8/10
Nores 2022 okt. 10. - 08:25:57 8/10
(88/108)
Tegnap kiesett az egyik legjobb énekesnő. Így lesznek elsőkből az utolsók... A zsűrinél még első, aztán az összesítettben még 5., a második körös szavazás után pedig 12. Szégyen.
Bonitó 2022 szept. 12. - 15:32:05
(87/108)
Szerettem ezeket a tehetségkutató műsorokat, bármilyen néven és csatornán is futottak. Lassan két évtizede indulatak, és többé kevésbé
lett egy pár említésre méltó, befutott énekes is a jelentkezők közül. De a többség a feledés homályába került. Évről évre változott a zsűri is. Visszatekintve ennyi év távlatából, az első zsűriknek a mai bohóckodó, ripacskodó zsűritagok, nyomukban nem léphetnek elődöknek. Szerintem.
Amit Tóth Gabi össze hisztizik, az már kiveri a biztosítékot. Babet, hogy szakmailag mit tud a műsorhoz adni nem tudom. Mutatós nő, de annyira nem természetes, annyi túl játssza magát, hogy már zavaró. És naná, hogy feltöltött száj nélkül, nem lehet valaki zsűritag?! :(
A kironhangálás a színpadra, kikezdeni a versenyzőkkel, nem is szakmailag foglalkoznak velük, aztán ahogy össze röhögnek az mindennek a csimborasszója.
És ugyanez vonatkozik arra is, ahogy megjelennek a "sztár/celeb csemeték", és elkezdődik az ájulgatás tőlük. Említettem már, hogy kedveltem a műsort, de mégis azt mondom, hogy jobb lett volna, ha pihentetik egy pár évig! Nade annyira "szuper" a műsor, hogy kell a nézettség??!! Röhej, komolyan!
fricsi01 2022 szept. 11. - 19:31:07
(86/108)
hulladékok hulladéka. ( a "zsűri" (????????!!!!!!!!) iskolapéldája a kreténségnek!! Nem a hozzáértésnek, annál inkább a végtelenített idétlenkedésnek!!!!! ezmegmiezazegész?
bsand 2022 szept. 10. - 07:11:23
(85/108)
Át kellene nevezni a műsort: Szarban szar leszek
hippieee 2022 szept. 06. - 09:56:05 Előzmény Bonitó
(84/108)
Köllő Babett engem is a halálba idegesített a rikácsolásával és a felfújt szájával, amitől kifejezetten ronda lett. Ráadásul a szögegyenes haj is borzasztóan állt neki. Ehhez képest a fél műsor arról szólt, hogy mindenki belé szerelmes. Na ne.
Bonitó 2022 szept. 05. - 21:26:27
(83/108)
Az első adásban három ember volt értékelhető. A 14 éves Engel Iván Lili. Aki fiatal kora ellenére sokat szinkronizál, és játszott már a Madách Színházban a Rocksuliban.
Azt hiszem, már most megjegyezhetjük a nevét.
Rendkívül ügyes volt Kiss Emília, aki úgy táncolt, hogy talán jobb volt a tánc, még a kiváló éneklésétől is. ( Azért az éneklés azért nem volt annyira világszám, ahogy zsűri fogadta. Szerintem.) Naná, hogy a zsűri kapkodott a lányért. De megadták neki a választás lehetőségét, és végül Babet lett a kiválasztott mentor. ( Egyébként Emília Zsédenyi Adrienn énekesnő lánya.)
Majd a végén a Kökény Dániel rendkívül érzékenységgel énekelt. Helyes, tehetséges és főleg szerény fiatal srác. (Büszke lehet rá a nagymama, aki felnevelte. Az anyát az hagyjuk. Pedig Dániel az anyjának énekelt, hogy lássa, kiről mondott le anno?!)

Az ilyen műsorokban a válogatásra jelentkezők mindig elgondolkodtatnak. Sokszor irigylésre méltó a hatalmas ego. ami mögött sajnos semmi tehetség nincs. Mint az a hölgy, aki nagyképűen, művésznévvel" felvértezve érkezett. Úgy beszélt, mint aki Németországban egy nagy sztá, és ugri-bugri itt-ott egy-egy hangot kiadó, szinte értékelhetetlen bohóckodás volt amit művelt. Szégyen nah!
Egyébként, azt végképp nem értettem, hogy a medve (?) jelmezben, arc nélkül, kesztyűvel kezén, más bolygóról érkező, kitalált nyelven "elvauvauzta" az Everybody (Backstreet Boys) számot, hogy a fészkes fenében kerülhetett tovább a műsorban??!!

