ryana 2007 júl. 26. - 20:49:46
(1621/9721)
Én is szívesen jövök, igazából nincs idõpont javaslatom, mert elvileg, ha vége a nyárnak a hétvégéim szabadok.
Ha jól látom, már csak hat rész van hátra az 5. évadból. És rossz lesz Sully nélkül :-(, viszont azok a részek, amelyek róla szólnak jók lesznek :-).
ryana 2007 júl. 26. - 20:43:03
(1620/9721)
A mai részhez meg csak annyit, hogy magamban kicsit rosszmájuskodtam (és persze gondolom, hogy mind Joe Lando, mind James Keach profik a szakmájukban, és ez fel sem merült a forgatáson :-), de most legalább a képernyõn lejátszhatták kis harcukat Jane-ért, és a forgatókönyv szerint itt Joe nyert, nem úgy, mint az életben. Csak eszembe jutott...de már el is nyomtam a sötét oldalamat.(itt még egy kis gonosz mosolyt azért megengedtem magamnak :-).
ryana 2007 júl. 26. - 20:30:54
(1619/9721)
Háááát vitatkozni nem fogok, mert én is megértem Sullyt :-), már Shakespeare bácsi is megmondta: "Érvényes a barátság mindenütt -
Kivéve a szerelmek birodalmát".
Viszont megjegyzem, hogy az adott szituban a lehetõ legrosszabb reakció volt a hallgatás mindenki részérõl, ezt amint kezdett az egész feszültté és kínossá válni ki kellett volna beszélni.
És Daniel védelmében még annyit, hogy az érzelmeirõl az ember nem tehet, õ próbálta leplezni azokat, még annyit tehetett volna, hogy elõbb lép le :-).
A tegnapi részhez még annyi észrevételem van, hogy ha már Sully annyira az elvek embere, és tudjuk, hogy az, ami szerintem nagyon rendeben is van, miért vállalta el Preston állás ajánlatát? Mert szerintem ez rosszabb, mint elfogadni egy barát segítségét, olyan, mintha eladta volna magát :-(.
És még egy dolog, ami nagyon tetszett: nem tudom, hányszor vették fel azt a jelenetet, amikor Sully lóra pattan és feldúltan ellovagol, de annyira jó, hogy nem egy tökéletes verzió maradt végleges, elõször is majdnem visszaesett a lóról, az a szegény állat meg meg is csúszott a sárban, ettõl az egész jelenet még hitelesebb lett számomra, de az kizárt, hogy direkt sikerült ez az egész ilyenre...nagyon jó.
10/10
henett 2007 júl. 26. - 19:38:02 10/10
(1618/9721)
Legyen szombat! Ha tudok segíteni csak szólj, én is pesti vagyok!

Imádom az ilyen pörgõs kis részeket!! De ugye mindjárt vége az ötödik évadnak? És ezentúl nem lesz olyan sokat Sully..:((
Hogyan lehet nélküle izgi -jó részeket csinálni?
10/10
SWENN 2007 júl. 26. - 17:35:29 10/10
(1617/9721)
Ha komolyan gondoljátok és mindenki eljön aki ígéri, akkor
én is ígérem, hogy egy nagy meglepetést szerzek nektek....
töröm a fejem vmin, ami nem a filmmel, hanem velünk kapcsolatos,
..és megvan!
rajtam már nem múlik
10/10
SWENN 2007 júl. 26. - 17:30:41 10/10
(1616/9721)
Szai Nannyfan!
A találkozóval még bõven ráérünk.......?
5 hét! megnéztem-kiszámoltam a napokat, ha nincs változás
szept. 3. hétfõ a 148. rész...
SzB irta tegnap, hogy ennyi... (+ 2 nagyfilm, ha lesz)
Szóval nem érünk rá... 1 hónap+1 hét...aztán mi lesz velünk?

