10/10
Enci 2008 febr. 22. - 18:59:35 10/10
(4561/9721)
Kedves Swenn!
Nekem is sokkal job lenne március harmincadika, de persze a többség dönt. Csak mondja már el valaki hogy milyen fõiskolás szünetrõl beszélgetünk?
10/10
Panni:) 2008 febr. 22. - 18:56:22 10/10
(4560/9721)
SPOILER
Nekem az tetszik hogy a mai részben ugye mennyire fel akarták adni Dorothyék aztán ugye hétfõn majd pont õk tesznek ki magukért :)
10/10
Panni:) 2008 febr. 22. - 18:54:04 10/10
(4559/9721)
Csatlakozom azokhoz akik az eredeti idõpontra szavaztak. Valamint nagyon egyetértek hutizs szavaival amit az idegeskedésrõl írt. Tavaly is nagyon jó volt a találkozó és tavaly is voltak eleinte zökkenõk de minden jól sült el. Természetes hogy nem kis fáradtsággal jár ezt megszervezni és ezért hálásak is vagyunk neked Swenn és kérlek próbálj meg ne idegeskedni nem éri meg. Én már most tudom hogy biztos nagyon jó lesz minden, bizonyíték rá a tavalyi atrakciód :)
10/10
hutizs 2008 febr. 22. - 16:24:53 10/10
(4558/9721)
Kedves Swenn! Nagyon rossz lehet, hogy megkeresnek - gondolom privát - különbözõ kérésekkel a találkozóval kapcsolatban, és neked ezeket a problémákat valamilyen szinten meg kell oldanod. Egyet kérek csak: ne idegeskedj, így is sok munkádba telik a szervezés.
A többséghez csatlakozva én is az eredeti idõpontra voksolok, mert már az van régóta beírva a naptáramba, ahhoz igazítottam, amit tudtam. (Persze, nekem is van olyan program, amit nem tudtam áttenni, így egy kicsit sûrû lesz, de az ember tudja, mit vállal, ill. vállalt be.)
Michaela önfejúségérõl pedig annyit, hogy én értem, hogy meg akarja mászni a hegyet, de pont a szülinapján kell ezt megtennie? Láttátok Colleen csalódott arcát? Úgy készült a szervezéssel, erre dr. Mike kijelenti, hogy egyedül akar lenni.
A férfiak pedig::)) Látszik, hogy tartanak kicsit Dr. Mike-tól. Jake ki is jelentette, hogy ha õ meggyõzné a többieket, Michaela rögtön lebeszélné õket. Nekem maga a szituáció tetszett, hogy megvárták, még elhagyja a várost...
Azért Horace-rõl sem gondoltam volna, hogy inkább elengedi Myrát, hogy õ egy jó kis pókerpartiban vehessen részt. Elõtte hogy mondta Myrának, hogy gondoljon a családra...
Én már tudom, mi lesz a folytatás, de a férjem most látta elõször, és azért sem meséltem el neki elõre:)
10/10
Évia 2008 febr. 22. - 15:23:12 10/10
(4557/9721)
Hát, én is csodálom érte, vagy inkább jobb kifejezés, hogy csodálkozom rajta - amikor én vártam ikreket, úgy vigyáztam magamra, mint egy himes tojásra. Ennek ellenére persze nagyon örülök, hogy folytatta, hiszen, én is nézhetem igy a sorozatot.
A maiból az tetszett nagyon, ahogy Colleen felvázolta Sully-nak, milyen körülmények közt került hozzájuk Samantha :).
10/10
Nannyfan 2008 febr. 22. - 14:25:13 10/10
(4556/9721)
Ez nagyon is igaz. :) Nagyon sok munkája lehetett az elõzõ találkozóban.
Nagyon megérte elmenni. :)
10/10
Nannyfan 2008 febr. 22. - 14:22:41 10/10
(4555/9721)
Sully tudta, hogy mire vállalkozik. Tisztában van Michaela természetével. Õ ilyen, Sully pedig ilyennek szereti. Ha Dr. Mike nagyon messzire megy, akkor Sully az, aki visszarángatja. Máskor pedig, ha nem is ért egyet vele, akkor is támogatja, mindig ott van Michaela mögött. Ez az õ szerencséje... Már komolyabb baja is eshetett volna a nagy szája miatt, ha nincs Sully.
Már több olyan helyzet volt, hogy azért nem mertek ellene semmit sem tenni, mert Sully is ott volt.
Nekem az a kedvenc jelenetem, amikor baseball-oznak és Loren a másik csapat jarára dönt. Michaela odamegy és elkezde vele kiabálni, ezután Loren ruhájára rúgja a port a sarokjelzõ akármirõl ( nem tudom, mi annak a hivatalos neve)ezután Michaela visszapucol Sully mellé, aki sejtelmesen mosolyog. :D :D :D
Persze itt nem volt, komoly a dolog, de itt kiválóan lett érzékeltetve, hogy Sully-val nem jó összetûzésbe keveredni.
