datolya 2008 febr. 17. - 20:09:43
(4501/9721)
próbáld meg a WWW.SOROZAT.CO.NR -on, itt rengeteg sorozat fent van (Magyarul vagy magyar felirattal) és ingyenes a letöltés.
Zsul 2008 febr. 17. - 18:16:25
(4500/9721)
Igen, Selmeczi Roland hangja nagyon jó volt! A doktornõnknél Sullynak egyenesen tökéletes! Annyira passzolt a megformált jellemhez... férfias, de ugyanakkor biztonságot adó, ill. kellemesen búgó is... férfiként azt gondolnám, hogy a nõknek az egyik legkedvesebb összetétel. Persze most általánosítottam.:) Másik emlékezetes szinkronszerepe nálam pedig nem más, mint a dr. House Wilson-ja! Ott inkább visszafogottabb volt, de nagyon passzolt a Wilsont játszó színészhez... egyszerûen ráillett... Tervezem egyébként a kútfejek beszerzését, lehet furcsának hat, de a tragédia elõtt nem is hallottam a filmrõl... hát most majd jó alaposan bepótolom, Selmeczi Roland mellett Kaszás Attila miatt is.
10/10
raniko43 2008 febr. 17. - 15:49:52 10/10
(4499/9721)
De irigylem azokat akiknek jó a memóriájuk.Nekem sajnos a nullával egyenlõ.Egy filmet képes vagyok (ha tetszik)akár százszor is megnézni.Pl.a Piszkos tizenkettö címû filmet már legalább húszor láttam, de tegnap éjjel félkettõig néztem újból.Igazából nemcsak azért nézek meg egy filmet mert nem emlékszem rá hanem azért mert jónak tartom.
Tegnap nosztalgiáztam.Talátam egy gésákról szóló filmet a Duna TVén.Selmeczi Roland mondta alá a szöveget.Csodálatos volt.Utánozhatatlan és pótolhatatlan.
10/10
mandulas 2008 febr. 17. - 13:49:28 10/10
(4498/9721)
Azokat a filmeket, amik tetszettek, én is szívesen megnézem többször is. Nem zavar, hogy nagyjából emlékszem a jelenetekre, mindig van valami apróság, amit már elfelejtettem, vagy nem is vettem régebben észre. Sõt ugyanúgy izgulok (pl. emberrablós rész) vagy éppen örülök (mézes-szedres) mintha nem tudnám, mi fog történni.
Pontosan ezért számomra Selmeczí Roland mindig élni fog, hiszen jó néhány filmben évek múlva is hallom majd a hangját.

Ha tudom, most is megnézem - még csak másodjára - a részeket, de ez ritkán sikerül. Akkor a mûsorújságból vagy a hozzászólásokból találom ki, mirõl is volt szó, és örülök, amikor valami olyanról írtok, ami nekem is tetszett.
eszter1527 2008 febr. 17. - 13:46:15 Előzmény Zsul
(4497/9721)
sziasztok!
még uj tag vagyok,de nagy quinn rajongo.nekem rengeteg rész megvan a quinn doktornõbõl dvd-n tv-bõl felvéve az 1.évad pedig avi formátumban (nem tv-bõl felvéve,hanem letöltve).
viszont néhány rész nekem is hiányzik.ha esetleg néhányan úgy gondolják cserélhetnénk részeket.
én nem láttam sokszor az évadot ,mivel fõiskolás vagyok,sok kimaradt.igy remélem még sokszor leadja az m1.
10/10
szürke bagoly 2008 febr. 17. - 10:54:33 10/10
(4496/9721)
"mikor Hank itallal kínálja Sullyt, de az köszönettel visszautasítja, hogyan lehet, hogy rá egy másodpercre meg koccintanak. Most direkt figyeltem, de így is csak arra jöttem rá, hogy másik üvegbõl töltött neki. Azt még mindig nem tudom, hogy mit"

a képen mellékelt italt isszák , ami nem alkoholos.
10/10
Nannyfan 2008 febr. 17. - 10:45:57 10/10 Előzmény Zsul
(4495/9721)
Ezért is lenne jó, hogyha a fórumon hanyagolnánk a témát.... Majd mindent megbeszélünk a találkozón. :)
10/10
Nannyfan 2008 febr. 17. - 10:44:13 10/10 Előzmény Panni:)
(4494/9721)
OFF