A zsűri változatlan egyszerű, akár a faék! Kíváncsi lennék az összesített IQ-ra?! Mert a viselkedésük, show ide vagy show oda, kritikán aluli. Pedig eddig Majkával sem volt semmi gondom az évek alatt, csak a ló már régen elszaladt! Sőt, Köllő Babettel sem volt bajom , de részéről a kevesebb több lett volna. És ha szerényebb lenne, talán még szimpatikus is lenne továbbra is. Tóth Gabi az új stílusához híven, sokat hozta fel Isten nevét. Régen meg a bazdmegejet?! De a papucsos lábát csak feldobta az asztalra, remélem a Jóisten megbocsátja neki?! Pápai Joci régen bevállalta butaságát amire sokszor önkritikát gyakorolva próbált reagálni. Sajnos a dicsőség azóta már fejébe szállt. A festett idétlen "sztárfrizurával" a butasága is bevillant többször. Mert ugye neki "szakmunkás bizonyítványa van német nyelvből?!"
Igen értem, ha nem tetszik valami el lehet kapcsolni! És el is fogok kapcsolni! :) És nem fogom nézni a műsort, amely régen nagy kedvencem volt!
Magenta99 2021 nov. 26. - 08:32:15 Előzmény olahmiki1959
(82/108)
Tényleg nem akarok gumicsontot rágni, de azért azt lássuk be, ez a műsor nem egy műveltségi vetélkedő. Egyébként is, kötve hiszem, hogy Ágay Irén munkássága bármikor is, bármilyen tantárgy része lett volna - ellentétben Moliére, Shakespeare, Mozart, Bach, Leonardo Da Vinci bizony tananyag.
Az úgynevezett "általános műveltség" meg szép lassan kihal, az internet mindennapossá válása óta az emberek szinte egyáltalán nem olvasnak, a mozik gyakorlatilag csak horrort és akciófilmeket játszanak és az iskola sem sokat ér, az elhivatott tanárok mára lassan kihalnak (mondjuk, amilyen az elismertségük, nem is csodálom), a döntéshozók szerint egy iskolatitkár is képes tanítani....
Összegzésként, én nagyon sajnáltam Zórát, üde színfoltja volt a mezőnynek, Pápai Joci mérhetetlenül méltatlanul bánt vele.
mariposahercegno 2021 nov. 25. - 12:36:09
(81/108)
Csiszi nagyon megérdemelte a győzelmet, fantasztikus volt Freddie Mercury-ként és Jimmyként is. Szegény Márkót nagyon sajnáltam, hallatszott hogy megbetegedett :( viszont benne látom a legnagyobb potenciált, hogy befuthat énekesként ha rágyúr egy kicsit :)
1/10
olahmiki1959 2021 nov. 21. - 17:37:08 1/10 Előzmény Magenta99
(80/108)
Igazad van, valóban a születési évem az 1959.
Talán éppen emiatt ismerek "ezer"éves színésznőket, bár ismerem Moliére-t, Shakespeare-t, Mozartot, Bachot, Leonardo Da Vincit, és másokat is. (Ezzel csak azt akartam mondani, hogy a születési évszám önmagában nem magyarázat arra, hogy valaki ismer-e többszáz évvel ezelőtt élt embereket, talán az általános műveltségnek is lehet ebben - némi - szerepe...:)
Egyébként, mint zenész, nagyon jól ismerem - mert érdekelnek - a mostani, fiatal zenekarokat, énekeseket, bár nem vagyok túl jó véleménnyel róluk.
A két akkordos, néhány hangból álló dallamú számokat nem tartom semmire, szomorú, hogy a zenei színvonal ennyire lement az utóbbi néhány évtizedben.
Zorát azért sajnálom, mert nem ő tehetett róla, hogy egy rossz énekszámot választottak neki.
Üdv!
Ja, még csak annyit, hogy szavazni valóban nem fogok ezekre a fiatalokra, mert sajnálnám a pénzt kidobni rájuk...:)
Magenta99 2021 nov. 21. - 17:16:09 Előzmény olahmiki1959
(79/108)
Ha a nickneved a születési évedet tartalmazza, akkor nem csodálkozom, hogy ilyen behatóan ismersz "ezer"éves színésznőket. Bocsi, de ez a műsor viszont nem kifejezetten a te korosztályodat célozta meg, és nem is te fogsz főként a tizen-, huszonéves fiatalokra szavazni.
