10/10
SWENN 2007 júl. 25. - 16:36:31 10/10
(1581/9721)
Félelem és féltékenység 2. rész lesz ma.
Önérzet ide vagy oda, de az a pénz nem jött rosszul - és egy JÓ barát miért ne segíthetne, ha megteheti...
Olvasom az újságban, hogy Sully is rájön erre, hogy a segítség nem a barátságnak szólt. . .Michaella tényleg szép, nõi szemmel is, de nekem olyan túl csábos az a Daniell, nagyon elõkelõ a mosolya, esélye sem lett volna nála sosem.
szerelmem Sully, vszínû másképp emlékszik a barátjára,
akkor úgy értettem mindketten szegények voltak.
Nagyon szerettem volna tudni mi lesz, de nem irja végig.
(Nem baj már csak 2 óra...)
Neked sincs meg a kezdetek kezdete.... szóval a sorozat eleje?
10/10
szürke bagoly 2007 júl. 25. - 16:03:43 10/10
(1580/9721)
Jó "gyerek" a Sully , de azért , ha helyettem (ma)valaki kifizetné a házam jelzáloghitelét , én bizony örömmel fogadnám.
Sully barátja pedig mintha beindult volna doktor Mike-ra.(megjegyzem nem csodálom).
10/10
SWENN 2007 júl. 25. - 14:23:23 10/10
(1579/9721)
Kedves Anna! Isten hozott közöttünk! Itt mindenkit rögtön be- és elfogadnak (engem is nem rég) aki fogékony a szépre és jóra.
Láthatod, hogy más fórumoktól eltérõen itt nincs "mellébeszélés",
minden a filmrõl szól, ki mikor teheti itt van naponta pár percre, este film után többen, de napközben is be-benéz vki.

Nem akarom fényezni a dolgot, de köszönet a PORT.hu-nak, hogy egy ilyen fórumon segítségükkel "exkluzív klub" alakult és többen nagyon örülünk, hogy bent vagyunk a csapatban!
Komolyan rámozdulok egy nagy "klub-napra" és remélem minden klubtag szabaddá teszi magát...másképp nehéz olyan
idõpontot találni, ami mindenkinek jó.
10/10
Magyar Anna 2007 júl. 25. - 13:34:13 10/10
(1578/9721)
Sziasztok! Nagyon-nagyon örülök Nektek! - végre olyanokra leltem, akik nézik és szeretik ezt a sorozatot! - és mint ilyenek, csak jó emberek lehettek ( a virág analógiájára is...) Szorgalmasan végig-olvastam a fórumot (nem kis teljesítmény!) annak reményében , hogy "bebocsátást nyerek" ebbe az exkluzív klubba. Családomban csak én váltam e sorozat-függõjévé, - kapok is érte eleget! - pedig sokszor jó lennne, ha Õk is látnák. Sok olyan probléma-megoldó- ill. kezelõ jelenetek vannak, amibõl tanulni lehet - na, de nem csak ezért tetszik!:)) Sajnos én sem az elejétõl nézem, de a tegnapelõtti részbõl viszont sok minden világossá vált.
10/10
SWENN 2007 júl. 25. - 13:13:53 10/10
(1577/9721)
köszi! nagyon szeretném megnézni a film legelejét, ahogy indult, idekerült, hogy ismerkedett meg Sullyval és Sharlottal...
jó lenne a Hallmarkos is, mindegy, ....
nem tudsz segíteni?
10/10
Nannyfan 2007 júl. 25. - 13:00:46 10/10
(1576/9721)
Szia!
A tiszteletesnek begyulladtak a látóidegei, aminek a következtében megvakult. Sokáig reménykedtek, hogy csak átmeneti vakságról van szó. Sajnos nem így lett. A tiszteletes végig vak marad a sorozatban. :(
10/10
Nannyfan 2007 júl. 25. - 12:47:17 10/10
(1575/9721)
Ugyan az mind a 2 csatornán vetített epizód. :) Annyi a különbség, hogy az M1-es verzióban vanak olyan apró kis jelenetek ami a Hallmarkosban nem volt.
Lássuk csak.... pl. : amikor Grace kávézójában ült Loren, Hank, Jake és a Tiszteletes, Hank megpróbálta lenyúlni a Tiszteletes kajáját (ezt most láttam elõször)
Aztán amikor Michaela elment Daniel-lel a Bankba (szintén)
Sully hazaérkezésekor hosszan mutatták a tájat (ez is)
biztos volt még, de most hírtelen ennyi ugrott be. :)
Apró dolgok, de én ennek is örülök. :)
Gyorsan megnéztem utána a Hallmarkos verziót, hogy ne írjak butaságot.
