10/10
Nannyfan 2008 febr. 21. - 21:44:57 10/10
(4541/9721)
Kicsit megkésve, Boldog Névnapot Kívánok!
10/10
SWENN 2008 febr. 21. - 08:45:44 10/10
(4540/9721)
Köszönöm a képet!
10/10
Évia 2008 febr. 20. - 22:44:19 10/10
(4539/9721)
Egyáltalán nem haragszom, semmi baj! :) Ettõl én még ugyanúgy nézem továbbra is, marad még igy is elég meglepetés :). Egyébként én is megpróbáltam végigolvasni a fórumot elejétõl, de amikor a képernyõt nézve már hologramokat véltem felfedezni a szövegek helyén, abbahagytam :D.
10/10
szürke bagoly 2008 febr. 20. - 21:53:08 10/10
(4538/9721)
...ezt pedig férfitársaimnak.
10/10
szürke bagoly 2008 febr. 20. - 21:50:06 10/10
(4537/9721)
Küldöm a Zsuzsáknak szeretettel. ( ...és minden egyéb névnaposnak)
10/10
Megane 2008 febr. 20. - 21:06:07 10/10
(4536/9721)
Szia Kicsicorsa!
Isten hozott körünkben! Nagyon jó kis csapat vagyunk, gyere sokszor!
10/10
kicsicorsa 2008 febr. 20. - 19:26:56 10/10 Előzmény Megane
(4535/9721)
Szia!
Sikerült!Nagyon szép a videó,és most már itt is tudunk levelezni.Köszike mindent!!!
10/10
kicsicorsa 2008 febr. 20. - 19:23:30 10/10
(4534/9721)
Sziasztok!
Már régóta próbáltam regisztrálni magam,de végre sikerült Megane-nak
köszönhetõen.Örülök,hogy csatlakozhatok hozzátok,Megane-nak üzenem nagyon jó a videó,bár már rengeteg videót megmutatott.Mégegyszer örülök,
hogy köztetek lehetek.
10/10
mandulas 2008 febr. 20. - 19:19:45 10/10
(4533/9721)
Szerintem még ma is a magánügye valakinek, hogy meddõ vagy hogy szûzen megy egy házasságba vagy nem. Csak rá, és arra tartozik, akinek õ mondja el. És a tudósítás meg a "kiteregetés" nem ugyanaz.
De Sully és Brian nagyon tetszett a mai részben. Többször is látszott, mennyire megértik egymást. A legjobban az tetszett, amikor Sully befogta Brian száját, hogy ne tudjon tiltakozni, mikor látta, hogy Michaela és Coleen bizalmas dolgokról szeretnének beszélni.
10/10
Nannyfan 2008 febr. 20. - 19:02:51 10/10
(4532/9721)
Huh... ne haragudj. Gyakran elfelejtem, hogy vannak olyan tagok is, akik még nem látták végig a sorozatot.
Régebben már errõl rengeteget beszéltünk, de kevés elvetemült emberke van, aki végigolvassa az eddigi hozzászólásokat. Nem is értem miért... :D :D :D