Amúgy meg, mint láthattad, tök igazam lett - Zóra kiesett.
Yuliusz 2021 nov. 21. - 14:29:00
(78/108)
Valamikor én is kedveltem a műsort, de az egyre színvonaltalanabb úgynevezett „mesterek” nézhetetlenné tették számomra.
Ugyanez vonatkozik az X faktorra is.
Mindig Vargha Balázs kétsorosa jut eszembe:
„Ez is tanít?
Az istenit!”
9/10
dave999 2021 nov. 21. - 14:13:48 9/10
(77/108)
Szerintem egész jó szórakoztató műsor így vasárnapra. Csak ajánlani tudom
1/10
olahmiki1959 2021 nov. 14. - 16:49:30 1/10 Előzmény Magenta99
(76/108)
Bocsi, de erre szokták azt mondani, hogy "ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna"...
Az, hogy Te nem ismered Ágay Irént, az semmit nem jelent.
Én többek között a két háború közötti filmeket is gyűjtöm, és van néhány kitűnő vígjáték, amelyekben Ágay Irén is szerepel.
Ida regénye
Lila akác
Címzett ismeretlen
Nászút féláron
Maga lesz a férjem
Persze, abban igazad lehet, hogy a mai, fiatal nemzedék nem nagyon ismeri Ágay Irént, de ez inkább a tv csatornák hibája...:)
Üdv!
Magenta99 2021 nov. 08. - 15:23:45
(75/108)
A zsűri - és saját mentora a Pápai Józsi is - ki akarják ejteni Zórát.
Mindenki normális feladatokat kapott - mert hogy már az elődöntő jön - csak Zórának adtak egy Ágay Irén nevű, senki nem tudja, kicsoda szerepet.
Dr.Farelli 2021 okt. 31. - 20:56:38
(74/108)
Pontosan uram.
Dr.Farelli 2021 okt. 31. - 19:24:38
(73/108)
Maximálisan egyetértek, már nagyon undorodok Majkesz zabigyerekétől, a befehéredett fejű Havas Alftól. Okádék igazságtalan ahogy kivételeznek ezzel a tehetségtelen korccsal és ocsmány átlátszó módon csak rappelnie kell, (azt is szarul) míg a sokkal tehetségesebb előadók pont azért esnek ki, vagy kerülnek a kiesés szélére, mert ki kell lépniük a komfortzónájukból. Itt az ideje, hogy beégjen nőként, vagy azzal, hogy nem tud énekelni.
Magenta99 2021 okt. 26. - 11:16:46 Előzmény jesolo
(72/108)
Idegesítő ez a full kamu "véletlen" választás gombnyomásra. Milyen érdekes, hogy Hadas Alfrédnak - aki egyáltalán nem tud énekelni - mindig csupa rapper jut, akikből választani lehet.
Tóth Gabi is teljesen az agyamra megy már ezzel az álkeresztény, álistenkedés, álmagyarkodás ájtatoskodással.
jesolo 2021 okt. 26. - 08:10:08
(71/108)
Sajnos a műsor egyre jobban megosztja a nézőket. Már családon belül is. Ugyanis a megformálandó előadók 90 százalékát nem ismerjük, így az előadás nem érdekes, hiába a szenzációs látvány. Eddig nagyon szerettük a zsüri bolondozásait, beszólásait, de mivel az éneklések jó része idegesítő, idegenek a nevek és számok, nem nagyon tudjuk megállapítani a hasonlatosságot sem külsőleg, sem éneklésben, ezért sajnálatosan a zsüri jópofáskodása sem érdekes, hiszen az előadásokhoz kötődik. Egyre kevésbé köt le minket a műsor, pedig nagyon sajnáljuk, ez a zene már csak rétegeknek tetszik.
Magenta99 2021 okt. 18. - 13:55:49
(70/108)
Ja és tegnap az Urbán Edinának kellett volna kiesnie. Iszonyat sz@r Lady Gaga volt, egyáltalán nem tud táncolni, a hangja sem hasonlított és full hamisan énekelt.
Broáf...
Magenta99 2021 okt. 18. - 13:48:41
(69/108)
Pfffffff...hát, nagyon röhejes volt ez a Tóth Gabi tegnap, a magyarkodó gúnyájában. Szerintem eltévesztette és azt hitte, valami népdalversenyre ült be.
Az már tényleg hab a tortán, hogy férje és gyereke van, de azért pártát hord.
Muhahahahaha....