10/10
Veva 2007 aug. 28. - 10:50:36 10/10
(2021/9721)
Nem a 6. évad alatt játszott parókában, hanem a két nagy filmen. A tegnapi rész valójában három személyes dráma volt, még dr. Mike is inkább csak asszisztált. Nekem a végén hiányzott a többi városlakó.
10/10
epercs 2007 aug. 28. - 10:46:17 10/10
(2020/9721)
Ja, valamit elfelejtettem leírni. Szó volt arról, hogy nem nõ Sullynak a haja. Hát nem is nõhet, mert a 6. évad forgatásakor már rövid volt, és parókában játszott.
10/10
epercs 2007 aug. 28. - 10:44:21 10/10
(2019/9721)
Sziasztok!
Szerintem azért csúszott el a számozás, mert a pilot eredetileg nincs számozva, és nálunk beszámozták, és amúgy is az dupla hosszú, de asszem itt 2 nap adták. Szóval szerintem így jön ki a 150 a nagyfilmek nélkül.
Szerintem elõbb (jó)pár hónap múlva megismétlik az m2-n a sorozatot, és csak utána (jó)pár hónap múlva fogják leadni a nagyfilmeket, már ha egyáltalán megvették. (Nagyon remélem!)
<A Hallmarkról naggggyon szeretem a McLeod lányait, már alig várom, hogy kezdõdjön az új évad.>
Sándor22-nek üzenem: A 139. rész, a port szerint a Polgári perek, ha minden igaz, az nekem megvan, de csak akkor tudom megnézni, ha visszajöttem Kolozsvárról, ami elõreláthatóan vasárnap lesz (szept 2.).
A találkozóról még mindig nem tudom, hogy tudok-e menni, de tartsatok föl egy bizonytalan helyet, légyszi.
10/10
Veva 2007 aug. 28. - 07:04:15 10/10
(2018/9721)
A párhuzamos Sully részeket tényleg külön vehették fel (korábban, gondolom), mert semmi köze nem volt a fõszálhoz, mint máskor.
10/10
Veva 2007 aug. 28. - 07:02:42 10/10
(2017/9721)
Ez a denveri udvarló már elsõ látásra annyira ellenszenves volt nekem, hogy igazán nem tudom, hogyan lehetett jóképûnek nevezni. Az egész lénye sugározta, mennyire erõszakos.
10/10
hutizs 2007 aug. 28. - 00:26:48 10/10
(2016/9721)
A mai rész szerintem édes volt. Colleen egyre szebb, ezt persze a pasik is észre veszik. Még Bostonban (ugye oda jár suliba?) egy bálban megismerkedett egy fiatalemberrel, aki teljesen váratlanul megjelent Colorado Springsben. Saját bevallása szerint is csak azért jött, hogy a lánynak udvaroljon. Persze ennek Colleen örült, hiszen legyezgette a hiúságát, Andrew pedig egybõl féltékeny lett. A fiatalember (nem tudom fejbõl a nevét) hozott egy könyvet ajándékba, mert látta, hogy Colleen úgy kérte kölcsön valakitõl. Ez arra vallott, hogy mennyire odafigyel a lányra. Aztán meghívta a szállodába egy teára az egész családot. Dr Mike-nak nem volt szinpatikus, Matthew-nak sem. Fõleg azért, mert mindenben õ akart dönteni, pl. volt egy jellemzõ jelenet: Megkínálta Colleent csokiba mártott marcipánnal, mondván, hogy neki az a kedvence, Colleen viszont kijelentette, hogy nem kér, mert nem szereti a marcipánt. A fú pedig addig erõsködött, hogy márpedig igenis meg kell kóstolnia, majd meglátja, ízleni fog, még végül a lány udvariasságból megevett egy csokit, de látszott rajta, hogy nem ízlik. Na, itt már látszott, hogy milyen önzõ alak. Matthew másnap táviratban utánaérdeklõdött néhány dolognak, és kiderûlt, hogy a fiatalember egy csomó mindenben hazudott nekik. Pl. nem igaz, hogy õ vezeti az apja befektetési vállalkozását, hiszen eddig amit rábíztak, mindent csõdbe juttatott. Colleen közben még egy karkötõt is kapott tõle ajándékba, amivel nem igazán tudta, hogy mit tegyen. Rájött valószínûleg, hogy ez már túl drága ajándék ahhoz, hogy ha nem szereti a férfit, akkor vissza kellene utasítania. Csak hát közben Andrew meg még nem nyilatkozott, csak orvosi dolgokról beszélgettek.
Mikor aztán Andrew látta, hogy a bostoni fickó hogy csapja a szelet a lánynak, meghívta õ is Cooleent piknikelni. Olyan nagyon aranyosak voltak!!!! Ültek a réten, Andrew meg pakolta ki a piknik kosarat: Cooleen kedvenc étele, kedvenc limonádéja, kedvenc desszertje került elõ. Olyan szépek voltak!!! Na, Andrew aztán tényleg figyelmes volt! Andrew is hozott magával könyvet. Egy Shakespeare szonett gyûjteményt, melybõl fel is olvasta a kedvencét, amivel tulajdonképpen szégyenlõsen szerelmet vallott Cooleennak.
A lány boldogan ment haza, és közölte Dr Mike-val, hogy már tudja, mit tegyen a karkötõvel. Dr Mike mivel nem tudta, hogy a lány hogy döntött, gyorsan figyelmeztette, hogy a bostoni udvarlójáról mit tudott meg Matthew. Cooleen elég dühös volt, hogy a háta mögött nyomoztak, de végül elment, hogy visszaadja az ékszert. Mikor azonban visszautasította, a fiú erõszakkal megcsókolta, és azt bizonygatta neki, hogy biztosan õt szereti, nem Andrew-t, akihez csak a szülei akarják hozzákényszeríteni.
Cooleen akkor sírt is, de elhatározta, hogy nem kér segítséget, egyedül tesz pontot ennek az ügynek a végére. Elment tehát a szállodába, ahol a férfi megint erõszakoskodni kezdett vele az udvaron. Andrew ezt meglátta, jól összeverekedtek, úgy kellett õket szétválasztani. És ez után volt egy gyönyörû rész, mikor Andrew és Cooleen tisztázzák az érzelmeiket. Mikor Dr Mike meglátja, hogy Andrew hazahozta a lányát és a kocsiban csókolóznak, nagyon boldognak látszik, és mosolyog.
A másik szálon Suly meg Brian valami nagy fejest visz végig a vadonban egy 10 napos útra, hogy segítsen neki azon a részen természetvédelmi területet létrehozni. A pasinak van egy Briannal kb egy korú fia, aki szintén velük tart. A kissrác meglát egy szarvast mikor kettesben lovagolnak Briannal, a szarvas után lovagol, a ló ledobja, kificamodik a karja. Mikor Brian megtalálja, visszarakja a karját, aztán jelzõtüzet raknak (jól füstölõ fát, hogy a füstöt messzirõl is látni lehessen), mire Suly-ék megtalálják õket. Közösen úgy döntenek, hogy folytatják az útjukat.
10/10
sunomka 2007 aug. 27. - 20:49:21 10/10
(2015/9721)
Nem láttam a mai részt. Kérem, ha valakinek lesz egy kis ideje, foglalja össze nekem. Elõre is köszönöm!
10/10
Enci 2007 aug. 27. - 20:38:27 10/10
(2014/9721)
Nekem szerencsére más dolgom sincs még két hétig mint olvasni és sorozatokat nézni. Nagy kedvencem még a Grace Klinika csak sajnos az most szünetel.
10/10
Nannyfan 2007 aug. 27. - 11:19:29 10/10
(2013/9721)
Igen azt jelenti.
Háááát az 1. és a 3. évadot itt megtaláltam:
http://www.torrentz.com/search?q=dr+quinn

