10/10
henett 2008 júl. 06. - 21:38:42 10/10 Előzmény szürke bagoly
(6061/9721)
Mi látható a képen? És saját gyûjtés?
10/10
henett 2008 júl. 06. - 21:25:41 10/10
(6060/9721)
Köszönöm szépen! :D
10/10
Panni:) 2008 júl. 06. - 21:22:34 10/10
(6059/9721)
Láttam iwiwen nagyon cuki szép gyerek, gratulálok hozzá!
10/10
Panni:) 2008 júl. 06. - 21:20:48 10/10
(6058/9721)
BOLDOG SZÜLINAPOT NEKI!!! :D
10/10
henett 2008 júl. 06. - 21:16:40 10/10
(6057/9721)
A régiekrõl jut eszembe: Mariann67, ha olvasol bennünket, akkor tudd, hogy sokat gondolok, arra hogy Siófok és Zamárdi egészen közel van egymáshoz és máig sajnálom, hogy tavaly nem találkoztunk!
10/10
henett 2008 júl. 06. - 21:13:45 10/10
(6056/9721)
De ha már a jó híreknél tartunk: a fiam holnap lesz 3 éves és nagyon remélem, hogy Zamárdiban jó kis szabadságot tölthetünk el a hétvégén. Soha nem felejtem el, ahogy tavaly ilyenkor megállt a Balaton partján, majd kikerekedett szemekkel csodálkozott rá a Nagy Vízre! Idén azt remélem több idõt tölthetek vele.
10/10
henett 2008 júl. 06. - 21:10:13 10/10
(6055/9721)
Panni, Drága!!

Annyira igazad van!! De halálosan fáradt vagyok, eszement ütemben zajkil a nyár, és a hozzászólásod ébresztett rá arra, hogy én is a jó hírek reményében nézek be ide minden nap! Erre így reagálok egy borzalmas bejegyzésra! Nem vagyok magamnál! Persze ez nem mentség...
Ezer bocsi! :):):)
10/10
Panni:) 2008 júl. 06. - 21:05:49 10/10
(6054/9721)
Õszinte leszek, engem ez vita, ha nevezhetjük annak fáraszt, de nagyon! Minden nap benézek, hátha az élményeiteket osztjátok meg, esetleg új info van a színészekrõl. Külön örültem szürke bagoly jóhírének. De hogy már zsinórban sokadjára ezt az értelmetlen összetûzést olvasom, ez fárasztó nagyon!
Nagyon kérem szépen hagyjátok abba! Nem kell válaszolni, nem kell vagdalkózni és akkor szent lesz a béke. Szerintem ezzel elriasztjátok a régieket is :(
Swenn is megmondta nem kell válaszolni az olyan hangvételû hozzászólásokra és kész, pláne nem ugyanolyan hangnemben, ha nem rosszabban.
10/10
henett 2008 júl. 06. - 20:51:11 10/10 Előzmény kgyuri0
(6053/9721)
Tolsztoj? Remélem alkottál jobbat, mint Õ.

És forgattál egy 150 részes, 6 évados sorozatot, vagy legalább megírtad a forgatókönyvét...
10/10
offtopic
Nannyfan 2008 júl. 06. - 13:20:40 10/10
(6052/9721)
Semmi bajom azzal, hogy nem szereted. Teljesen elfogadom, hiszen már írtam, hogy engem nem érdekel, hogy ki, mit szeret, nem szeret.
Azon viszont egy kicsit talán érdemes lenne elgondolkodni, hogy miért találták ki az ilyen fórumokat.
Itt általában az a bevett szokás, hogy az emberek ahhoz írnak hozzá,amit kedvelnek. Nem arról szól, hogy miért utáljuk. Szoktam más fórumokat is olvasni. Szerintem nem fogadnának engem sem szívesen, hogyha kifejteném, hogy mennyire nem szeretem a sorozatot, és hogy a közösség kissé szentimentális a dologgal kapcsolatban. 100% hogy elhajtanának a francba.
A vallási részt nem veszem fel, mert nem vagyok érintett. Én nem tartom magam vallásosnak, ezt nem is szégyenlem.
A gyûjtés miatt sem kell aggódnod. Iskolázott értelmes embereket ismertem meg a találkozók alkalmával. Nem fog elfajulni a dolog idáig.
Nekem az az érzésem, hogy valamennyire elbeszélünk egymás mellett. Komolyan nem a véleményeddel van bajom, hanem azzal, hogy miért érzed szükségét, hogy pont itt hangoztasd, amikor biztos vagyok benne, hogy tisztában vagy a reakciókkal. Én ezt nem értem.
Ez pont olyan dolog, hogyha elmennél egy találkozóra, ahol mindenki kutyástól jelenik meg és az egész összejövetel a kutyákról szólna. Te odamész és közlöd a sok kutyabolonddal, hogy rühelled a kutyákat. Szerintem nagyon csúnya pillantásokkal gazdagodnál. Kicsit buta példa volt, de ez jutott most eszembe. Én így érzek.
Ja és nem vitázok, csak beszélgetek veled. :)
6/10
kgyuri0 2008 júl. 06. - 12:44:33 6/10 Előzmény Nannyfan
(6051/9721)
Kedves Nannyfan!