Ilyen nekem is van. Szerintem semmire nem jó. Azok a számok az országok elõhívószámai. Ha esetleg Hollandiába akarsz telefonálni, akkor tudni fogod, hogy milyen számokat kell elé beütnöd. :) Szerintem másra nem jó...
10/10
Nannyfan 2008 febr. 17. - 10:39:50 10/10 Előzmény Veva
(4493/9721)
Örülök, hogy írtál nekünk! :) Én már legalább... nem is tudom,... talán 8-adjára vagy 10-edjére nézem ezt a sorozatot. Ez az egyetlen (és régen az X-akták volt), amit újra és újra megnézek. Már tényleg nem emlékszem de a Hallmark az utolsó 3 évadot rettenetesen sokszor ismételte. Ráadásul naponta 2x!! :D Néha ezért van, hogy már kívülrõl fújom a párbeszédeket. :D

Természetesen, ha nem szerenél nem kell írnod. Már annak is örülök, hogy tudom, hogy olvasol minket! :)
Zsul 2008 febr. 17. - 00:22:34
(4492/9721)
Szerintem a tavaszi találkozón jó lenne rátérni - amikor magunk vagyunk - arra, hogy igen is van lehetõség a részek beszerzésére egy bizonyos formában... itt nem írom le, hogy milyen formában. Elvileg jó páran kör-e-mailt is kaptak ezügyben.
10/10
hutizs 2008 febr. 16. - 23:39:47 10/10
(4491/9721)
Szia Veva!
Nekem sajnos nincs olyan jó memóriám, mint Neked. Én bizony újra nézem a sorozatot az elejétõl. Második alkalommal sok olyan dolgot észrevettem, ami fölött elõször elsiklottam. Apró részletek, pontatlanságok, stb. (Pl. elõször nem értettem, hogy az esküvõs részben, a kocsmai jelenetben, mikor Hank itallal kínálja Sullyt, de az köszönettel visszautasítja, hogyan lehet, hogy rá egy másodpercre meg koccintanak. Most direkt figyeltem, de így is csak arra jöttem rá, hogy másik üvegbõl töltött neki. Azt még mindig nem tudom, hogy mit. )

Annak viszont határozottan örülök, hogy folyamatosan új tagokkal bõvülünk.
Többen panaszkodnak, hogy lemaradtak egy-egy részrõl. Mindenkinek írom: nagyon-nagyon szeretnék segíteni, hiszen minden részt felveszek videokazettára. Egy gond van csak: nincs lehetõségem átmásolni. Ahhoz ennél fejlettebb technika kellene. Ráadásul egy heti anyag után letörlöm, jön rá a következõ hét, tehát a régebbi részek már nincsenek meg. Bocsi. Nem az akaraton múlik.

A baseball meccses résznél többen megjegyeztétek, hogy milyen gyorsan megtanultak játszani. Hááát igen... de ezt is elnézzük ennek a sorozatnak. Jake pedig szerintem azért "nyilvánította" Táncoló Felhõt városlakóvá, mert a sok sérülés miatt szükség volt új játékosra.
Szerintem is azért törölték Táncoló Felhõ körözését, mert önként bevonult a rezervátumba. Hiszen hivatalos írást is kapott arról, hogy bemehet a városba, meglátogatni a barátait.
Nekem ennél sokkal különösebb volt az a jelenet, hogy Jake az esküvõn Táncoló Felhõ védelmében még azt is vállalta, hogy jól fejbe verte és lekötözte kedvenc tábornokunkat.
Egyébként most, hogy Preston feltûnik a színen, õ csak úgy eltûnik? (Mármint a tábornok?) Se szó, se beszéd? Vagy lesz még szerepe? Én egyáltalán nem emlékszem, mi lesz vele.
10/10
Veva 2008 febr. 16. - 19:52:56 10/10 Előzmény Nannyfan
(4490/9721)
Sziasztok, látom, néhányan hiányolnak, de nincsenek ötleteim, mirõl írjak. Mióta a sorozat véget ért, nem nézek tévét, az ismétlés alatt meg dolgozom. Egyébként is túl jó a memóriám, ezért számomra még korai lenne az ismétléseket nézni. Néha irígylem azokat, akik többször is meg tudnak nézni valamit egymás után és még mindig élvezik, mintha új lenne. A jó memóriának is megvan a maga átka.
10/10
Panni:) 2008 febr. 16. - 13:54:22 10/10
(4489/9721)
OFF