A többi is fent van, de olyan oldalon ahova regisztrálni kell, ha éppen engedik.
A bemásolt linkrõl simán le lehet tölteni, nem kell regisztrálni, ez egy elég nagy nemzetközi torrentgyûjtõ oldal. :)
10/10
henett 2007 aug. 27. - 09:12:04 10/10 Előzmény Nannyfan
(2012/9721)
Az, hogy OFF, azt jelenti, hogy nem a témához szólsz?

OFF: Meg lehet találni ezt a sorit valahol a neten? OFF
10/10
henett 2007 aug. 27. - 09:09:35 10/10
(2011/9721)
Minkettõt megnézem, ha idõm engedi. csak az a baj, hogy nincs se Hallmarkom, se AXN-em. ezért mindig várnom kell amíg megjönnek a többi csatornára. Egyébként a helyszínelõs sorozat elég jó, a Lostot persze huzzák mint a rétes tésztát, de nagyon jók a háttér történetek. Sok sorozatot néztem, amíg fiatalabb voltam, most már annak örülnék, ha újra lenne energiám olvasni!
10/10
Enci 2007 aug. 26. - 21:50:02 10/10 Előzmény Nannyfan
(2010/9721)
Énis szeretem a Hallmarkos sorozatokat a McLeod lányait és az Amy-nek itélvé-t, csak az a bajom hogy a csatorna folyton ismétli a részeket, valameddig eljutnak és mindig elõrõl kezdik. Mit szóltok a Miami helyszínelõkhöz és a Losthoz?
10/10
csiperke 2007 aug. 26. - 18:36:11 10/10
(2009/9721)
Sziasztok,