A hangok pedig azért tûnnek fel, mert már milliózor láttam a sorozatot és jópár párbeszédre szó szerint emlékszem. :) De ha nem is a szöveg buktatja le õket, akkor a hangszín eltérést azonnal észreveszem. :)
A tegnapi epizódban lenyûgözõek voltak a szinkronszínészek. Ennyi év után is sikerült eltalálniuk a hangszíneket. :) De ezt már írtam.
A végérõl annyit, hogy nekünk úgy lett vége tegnap, hogy Sully hazaért. A Hallmarkosnak pedig úgy, hogy már megkezdte Sully a vitát Michaelával. Nem nagy különbség. :)
Leen 2007 júl. 25. - 12:13:10
(1574/9721)
Sziasztok! Megmondaná valaki, mitõl lett vak a tiszteletes, és hogy meddig marad az? Nyaralni voltam, és nem tudtam követni az eseményeket. :(
10/10
SWENN 2007 júl. 24. - 21:56:44 10/10 Előzmény andy242
(1573/9721)
Helló Andy242 - rég nem voltál itt vagy csak nem irsz?
-------------------- egy régi kérésed megoldható lenne
irj a swenn@citromil.hu-ra...
(témához irdd a filmcímet)

mi volt a vizsgákkal?
10/10
SWENN 2007 júl. 24. - 21:25:09 10/10
(1572/9721)
Helló, jó hogy itt vagy. Én is majd elolvadtam attól a "ne haragudj apu"-tól...
azt hogy érted, hogy nem úgy volt vége?
most nem az a film megy amit ti már láttatok?
miért van külömbség a 2 csatorna közötti részekben és hangokban?
10/10
Nannyfan 2007 júl. 24. - 21:12:59 10/10
(1571/9721)
Ja igen. Egyedül Brian hangjától vert ki megint a víz, de amikor meghallottam, hogy :"Ne haragudj apa" szétfolytam a képernyõ elõtt. :)
A Hallmarkos szinkronban Sully-t mondott.
A résznek hamarabb lett vége mint a másik verzióban. Remélem holnap is lesznek extra jelenetek! :)
10/10
Nannyfan 2007 júl. 24. - 21:09:08 10/10
(1570/9721)
A mai rész nagyon jó volt. :) Sully makacssága hááát...
Egy kicsit lehetne rugalmasabb is.
A mai hangváltoztatás részemrõl megbocsátva. :) Voltak benne plusz jelenetek, biztos ezért kellett. :) Szinte mindenki hangja "új" volt. Le a kalappal az m1 elõtt, hogy így összeszedte újra a csapatot. Kovács Nóra pedig fejlõdik. :) Már egész jól eltalálta a hangszínt ami a karakteréhez kell. :)
10/10
Célia 2007 júl. 24. - 16:55:31 10/10
(1569/9721)
Szerintem mindenkinek igaza van Metthew és Sully viselkedésének megítélével kapcsolatban. Nekem is az a véleményem hogy Matthew a kötelességét teljesítette, Sully pedig ugy viselkedett ahogyan elvárható volt tõle. Engem csak az zavar, hogy Matthew nem hitt Sullynak, nem bízott benne. Én ezt tartom a legnagyobb hibának. Mert mi oka lett volna Matthewnak kételkedni Sully szavában? Közüttük igen régóta bizalmas, szeretetteljes viszony alakult ki, és ezt rombolta le Matthew ostoba hiú viselkedése.
10/10
henett 2007 júl. 24. - 16:50:04 10/10
(1568/9721)
Köszönöm az üdvözlést! A srácomnak volt Balaton is, de nekem csak munka :(
Köszönöm a jó hírt és amint lehet megyek a Várba! De tudod, nekem a nyár a fesztiválok miatt nagyon zûrös, kicsit majd a Sziget után csendesedik el! Addig is passzív szemlélõ leszek és várom ti miket írtok!
10/10
Célia 2007 júl. 24. - 16:43:50 10/10 Előzmény henett
(1567/9721)
Szia! Örülök hogy megjöttél! Zamárdiban "csak" munka volt, vagy élvezhetted egy kicsit a Balatont is?
Amit kértél meg van!!!
10/10
SWENN 2007 júl. 24. - 10:49:53 10/10 Előzmény ryana
(1566/9721)
Van igazság abban, hogy sok család nem mûködik jól, de szerencsére az én környezetemre nem ez jellemzõ.
Az én családom, a rokonaim, barátaim, szomszédaim legtöbbjében rend van (persze napi gondok-bajok biztos mindenhol vannak)
de úgy látom a család, mint fogalom, szerencsére jól mûködik.
És nálunk úgy is érzem.
kívánom másoknak is.
