10/10
Nannyfan 2007 dec. 10. - 14:24:29 10/10
(3661/9721)
Ez a rész megelõzi az árvás epizódot. Elvileg Dr. Mike "válasza" a a tiszteletessel lefolytatott csók, Sully mai botlására. Bénán fogalmaztam, de remélem érthetõ voltam. ;) Holnap kellene jönnie az Árvák Vonatának, amiben Dr. Mike pattog, Sully pedig duzzog. :D

Ezt a mai részt nem nagyon szeretem. Ha észrevettétek az elején rettenetesen ki volt hegyezve a sztori Michaela hideg és távolságtartó viselkedése. Szegény Sully hiába próbálkozott, nem ért vele sokat. Késõbb ezt Michaela fejéhez is vágja a vitájuk során. Teljesen igazat adok Sully-nak. VISZONT kicsit jobban is tiltakozhatott volna Katherine közeledése ellen. Már az elején ha tisztázzák a dolgokat, akkor nem lett volna gond. Azzal a szöveggel védekezett, hogy nem akarta megbántani a lányt... Lovat azért nem kellett volna adni alá...
Szerintem Sully és Michaela is hibáztak. Ez jó kis lecke mindkettõjüknek.

Sokat gondolkoztam a: "Hány nõ volt elõttem" "Ne akarja tudni" dolgon.
Én még mindig 100%-osan biztos vagyok, hogy Abigail óta nem volt senki. Késõbb Matthew-nak is mondja, hogy "Elõször jó volt megcsókolni anyádat, de aztán úgy éreztem, hogy ez nem helyes" (vagy valami hasonló)
Szóval a ne akarja tudni válasz, az csak dacból jöhetett neki. Ez a tipikus azért sem mondom meg szindróma. :)
Néha ezek ketten úgy viselkednek mint a gyerekek. :D

Nagyon várom az elrablós epizódokat!!!!!!!!!!! A kapcsolatuk most egy hétig semmit sem fog fejlõdni. Jó sokáig elhúzzák a dolgot.
10/10
Nannyfan 2007 dec. 10. - 14:12:04 10/10
(3660/9721)
Nekem már a jövõhét vizsgaidõszak.... Alig várom, hogy végezzek!
10/10
Nannyfan 2007 dec. 10. - 14:10:24 10/10
(3659/9721)
Nagyon jó kis cikket találtál! :) Imádom az ilyen jellegû irományokat. Elég sok ember történetét végig olvastam már. A volt biokémia professzorom meg van gyõzõdve, hogy a fényre meg van a magyarázat. Volt szerencsénk végighallgatni egy elõadáson az elméletet. Viszont a testen kívüli élmény az egy másik dolog. Erre próbáljanak ésszerû magyarázatot adni a tudósok!
Jane gyógyszer érzékenységi esete azért elég felháborító. A dokinak már elve tudnia kellett volna, hoy a páciens érzékeny az adott anyagra. Szeencsére nem végzõdöt tragédiával a dolog. :)
10/10
hutizs 2007 dec. 10. - 14:10:11 10/10
(3658/9721)
Szerintem a városlakók már tudják, hogy Dr Quinn és Sully... Ezt onnan gondolom, hogy a múlt héten volt valamelyik részben, talán a cirkuszosban, hogy Jake azt mondja valakinek - talán Lorennak -, hogy még mindig alig hiszi el, hogy Dr Mike és Sully udvarolnak.
Ha pedig õ tudja, akkor szerintem mindenki tudja. Különben sem hiszem, hogy Brian ne fecsegné ki valakinek, hiszen szinte semmit sem tud magában tartani:)
10/10
Wild Flower 2007 dec. 10. - 13:44:29 10/10
(3657/9721)
Sziasztok. jó kis csapadékos hét elé nézünk...
Az az igazság, hogy ennél a résznél valahogy sosem tudtam teljes odafigyeléssel koncentrálni, mert nagyon bezavar Katrine megformálója Sheryl Lee, akit Laura Palmer (Twin Peaks) szerepével tudok azonosítani. Ugye a két film ég és föld.. Valószínû azért van, mert nagy hatással volt számomra tizenévesen a sorozat-talán nincs is még egy olyan színész akit így beskatulyázok-pedig nem jellemzõ rám.
Mindenesetre Sully sem tagadta meg férfiúi mivoltát-elég egy vonzó nõ és máris elkalandozunk-na jó végtére is megbocsátható a dolog. Habár nem értettem, hogy miért nem szólt már az elején K.-nek-igaz akkor meg nem lett volna bonyodalom. Én nem emlékszem jól, vagy tényleg még nem nagyon beszélik a városban azt, hogy Sully és dr. Mike összetartoznak-valószínûleg nem, mert akkor bárki kikotyoghatta volna Katrinenek is.
Brian érett megjegyzése, hogy a csók nem ugyanaz mint a horgászat. Milyen igaza van!
Dorothy szerepe szerintem nagyon jól megírt-bölcs döntés volt így megvállni az ex-tõl. Mint nõ pedig, nagyon ügyesen használja ki a lehetõségeket, hogy fürödjön a figyelemben, törõdésben, kényeztetésben. Valljuk be, minden nõnek jól esik, ha bókolnak neki. Még nekem is :D
10/10
anankhe 2007 dec. 10. - 12:47:44 10/10
(3656/9721)
Most megértettem miért sokaknak ez a kedvence:-)) jó kis rész. Kár hogy így háttérbe szorul a másik hármas:-) Pedig õk is "megérnének egy misét". Fõleg Dorothy öntudatra ébredése tetszett.
Nem teljesen értem Mikeot. Csak egy gyerek mondására támaszkodik, szinte meg sem hallgatja Sullyt. Pedig anno nála is elcsattant egy-két csók a tiszteletessel, Sully látta de nem dõlt össze a világ. Jó hogy mostmár deklaráltan udvarolnak de talán nem kellene rögtön bizalomvesztésrõl beszélnie. jó hogy tudom, hogy nem tart örökké a mosolyszünet
10/10
anankhe 2007 dec. 10. - 08:20:33 10/10
(3655/9721)
Sziasztok!
A mai részt nagyon vártam, még soha nem láttam.Nagyon kíváncsi vagyok:-)Milyen az mikor Mike féltkeny úgy igazán:-)
Sajnos(vagy szerencsére) a hét végén akkora család gyûlt össze, hogy képtelen voltam gép elé ülni, bár eldöntöttem, hogy az eddigi összes hozzászólást visszaolvasom. Azért az elsõ 250bõl is filmcímeket és infokat tudtam meg. Így csatlakoznék az akkori kérésekhez: megvan az összes valakinek DVDn? mert nagyon érdekelne. Bár a kislányom csak öt hónapos, de tíz év múlva együtt nézhetnénk.
Mindenkinek nagyon szép hetet!!
10/10
Panni:) 2007 dec. 10. - 07:53:35 10/10
(3654/9721)
Remélem másnak is jól indul a hét mert nekem nagyon jól.

