10/10
Nannyfan 2007 jún. 29. - 21:34:48 10/10
(1441/9721)
Akkor legközelebb már fel is lesz véve. :)
Én ezeket a dolgokat nem bízom a családra, az a biztos ha én intézem.
Emlékszem 3 vagy 4 éve lehetett talán, nem emlékszem pontosan. Amikor elõször láttam a sorozatot a Hallmarkon. Pont belenyúlt a nyárba a részek vetítése. Abban az évben eljutottunk nyaralni, így teljesen kétségbe estem. Több mint 1 heti anyagot kellett valahogy rögzíteni. Még akkor nem volt olyan videónk ami fel tud venni LP módban is. Így cirka 7 órányi Quinn doktornõt kellett rögzíteni. A leghosszabb kazik 240 percesek. A szüleim furán néztek rám, amikor meglátták, hogy az õ videójuk is be van programozva és az én szobámba lévõ is. :D Nyomatékosan megtiltottam nekik az áramtalanítást. :D Utána már csak abban kellett reménykednem, hogy ne legyen áramszünet. :)
Miután hazajöttünk, Quinn doktornõ maratont tartottam. :) Jó kis nap volt. :)

Colleen-nak szünet féléje volt. Azt mondták, hogy 1 hónapot volt a suliban és most kaptak szünetet a diákok.
Gilda viselkedése Jake-kel valóban érdekes volt. Mindenkire szépen pillogott, muszáj volt neki a hírneve miatt. A polgármesternek egy kicsit jobban tette a szépet. Bár Jake nem volt elégedett a dologgal. Szegényt jól felültette. A szerencsétlen csak kettesben szeretett volna vele vacsorázni, majd másnap ebédelni. Természetesen egyik sem jött össze. Majd amikor Gilda elment, elõtte adott egy puszit Jake arcára és azt mondta, hogy majd talán visszajön egyszer és majd kettesben vacsoráznak a kocsijában (a denveri vonattal érkezett, de neki külön kocsija volt).
Röviden összefoglalva olyan úri liba tipusú nõ, marha nagy sztár vagyok öntudattal megspékelve. :)
10/10
SWENN 2007 jún. 29. - 20:14:52 10/10
(1440/9721)
Sziasztok! Ez történt ma: kisfiam (az a 190 cm-es) du 16 órakor ment el itthonról. A kikészített videókazettát ügyesen berakta a helyére, és ennyi... Addig már eljutottunk, hogy egy cédulára kiirta a szobájába "FILM ANYUNAK" - most én irtam rá: FELVENNI!
(merthogy a videót nem idította el)

Olvasgatom a tartalmat, kérdésem, hogy Colleen hogy került haza?
Ez az énekesnõ kicsit fiúzni akart?
10/10
Veva 2007 jún. 29. - 19:21:02 10/10
(1439/9721)
És ezúttal a nagy Preston eszén is túljártak! Búcsúzóul a menedzsertõl kapott egy jó nagy adag kifizetendõ számlát. Hihihi! A "szárított kígyó" nekem is tetszett. Meg az, ahogy Sully néhány szóval, rövid kis történettel elvette a menedzser kedvét, hogy lelõje a medvét.
10/10
Nannyfan 2007 jún. 29. - 18:44:19 10/10
(1438/9721)
Számomra ez a nõ eléggé kellemetlen jelenség volt. (hogy finoman fogalmazzak). Az egész viselkedése olyan mesterkélt volt. Colleen-t is teljesen megbolondította.
Folyamatosan dicsekedett a sikereivel és nagy nevekkel dobálózott. Viszont az érdekes jelenet volt, amikor felmerült a mûtét lehetõsége és Colleen bement hozzá. Gilda szabályosan megrémült, hogy mi lesz vele, ha nem lesz hangja. Félelem volt a szavaiban és ez Colleen-t is meglepte.
Az egy dolog, hogy most híres, de mi lesz vele pár év múlva?

