mariann67 2007 máj. 31. - 12:16:30
(1081/9721)
Kedves Csiperke!
Megtaláltam az oldalt, itt már csak a 6 évad van fent, a mozis változatot nem találtam meg, de ha többször rákerestetsz ezen az oldalon elõbb-utóbb csak felkerül újra.
Bízom benne hogy sikerült segítenem és mûködik is az oldal. <a target="_blank" href="http://www.demonoid.com/files/?category=0&amp;subcategory=All&amp;quality=All&amp;seeded=0&amp;external=2&amp;query=Dr+Quinn+Medicine+Woman+season&amp;uid=0&amp;sort=" title="http://www.demonoid.com/files/?category=0&amp;subcategory=All&amp;quality=All&amp;seeded=0&amp;external=2&amp;query=Dr+Quinn+Medicine+Woman+season&amp;uid=0&amp;sort=">www.demonoid.com</a>
10/10
csiperke 2007 máj. 31. - 10:08:52 10/10
(1080/9721)
Szia Mariann,

Jól értem, hogy az összes évadot le tudtad tölteni? A hugom szokott töltögetni a demonoid-ról, és én már kerestem is a sorozatot rajta, de nem találtam. Persze nem kizárt, hogy valamit nem jól csináltam... Becsatolnád az oldal linkjét?
Köszi, szép napot!
csiperke
mariann67 2007 máj. 31. - 08:59:58
(1079/9721)
Sziasztok!
1000 éve nem jártam a fórumon! Megjött a tavasz és a kert nem vár.Mostanra jutottam el odáig hogy visszaolvastam az üzeneteket. Sajnos a sorozat több részérõl is lemaradtam de torrent oldalakról még korábban az egész sorozatot + a 2 mozifilmet letöltöttem így ha angolul is de meg tudom nézni. Valaki kereste a fórumon hogy honnét lehetne letölteni a részeket, én a demonoid.com oldalról szedtem le az összeset. Igaz angolul van de azt sem bánom, nem hallhatja az ember minden nap Sully búgó hangját eredetiben!:))) Kivételesen a hallovénes, és a tegnapi részt láttam és feltûnõ volt hogy Dr. Mike-nak "eltûnt" a pocakja a tegnapi részben, lehet hogy ezt elõbb forgatták mint a hallovénest? Vagy ezt már miután megszülettek az ikrei? Minden esetre elég feltûnõ volt.
10/10
Veva 2007 máj. 30. - 16:49:13 10/10
(1078/9721)
Figyelj, Stinky, nincs egy jó haverod, aki felvenné neked vidóra vagy DVD-re, ha elõre szólsz neki? Az lenne a legegyszerûbb. Én is így csinálom. Csak van ott a környéken egy mûködõ videókészülék, vagy nincs? :)))
10/10
szterke 2007 máj. 30. - 12:35:46 10/10
(1077/9721)
Oké, de az eddigi részeket, amíg csak akarták a bébit, mért nem forgatták elõbb, amíg nem lett már ekkora is a pocakja? Már az "expedíciós" részekben is jól látszott, a tegnapiban meg kicsit illúzióromboló :) volt, hogy gyerek után áhítoznak, pedig a darázsderék már rég a múlté... :-) Szóval errõl próbáltam kérdezõsködni, mindenesetre köszi! :))
10/10
Nannyfan 2007 máj. 30. - 10:23:58 10/10
(1076/9721)
Ezen én is megütköztem. Tuti nem festette be. A fénnyel lehetett ott valami... Minden esetre tényleg fura volt...
10/10
Nannyfan 2007 máj. 30. - 10:19:22 10/10
(1075/9721)
Ez csak tipp. Jane-nel nem forgathatták végig a terhességét, pláne, hogy ikreket várt. Gondolom meg akarták várni,hogy látszódjon a hasa és akkor forgattak vele ezerrel. Azt olvastam, hogy az õ jeleneteit ömlesztve vették fel. Igyekeztek mindent rögzíteni minél rövidebb idõ alatt. Figyelni kellett a pocakméretre és a helyes idõbeliségre. Nem lehetett egyszerû feladat..
Mindenesetre szerintem remek munkát végeztek. A végefelé hatalmas lesz a hasa. :) Le a kalappal Jane elõtt. Nem lehetett egyszerû terhesség! :)
10/10
Veva 2007 máj. 30. - 07:17:49 10/10
(1074/9721)
Matthew-nak miért volt annyira sárga a haja hálaadáskor? Feltûnt másnak is?
10/10
szterke 2007 máj. 29. - 21:42:50 10/10
(1073/9721)
Klassz rész volt ez is. És végre jön a baby!! :) Bár fogadok, ha Jane IRL nem lett volna állapotos, húzták volna még egy darabig a baba-ügyet... Viszont azt nem értem egészen, ha Jane amúgy is babát várt, a történetben is mért nem hozták az egész "baba -projektet" kicsit elõbb, mért kellett ennyit várni már magával az ötlettel? Van ötlete valakinek?
Mary2 2007 máj. 29. - 18:15:04
(1072/9721)
Nagyon jól gondolod, Rozika.
Én pl. az egyes epizódokból összegyûjtöm a "húzós" mondatokat, azokat a gondolatokat, mondásokat, ami továbbvihetõ és beépíthetõ az ember mindennapi életébe. Nekem pl. a gyerekeimmel való kapcsolatomban sok jó tanácsot adott, nem beszélve a baráti kapcsolatok helyes megélésérõl.
Jó lenne, ha minél többen néznék.
10/10
Rozika111 2007 máj. 29. - 12:51:48 10/10 Előzmény csokoladefalo
(1071/9721)
Azt gondolom,hogy a TV mûsor készítõi a Quinn doktornõ c.
film ismétlését esetleg fõ mûsoridõre teszik.Véleményem szerint fõleg a Te korodbelieknek nyújtana kellõ ismeretet a
helyes párválasztáshoz,a barátokkal,emberekkel történõ okos
viselkedéshez.Olyan jó utravalót kínál ez a film,ami segíti a
nézõt abban,hogy a már meglévõ kapcsolataiban is tud jó
irányba változtatni,ill.változni.Kellõ iránymutatást ad a gyermek neveléshez,az egymáshoz való viszonyok jobbításához.Akit megérint a film az a saját kapcsolataiban
is képes lesz arra,hogy jobbítson,alakítson,változtasson a saját boldogsága,és a családja boldogsága érdekében.
csokoladefalo 2007 máj. 28. - 13:51:37
(1070/9721)
Sziasztok! Sikerült hazatévednem Angliából. Sajnálom, hogy nem sok részt láttam eddig, mert öcsémnek nem nagyon sikerült a felvétel. Szerencsére viszont sikerült megnéznem az Anyák és lányok címû részt. Jaj az nagyon tetszett!!! Találtam egy honlapot, amin a forgatókönyvek szövegét meglehet találni, angolul. Kezdtem letöltögetni ... jaj nagyon érdekes.:) Én most töltöm az elsõ évadot csak sajnos nagyon lassan jön le. De türelmesen várok.:) Nem tudok betelni a youtube-os videókkal....