Az ünnepi hangulatom is kezd megjönni mivel már csak másfél hét és vége a sulinak (a vizsgaidõszak az meg még odébb van :D)

Sajnos a részt ma sem látom de már ott járnak ahol anno már én is rendszeresen figyelemmel kísértem.
10/10
Panni:) 2007 dec. 10. - 07:51:42 10/10
(3653/9721)
Én is imádkoztam érte remélem meggyógyul.
10/10
Wild Flower 2007 dec. 09. - 22:04:01 10/10
(3652/9721)
nem tudom, hogy szoktatok -e bulvárnetet olvasni. ma este ezt találtam:
"Bizonyára sokan lapozgatták idehaza az amerikai R. A. Moody "Élet a halál után - Gondolatok a halál utáni életrôl" címû könyvét. A tudós olyan emberekkel beszélgetett, akik visszatértek a klinikai halálból. Ebben lehet kételkedni, de akár hinni is. Talán ez adta Jean Ritchie számára az ötletet ahhoz, hogy megírja a "Halál ajtaja" címû könyvét. Csupa ismert hollywoodi színész, illetve neves zenész, énekes vallomását kötötte csokorba. Bestseller a javából!
Jane Seymour (1951-)
A hölgy nem keverendô össze VIII. Henrik hasonnevû, a sorban harmadik feleségével. A brit színésznô 36 évesen influenzájára penicilint kapott, amire érzékeny. Emiatt fél percre meghalt.
- Elhagytam a testemet - így Jane, a James Bond-filmek kedvelt szereplôje. - Próbáltak újraéleszteni. Erôfeszítésüket a szoba felsô sarkából figyeltem.
Agyán végigszaladt élete addigi valamennyi fontos eseménye. Nem akart meghalni, a gyermekeit ô kívánta felnevelni.
- Ott és akkor hidegen hagytak a sikereim, az Emmy-díjam. Istenhez fohászkodtam. Megfogadtam, ha életben hagy, a nevét hiába nem veszem a számra."