Úgy látszik ez az idõrendiség sokunkat foglalkoztat.... A hivatalos Dr. Quinn weboldalon találtam a következõt: ez talán segít kicsit helyre tenni a dolgokat: http://www.drquinnmd.com/library/nitpicks.html

További szép vasárnap délutánt nektek!
Nadera 2007 aug. 26. - 14:59:11
(2008/9721)
Ha már így sokan írtatok más sorozatokról akkor én is csatlakozom. Én is nagyon szeretem a McLeod lányait!!:)Imádom azokat a filmeket amelyekben lovakkal közlekednek. A másik nagy szenvedélyem meg a bûnügyi sorozatok és könyvek.:) Remélem hogy a jövõ héten jók lesznek a Dr.Quinn részek. Mindenkinek jó pihenést mára!
10/10
madlen 2007 aug. 26. - 12:59:14 10/10
(2007/9721)
Nagyon-nagyon tetszenek a képek, kedves Bölcs Bagoly!
*

Más:
Találkozó.
Lehet még jelentkezni?
A magam és a férjem nevét szeretném biztosra bejelenteni szept. 16-ra.
Horváth Károly
Horváth Károlyné (madlen...)

Sikerüljön minden nagyon jól!
Kellemes vasárnapot, és jó szórakozást kívánok mindenkinek!

madlen
10/10
Rozika111 2007 aug. 26. - 12:55:02 10/10
(2006/9721)
A mai napig abban reménykedtem,hogy talán mégis láthatjuk a 2 db nagy filmet.Az Animare TV újságban olvastam a 148,-ik részt "Megkapni és megtartani" a
149,.ik részt "A bokszmérkõzés",és a 150.-ik részt "Egy
új kezdet"címmel.Ezek a részek szeptember 3.-ától,így
hétfõtõl lesznek,és 17.35.-ös kezdéssel.Nincs semmi hír tehát a 2 db nagy film vetítésérõl!Valakinek van esetleg ennél több információja?
10/10
henett 2007 aug. 26. - 12:32:40 10/10
(2005/9721)
Kedves Szürke Bagoly!
Kicsit ezek a képek a Fantasy-regények illusztrációira emlékeztetnek. Tudsz valamit a hátterükrõl? Ki és mikor készítette õket, vagy ezek is naiv festõk mûvei? Úgy ábrázolják az indiánokat mint a nagy "hõsöket", akik nagyon közel állnak a természethez. Mikor ifjúságom indián regényeit olvastam így képzeltem õket!
10/10
Nannyfan 2007 aug. 26. - 12:28:15 10/10
(2004/9721)
Csak piszkált a dolog az idõrendiséggel. Már leírtam, hogy én mire jutottam. Jelenleg itt van az amerikai rajongók spekulációja.
Szerintük Dr. Mike 1868-ban érkezik meg Colorado Springs-be. A sorozat vége pedig 1873-ban van.
Van itt más érdekesség. Sajnos sok az ellentmondás a sorozatban. Régebben olvasgattam külföldi fórumokat és oldalakat. A legnagyobb rejtélynek Sully és Abigail házasságának az idõpontja és a házasság hossza volt. Általában mindig mást mondtak...
Itt az van írva, hogy 1859-ben érkezik Sully a városba. 1860-ban elveszi Abigailt. Sully akkor 25 éves volt, Abigail pedig 18. Ezután még ebben az évben Abigail belehal a szülésbe.
Majd 1861-1865 között volt a Polgárháború, amiben Sully is részt vett.
Akkor ezek szerint Sully és Abigail szerelme és házassága igencsak rövidre sikeredett.
Ilyenkor jön az, hogy nem igazán figyelnek a dolgokra. Ha ez tényleg így volt, akkor Abigail azonnal teherbe esett, hiszen az esküvõ évében halt meg. Sully meg folyamatosan azzal nyugtatgatta Michaelát, hogy a teherbe esés nem megy olyan gyorsan, idõ kell hozzá. Tudom, hogy ezek apróságok.
Régebben találtam egy oldalt, ahol ezekkel a dolgokkal foglalkoztak. Majd megkeresem megint. :)
10/10
Nannyfan 2007 aug. 26. - 12:14:57 10/10
(2003/9721)
Érezd jól magad!!! :)
10/10
Nannyfan 2007 aug. 26. - 12:14:33 10/10
(2002/9721)
Igen az eredetinek is ez a címe: Seven Kinds Of Lonely
A fordítás tökéletes. Csak az nem, hogy hogy kell érteni.