offtopic
Morpheus RexXx 2008 szept. 16. - 01:02:31
(417/917)
Dolgoztak magyarok is ott... nem magyar állampolgárok. Miért haltak volna meg azok kik kimentek 56-ban? Ölették volna le gyerekeiket azért amit nem õk kezdtek? Ki hívta be pl az oroszokat? Egy olyan kormány, aminek mûködésének a nemzet engedett teret azzal, hogy haolgatott és nem hitt a jelekben. Az olyan emberek miatt mint csv (beképzelt buta gyomnövény)és Csuvatka álnevû "magyar" és ezek álltal képviselt tábor miatt bizony tudják sokan hol van magyarország... hogy nevezik az országot amiben élünk nekik köszönhetõen? "Bunkók földje" <--így tört magyarul... és a hollandok miért ábrázolták a velük focimeccset játszó magyar csapatot náluk úgy, hogy a plakátokon egy piros, fehér, zöld gumicsizma van, aminek a lábfejét lefestették futbalcipõhöz hasonlóan? Ez a kártékony réteg aki itt is produkálja magát üres fejjel többed magával, azt hiszi hapy és jópofa... nem csak magukat járatják le agyi sivárságukban... csv(gyomnövény) meg azt hiszi õ a világ közepe... "Boldogok a tudatlanok..."
perry 2008 szept. 15. - 23:10:41
(416/917)
Rajtad nem is csodálkozom .
perry 2008 szept. 15. - 22:57:49
(415/917)
Csuvatka gondolkodás módja jól jellemzi azt az emberi mentalitást amikor azt mondjuk : ki nem szarja le , hogy a másik háza ég, az a fontos , hogy az enyém egyben van.
A filmrõl azon kívül, hogy tipikusan az amerikai
film ipar "heroikus" vonulatának terméke sok jót én sem tudok elmondani.
Inkább arról mit jelent az empátia az , hogy képesek vagyunk mások tragédiáját is kegyelettel
átérezni.
Azt is meg merném kockáztatni az ilyen típusú viselkedéssel bíró egyének példának okáért egy magyar balesetnél szívesebben szemlélõdnének mint azon gondolkodnának, hogy segítséget nyújtsanak.
Aki hideg és elutasító azt bizony csak saját maga érdekli, vagy legfeljebb a kórház sorozatok.
Csuvatka 2008 szept. 15. - 22:16:25
(414/917)
Nagyon is empatikus vagyok...de egyszerûen, hányok az ien nyáladdzástól. Fogd már fel, ha itt nálunk csap be valami terrorgép egy magas épületbe, senki az égadta világon le sem fogja szarni, a magyarokat leszámítva. Ez a gondom az egésszel, amerika sirassa, "hatalmas hõseit". De ti szarjátok le nagy ívben, ah ez fordított esetben mûködne. Nemkell nyalni amcsinak, mert az ottani katasztrófáknak fasza a pr-ja.
Csuvatka 2008 szept. 15. - 20:45:44
(413/917)
Onnan indult ki az egész, amit még mindig nem értetek, h hõsöket felvonultató nyálgiccsként mutatja be ez a film, az amerikát ért terrortámadást, ahol jujjj meghaltak páran.

Máshol is halnak, meg csak nem ien jó a marketingjük, ergó nem is fontosak WTC WTC WTC???? Miért????? Ahol mások meghalnak nem fontosak, máshol nincsenek hõsök? Csak amerika amerika amerika....mert ott van pénz hírdetni....

szánalmasak vagytok, ah agyatokat átmosta ez a sok szenny...

igen igen aki a wtc-ben meghalt nagy nagy nagy hõõõõõõõõõõõõõõõõõõõs volt, le a kalappal, h felkeltek és bementek dolgozni, ó istenem, mekkora tett.
Dantes 2008 szept. 15. - 19:04:23
(412/917)
Hát akkor beteges lelkületû ember vagy. A terrorimzus semmilyen formája nem elfogadható, akárcsak az ártatlanok halála.