Igyekszem nem kikotyogni a folytatást. Megint rá fogok szokni a SPOILER szó használatára.
10/10
Nannyfan 2008 febr. 20. - 18:59:07 10/10
(4531/9721)
Emiatt igazán nem kell elnézést kérned. :) Írhatsz olyan hosszú szöveget is, hogy az egész oldalt betöltse. ;) Ha van annyi mondanivalód, akkor írd le. :) Erre való a fórum.
Mint láthatod, nekem gyakran van szómenésem! :D
10/10
Évia 2008 febr. 20. - 18:13:26 10/10
(4530/9721)
"késõbb a Táncoló Felhõvel való kapcsolata" - ez komoly???? :D Hát, ha csak egy dologra tippelhettem volna, ami nem fog ebben a sorozatban megtörténni, biztos ez lett volna! :)
10/10
hutizs 2008 febr. 20. - 17:40:46 10/10
(4529/9721)
Köszi az ismertetõket, tényleg tudom, melyik ez a rész, még ha apróbb részletekre nem is emlékszem.
Nannyfannak tényleg igaza van abban, hogy dr. Mike csak Sullyval szemben ilyen elfogódott. Ha jobban belegondolok, valóban, minden párnak idõre van szüksége ahhoz, hogy egymáshoz csiszolódjanak, még akkor is, ha alapjaiban hasonló nézeteket vallanak. Így van ez a való életben is.
Végül is érthetõek a félelmei, hiszen - ahogy mondta is -, Sully "A" szabadságot adta fel a házassággal. Hiszen addig senkihez nem kellett alkalmazkodnia, (Abigailt kivéve), most meg mindjárt Michaelához ÉS a gyerekekhez is. Bár sokszor sokkal jobban megérti Briant, mint dr. Mike. Volt erre jó pár példa mostanában is.
10/10
szterke 2008 febr. 20. - 16:45:11 10/10
(4528/9721)
Mégegyszer bocs, ez tényleg hosszú lett, kozben Nannyfan kettõt is beírt a témában. Sorry! :)
10/10
szterke 2008 febr. 20. - 16:43:48 10/10
(4527/9721)
Szeretem ezt a mai részt (is:), mindig elgondolkodtat. De nem tetszik, ahogy egybemostak dolgokat. Mert szerintem egy dolog írni oylan dolgokról,a mik amúgy is mindenki elõtt ismertek egy ekkora közösségben, megint más írni egy barát legbelsõbb érzéseirõl, intim ügyeirõl, nem is beszélve arról, mennyire más egy újságnak írni, mint egy személyes témájú könyvet (ami ugye nemcsak száraz tényeket tartalmaz). Fény derült egy csomó olyan dologra, amirõl nem nagyon esik amúgy szó, mégis minden városlakónak eleve evidencia (mint Grace meddõsége;Myra múltja,vagy Jake-é és a tiszteletesé stb.)Pl. az õ felháborodásukat kicsit mûnek ill. feleslegesnek véltem, szemben pl. dr Mike-kal, aki tényleg legbensõbb dolgait osztotta meg Dorothyval a barátjaként, így ezek tényleg csak kettõjükre tartoztak (volna). Nagyon rossz elveszteni a bizalmat egy közelálló személyben,Csodáltam, hogy egy rész alatt helyreállt közöttük a megrendült bizalom. Ami persze így jó :)
És nekem valahogy képmutatásnak tûnt Dorothy részérõl a hozzáállás,"hogyha nem írhatok rólatok, nem írok hát többet semmirõl". A történtek fényében sztem megoldás lett volna pl., ha csak a könyvírásról akar lemondani, attól még tudósíthat tovább.
A legjobb persze az volt, mikor Hank firtatta, hogy pontosan mikor és hol lesz dr Mike, amikor végre elolvassa... :))
A végén meg dr Mike szokásos "védõbeszédében" lényegében szabad utat engedett a sajtónak,kiállt a sajtószabadság mellet (ha nem is pont ezzel a szóval:) - ez meg a ló másik oldala (sztem).
Azaz némelyik rész oylan "végletesre" sikeredett, na nekem pl.ez is azok közé tartozik.

BOCS a litániáért!!
10/10
Nannyfan 2008 febr. 20. - 16:36:01 10/10
(4526/9721)
Michaela egyedül Sully-val ilyen. Annyira szeretni, hogy szerinte vele szemben nem mer úgy beszélni, ahogy mással. A nem mer nem a legjobb kifejezés.
Pl. ott lesz a holnapi rész, amikor Daniel-tõl jön a levél. Majd megeszi a féltékenység, de akkor sem ront ajtóstul a házba. Persze természetesen semmi oka féltékenykedni. :)
Én úgy érzem, hogy a feltétlen szerelem, amit a férje iránt érez az, ami ezt okozza. Még most csiszolódnak össze. Egy év múlva, már bevágja az ajtót maga után egy Sully-val való veszekedés után. :D

Sully-tól nagyon romantikus gesztus volt a hintó. :)
10/10
Nannyfan 2008 febr. 20. - 16:28:40 10/10
(4525/9721)
Ma volt a Dorothy könyve. Ma jelent meg A Mi Városunk c. remekmû, ami jó sok port kavart.
Én még mindig nem tudom megérteni Dorothy-t. Velem van gond? Igyekeztem megérteni az érveléseit, amikor Michaelával összevesztek, hogy barát megértõ stb, stb...

