Nadera 2007 jún. 08. - 11:01:30
(1221/9721)
Nagyon szép pár szerintem.:))
Nadera 2007 jún. 08. - 11:00:30
(1220/9721)
Sziasztok! Vizsgaidõszakom van úgyhogy sajnos már ezer éve nem jártam a fórumon de most próbálom lassan pótolni. Nekem nagyon tetszett a szerdai rész. Jó volt látni hogy Mathew újra vonzódik valakihez. Viszont az nem tetszett ahogy Dr. Mike a dolgokhoz hozzáállt. Szeretné hogy Matthew boldog legyen mégis úgy érzem néha hogy szerinte csak úgy és azzal lehet boldog akivel õ elképzeli.
Myrahoz visszatérve, az egybõl látszik hogy nem boldog egészen. Viszont Hank az aki ezt igazán megérti szerintem. Hiába azért ért a nõkhöz. Myra biztos szereti Horact de szerintem nem szenvedélyesen szerelemmel. Egyszerüen csak õ volt az a férfi aki tisztelte és szerette, megtett érte bármit. Hálás neki, de a tûz hiányzik a kapcsolatukból, amit Myra hiányolhat Hank után.:)
kitzy 2007 jún. 07. - 19:47:14
(1219/9721)
Preston bankár régi diáktársa, Randolph fantasztikus üzlet ígéretével kecsegteti a városlakókat: részvényeket kínál az új csodamasinát: a hûtõgépet gyártó vállalkozásához. Bár maga Preston felettébb szkeptikus, és egy petákot sem hajlandó áldozni, amíg a saját szemével nem látta a prototípust, a többiek viszik a részvényt mint a cukrot. El is fogy az utolsóig, mire befut a mintadarab: egy jéggel teli láda.......a város pénzét úgy szerzik vissza,hogy a terhes Michaela és a tiszteletes 2 apra elutazik idnián árávkat beoltani, és hazafelé tartva "visszalopják" az elrabolt pénzt a vonatállomáson, és visszakpja mindenki a pénzét
csokoladefalo 2007 jún. 07. - 19:30:01
(1218/9721)
Sziasztok!

Sajnos ma a külön angol órám miatt nem tudtam megnézni a mai részt. (Készülnöm kell a nyelvizsgámra) Esteleg valaki el tudná mondani mi volt a mai részben???
kitzy 2007 jún. 07. - 19:06:34
(1217/9721)
találtam még egyet :P
kitzy 2007 jún. 07. - 18:53:04
(1216/9721)
Brandon Douglas a neve
creek 2007 jún. 07. - 18:47:08
(1215/9721)
azaz van, akarom írni!
creek 2007 jún. 07. - 18:46:22
(1214/9721)
Bizony Õ volt az:) Csak egy kicsit öregítve volt, talán. Még a stáb listában is ott volt: <a target="_blank" href="http://us.imdb.com/name/nm0234969/filmoseries#tt0103405" title="http://us.imdb.com/name/nm0234969/filmoseries#tt0103405">us.imdb.com</a>
Biztos tetszett nekik:)
kitzy 2007 jún. 07. - 18:32:52
(1213/9721)
:))
kitzy 2007 jún. 07. - 18:31:51
(1212/9721)
:)
kitzy 2007 jún. 07. - 18:30:02
(1211/9721)
igen, õ volt az :)
lipsandi 2007 jún. 07. - 18:29:16
(1210/9721)
Szerintem is Kolin völegénye volt!!!!
lipsandi 2007 jún. 07. - 18:28:07
(1209/9721)
Nekem is ismerös volt de aszthitem nem jol látom!Akkor megnyugottam nem csak én láttam ugy!
mariann67 2007 jún. 07. - 18:21:47
(1208/9721)
Jól láttam hogy a mai részben a csalót játszó színész késöbb Collen võlegényét játsza?
10/10
Veva 2007 jún. 07. - 18:10:24 10/10
(1207/9721)
Nagyon aranyos volt a mai rész, fõleg a megoldása! El is felejtettem, hogy a tiszteletes valamikor hamiskártyás volt. :))) Na, azoknak van kézügyességük! Én meg már megijedtem, hogy tõle is ellopták a pénzt! Nagyon tetszik a sorozat humora, ma is sokat mosolyogtam. Néha mesés befejezése van, mint ma is, de miért ne? Végül is ez is elképzelhetõ!
10/10
madlen 2007 jún. 07. - 02:08:17 10/10
(1206/9721)
Hank ért a nõkhöz, Myra férje Horace pedig tapasztalatlan e téren. Azt hiszi, hogy a nõ pusztán attól boldog kell legyen, hogy egy rendes, tisztességes, jómódú férfi felesége lehet, ami bizonyos társadalmi rangot, vagy legalábbis tiszteletet szolgáltat az asszonynak.

Hank ugye, aki tulajdonképpen nyilvánosház-tulajdonos, nem nõsül, társadalmi rangot nem biztosíthat a "lányainak", -ellenben épp azt tudja adni nekik, amit a nyárspolgár férj nem!

Gondolom, hogy a fiatal, tapasztalatlan lányokat Hank ismertette meg a szenvedéllyel, a szex-szel, és a lányok ragaszkodhattak hozzá, fõleg az apátlan-anyátlan árvák.