Olvastam vissza a hozzászólásokat és nem értem, hogy miért csak a 40 éves nõk nézik ezt a sorozetot én a magam 16 évével nagyon nagyon jó sorozatnak tartom. Sajnos, hogy a mai világban ez a fajta szeretet, amit a sorzatban képviselnek a szereplõk, egyre csak tûnõbe van. Sajnos.
Na de üdv minekinek!!!!
Mary2 2007 máj. 26. - 22:52:56
(1069/9721)
Lipsandi!
Nagyon köszönök mindent!
Nagy örömet szereztél.
10/10
Veva 2007 máj. 26. - 06:24:25 10/10
(1068/9721)
Szia, klassz, hogy jelentkeztél. Megkaptam a tegnapi e-mailedet is. Miután visszaolvastad a fórumot, írd meg, melyek azok a részek, amelyekrõl nem találtál elég információt, s majd küldök részletesebb tájékoztatót. A youtube honlapot ismered? Ott a keresõbe be kell írnod, hogy Dr. Quinn, és sok video részletet találhatsz. Vannak még hasonló oldalak, ha érdekel, és a fórumon még nem bukkantál rájuk, azokat is megírom. Jó böngészést! Veva
10/10
sunomka 2007 máj. 25. - 22:10:29 10/10
(1067/9721)
Kedves Mindenki!
15.-én jöttem haza a kórházból. Képzelhetitek milyen rettenetes volt két hét a sorozat nélkül! Gondoltam, majd hozzászólásaitok alapján következtetek az eseményekre. A tartalmakat elolvastam, a fórumot viszont nem találtam.
Veva jóvoltából találtam ide vissza. Viszont nagy ûr tátong!
Sajnálom, hogy sok mindenrõl lemaradtam, de bízom ezután ha csendes szemlélõként is, de itt leszek. üdv.
10/10
Veva 2007 máj. 25. - 19:18:00 10/10 Előzmény sunomka
(1066/9721)
Kedves Sunomka, ezer bocs, de csak most néztem meg azt a postafiókomat, amire írtál még május elején. A kívánt részek tartalmát viszont feltettem még akkor, megtaláltad? Hogy állsz most? Lemaradtál még valamirõl? A fórumot javítási munkák miatt csak a forum.port.hu címen találhatod meg. Ha bármiben tudok segíteni, csak szólj! Próbáltam e-mailben reagálni a leveledre, de a rendszer visszaküldte valami hiba miatt.
10/10
Veva 2007 máj. 25. - 15:24:29 10/10
(1065/9721)
Igazad van, tényleg furcsának tûnhet, hogy ilyen óriási megrázkódtatás után Matthew még tud mosolyogni, de egy-egy epizód nem képes minden szereplõ életére egyenlõ intenzitással koncentrálni. Most például Robert E. múltja volt az a melléktéma, ami a két párhuzamos fõtéma, a hegymászás és a kaszinó mellett futott. Gondolom, ennél több nem fért volna már bele.
Azonkívül a gyásznak is több szakasza van, az ember nem feltétlenül érzi a fájdalmat a nap minden percében, különben ki sem bírná. Meg sokan vannak, akik azzal védekeznek, hogy igyekeznek nem gondolni arra, ami történt.

