offtopic
Morpheus RexXx 2008 szept. 15. - 14:30:39
(397/917)
Jaaa, jut eszembe... nem mindegy, hogy akcentus, vagy annyira "lustán" is beszéled... :P
offtopic
Morpheus RexXx 2008 szept. 15. - 14:29:18
(396/917)
:)
offtopic
Morpheus RexXx 2008 szept. 15. - 14:28:04
(395/917)
Jesszus. :D
Csak kérdeztem... a myagar helyesírásban a nevek nagybetûvel kezdendõk... én mint Név megjelölést írtam, nem pedig mint tulajdonság... (akkor lehet kisbetû)

Nem vagyok belekötõs fajta, csak megjegyzek esetleg valamit... :)
offtopic
Morpheus RexXx 2008 szept. 15. - 14:18:36
(394/917)
Én csak jóízüen mosolygok ezeken... :)
Nem vagyok felháborodva, mert nem veszem sem magamra, sem azokra akiket 2001-09-11 vett el tõlem is... csak az ilyen fórumokon való megnyílvánulásokból alkotok egy képet magamban a témával kapcsolatban. Az én "környezetemben" tiszteletet tanúsítanak ezeknek...
offtopic
Morpheus RexXx 2008 szept. 15. - 14:13:43
(393/917)
(helyesbítés)
Csillagvirág.
Te voltál aki valamelyik nap kijelentetted, hogy nem szereted az angolul tudó kozmopolitákat? :)
offtopic
Morpheus RexXx 2008 szept. 15. - 14:12:34
(392/917)
Csillagvirág.
Te voltál aki valamelyik nap jelentetted ki, hogy nem szereted az angolul tudó kozmopolitákat? :)
offtopic
Morpheus RexXx 2008 szept. 15. - 14:10:48
(391/917)
Nem alkottam véleményt, csak hangosan gondolkodtam egy eshetõségen/lehetõségen...

