10/10
Panni:) 2008 ápr. 24. - 17:47:57 10/10
(5201/9721)
Szia! Üdv köztünk!
Nem folytatás nincs ennyi az összes sorozatrész de forgattak még ezen kívül két filmet a Forradalmakat és a Heart Withint azt nem tudom hogy fordították le annak a címét. Szintén a sorozat szereplõinek sorsát mutatják be jó pár évvel az utolsó rész után.
10/10
Oroszok 2008 ápr. 24. - 17:39:15 10/10
(5200/9721)
Sziasztok!

Szeretném kérdezni lesz e a 150.-k rész után folytatás, mert én már láttam a sorozatot, amikor du-án ment, és nem szeretnék lemaradni a folytatásról. Köszönöm a válaszokat!
10/10
Wild Flower 2008 ápr. 24. - 00:30:49 10/10
(5199/9721)
sziasztok Mindenki!
csak emlékeim vannak a tegnap elõtti részrõl, de olvasva Titeket az jutott a fejembe, hogy ismét megmutatta ez a film, hogy mennyire megindítja az embereket. egy Édesanya gondolt egyet, és írt ide, hogy megossza velünk azt, ami a szívét nyomja. én is csak csatlakozni tudok az elõttem szólókhoz: nincs mese, ezen át kell "rágni" magatokat.
mi a férjemmel ezt felvetettük anno még akkor, amikor a gyerekek picik voltak, hogy mi lenne ha....egyértelmû volt, hogy attól még ugyanúgy a gyerekünk!
kedves hellasz! csak elkezdeni nehéz, de én szorítok, hogy minél hamarabb meg tudjátok beszélni a dolgot. remélem a család többi tagja is egyként fog mellétek állni.

hideghegy- nem egy szokványok "holivúdi" történet, én is csak ajánlani tudom. (zsebkendõk társaságában)
10/10
borzi84 2008 ápr. 23. - 21:42:14 10/10 Előzmény hutizs
(5198/9721)
Szia!

Köszönöm, hogy írtál a könyvrõl. Azért beleolvasok, bár az általad írtak után nem biztos, hogy tetszeni fog. Szürke Bagoly felajánlotta, hogy kölcsönadja. Ha mégis tetszene, akkor megpróbálom antikváriumban megvenni. (Úgy láttam, az antikvarium.hu oldalon elõ lehet jegyezni.) Egyébként mennyibe került az elsõ kötet? Meddig tekinti át a cselekményt? (Ne haragudj, ha sokat kélrdezek...)

-----------------------------------------------------

Hogy vagytok? A lányod, gondolom, "gõzerõvel" készül az érettségire. (Te pedig a ballagásra.) Sok sikert kívánok az érettségihez, Neked pedig jó munkát kívánok!

Üdvözlettel:

Klári
10/10
borzi84 2008 ápr. 23. - 21:36:57 10/10 Előzmény Nannyfan
(5197/9721)
Szia! Én is eléggé elfáradtam, de szerintem ez a rész enélkül is megható. Jó volt látni, ahogy mindenki megpróbált segíteni Horace-nak. :) Én is nagyon sajnáltam õt. (Korábban sokszor nevettem rajta, különösen a fura hálósapkáján...:)

Nekem sincs még gyerekem, de szerintem is "olyan gyorsan nõ Samantha, mint a gomba". :) Esetleg direkt csinálták így meg?
10/10
henett 2008 ápr. 23. - 20:46:26 10/10
(5196/9721)
Örülök, hogy írtál a fórumba! :)

Csak csatlakozni tudnék a többiekhez! Beszélni, beszélni, beszélni... néha nagyon nehéz, de sok mindenre gyógyír lehet, mint ahogy bántani is ezzel lehet szerintem a leginkább.
Volt tapasztalatom sokféle: fiúk, lányok, akik a másik oldalon álltak... De fura módon negatív tapasztalatom nem volt! Sõt! Néha én is azt éreztem, hogy annyira fontos nekem valaki, hogy az már nem is szeretet, hanem szerelem, csak az a "ciki" hogy õ is lány...:))
10/10
evacili 2008 ápr. 23. - 19:25:22 10/10
(5195/9721)
Üdv. a Fórumban!
Csatlakozom a többiekhez,szerintem is egy nagy-nagy beszélgetés mindkettõtöknek jót tenne.Megkönnyebbülnétek.Az emberek reagálásával nem kell foglalkozni.Kolléganõkkel beszélgettünk ,miután voltak megjegyzések,de csak eddig,míg rá nem kérdeztem:ha a te lányoddal,vagy a te fiaddal történne mindez akkor is ilyen véleményetek lenne?
Néma csönd.Egyébként a média nagyon hibás abban,hogy nálunk az emberek ennyire nem fogadják el a másságot.

