - 22:35:03
(624/917)
Rendben... :)
Te veszed a jegyet, én a pattogatott kukoricát meg a kólát...
offtopic
Morpheus RexXx 2008 szept. 18. - 22:33:45
(623/917)
Na! kérem a rasszista megnyílvánulásokat mellõzzük kérem... :P
Romaprimas... :D
offtopic
Csuvatka 2008 szept. 18. - 22:32:55
(622/917)
egyesek negyedik rész rémhírét keltik:)))) megnézzük együtt...ehehhe
perry 2008 szept. 18. - 22:28:26
(621/917)
Igen Járóka Sándorra gondolt a híres cigányprímásra:)D
offtopic
Morpheus RexXx 2008 szept. 18. - 22:27:41
(620/917)
Akár... akár... :P
Aztat a filmet én is szeressem... megvan mind3...
offtopic
Morpheus RexXx 2008 szept. 18. - 22:26:43
(619/917)
Ja, leesett... :D
offtopic
Morpheus RexXx 2008 szept. 18. - 22:26:13
(618/917)
Azt hiszem, hogy ezt nem teljesen értem... vagy teljesen nem értem... :P
Én azt hallottam, hogy "amit ma megvehetsz, holnap 2x annyiba kerülhet akciósan..." :)