10/10
SWENN 2007 júl. 24. - 10:40:56 10/10
(1565/9721)
Szerintem egyáltalán nem volt jogos a Sullyval szembeni eljárás, mert azt tisztán tudta, hogy Sully nem lõtt (nincs fegyvere) és õt bármikor eléri, ha ennek az ügynek lesz még folytatása, de így a saját hibájából elengedte a lövöldözõt , aki pedig sokkal súlyosabb dolgot követett el.
Arra, hogy vkinek gyereke van, persze nem kell tekintettel lenni, csak a büntett súlyát kell tudni mérlegelni... és abban az esetben az õ elõállítása nem volt indokolt, viszont õnfejûségbõl futni hagyott egy olyan személyt, aki súlyosabbat vétett...
Matthew jó fej lehetne, ha nem lenne ilyen hirtelen, makacs és önfejû....
míg a mi Sullynk igenis rendes, kedves, aranyos, higgadt, jó lelkû és õszinte ember - és mondtuk már neked, hogy itt mindenki szereti....úgyhogy semmi megérdemelte.... láthatod, hogy egyedül vagy ezzel a véleménnyel, még akkor is ha mi
igenis elfogultak vagyunk...
ez utolsó sorokat nem bántásnak, viccnek szántam, de komolyan gondoltam. pussz
10/10
Rozika111 2007 júl. 24. - 09:02:05 10/10
(1564/9721)
A világért sem kívánnák vitatkozni Veled,mert minden fórumozót kedvelek.Inkább arra gondolok,hogy ha van lehetõséged nézd meg ezt a részt mégegyszer,és biztosan másként ítéled meg a történteket.
Sully õszintén szereti a természetet,és védi is mások számára is.Nincs õbenne semmi önzõ,haszonszerzési vágy.
Csupán idõt szeretett volna nyerni abban a helyzetben.
Elkerülte a figyelmedet az a tény,hogy a vállalkozó,és Matthew tudtával,és közremûködésével a dinamit szállítmány
már elõzõleg megérkezett a helyszínre.Sully megegyezett Prestonnal,és a két társával,hogy nem lesz lövöldözés.
Végül az üres ládákkal megérkezõ két kocsist Preston embere
mégis lelövi,akit bizony Matthew futni hagyott.A fõbünösök
megúszták a büntetést,és sajnos Matthew az én szememben nem azzal az emberséggel,körültekintéssel járt el,amit
elvártam volna!Azt nem vitatom,hogy Sully túlment egy bizonyos határon,de nem rabolt,/fõleg nem a saját hasznára
cselekedett volna,ha sikerül is a terve/,nem gyilkolt,mert ez nem az õ jelleméhez tartozó vonás.Szerintem bizony a
helyzet ismeretében Matthew másként cselekedhetett volna!
Hiszen õ futni hagyta a lövöldözõt,és Prestonnal is kegyesebb volt,aki bizony haszonszerzésbõl bízta meg a két
banditát!Ha egy serif ítél,akkor azt az ügy szempontjából
kell,hogy megtegye!Van ennek a résznek is tanulsága!Nem
vitatom,hogy érzelmileg elfogult vagyok Sully irányában,de mégis fel tudom menteni,hiszen nem követett el semmi
konkrét bûncselekményt,csupán a természet védelme érdekében akart tenni,ami nem sikerült.Elvártam volna,hogy
Matthew,ha nem is mondja el Sullynak,hogy a dinamit már megérkezett,de megtehette volna emberségbõl,hogy más
szavakkal rá utalva,haza küldje Sullyt,mert bizony ennyivel
mégiscsak tartozott volna ám a családnak!
10/10
SWENN 2007 júl. 23. - 23:08:17 10/10
(1563/9721)
Nagyon szeretem az ilyen visszaemlékezõs részeket.
Sajnos több is volt benne amit nem láttam.
Kérdésem, hogy a sorozat legeleje, mondjuk az elsõ éve
meg van-e vkinek, mert nagyon szeretném megnézni, ha lehet.
(Most láttam pl hogy kerültek a gyerekek dr Mike-hoz)
10/10
Nannyfan 2007 júl. 23. - 21:59:16 10/10
(1562/9721)
Ebben megoszlanak a vélemények. Igazat adok neked is és a többieknek is. Engem leginkább az zavart, hogy ahelyett, hogy elfogták volna a lövöldözõs fickót és utána okította volna ki Sully-t, Matthew inkább hagyta meglógni a fazont, csakhogy meg tudja leckéztetni Sullyt. (na ez nem lett a legszebben fogalmazott mondatom, de a lényeg benne van)
Nem Sully-nak kellett volna az egész balhét elvinnie. Ez nagyon nem volt fair. Ha segített volna kézre keríteni a bûnöst, lehet, hogy megúszta volna rövidebb büntetéssel. Matthew esélyt sem adott neki.
Sully hibázott, de ha Matthew másképp állt volna a dolgokhoz, jobb vége is lehetett volna.