Nem vagyok szalonszakértõ, de annyit tudok ill. sejtek (Olvastam, filmen láttam, hallottam stb.), hogy amíg a "fizetõvendégek" diktálhattak, követelhettek, gorombáskodhattak, addig a szalon férfi tulajdonosa (manapság a strici) szenvedélyes szerelmet is, vagy akár gyöngédséget is adhatott a lányoknak, még ha nem is egyetlen, örök párban.
10/10
madlen 2007 jún. 07. - 01:38:25 10/10
(1205/9721)
Ne feledd, Lipsandi, hogy Dr. Quinn sebészorvos létére beleszeretett és hozzá is ment egy olyan emberhez, akit addig a városiak lenéztek!

És gondoljatok bele, hogy manapság legalább olyan felháborodást váltana ki egy ilyen eset, mint akkoriban!

Más értelmiségiek is megválogatják a párjukat, és nem mindig szerelem alapján, de az orvosok különösen!

De Dr. Mike Quinn a szívére hallgatott, és lám, neki nem hiányzik a házasságból az, ami Myrának, mert Mike párja: Sully tökéletesnek mondható úgy is, mint ember, mint barát, mint férfi, és mint férj!
Ehhez nagy szerencse kell, hogy valaki ilyen férjet találjon, ugyanakkor Mike részérõl is le kellett mondani bizonyos dolgokról, elsõsorban az elõítéletrõl, a rangbéli szempontokról!
10/10
madlen 2007 jún. 07. - 01:01:51 10/10
(1204/9721)
Igen, Henett, az is egy fontos dolog, hogy a házasság ne legyen madárkalitka vagy szolgasors.
Nagyon sok férfi - régen természetszerûleg, de manapság is gyakran - nem képes észrevenni, elismerni a NÕT, aki nem csupán feleség, anya és háztartásvezetõ, vagy "ágyas", hanem okos is lehet, sõt okosabb a férfinél, vannak, lehetnek olyan képességei, ami knagyon hasznosak lehetnek a társadalomban, vagy csak a nõ életének értelmét adnnák, hiszen bármily szent dolog a család, nem csak család van a világon!

Vannak férfiak, akik kötelességüknek tartják, hogy eltartsák a feleségüket, és az ne dolgozzon. Vannak nõk, akik örülne, vagy örülnének is ennek.
Ám ha a nõ szeretne dolgozni, - pláne, ha olyan munka kínálkozik, amit élvezettel csinálna, ráadásul még jól fizet is, -akkor szörnyû lehet, ha egy férj, mint valami rabtartó, megtiltja, nem engedi önállóan dönteni.

A legdrámaibb az, ha egy nõnek mûvészi hajlamai vannak, tehetséges valamiben, szeretne festeni, zenélni, regényt írni vagy színpadon szerepelni, és a férj, valamint annak családja (a híres anyóspajtás) fejvesztés mellett megtiltja neki!
10/10
madlen 2007 jún. 07. - 00:45:46 10/10
(1203/9721)
Kedves Veva!

A boldogság eleve nem egy életen át tartó folytonos állapot.
Ámde létezik, és van, amikor egy pici dolog kell hozzá, máskor sokminden.

Van, amikor azt a bizonyos hiány könnyen megoldható, pótolható (de gyakran kissé erkölcstelen módon, és embere válogatja, hogy megér-e neki annyit.....)

Mondanám, hogy tudom a választ, de nem tudom, csak sejtem, csak tippelek rá.
Egy fiatal nõnek nagyon sok gyöngédségre és romantikára van szüksége - szerintem többre, mint a férfiaknak; ugyanakkor a nõknek is éppolyan fontos a szenvedély, a szex, és ha e kettõ közül csak az egyiket kapja meg valaki, az keserûvé teheti az életét.
Tehát egy érzelmileg gazdag nõnek nem elég a szex, még akkor sem, ha azt egy szuper rendes férjtõl kapja, aki biztos anyagi hátteret nyújt neki.
Myra nyilván szereti Horace-t a maga módján, de véleményem szerint leginkább hálás neki, és talán még önmaga elõtt is szégyelli, hogy hála ide, hála oda, azért a szenvedélyes szerelem is hiányzik neki, amit lehet, hogy megkapott Hank-tõl, és titokban legszívesebben ma is lefeküdne egyszer-egyszer Hank-kel, aki szintén nem venné ezt rossz néven.
Csakhogy akkoriban (de még manapság is sokszor) a megcsalt fél válóoknak tekintette az ilyesmit, ha kiderült, és hát Myra, aki a házasság elõtt kurva volt, nyilván megbélyegzett nõ lenne a városban, Horace elválna tõle, Hank pedig nem biztos, hogy visszavenné õt "dolgozni" - fõleg, azóta már vannak új, szép "lányai"...

Emlékeztek, amikor Myra a kisbabáját sétáltatta sötét este, és akkor is dúlt benne az a bizonyos hiány, a boldogság egyik fele, s fogta magát, bement beszélgetni Hank-hoz, aki már egyedül ült a szalonjában, vendégek nélkül, mert záróra után volt.
hanoland 2007 jún. 06. - 22:45:15
(1202/9721)
Horace azonban nagyszerû volt. Jó látni, hogy hallgat az eszére és a szívére ja, és persze másokra is.