Én elhiszem, hogy jót akart, de nem volt joga a városlakók magánügyeit kiteregetni a nagyvilág elé.
Ebben az idõben az emberek nagyon sokmindenrõl nem beszéltek. Egy nem kívánatos petyka, vagy egy olyan tény, ami elvileg senkire sen tartozik könnyen tönkretehette egy ember életét.
Dorothy nagyon naív volt.
Szerintem õ is meglepõdne, ha a tudta nélkül kiadnáak egy könyvet az õ életérõl. Részletesen lehetne ecsetelni az iszákos és verekedõs férje dolgait, gondolom a rákja és annak a következménye sem publikus, akkor ott van, hogy Loren-el lényegében együtt él, majd késõbb a Táncoló Felhõvel való kapcsolata. Ezek olyan dolgok, amelyeket a helyiek másként látnak, mint egy idegen olvasó.

Hank szövegét imádtam. :D A szemére vetették, hogy a könyvben meg van írva, hogy becsapja a vendégeit és vizezi a Whiskey-t. Erre a válasz, hogy: "A jó hírnevem megmarad." :D
Ezután a Michaela-hoz idézett kérdése: "Olvasta már a könyvet?" "Hol lesz, amikor olvassa?" "Emberek , a közelébe ne menjenek! " :D :D
10/10
Nannyfan 2008 febr. 20. - 16:17:46 10/10
(4524/9721)
A hétfõi rész eléggé érdekesen alakult nálunk. Ha lenne is lehetõségem az epizódok DVD-re való rögzítésére, akkor sem tenném, ugyanis én még ezt a sorozatot egyszer sem néztem úgy végig, hogy ne lett volna adásszünet, vagy valamelyik szomszéd ne piszkálta volna kábelt...
Hétfõn megint ez volt. Ez biztos, hoggy nem a csatorna vagy a szolgáltató hibája volt. Este néztem felvételrõl A Búcsúzások c. részt. Délelõtt valakí úgy lehetett a dologgal, hogy megkíméli a többi nézõt is a rész legdrámaibb pár percétõl. Éppen a pikniknél tartottunk, amikor is Ingrid elindult Matthew-val a kocsihoz az almákért.... ezután jó sok hangyát volt szerencsém látni. A kép akkor jött vissza, amikor Sully elment beszélni Brian-nal, pont akkor ült le Brian mellé, hogy elmondja a kisfiúnak, hogy Ingrid megfertõzõdött.
Nem is bántam annyira a dolgot. Megkíméltek egy kiadós pityergéstõl.
Még a Hallmarkon régebben rögzítettem a részeket kazettára. Azt hittem, hogy megõrülök, amikor a fõcím után pár perccel elment az adás és csöngetnek, hogy a kábelesek javítanak valamit... A rész befejeztével mentek el... Igaz sokszor adta a Hallmark, de általában olyan idõpontban, amikor mindenki dolgozik, vagy suliban van.
10/10
Nannyfan 2008 febr. 20. - 16:08:33 10/10 Előzmény Megane
(4523/9721)
Annyira jó ez a videó!!! Nézegettem ennek a Youtube-os felhasználónak a többi munkáját. Nagyon jól összeszedi a fontosabb momentumokat. :) Érdemes tõle mást is megnézni a sorozatról.
10/10
hutizs 2008 febr. 20. - 16:01:33 10/10
(4522/9721)
Mit szóltok a tegnapi részbõl Hamupipõke tökhintójához? Ha az én párom tûnne el úgy, mint Sully, és kiderülne, hogy nem is ott volt, amit mondott, hogy hazudott, stb. én biztos, hogy nem álltam volna meg szó nélkül. Dr. Mike egyébként olyan egyenes, szókimondó. Itt meg csak nézett, nem szólt egy szót sem, tépelõdött, tényleg úgy nézett ki, mint aki nagyon bizonytalan. Mint aki nem bízik eléggé Sully szerelmében. (Mondjuk nem is csoda, más is elbizonytalanodott volna. Én csak azon csodálkozom, hogy nem tette szóvá.)