(Swenn, a hajkép már fenn van.
a kis Családra meg gondolok....)
10/10
Rozika111 2007 dec. 09. - 11:45:16 10/10
(3651/9721)
Bocsánat,hogy kétszer jelenik meg a levelem,
de az elsö rész úgy látszott,hogy eltünt,és
ezért írtam újra.
10/10
Rozika111 2007 dec. 09. - 11:42:39 10/10
(3650/9721)
***SPOILER***
Loren testvérére Olívra gondolsz?Hamarosan
látni fogjuk a Csordahajtók I-II.részét,ahol
arról értesülünk,hogy meghalt,és a végrende-
letét olvassák fel.Olív nekem is nagyon sokáig hiányzott a szereplök közül.
Számomra rendkívül meggyözö,lélekemelö,a
tiszteletes hittel teli munkálkodása.

Loren testvérére Olívra gondolsz?Hamarosan
látni fogjuk a Csordahajtók I-II.részt a
sorozatból,ahol bánatomra arról értesülünk,
hogy Olív meghalt,és a csordáját Matthewra
hagyta.Ebben a sorozatban is élö bizonyíték,
hogy mennyire összefogja a hit ezt a kis
közösséget.A tiszteletes remekül összefogja
ezt a sokféle tulajdonságu közösséget,hogy
néha egy emberként tegyenek egymásért.

Hiszem,és vallom,hogy a hit ereje csodákra
képes.Ha hittel,és szeretettel imádkozunk,az
meghallgatásra talál.
10/10
Megane 2007 dec. 08. - 21:48:13 10/10
(3649/9721)
Az édesanyának!
10/10
Megane 2007 dec. 08. - 21:42:12 10/10
(3648/9721)
Nem mai kép de passzol.
Mindenkinek boldog karácsonyi készülõdést kívánok!
10/10
SWENN 2007 dec. 08. - 21:16:42 10/10
(3647/9721)
KÉREK MINDENKIT AKI MÉG NEM TETTE MEG, PRIVÁT ÜZENETBEN KÜLDJE EL NEKEM AZ E-MAIL CÍMÉT LEGYENSZIVES!
KÖSZÖNETTEL
10/10
SWENN 2007 dec. 08. - 19:52:12 10/10 Előzmény Dezsix
(3646/9721)
Dani 3 éves, Matyi 4 hónapos, az édesanyjuk 34 éves...
Még nem tudom a nevét, volt iskolatársam kedves ismerõse, õ kért érte egy imát az iwin - én ezt továbbítottam.

Hiszek az ima erejében, csak az összefogás segíthet, egyedül az ember elveszett.

Mindenkinek köszönöm a segítséget!
10/10
SWENN 2007 dec. 08. - 19:24:10 10/10
(3645/9721)
Kérlek küld át privát üziben az e-mail címed. köszi
10/10
evacili 2007 dec. 08. - 18:19:26 10/10 Előzmény hutizs
(3644/9721)
Helló Mindenkinek! Teljesen egyetértek Veled,nekem is ez az a rész a sorozatból ami nem tetszik. Mondhatnám az egyetlen rész.Mint tudjuk hosszú-hosszú hónapok munkájával lehet ilyen produkciókat elérni. Kár érte.
Viszont a tegnapi résznél figyeltem fel egy mondatra amit nem tudok hova tenni. A gyerekek a suliban azt kérdezik, mikor jön vissza a tanítónõjük. Tényleg , hová lett Loren testvére?Csak én vagyok figyelmetlen és utaltak rá?Vagy abban a részben volt, mikor Dorothy a városba érkezik? Ezt az egyet nem láttam!

Az ima nagyon fontos!!! Holnap ha templomba megyünk, vagy otthon elcsendesedünk, gondoljunk az Édesanyára és a két Picire.

Mindenkinek kellemes hétvégét, jó Adventet és Karácsonyi készülõdést! Cili
10/10
Nannyfan 2007 dec. 08. - 16:05:16 10/10
(3643/9721)
Nagyon jó ez a kép!!! :)

Tudjátok teljesen elkapott a karácsonyi hangulat! Muszáj lesz megnéznem idõ elõtt a 4. évad karácsonyi részét. Nekem az az egyetlen epizód a karácsonyi részek közül ami meghozza a hangulatot. :) Dr. Mike terhes, Prestonnak epeköve van :D és természetesen az élõ betlehem a rész végén... Nekem az a karácsony Colorado Springsben. :) Sikerült levadásznom a What Child is This c. zenét, amit a végén Brian és Sara játszanak zongorán. Fogyamatosan azt hallgatom. Rengetegen feldolgozták, de nekem a szöveg nélküli verzió az igazi. :)
10/10
Nannyfan 2007 dec. 08. - 15:59:36 10/10 Előzmény Pennant
(3642/9721)
Már nagyon várom!!!! :D