Javaslom: egy szo vagy vas. - mindenki minden irányból induljon el Bp-re, 2 nagyobb helyen találkozna a csoport,
mondjuk egyik helyen SzB, másik helyen akár én várnálak titiket
és együtt elmegyünk... (terembérletes helyre nem gondolok)
csak hogy pár órát együtt legyünk... ???????????
várom a hozzászólásokat!
szombat vagy vasárnap legyen inkább?
mondjuk szept. 15 vagy 16... addig még mindenki elõkerül és
betervezheti a napját velünk....Irjatok! köszi
10/10
SWENN 2007 júl. 26. - 16:50:32 10/10
(1615/9721)
Kedves Szürke Bagoly!
Nagyon jó szórakozást kívánok neked és a klubtagoknak. Picit irígykedem is, mert biztos, hogy nagyon jó buli lesz...
(Ha vki közel van arra, nézzen be helyettem is...)
Sajnos ezen a hétvégén én "hosszúzom" és nem tudtam cserélni sem, mert a jövõ hétvégém fixre kell...

Ha megjöttél majd várunk egy kis beszámolót!
10/10
SWENN 2007 júl. 26. - 16:34:15 10/10
(1614/9721)
Szia Henett!
Köszi, este megkérdezem, hogy kell-e még, ha igen, még ma megírom.
10/10
Magyar Anna 2007 júl. 26. - 12:29:26 10/10
(1613/9721)
Sully megalázottságáról még csak annyit, h. Prestonnak építene utoljára (v. soha) házat, ha nem került volna ilyen kínos helyzetbe.
10/10
Magyar Anna 2007 júl. 26. - 12:20:21 10/10
(1612/9721)
Szia SWENN! köszönöm a szíves fogadtatást!

Az utóbbi két epizódnak a "PÉNZ, féltékenység, barátság" címet is adhatták volna.
A pénz "mindenek-felettisége és minden-hatósága" ma is meghatározza (SAJNOS!!!) életünket. Képes barátságokat, szerelmeket - és még sorolhatnánk "jótékony hatásait" - tönkre tenni. Ha nincs, az is baj, de, ha túl sok van belõle, az is gondot okozhat.
A féltékenység szörnyû betegség egy normális határon túl! - rossz lehet annak, aki nem tud megbízni a másikban.
Szegény Sully fantáziája beindult, mikor barátja elmesélte, milyen esendõ volt felesége este, a kandalló elõtt... Nem véletlen az sem, hogy Dorothy és Preston /leszámítva alaphangon a "kedvességét"/ is észrevettek v.mit, amit Michaela NÕ létére nem?! Volt azért ebben egy kis (sok) naivitás ;)) Nem volt semmi az sem, mikor M. szívesen sakkozott volna Daniellel (is), de menten megvígasztalta a "csodálatos,szinte családtag"-nak számító vendéget azzal, h. Sullynak úgyis hamar mattot ad...Szóval volt némi alapja S. indulatainak!
Nem tartom rossz megoldásnak, h. Dorothy végül rájött ( ha a Tiszteletes révén is), hogy a barátságot vállalni érdemes, még, ha idõnként talán kínos. Dorothy és Táncoló Felhõ viszonya val.színû ennél több is. Ki tudja? - rémlik, mintha írtatok is volna errõl. Minden esetre Táncoló Felhõ szerint "el kell gondolkodni kettõnkrõl" - mondta :)
mariann67 2007 júl. 26. - 11:59:43
(1611/9721)
Szép napokat mindenkinek!
Teljesen el vagyok veszve a sok téma és felvetés között.Alig gyõztem visszaolvasni az üzenõfalat, nagyon lemaradtam, annyi minden történt itt hogy csak kapkodom a fejem. Henettel tényleg megbeszéltünk egy találkozót,már nagyon vártam, de mint a jó magyar közmondás mondja- Ember tervez, Isten végez. - A mi esetünkben az Istent Fõnöknek hívják. Nagyon sajnáltam, hogy nem tudtunk találkozni. Az vígasztal, hogy telefonon párszor jót beszélgettünk és sikerült megismernem egy szimpatikus kedves embert.
Ezen a héten szerencsére meg tudtam nézni a részeket és az tûnt fel hogy annak idején érezhetõ volt hogy Prestonnak nagyon tetszik, a Sully által épített ház és olyan érzésem volt hogy leste az alkalmat mikor kaparinthatja meg. Hát ez az érzés most beigazolódott, az alkalom adta magát a hitel miatt és lecsapott volna ha David nem lép közbe. Én ezt hiányoltam hogy sem Dr Mike sem Sully ezt nem vette észre, fõleg miután meghiusult a lefoglalás rögtön megkérte Sullyt hogy építsen neki is egy olyan házat. Már elõre rettegek hogy mi lesz ha vége lesz a sorozatnak. Ez volt az egyetlen film amit szívesen néztem, a vérfolyatós erõszakos filmektõl rosszul vagyok és sajnos 80%-ban csak ilyenek mennek a csatornákon.
Mindenkinek jó pihenést! Sajnos a képküldés úgy látom még mindig nem mûködik.
10/10
szürke bagoly 2007 júl. 26. - 11:09:58 10/10
(1610/9721)
"A találkozóval meg még bõven ráérünk" -
azért ha Szilvásvárad környékén él valamelyikõtök , mától vasárnapig én ott leszek az Illés klubos "bandával" a Lipicai Hotelben ( Indián néven ismernek)
10/10
Nannyfan 2007 júl. 26. - 10:20:48 10/10
(1609/9721)
A találkozóval meg még bõven ráérünk. :) Még megy a sorozat. A fórumon is pangás van.
Ha megint beindul az üzenet áradat majd visszatérünk a dologra. :)
10/10
Nannyfan 2007 júl. 26. - 10:18:50 10/10
(1608/9721)
Hihi :D Vitatkozzunk! :)