Nannyfannal egyetértek,engem is nagyon zavar ha a gyerekek nagyobbak,mint lehetnének.A legmegdöbbentõbb számomra a két nagyfilm volt. Keti az egyikben egy tündéri de FEKETE hajú kislány volt.
10/10
Nannyfan 2008 ápr. 23. - 16:54:14 10/10
(5194/9721)
És mit szóltatok a mai részhez?
Lehet, hogy a kimerültségem az oka, de most rettenetesen megfogott. Horace-ért majd megszakadt a szívem. :(
Annyira szép volt, hogy az egész város támogatta. .) Foglalkoztatták, pénzt gyûjtöttek neki stb..
Gyönyörû rész volt!

Azért egy dologgal mégis volt problémám... Samantha....
Az a kislány kb. most 2 éves lehet ugyebár. Nekem még nincs gyerekem, de láttam már 2 éves gyerekeket. Szerintem ez a kislány jóval idõsebb volt. Az elõzõ évad végén még egy karonülõ kislány ment el az anyukájával, most meg egy kész kis hölgy tért vissza..
Ez a baki eléggé zavart. (Amúgy tündéri volt a kislány :) )
10/10
Nannyfan 2008 ápr. 23. - 16:49:19 10/10
(5193/9721)
Üdv nálunk! :)

Én még "taknyosnak" számítok, nem tudom mennyit számít a véleményem. :) Teljesen igaza van a többieknek. Mindenképpen beszélni kellene a fiaddal.

Két férfi ismerõsömnek sikerült jól átmosnom a fejét az elmúlt 1 évben. Megemlítették nekem, hogy van meleg ismerõsük. Mindkettõ elõadta magát és elég csúnyán nyilatkoztak a helyzetrõl. Engem ez nagyon feldühített. Megmondtam nekik a véleményem.
Annyira boldog voltam, amikor megtudtam, hogy a kemény dorgálásomnak hála az egyik eset megoldódott. :) Az ismerõsöm szobatársáról derült ki, hogy "más". Elõadta a hülyeségeit, hogy most akkor, hogy nézzen rá meg stb...
Sikerült rávennem, hog ültesse le és beszéljék meg. Az egyetem miatt vannak albérletben. Muszáj egymást, hogy úgy mondjam elviselniük.
Két nap múlva boldogan újságolta az ismerõsöm, hogy megbeszélték a dolgot és azóta teljesen felszabadultak mind a ketten. :) Azt mondta, hogy a szobatársát nagyon meghatotta a dolog és nagyon nagy örömöt okozott neki a beszélgetéssel. Félt,hogy nem tolerálná a dolgot az ismerõsöm és ezért nem mert vele errõl beszélni.
Erre a fordulatra még én sem számítottam. Annyira jól esett, amikor ezt megtudtam! :)
10/10
Panni:) 2008 ápr. 23. - 16:12:27 10/10
(5192/9721)
A médiáról írt véleményeddel maximálisan egyetértek! Szeretem olvasni amiket írsz mert olyan szép választékosan tudod magad kifejezni. Nekem valamiért ez nem jön össze pedig a fejemben egész jól hangzanak a gondolataim :D
10/10
Panni:) 2008 ápr. 23. - 16:10:41 10/10 Előzmény henett
(5191/9721)
Off
Igen láttam de én valamiért nem sírtam pedig elég pityogós vagyok. Mert amikor a nõ örvendezett hogy nem vált valóra a varjas álma akkor már tuti volt számomra hogy még valóra fog
OFF
Zsul 2008 ápr. 23. - 14:50:23
(5190/9721)
Ha már érintettétek a témát: ha az emberek normálisan el tudnak egymással beszélgetni, akkor mindenrõl el lehet normálisan beszélgetni, s a különbözõ neveltetések és vérösszetétel és mérséklet akár el is tünhet. Persze az óvatosság sose árt. Ha jó szándékú emberek beszélgetnek egymással akkor sose a másik megbántása, hanem annak megértése a lényeg. De alapfeltétel, hogy kizárjuk ilyenkor a médiát, mert annak az a stratégiai feladata, hogy a lehetõ legsokféleképpen megossza és negatív önmarcangolásba sodorja a társadalmat. A médiát úgy lehet felfogni, mint a hatalom rabláncát. Attól jó, hogy nem biztos, hogy észreveszik, hogy "õ" az, ami. Szerencsére ez a topik tényleg egy üdítõ kivétel.
10/10
SWENN 2008 ápr. 23. - 09:11:39 10/10 Előzmény Panni:)
(5189/9721)
Drága Panni! nem nézünk rád csúnyán - ilyen is van életben - ennyi.
Egyébként az öreg tényleg jó fej volt!
10/10
SWENN 2008 ápr. 23. - 09:05:08 10/10
(5188/9721)
Üdv a fórumon!
Csatlakozom a Bagolyhoz. Ismerek ilyen személyeket és biztosíthatlak, hogy nagyon rendes emberek.
Biztos nagyon nehéz lehet errõl beszélni otthon, nagyon kényes téma, de sokat segítene mindkettõtöknek. Tudnia kell, hogy elfogadod. (bizonyos keretek között, pld: ha nem váltogatja a partnereit)
Az ismerõseim fia évek óta él a barátjával - ahogy hallom, jobban mint némelyik "normál" házasság. Mûvelt és elegáns fiatalemberek.