Már említettem többször, hogy nincs szándékomban értelmetlen vitában részt venni. S még azt is bõven elhiheted, ha mondom, hogy egyáltalán nem okoz élvezetet mások örömének aláásása.
A bemásoltam levél hutizs részére íródott , aki privátban megtisztelt azzal, hogy megkeresett, úgy gondolom minimum, hogy én is megtiszteljem õszinte válaszommal, ha hasonlóképpen reagál privátban is, mint a fórum nyilvánossága, akkor õt sem fogom eröltetni.
Elnézést kérek 6439-es hsz-ért, bármily érthetetlen, ezek szerint ez is sértõdéséket válthat ki! Többször említettem, hogy rendszeresen néztem a sorozatott, ezért tán kissé idegesebben reagáltam arra, hogy Stinky szerint „egy részt sem néztem végig teljesen”.
Már csak azért is rendszeresen néztem, mert a nejem ki nem hagyott volna egyet sem. Különben volt alkalom, hogy összezördültünk rajta, bár abban biztos vagyok, hogy fan-clubhoz való akár csak eszmei értelemben vett csatlakozástól ezerkilóméteres távolságban van õ is. Ez kicsit bonyolult mondat volt, elnézést!
Nem kellene ebbõl a kérdésbõl becsületbeli problémát csinálnotok, sem pedig, és még kevésbé vallási kérdést!
Írod, hogy milyen sokan környezetedbõl nem szeretik(drQuint, ti), vedd úgy, hogy ezek száma eggyel nõtt, és rá se ránts.
Elgondolkodtató, amit fölvetsz, hogy mennyire tolerálod a tõled eltérõ véleményûeket. Én úgy látom, egész addig a pontig, amíg azt nyilvánosan veled szemben nem fejtik ki(ezáltal hangsúlyozva „másságukat”, amire normális viszonyokat föltételezve neked(a tieidnek) érdemben kellene válaszolni.)
Talán érdekel, mostanság voltam Ausztriában. Én még emlékszem a szocializmusban milyen orbitális különbség volt, ha az ember átlépte a nyugati határt. Azt kell mondanom, ez a különbség igazából nem sokat csökkent, legfeljebb változott, és nem a mi (magyarok) elõnyünkre. És ennek valahol része az hogy nálunk tényleg rendeztek gyûjtést Isaura szemmûtétjére. Ez nekem nem tetszik, és sok olyan dolog sem, ami erre kicsit is emlékeztet.
Ezért talán érzékenyeben reagáltam e fórum lelkes tagságára is.
A sorozat nézését a nejem nem eröltette, sokszor kifejezetten élvezetesen lekötött engem is, ez engem nem gátol meg abban, hogy megkritizáljam, hogy kissé kívülrõl nézzem magam (a nézõt), meg a darabot, meg a z alkotók szándékait. Én csak akkor tudok elengedetten ráhagyatkozva beleélni egy filmbe, ha ezzel kapcsolatosan (a mû és alkotói, a befogadó és befogadása) mindent tisztának, természetesnek és ravaszkodásmentesnek érzek. Ez Q doktrornõ esetében nem így van, ezt azért ne vegyétek a szívetekre, Tolsztoj mûveivel kapcsolatosan is vannak fönntartásaim.
10/10
szürke bagoly 2008 júl. 05. - 15:33:49 10/10
(6050/9721)
Természetesen Téged és a többieket is szivesen látom , keddtõl péntekig 10 és 18 óra között , szombaton és vasárnap 10 és 14 óra között mindig ott vagyok.Hétfõn meg "pihengetek".
Tegnap pl. belátogatott a szomszéd házból egy idõs hölgy és mesélni kezdte , mennyire szereti a Quinn doktornõ sorozatot , azért is nézett be , mert hasonlít az üzlet Loren boltjára.
Amikor elmondtam Neki , hogy létezik fan klubja is a filmnek , nem akarta elhinni. (pláne a helyszin közelsége miatt)
Legközelebb Õ is részt szeretne venni.
10/10
borzi84 2008 júl. 04. - 22:14:20 10/10
(6049/9721)
Kedves "szürke bagoly"! Én is csatlakozom a gratulációkhoz! Nagyon tetszik a bolt, szívesen megnézném egyszer!!!