Egy pszichológus honlap szerint a gyász négy szakasza:

Tagadás: Kezdetben lehetetlennek tûnik megérteni, miért történt. Ez a sokk szakasza, mely néhány óráig vagy napig tart. A teljes érzelmi bénultság idõszaka ez, melynek a késleltetés a funkciója, az ember így próbálja fokozatosan magához engedni a megrázkódtatást.

Düh, harag: Dühös lesz magára, másvalakire vagy bármely felsõbb hatalomra, mert "engedte" ezt megtörténni. Bûntudat: Azon fog gondolkodni, hogyan akadályozhatta volna meg, mit kellett volna másképpen csinálnia, miért nem volt óvatosabb.

Depresszió: Fájdalma és szomorúsága akár egészen a depresszióig fokozódhat. Ezek az érzések általában idõvel megszûnnek.

Beletörõdés, belenyugvás: Minden egyes lépcsõfoka a gyásznak közelebb viszi az embert ahhoz, hogy képes legyen beletörõdni. Soha nem fogja elfelejteni, akit elvesztett, de az elfogadás csillapíthatja a fájdalmat.
10/10
Nannyfan 2007 máj. 25. - 14:21:50 10/10
(1064/9721)
Eléggé szaggat ez az oldal, nemtom miért küldte el 2x amit írtam...
A hegymászós részekben ez a tegezõdés magázódás engem is zavart. Kicsit szétszórt lehetett a fordító.
Itt megintcsak felmerül bennem, hogy a szinkronszinészek sem figyelnek??? Azért arra emlékezhetnek a sok szöveg ellenére, hogy hogy szokott 2 karakter beszélgetni. Vagy nem?
Másik dolog Matthew. Az õ szenvedését a jövõhét szerdai rész fogja bemutatni. igazság szerint annak a résznek közvetlenül Ingrid halála után kellett volna következnie. A vak is látja, hogy az oda lett volna való. Gõzöm sincs, hogy milyen megfontolásból hagyták ki és tették késõbbre.
Ehhez én kevés vagyok. Van pár furcsaság a részekben, de ezen nincs érteme agyalni.
Azért Michaela õszre átpakolt szülinapja kicsit erõs volt. Eléggé nagy figyelmetlenségre mutat rá. De ebbõl is látszik, hoy a rajogók résen vannak és figyelnek. :) Legalább van mit kivesézni! :)

Hétfõn az ünnep miatt sajna nincs Dr. Quinn. :(
4 nap megvonás megint. :(
10/10
Nannyfan 2007 máj. 25. - 14:09:45 10/10
(1063/9721)
Magyar felirat nincs sehol. Sajnos a fiatalabb korosztály nem nézi nagy számban a sorozatot, és hát köztudott, hogy õk gyártják a feliratokat. :( Remélem valaki olyan is megkedvelte aki otthon van a számítógépes , filmes dolgokban és készít a sorozathoz feliratot. :)
moderator1 2007 máj. 24. - 22:20:08
(1062/9721)
Tisztelt Látogatónk!

Sajnos technikai okok miatt kénytelenek vagyunk egy kis ideig szüneteltetni a film oldalunkon a fórum elérhetõségét.
Átmeteileg csak a <a target="_blank" href="http://forum.port.hu" title="http://forum.port.hu">forum.port.hu</a> oldalról érhetõ el a fórum.
Addig is köszönöm megértését és türelmét.

Moderátor