Nagyon örülök, hogy minket választottál és megosztottad velünk a gondolataid.
Irj máskor is! Nézed a sorozatot?
Ha egy kis lelki segítség kell írj nyugodtan Dezsixnek (privát).
-privát üzenetet bárkinek úgy küldhetsz, ha a nevére kattintasz-
10/10
szürke bagoly 2008 ápr. 23. - 08:13:26 10/10
(5187/9721)
Üdv a fórumon.
Miért nem kezdeményezel Vele Te egy beszélgetést.Mindkettõtöknek nagy megkönnyebbülés lenne , ha kibeszélnétek.
Az üzletemben is volt "meleg" alkalmazott és nagyon jó munkatárs volt.
10/10
henett 2008 ápr. 22. - 15:26:56 10/10
(5186/9721)
OFF

Te is láttad?! Én jót sírtam a végén. Nagyon nagyszerû film! Hihetetlen jó színészi alakításokkal, dialógusokkal, zanével, tájjal... És úgy vártam, hogy minden jóra fordul...

OFF
10/10
henett 2008 ápr. 22. - 15:25:03 10/10
(5185/9721)
Nekem a kedvenc részeim közé tartozik Whitman-os rész, az is amelyikben együtt olvassa a verseket Sully és Dr. Mike, összebújva a holdfényben, még a sori elején. Imádom az öreg Walt-ot!!! :DDD
10/10
Panni:) 2008 ápr. 22. - 11:41:39 10/10
(5184/9721)
A mai részt sem láttam de ha a Wittmanes volt akkor nem bánom hogy lemaradtam róla. Lehet hogy most csúnyán fogtok rám nézni de azt hiszem én sem mentem volna el a felolvasásra.
OFF
Reggel a Hideghegyet néztem DVD-n de még a vége hátra van nekem nagyon-nagyon tetszik és nem csodálom hogy René Zellweger Oscart kapott érte!
OFF vége
10/10
Nannyfan 2008 ápr. 22. - 11:17:13 10/10
(5183/9721)
Nagyon aranyos volt a mai rész. :) Sully látásmódja egyszerûen nem is tudom, hihetetlen. Még a mai világban is sokan támadják a homoszexuálisokat, abban az idõben meg egyeltalán nem tolerálták õket. Tapasztalataim szerint leginkább a férfiak viselik a dolgot nehezebben. A nõk nyitottabbak, és könnyebben elfogadják.
Erre jön Sully és közni, hogy nincs vele baja, sõt még meg is védi.
Ez nagyon szép volt tõle. :) Hihetetlen, hogy õ mennyire különbözik a férfitársaitól. Ráadásul nem csak ebben dologban, hanem számos másban is.
Még mindig azt mondom,hogy ilyen férfi nem létezik ;)

Jake-nek megint volt jó beszólása! :D Annyira faragatlan tud lenni néha! :D Amikor felolvasott egy részletet Whitman versébõl, azt mondta, hogy: "Szeretném látni Dr. Mike képét , amikor ezt olvassa" :D :D
Ez annyira gonosz! :D
10/10
hutizs 2008 ápr. 21. - 23:27:58 10/10 Előzmény borzi84
(5182/9721)
Nekem csak az elsõ könyv van meg, bár remélem, a másodikat is sikerül megszerezni - ígéretet kaptam rá.
Megszerezni esetleg antikváriumban lehet, én is ott vettem. Ritkán, de kapható.
Az más kérdés, hogy megéri-e? Talán egy rajongónak mindenképp.
Én el kezdtem olvasni, de kb a felénél letettem. Annyira unalmas, hogy szinte fáj. Aki nem látta a filmet, annak talán érdekes, bár a stílusa - vagy csak a fordítása - egyszerûen szörnyû. Aki látta a filmet, annak pedig egyszerûen olyan, mintha valaki elmesélné a filmet. Ráadásul nem is jól. Úgyhogy sokat ne várj tõle.
Üdv: Böbe