teatea 2015 máj. 21. - 14:15:20
(73/353)
Rejtélyes számomra, hogy mi érdekes lehet egy celebben vagy hasonló kaliberû közszereplõben, hogy közelebbrõl is meg akarja valaki ismerni. Már a VV világ logikáját sem értettem sosem, de most ezzel az értelmiségnek szánt gumicsonttal is így vagyok valahogy, ahogy bele-beleolvasok a topikba. Szóval például Ördög Nóra és Bochkor Gábor valójában milyen értéket közvetít felénk, amitõl õk érdekesek lehetnek? De ha mondjuk egy én kedvencemet, Puzsért vagy Shirley MacLaine-t, vagy egy írót hívnának meg hasonló céllal egy ilyen mûsorba, attól tartok az sem érdekelne különösebben. Minden ami érdekes és fontos lehet velük kapcsolatban, az benne van a munkásságukban. Az után viszont elõszeretettel turkálok a neten, kíváncsiság bennem is van. Friderikuszt már meg sem említem, bármilyen képessége is van, az sosem sütött át a számomra viszataszító stílusán.
fo.ma 2015 máj. 21. - 13:06:43
(72/353)
Tüchtig Nórikát felhúzták és 24 óráig ketyegett is, mindig pontosan azt adva, amit a külvilág elvár tõle. Amikor kellett, mosolygott, amikor kellett sírt egy kicsit. A kamerák bekapcsolásával neki is beindult a beszélõkéje és Fridi nélkül is pompásan megállta volna a helyét, mert õ tökéletes.
Biztosan az én hibám, de engem a mûsor végére annyira lefárasztott, mintha ez idõ alatt a Tour de France-ot teljesítettem volna. Ez a nõ egy igazi energiavámpír.
Mindig is zavart benne, h olyan hibátlan és tökéletes! De most rá is jöttem, h mi! Õ a mesterkéltség iskolapéldája.
pneklara 2015 máj. 21. - 11:04:34
(71/353)
Igen, megnézem, mert õszintén érdekel. Igaz, ez lesz a leghosszabb idõtartam, amit valaha Bochkorra szenteltem. Fõleg a botrányosra sikeredett viselkedéseit követõ megnyilatkozásait láttam csak. De nekem egy fennhéjázó, minimális empatikus képességgel sem rendelkezõ, öntelt, pökhendi pasinak tûnik. Vannak ilyen emberek, akik ha belépnek valahova, fizikailag is érzékelhetõ, hogy pár fokot esik a szoba hõmérséklete. Csak a valójuktól. De Bocskornál a megszólalása tovább ront a megítélésén.Most nyitottan fordulok majd a mûsor felé, hogy van-e alapja az iránta érzett negatív indulataimnak.
Hogy milyen férj lehet, azt talán a hozzá közel állók sem tudják. Viszont sokat elárul, hogy Andi az utóbbi idõben nem hogy kivirult volna, hanem épp ellenkezõleg. Szomorúság ül a szemében, egykedvû, korábban még a hírmûsorban is elnevette magát, csillogott a tekintete. De lehet, a csatorna sminkesei így látják jónak a megölte-lezuhant-kigyulladt-cserbenhagyta mûsorhoz.
A napokban feketében volt, nem hagyott nyugodni a gondolat, hogy Andor Éva iránti érzelembõl.
De a bulvár majd tájékoztat, csak ki kell várni.
tortura 2015 máj. 21. - 09:47:05
(70/353)
Tényleg egy öntelt nagyképû hólyag, és idõnként elég bunkó is tud lenni. Ettõl függetlenül én kedvelem, és valószínûleg a magánéletben olyan lehet, amilyennek feltételezed. Ez - legtöbb esetben - egy szerep. Szerintem rádiósnak tényleg kiváló és én sajnálom is, hogy már nem hallgathatom, mert nem országos csatornánál van. A Bumerángot nagyon szerettem, noha sokszor nem értettem egyet velük. De valamit mégis csak tudtak. Szerintem Balázsék fele ilyen jól sem nyomják, arról nem is beszélve, mennyi ötletet loptak Bocsiéktól.