Viszont másrészt rettenetesen tetszett ez a rész. A városiak, ma nagyon gonoszkodós hangulatban voltak. :D
Elõször Preston kapott, amikor Gilda megérkezett és neki és a menedzsernek, fogalma nem volt, hogy ki õ. A háttérben ott vigyorgott kajánul, Hank és Loren, sõt még Dorothy-t is láttam. :D Majd amikor Sullyék elmentek Gildával, Sully is odavillantott egy kárörvendõ mosolyt. :D
Aztán jött Jake vacsorai felültetése. Ott megint Hank és Loren röhögtek egy jót.
Ezután következett Sully gonoszkodása a "profi medvevadásszal". :D "Szárított kígyó" :D :D :D
Eben voltak olyan nézések, hogy kifeküdtem!! :D Személy szerint jobban élveztem a háttér történéseket, mint magát a fõcselekményt! :D
10/10
Nannyfan 2007 jún. 29. - 18:31:30 10/10
(1437/9721)
Tudom én. :) De ha az üveg normálisan "mûködött" volna, ez mind meg sem történik. A szülõk is hibásak, ezt én is így gondolom, de én a gyártóra is dühös vagyok.
10/10
Veva 2007 jún. 29. - 18:23:51 10/10
(1436/9721)
Nem értem, mit akart ez az énekesnõ Jake-tõl? Vagy ez hozzátartozik a stílusához? Mert az még hagyján, hogy Lorenre vet egy csábos pillantást, és szegény öreg még évek múlva is boldog tõle, de a Jake-nek tett búcsú ígéreteivel kissé túlzásba esett. Vagy ti nem így láttátok?
portforum 2007 jún. 29. - 14:42:36
(1435/9721)
Kedves Fórumozók!

A kép feltöltési funkció technikai okok miatt átmenetileg nem elérhetõ.