Hallod Csuvatka? NEM ALKOTTAM rólad véleményt...
Csak néhány hsz-edrõl tükröztem egy szintet...
offtopic
Morpheus RexXx 2008 szept. 15. - 14:00:41
(390/917)
jaa, és a lehetõség végét fejtegettem...
De ezzel is azt sugaltam: "addig had gyönyörködjön önmagában a tükör elõtt és a fórumoldalakon... ;)", hogy hagyni kell békében...
offtopic
Morpheus RexXx 2008 szept. 15. - 13:58:44
(389/917)
Én csak véleményt nyílvánítottam, ill feletvést ami sajna elterjedt errefelé... Nem azt írtam, hogy - Na, a te apád is iszik és vert... stb.
Félreértetted. Nem alkottam véleményt, csak körbeírtam azt ami lejön némelyik megnyílvánulásból stílusban...
offtopic
Morpheus RexXx 2008 szept. 15. - 13:50:11
(388/917)
Persze... az akkori rádilokátor is jobb volt mint a mûhód ami a föld körül rágja ciripelve a fülünket, csak eltitkolták... Egértelmûen persze minden "egytank repüléssel" elérhetõ bázis veszélyeztetett volt. De nem gondolták volna, hogy a japánok képesek ilyenre... Kamikázé repülésre. Nem gondolták, hogy azok ennyire fanatikusak. Remélem tudod, hogy szinte majdnem teli tankal repültek, és visszafelé nem is lett volna elég az üzemanyag... tehát mindenféleképpen halál várt a japán pilótákra. Persze sokan mondják azt, hogy direkt nem kaptak több üzemanyagot, hogy aki "begyávul" az is haljon ott... :S
offtopic
Morpheus RexXx 2008 szept. 15. - 13:46:16
(387/917)
Ezt az érintetnek írtam, de közben más kommunikációs útvonalon egyeztetünk. :)
titogart 2008 szept. 15. - 13:25:29 Előzmény Csuvatka
(386/917)
Hogy a CNN és a CIA azt állítja közvetlenül az elsô becsapódás után, hogy ez az alkaida és szenély szerint Bin Laden mûve - az még semmit sem bizonyít. A becsapódást a repülôgépre értem - nem pedig a 6 milliárd ember félrevezetésére:) Hogy az USA-ban mennyire fontos az emberélet, arra egy példa: a vietnámi agresszió során 58 ezer többnyire huszonéves korú, többségük sorkatona halt meg teljesen feleslegesen. Azt nem lehetne Laden nyakába varrni? - kezd ez a személy is olyan lenni, mint a Magyarok Nyilai nevû szervezet, akit már mindenki ismer hallomásból, de még senki sem látta ôket. A 9/11 is egy nagyon sötét, kérdôjelekkel teli ügy, csakúgy, mint JFK 1963-ban végrehajtott meggyilkolása, amire szintén nem lehetnek büszkék a szabadság hazájában. A felsô vezetést az sem érte teljesen váratlanul...
offtopic
meszag 2008 szept. 15. - 13:21:29
(385/917)
Látom, Csuvatka mindenütt "elkövet" vmit, hogy foglalkozzanak vele = magányos, agresszív kismalac.
offtopic
Morpheus RexXx 2008 szept. 15. - 13:16:21
(384/917)
1x már majdnem lett ilyen egy "vezetõi kijelentésbõl"... de nyílvánosan melegében elnézést kértek... Az álhölgy is csupán a helyét keresi feltûnõsködve. :P Vagy egyszerûen gyûlöli a világot, mert az rászoktatta valamelyik õsét az alkoholra, vagy annélkül a verekedésre és kapott gyerekkorában egy pofont (talán többet is azért lett ilyen). Saját magát temeti egyre mélyebbre "gyönyörében" de majd idõvale (mikor késõ) rájön, hogy mit kellett volna másképpen... addig had gyönyörködjön önmagában a tükör elõtt és a fórumoldalakon... ;)
offtopic
Morpheus RexXx 2008 szept. 15. - 13:06:25 Előzmény Csuvatka
(383/917)
Mindenhol magunkból mutatunk... a szavakkal is... ha nem tiszteled a másikat (bárhol) a "barátaid" is neked pótlolagos eszközök, vagy egyszerûen csak kihasználod õket...
offtopic
Morpheus RexXx 2008 szept. 15. - 13:04:31 Előzmény ribizliszörp
(382/917)
Az érzelmi kötõdés a másik emberhez/emberekhez egyéni kapcsolat, szeméyles. Független a Golobalitástól... pl foci vagy F1... nem az xy szereted csak miközben kergeti a labdát vagy nem magát az autót... hanem a sport egésszét...
Morpheus RexXx 2008 szept. 15. - 12:41:26
(381/917)
Ilyen a magyar nyelvezet... írhatom angolul is, vagy akár németül(?). ;)
Morpheus RexXx 2008 szept. 15. - 12:40:02 Előzmény Csuvatka
(380/917)
Neked és Maddoxnak: Mi sem tartanánk ott ahol... tolhatnád az ökör mögött az ekét, vagy éhenhalhatnál...

Csak neked: Egy agyatlan, tudatlan rasszista barom te... te eldöntötted, hogy nyomorultúl élj, és így múlsz el... késve jöttél erre rá, és gyûlölsz mindenkit akinek éppen nem a f...(micsodád) van a kezében, mert abban kénytelen vagy megbízni... :)
Morpheus RexXx 2008 szept. 15. - 12:32:19
(379/917)
Jaaa, és dohányzom... még sem tartozom a "mind eldobálja" közé. Köszönöm a többi hozzám hasonló nevében is...
Morpheus RexXx 2008 szept. 15. - 12:30:17 Előzmény Csuvatka
(378/917)
Istenem! Ó istenem, boldogok a tudatlanok, mert nem tudják, hogy mennyire tudatlanok... Bocsájtsd meg nekik ó uram a balgaságot és öntömjénezést. ÁMMEN!

"Barátom/honfitársam." Valóban senki nem kényszerít arra sem, hogy ide írj... de jó ha tudod, hogy amerikaiak is bizony foglalkoznak a "magyarral" fingod sincs (egyél babot) hány amerikai felderítõ és újságíró sérült/halt meg csak pl. 56-ban... Támogatták a magyarokat titokban, és azért titokban, hogy ne magyarországon küzdjön meg az USA és a CCCP... nem bírta volna el ez az ország. És szeinted miért fogadtak be VÁLOGATÁS NÉLKÜL ott is "menekült" magyarokat?

Te a saját nyomorodban érzed magad mártírnak? Mert akkor változtatnod kellene a nyomorodon ehelyett...