10/10
csiperke 2008 febr. 22. - 14:03:15 10/10
(4554/9721)
Hú, kicsit mintha megint felforrósodott volna a hangulat....:-(( Szerintem itt közel- távol nem "szórakozásról" van szó, csak egy felvetésrõl..., amit természetesen el lehet utasítani. (Némileg finomabb hangnemben is...)
Részemrõl jobban örülnék az eredeti április eleji idõpontnak, de természetesen a többség dönt.
Swenn, bízunk a szervezésedben, hisz legutóbb is (bár csak hallottam róla) ügyes munkát végeztél:-)
10/10
SWENN 2008 febr. 22. - 13:01:17 10/10
(4553/9721)
OKÉ M I N D E N K I N E K : MARAD AZ ÁPRILIS 6.

(én is így gondoltam, de a választ szebben is megértettem volna...én sem szoktam...)
10/10
Magyar Anna 2008 febr. 22. - 12:27:36 10/10 Előzmény SWENN
(4552/9721)
Szeretném én is, ha az eredeti idõpont (ápr.6-a) NEM változna!
"Hivatalos bejelenkezést" még nem tettem Nálad Swenn,de akkor ezt tudd be annak kérlek,- adataim a régiek.
10/10
lizbet 2008 febr. 22. - 11:53:53 10/10
(4551/9721)
Érdekes, amikor elõször néztem a sorozatot, fel sem tünt, hogy Michaela mennyire önfejû néha. Most szinte minden részben van olyan, hogy amit kigondol, keresztül viszi tüzön-vizen. És mindjárt odavágta Sullynak -igazságtalanul-, hogy Te is elmentél. Õ a legelsõ, aki mindig beleszól a mások dolgába, mindenkivel el akarja fogadtatni az akaratát. A héten nem volt a kegyeimben, lehet hogy azért is , mert Sully is majdnem mindig "behódol" neki. De, hogy most ezeket írom, abban közrejátszik a szinkron miatti mérgem is. Borzasztó, hogy mennyire nem figyelnek oda a fordításnál. Dorothy és Mike már rég óta tegezi egymást, ma meg végig magázódnak. De tudom, hasonló felvetések voltak, amikor az elsõ vetitések alkalmából fórumoztunk. Bocs, hogy ilyen hosszúra sikerült...
10/10
Megane 2008 febr. 22. - 11:34:08 10/10
(4550/9721)
Kedves Swenn!
Mint ahogyan írtam az elõbb is, MINDENKINEK címeztem a megjegyzésem. Ha gondoljátok akkor lefújok mindent a meglepetéssel kapcsolatban, erre 2 napotok van. Bocs, de "Nem szeretek a számból s...t csinálni. Nekem sem kis pénzbe fog kerülni a Budapestre utazás, plussz a gyerekeket is kell valahova tennem, mégsem nyafogok ...
10/10
SWENN 2008 febr. 22. - 11:12:54 10/10 Előzmény Megane
(4549/9721)
KEDVES MEGANE! KI SZÓRAKOZIK ITT VELED?
NEM ÉN VÁLTOZGATGATOK, HANEM FELTETTEM EGY KÉRDÉST, MERT NEKEM IS FELTETTE VKI ÉS NEM SZERETNÉM EGYEDÜL ELUTASÍTANI.
AZZAL EGYETÉRTEK, HOGY HA EGYSZER KIMONDTUK AZ IDÕPONTOT AHHOZ IGAZODIK MINDENKI. TAVALY IS IGY VOLT.
10/10
Nannyfan 2008 febr. 22. - 11:10:41 10/10 Előzmény SWENN
(4548/9721)
Én sem akarok kötöszködni, de mi köze van a szünetnek a vasárnaphoz? Én is közel 6 órát fogok, oda-vissza utazni és hétfõn 5:20-kor kelni fogok.
Nekem a tavaszi szünetem április végén lesz. Az Szegedi Egyetem Mezõgazdasági Kara azért teszi akkorra, mert az állattenyésztési napok azon a héten lesznek. Ez egy hatalmas esemény. Rengeteg európai ország mezõgazdászai eljönnek állatostul mindenestöl. :) Nagy élmény.
Ebbõl az a lényeg, hogy én sem kértem másik idõpontot emiatt.