Csak egy beteg elméjû ember mondja azt hogy nem sajnálja õket
Csuvatka 2008 szept. 15. - 18:48:44
(411/917)
Nem tudom sajnálni azokat sem, õk(WTC-ben dolgozók is) választották azt az elnököt aki bin ladent b*szogatta.

vita lezárva...erre nemtudsz ugyse okoskodni, mivel ez tény!
Csuvatka 2008 szept. 15. - 18:44:18
(410/917)
és ezt miért nekem címezted???????????????????? Pont lexarom mér patkoltak el...
offtopic
Csuvatka 2008 szept. 15. - 18:34:48
(409/917)
Nemtom, h jön ez ide. Nemértem mi fáj neked, de csak hadd fájjon, engem nemzavar:)

Mindenesetre, ha megkérdezel egy amerikai állampolgárt, hol van magyarország, urambocsáss európa, csak makogni fog és megkérdezi, h az mien étel...

Aki meg kimenekült amerikába és itthagyott minket a f*sban 56-ban mostmeg millárként visszatér az egy nagy g*ci.

Többre tartom azokat, akik ittmaradtak.
Vince Vega 2008 szept. 15. - 17:16:35
(408/917)
Rest In Peace.
offtopic
Morpheus RexXx 2008 szept. 15. - 15:14:58
(407/917)
Rendben. Nem replay(ripléj)-elek többet ígérem...
offtopic
Morpheus RexXx 2008 szept. 15. - 15:06:37
(406/917)
ÉS... bocs, nem voltam tahó sem, sajnálom ha ír érzékelted. Én csupán próbáltam hasonló szinten bekapcsolódni az offtopik beszélgetésbe. Igaz, ez a stílus valóban nem megy nekem.

Valóban sértegetni SEM akartalak se téged, se mást. Vannak igaz rossz példák a környezetemben ehhez, de én akkor sem írnék olyant például konkrétan senkinek mint sértés, hogy pl.:

"kapafogú luvnya", "Szebben röhög a ló mint te mosolyogsz", "elbújhatnál a kapanyél mögött" ...stb... az ilyen kijelentések nem is volnának hozzám sem méltók. Most is csupán példaként idéztem ezeket, amellyel példáztam, mi az amikor valamit valaki bántó szándékkal mond. Én nem sértegettelek ezek alapján sem.

Köszönöm, hogy elolvastad...
offtopic
Morpheus RexXx 2008 szept. 15. - 14:55:41
(405/917)
Ne hari... :P
A "baszki"-t sem adta be a magyar szógyûjtemény... :(
offtopic
Morpheus RexXx 2008 szept. 15. - 14:53:38
(404/917)
Ill ponotsabban brazilo tanya <-- nem az orosz kislány... :D
offtopic
Morpheus RexXx 2008 szept. 15. - 14:52:21
(403/917)
Írott hunglis AKCENTUS...
offtopic
Morpheus RexXx 2008 szept. 15. - 14:51:32
(402/917)
Ne haragudj, de nem volt szándékomban lekezelni téged. Én csupán érdeklõdtem. Bocsi...

Törölheti is...

A határozottság dolgokról ill konkrét vélemény soxor van összekeverve a beképzeltséggel. És a mondásra alapozva: Mibõl vetted, hogy lekezellek vagy sértegetni akarlak? Én nem akartalak... tudod, mindenki önmagánól... stb...
offtopic
Morpheus RexXx 2008 szept. 15. - 14:49:01
(401/917)
Én pont emezért kérdeztem csak, nem kijelentetttem... Elég lett volna csupán egy okos NEM... ;)
offtopic
Morpheus RexXx 2008 szept. 15. - 14:47:43
(400/917)
Bakker... :S
Kérem a fórumadmint, hogy vegye a mai hsz-eimet offtopik alá... :S
offtopic
Morpheus RexXx 2008 szept. 15. - 14:45:53
(399/917)
Jut eszembe... a californiai san diego-ban erõsen portugál akcentusúan beszélnek sokan angolul. :P
offtopic
Morpheus RexXx 2008 szept. 15. - 14:43:45
(398/917)
Azt hiszem mindkét hsz-edben félreértettél... nem azt írtam, hogy márpedig így és így írd a nevedet... és azt sem mondtam, hogy nem beszélsz amerikai angolul. Csak kérdeztem, hogy olyan "lustán" is? Mert ha beszéled a nyeelvet, ezt is értened kellene, fõleg (amit sugalsz), hogy voltál kint... de azt hiszem ez nem fog menni kettönknek. :)