üdvözlettel:
PORT.hu
10/10
Veva 2007 jún. 29. - 11:36:47 10/10
(1434/9721)
A kisbaba nemcsak az új gumicsöves gyártmány miatt halt meg, hanem azért is, mert a szülõk nem hallgattak dr. Mike-ra! Látod, a másik baba meggyógyult.
Bicske 2007 jún. 29. - 10:39:46
(1433/9721)
Megnéztem, 500 KB-nál nem lehet nagyobb képet feltenni. Van egy nagyon jó képméretezõ program a <a target="_blank" href="http://download.microsoft.com/download/whistler/Install/2/WXP/EN-US/ImageResizerPowertoySetup.exe" title="http://download.microsoft.com/download/whistler/Install/2/WXP/EN-US/ImageResizerPowertoySetup.exe">download.microsoft.com</a> helyen. (Ingyenes) Ezt a cimet csak be kell másolni az Internet Explorer címsorába, és az Enter leütésére megjelenik egy kis ablak, hogy akarjuk-e menteni. Mentés után kétszer rá kell kattintani a fájlra és telepíteni. (Minden kérdésre jó az alapbeállítás szerinti válasz.) A kis program telepítése után az történik, hogy ha egy képre az Intézõben az egér jobb gombjával rákattintunk, a megjelenõ menübõl kiadható az ImageResizer parancs, és lekicsinyiti a képet. A minosége alig változik. Én régóta használom, érdemes kipróbálni.
10/10
Nannyfan 2007 jún. 29. - 07:34:22 10/10
(1432/9721)
A képfeltöltéssel gyakan vannak gondok. A rendszer eléggé lassú, lehet, hogy ez is beleszól. Ki kellene deríteni a képméret korlátot. Azt tudom,hogy van, csak azt nem tudom, hogy mekkora a max feltölthetõ képméret.
10/10
Nannyfan 2007 jún. 29. - 07:32:43 10/10
(1431/9721)
Eléggé megrázó témát boncolgattak tegnap. A kezdetleges cumisüveg használata tragédiával végzõdött.
A gyártót terheli a felelõsség. Ilyen termék gyártásakor elõzetes tesztek nélkül tilos lenne forgalomba hozni.
Ha én lettem volna a házaspár helyében, nekem is eldurrant volna az agyam, és tuti fenékbe rugdostam volna a gyártót.
Tudom, hogy ez már nem változtat semmin, de elég szemét dolog, hogy emiatt halt meg a pici. :(
10/10
Veva 2007 jún. 28. - 18:50:48 10/10
(1430/9721)
Azt a gumicsöves üveget, amibõl a kismamák a csecsemõket etették, Loren boltjában lehetett kapni.
10/10
Veva 2007 jún. 28. - 18:46:56 10/10
(1429/9721)
A Norris házaspár kisbabája meghalt dr. Mike kezei között. Hasmenéssel vitték hozzá, s mivel a tejre gyanakodott, kérte, hogy egyelõre ne adjanak neki belõle. Gyógyteát adott neki, attól jobban is lett, de éjjel a szülõk mégis adtak neki a tejbõl, mire belázasodott, és már nem lehetett megmenteni. Erre Norris ügyvéd beperelte a doktornõt, a tárgyaláson dr. Cassidy szerepelt, mint orvosi szakértõ, a véd pedig gondatlanság volt, és azt bizonygatták, hogy a gyógytea ártott a babának. Dr. Mike-ot eltiltották az orvosi munkától. Norris ott figyelte a doktornõt a kocsma elõl, és megakadályozta, hogy megmûtsön egy férfit. De mikor egy másik asszony kisbabája ugyanolyan tünetekkel rosszul lett, Sully-ék lefogták Norrist, hogy Mike segíthessen a babán (Andrew nem volt ott a klinikán). Norris elrohant a békebíróért, ezalatt dr. Mike rájött, hogy nem a tej volt rossz, hanem a gumicsõben (amibõl etették), megromlott a maradék, és a baba szervezetébe az is bejutott. A helyszínre nagy garral érkezõ bizottságból dr. Cassidy is megvizsgálta mikroszkóppal a bizonyítékot, és beismerte, hogy ez okozta a halált. Így dr. Mike-ot felmentették a vád alól.
Nadera 2007 jún. 28. - 18:37:52
(1428/9721)
Sziasztok! Sajnos nem tudtam megnézni a mai részt. Valaki el tudná mondani nekem hogy mi történt?? Nagyon megköszönném! További szép estét.
10/10
Veva 2007 jún. 28. - 18:34:01 10/10
(1427/9721)
Ez a Cassidy doki mindig ilyen negatív szerepben van. Szerencséje, hogy a végén az igazság mellé állt!!!!!!
10/10
Veva 2007 jún. 28. - 18:31:06 10/10
(1426/9721)
Ha Norris ügyvédet valóban az a szándék vezette volna (ahogy állította), hogy megakadályozza más gyerekek halálát, készségesen rendelkezésre állt volna, hogy kiderítsék a tragédia okát.
10/10
Veva 2007 jún. 28. - 18:27:49 10/10
(1425/9721)
De az is tanulságos, hova vezet, ha valaki annyira hozzászokott, hogy valaki másnak kell fizetnie mindenért, mint ez az ügyvéd. Nem akar szembenézni a fájdalommal, elfogadni a veszteséget (vagy legalább dolgozni rajta, ahogy Táncoló Felhõ is utalt rá). Õ gyõzni akar mindenáron, biztosan ezért is lett ügyvéd. A doktornõben sem bízott, a baba életben maradt volna, ha a tiltás ellenére nem adnak neki újra abból a tejes üvegbõl. De mikor kiderült az igazság, akkor sem azon gondolkodott el, hogy a jövõben változtatnia kellene a viselkedésén, hiszen a bizalmatlansága (gõgje?) okozta a gyereke halálát, hanem rögtön rohan, hogy valaki máson verje le a tragédiát.
csokoladefalo 2007 jún. 28. - 17:58:58
(1424/9721)
Ebbõl a mai részbõl is sokat lehet okulni. Nagyon nagy akarata van ennek a Dr. Quinnek és nem beszélve a bátorságáról. Olyan sok mindent meg lehet tanulni ebból a sorozatból pl. azt, hogy soha ne mond, hogy soha. Nagyon tetszett ez a mai rész.
csokoladefalo 2007 jún. 28. - 14:03:07
(1423/9721)
Hát nekem sem jött be a kép. Nem tudom mi van. Valószínû, hogy akkor nem a mi hibánk, hogy nem jön be a kép.
csokoladefalo 2007 jún. 28. - 14:01:38
(1422/9721)
:)