Én nemtom, de én megértem Sully-t. Akárhogy is nézem szerintem a barája elárulta. Az tény hogy Preston jobban járt volna ha csöndben marad. Ekkoriban a férfiak igen büszkék voltak. Sully számára eléggé megalázó lehetett a helyzet. Szerintem ezért is volt mérgres, mert pont Preston volt az aki szájára vette. Késõbb Dororthynak is feltûnt Daniel viselkedése (pontosabban Sully-é). Sully nagyon szereti Michaelát és érthetõ volt a viselkedése. Már régebben is nehezen viselte, ogyha más férfi szemet vetett Dr. Mike-ra. Szeretett hõsünk rendesen megküzdött érte. :) Nem csodálom, hogy minden apróságért ugrik.
Szegény Michaelát viszont sajnáltam. Nem szándékosan, de adta a lovat Daniel alá. Túl közvetlen volt vele. Mai szemmel ebben nics semmi kivetni való, de régen máshogy mûködtek a dolgok.
10/10
henett 2007 júl. 26. - 08:43:17 10/10
(1607/9721)
Szia SWENN!
Ha gondolod átküldhetem neked az iwiwes mghívót (ne várj újabb 2 hónapig:)) !
erosz66 2007 júl. 25. - 23:35:49
(1606/9721)
Sziasztok!
Nagyon régen szóltam hozzá a fórumhoz,bár minden nap elolvasom a hozzászólásokat.Az iwiw jó ötlet,be is jelöltem én is az oldalt. VAN EGY FÖLÖS MEGHÍVÓM, ha valakit érdekel szóljon.
Csá
10/10
SWENN 2007 júl. 25. - 21:54:34 10/10
(1605/9721)
Megvárjuk míg Veva és Nadera újra itt lesz. jó?

Sullyit imádom,
de ez ma igen meglepõ volt, Michaella nem adott erre okot és szerintem Daniel sem. Nem tettek semmi olyat, nem volt egy szó, egy mozdulat...Daniel szerintem nem követett el semmit,
soha nem tett volna olyat a barátjával...és esélye sem lett volna...
nézni csak szabad, nem?...és többször el akart menni...
Sully maga vezette rá a féltékenységével...amit Preston szított...
10/10
Nannyfan 2007 júl. 25. - 21:47:21 10/10
(1604/9721)
Ezt még jó alaposan meg kellene beszélnünk. Az épületet bérelni kell, meg minden mást is szervezni kell. Sok munka lenne vele. Nem is ez a lényeg, hiszen az lenne a cél, hogy mindenki eljöjjön. Csakis úgy lenne értelme.
10/10
SWENN 2007 júl. 25. - 21:42:47 10/10
(1603/9721)
Hát megpróbálhatnánk ... én bárhová elmegyek, rászánok egy napot...csak felülök a vonatra és odavisz...este meg vissza, ennyi
10/10
SWENN 2007 júl. 25. - 21:39:25 10/10
(1602/9721)
Azért megírhattad volna nekünk is.
De így köszi