Mindenkinek szép nyarat kívánok!

Tényleg: Nem akar valaki jönni az ország "keleti csücskébe"? Gyertek meggyet szedni!!! :D "A kutyának sem kell".. :( Mindenkinek rengeteg meggye van, de nincsen aki megvegye!
10/10
henett 2008 júl. 04. - 21:34:02 10/10
(6048/9721)
A jókedvû társalgásról eg szegedi emlék jutott az eszembe. Nem is tudom miért... ;) Már megnéztem, hogy hány órás vonatút: vajon a gyerekem kibírná-e... és október közepén hány fok szokott lenni... és Nannyfan igértél egy költségvetést még a második talinkon....
10/10
henett 2008 júl. 04. - 21:30:32 10/10
(6047/9721)
Annyit legalább elért ez a jóember, hogy kicsit többen szóltak hozzá a fórumhoz! :DD

Egyébként a személyeskedés az egyik legbántóbb dolog a szememben, és arról tényleg nem tehet, hogy nincs más dolga és nincs más modora...
10/10
offtopic
Nannyfan 2008 júl. 04. - 21:08:21 10/10 Előzmény Panni:)
(6046/9721)
Teljesen igazad van. :)

Jobban örülnék, ha jókedvû társalgásokkal gazdagodnánk inkább.
10/10
Panni:) 2008 júl. 04. - 20:00:12 10/10
(6045/9721)
Tudtam hogy nem bírod megállni én erõsen tûrtõztettem magam és jelentem sikerült, szerintem nem érdemes veszõdni és bosszankodni rajta, vele :)
10/10
offtopic
Nannyfan 2008 júl. 04. - 19:50:23 10/10
(6044/9721)
Láttam! Szerintem is jó film! :) Nem tudtam, hogy benne van Frank Collison így kellemes meglepetés volt! :)
10/10
offtopic
Nannyfan 2008 júl. 04. - 19:03:51 10/10
(6043/9721)
Megfogadtam, hogy nem reagálok, de felvállalom, gyenge vagyok.
Egyszerûen nem értelek.
Teljesen tiszteletben tartom, hogy nem tetszik a sorozat.
Tovább is mennék. Rajtam kívül az egész családom kicsit erõs kifejezés, de utálják a sorozatot. Talán nem ennyire durván, de a tiedhez hasonló véleménnyel vannak róla. Ezt közölték velem és ennyiben hagytuk a dolgot. Én nem kértem hogy nézzék, és õk sem piszkálnak, hogy már kívülrõl fújok minden részt. Szerintem ez így van rendjén.

Itt jön az amit nem értek. Akárhányszor idejössz, sértegetetsz minket és ha esetleg reagálunk rá, akkor mégtöbbet sértegetsz.
Mindenkink meg lehet a saját véleménye, ezt kihagsúlyoznám. Ennyi erõvel a családom is írkálhatna ide és pocskondiázhatná az egész fórumot, sõt van egy nagyon kedves barátom, aki falra mászik a sorozattól. Õ is írkálhana ide. De nem teszi. Vajon miért??
Személy szerint az a véleményem, hogy több értelem szorult beléjük, mintsem, hogy itt éljék ki magukat.
Nem sértésnek szántam esküszöm. Ahogy írtam, egyszerûen nem értelek, hogy miért okoz neked akkora örömet, hogy idõközönként benézel és kiadósan kritizálni kezded a sorozatot és a fórumozókat.
Ha ész érvekkel meg tudsz gyõzni, akkor nem szóltam egy szót sem.
6/10
kgyuri0 2008 júl. 04. - 17:38:03 6/10 Előzmény hutizs
(6042/9721)
Kedves hutizs!

Nem, nem fogok vitába keveredni ezen a fórumon senkivel.
Már csak azért sem, mert nincsenek érveitek!

Egyébként az életkorom emlegetésével kapcsolatosan még valamit a figyelmedbe ajánlok:

Megnyugtatlak, hogy a mai véleményemmel azonos volt a véleményem tíz, húsz sõt, meg merem kockáztatni, 30 évvel ezelõtt is! Na, most, ha a regisztráció alkalmával hazudtam volna, és modjuk 31 évesként szerepelnék, akkor jobban hinnél nekem, akkor igazat adnál?!
Persze, hogy nem! Ebbõl is láthatod, hogy az én életkoromra való utalás mekkora simlisség!
Nagyjából a fórumon fölmerülõ minden a sorozat pártján elhangzó érv ugyanilyen simlis!

üdv, kGyuri0