Technikai kérdésem lenne azokhoz akiknek van Skype-juk. Mióta fent van a gépen azóta a fórumon a hozzászólások jobb felsõ sarkában nemcsak a számozás jelenik meg hanem egy magyar zászló és a Skype zöld telefonkagylója. Az mire jó? Mármint nem a Skype hanem itt a fórumon a jel :)
10/10
Nannyfan 2008 febr. 16. - 12:05:32 10/10
(4488/9721)
Én midenkinek örülök, aki itt van. Már te is régi motorosnak számítasz. ;) Persze nem csak Veva az egyetlen, akirõl már régóta nem hallottunk. Én megértem, hogy mindenki dolgozik, suliba jár , gyereket nevel stb.. Mindenkinek rengeteg a dolga. A téma megtekintésének a számán látszik, hogy rengetegen benéznek ide. :)
10/10
Nannyfan 2008 febr. 16. - 12:01:12 10/10 Előzmény Panni:)
(4487/9721)
Én teljesen megértem a véleményedet. :) Ez a fórum lényege. Nem kell minndenkinek bólogatni a másik hozzászólásaira.
Elgondolkodtam azon amit írtál. Hamarosan Hank-kel kapcsolatban a te véleményed lesz helytálló. Nem emlékszem potosan, de a közeljövõben felgyújtja a bevándorlók táborhelyét. :( Én õszintén ilyenkor nem értem a viselkedését.

Nekem mindig Michaela szavai jutnak eszembe: "Õ Hank. Hank..... az Hank. " Így jellemezte a családjának. És mennyire igaza van. :D
10/10
Nannyfan 2008 febr. 16. - 11:56:27 10/10 Előzmény Wild Flower
(4486/9721)
Gyere amikor csak tudsz! Sok sikert a munkádhoz!
10/10
SWENN 2008 febr. 15. - 23:54:33 10/10
(4485/9721)
Igen! Vevára én is jól emlékszem és nagyon sajnáltam, hogy tavaly nem tudott eljönni a találkozóra és itt is hiányoznak értékes, komoly hozzászólásai.
Csak remélni tudom, hogy néha olvas minket és talán rászánja magát, hogy újra köztünk legyen.
10/10
SWENN 2008 febr. 15. - 23:48:02 10/10 Előzmény Wild Flower
(4484/9721)
Talán már nagyon várod is, de sajnos az a sokéves tapasztalatom, hogy nem tart ez olyan sokáig, mert most az jön, hogy 1 hét bölcsi/óvi majd 3 hét otthon...tudod, ilyenkor van az, hogy ha más egyet köhög, õk aznap este már hármat fognak...De reméljük a legjobbakat!
Sok sikert, sok örömet az új napokhoz!
10/10
SWENN 2008 febr. 15. - 23:43:17 10/10
(4483/9721)
HAHÓ HENETT !!!
Nagyon kereslek napok óta, minden e-mailem visszajön hibaüzenettel,
légyszives küldj priv.üzit az új e-mailedrõl, hogy elérjelek. köszi
10/10
szterke 2008 febr. 15. - 21:58:02 10/10 Előzmény Nannyfan
(4482/9721)
Bár nem nekem/rólam szól, de pl. én is ritkán írok mostanában, viszont szinte mindennap itt vagyok olvasás szinten. Tény, a kezdeti magból jónéhányan eltûntek :( -kár!
És azt talán leszögezhetjük, hogy a topic forgalmának igazán jót tett az ismétlés szept.tõl is. Nem tudom, mi lesz itt, ha egyszer véget ér megint... OK, nem siránkozok, csak hirtelen túl elõre szaladtam,bocs. :)
És Vevára én is emlékszem pl. ;)