10/10
Nannyfan 2008 febr. 22. - 11:05:05 10/10 Előzmény Évia
(4547/9721)
A karakter vagyis Dr. Mike még nem terhes. Jane viszont már javában az. :) Dr. Mike a jövõhéten jön rá, hogy állapotos. Jane-el a terhessége miatt elõre felvették a jeleneteit. Össze kellett hangolni a sorozatbeli pocakját az igazival. Csodálom érte. Ikerterhesség mellett, 45 évesen megfeszített tempóban végigcsinálta. Errõl Joe is nyilatkozott, hogy nagyon tiszeli ezért. Mivel veszélyeztetett terhes volt, mondhatta volna azt is, hogy a szülésig nem játszik. Végigcsinálta, aminek mi is és a televíziós társaság is nagyon örült. :)
10/10
léna2 2008 febr. 22. - 10:25:36 10/10 Előzmény Nannyfan
(4546/9721)
A mai és a hétfõi részben határozottan látszik Jane pocija.Tényleg nagy bátorság volt tõle, hogy így is vállalta a forgatást, holott mint említettétek nem volt veszélytelen a terhessége. Úgy látszik az való életben is kõkemény és elhivatott.
Swenn!
Nekem megfelel a március 30.-a is.
10/10
Megane 2008 febr. 22. - 09:14:55 10/10
(4545/9721)
Kedves Swenn és Mindenki!
NE SZÓRAKOZZATOK VELEM !!! Ha egyszer már hónapok óta ezt az idõpontot mondjuk, légyszi ne változtatgassatok rajta. Úgy vártam, hogy találkozhassunk, meglepetéssel is készülök. Nem lehet ide-oda tologatni az idõpontot mindenki kénye kedvére.
Bocs, de nincs jó napom, de azért maradjon az az április 6. OK?
10/10
SWENN 2008 febr. 22. - 07:49:53 10/10
(4544/9721)
FIGYELEM! - M I N D E N K I !

FELMERÜLT EGY KÉRDÉS MELYBEN NEM SZERETNÉK EGYEDÜL DÖNTENI.
HOZHATNÁNK-E ELÖBBRE EGY HÉTTEL A TALÁLKOZÓT ?
/MERT A FÕISKOLÁSOKNAK AKKOR MÉG SZÜNET VAN IRJA EGY ÚJ TAG/
TUDOM, TAVALY MÁR MEGBESZÉLTÜK, HOGY KIJELÖLÜNK EGY NAPOT IDÕBEN,
ÉS AKI AKAR JÖNNI AHHOZ FOG ALKALMAZKODNI, MERT OLYAN IDÕPONTOT NAGYON NEHÉZ TALÁLNI AMIRE 30 EMBER ELSÕRE RÁVÁGJA, HOGY NA IGEN, EZ JÓ.
RÉSZEMRÕL M É G MINDEGY, SZERETNÉM HA A TÖBBSÉG DÖNTENE.
K É R L E K T I T E K E T MINDENKI IRJA MEG, HOGY MARADJON ÁPRILIS 6. VAGY
HÚSVÉT UTÁN EGY HÉTTEL - MÁRCIUS 30 LEGYEN ?
VAGY HAGYJUK AZ EGÉSZET, MAJD KÉSÕBB ?
EZT AZÉRT IRTAM LE, MERT SZERETNÉM TUDNI, HOGY ÉRDEMES-E FOGLALKOZNI A SZERVEZÉSSEL, VAN-E RÁ IGÉNY ?
10/10
Évia 2008 febr. 22. - 07:08:33 10/10
(4543/9721)
Sajnos nem láttam a tegnapit, a szolgáltató hibájából egész nap akadozott az adás :(.
Nekem még nem tûnt fel a pocak, csak az, hogy már célozgatnak az áldott állapotra. Pár napja, a "Dorothy könyvében" volt talán az a rész, amikor Michaela Myra-val beszélget Grace kávézójában. Itt jegyezte meg Myra, hogy milyen fáradtnak néz ki, meg mondott valamit az anyaságról, hogy õt is hogy megváltoztatta annak idején.
10/10
Nannyfan 2008 febr. 21. - 21:52:44 10/10
(4542/9721)
A mai rész nagyon drámai volt. Loren agyvérzése jól felkavart mindenkit.
Az a fura, hogy én már erre nem is figyeltem. Folyamatosan azt néztem, hogy Jane mikor nem tudja rendesen eltakarni a pocakját. :D
Kicsit sem feltûnõ, hogy mindenki egy szál valamiben flangál, õ pedig kabátban van. ;)
A holnapi részben mégjobban szembetûnõ lesz a terhessége.
A szerencsétlent jól megdolgoztathatták, hogy mindent felvegyenek vele idõben a szülés elõtt, ráadásul a sorozatbeli terhességére is gondolniuk kellett. 45 évesen ikerterhesség..... Nagyon nagy mázlija volt, hogy sem neki, sem pedig a babáknak nem lett bajuk.
Már nagyon várom a kis szöszi vigyorit! :)