Szóval igen, nagy az arca, de neki legalább van mire. Volt is már hetek óta egy ilyen lappangó gondolatom, hogy vajon Bocsi is lesz-e, mert egyébként köztudott, hogy õk jóban vannak (voltak). De abban biztos vagyok, hogy itt most nem lesz "barátság", és Fridi - tõle szokott módon - megpróbálja analizálni õt. Nehéz dolga nem lesz, mert emberünk azért elég nyitott személyiség. Szerintem - a róla kialakult kép ellenére - õ a magánéletben jó társ és nagyon szeretõ apuka lehet. Ha a kislányáról beszél, még a hangja is ellágyul. Viszont valahol õ mégiscsak megmaradt a szíve mélyén agglegénynek - a párkapcsolat ellenére is. Nekem valahogy mindig ez a benyomásom róla. Szerintem nézd meg a mûsort feltétlenül, biztos jól fogsz szórakozni. Végül is az vitathatatlan, hogy két humoros emberrõl van szó. Még ha nem is mindenki vevõ erre a fajta humorra.
pneklara 2015 máj. 20. - 22:41:44
(69/353)
A következõ ottalvósa Fridinek Bochkor lesz. Van úgy, hogy az ember mazochistaként megkínozza magát, ha valami nem tetszõ dolgot bevállal. Így leszek én Bochkorral. Megpróbálom megfejteni annak az iránta bennem lévõ óriási ellenszenvnek az okát. Miért hiszem errõl a pasiról, hogy egy öntelt, faragatlan, nagyképû üres hólyag. És talán magyarázatot lelek arra, hogy egy viszonylag kulturált, értelmes nõ miért köti sorsát ilyen emberhez. Létezhet, hogy a közéletben visszataszító viselkedésû embert a magánéletben kenyérre lehet kenni? Ez nagy menet lesz, bízom Fridiben, hogy ki tudja forgatni a bõrébõl.
-csengõzoli-- 2015 máj. 18. - 14:15:56
(68/353)
Nos,ismét megnéztem a Pimasz úrnál ott alszanak heti epizódját,nem volt jobb dolgom.
Ördög Nóra egyébként is szimpatikus volt ezidáig.
Hát nálam olyan szinten leírta magát...
Nóra a tökéletes nõ! Szerintem ezt ez után az adás után nyugodtan leszögezhetjük.
Élete minden pontján, minden helyzetben,minden körülmények között õ volt a megtestesült tökéletesség.
Õ mindenhol odatette magát,õ mindenért megküzdött és bár vele a sors mindig,de mindig ki akart babrálni (tessék sajnálni), õ mindig a helyzetnek megfelelõen viselkedve a jó megoldást választotta.
Nem is tudom hányszor hangzott el,hogy tudta,hogy így kell döntenie, jó döntést hozott, jól tette stb. elképesztõ :D
Komolyan mondom Havas egy ipari tanuló ehhez a nõhöz képest!
Ördög Nóra kifejlesztett egy olyan kommunikációt,amelyben úgy válik szimpatikussá,hogy közben még sajnáljuk is.
Kicsit olyan volt, mintha egy rosszul felépített amcsi filmet nézék, ahol a fõhõs az elsõ kockától kezdve az utolsóig szimpatikus, sõt egyre szimpatikusabb :D
Neki minden nehezen jött,mindig keresztbe tett a sors,de aztán mégis jól alakultak a dolgok.
Elképesztõ :)
Hogy mennyire viselkedett természetesen,azt jó mutatja,hogy egyszer filozofálgatás közben meg is jegyezte: hoppá ez elég bénán néz ki így répával a számban...
Egy pillanatra kiesett a szerepébõl és ki is bökte,hogy hoppá cikinek érzi,ha így látják a nézõk...
Ennek a nõnek egy õszinte mozdulata nincs, Ungvár Anikóval hatalmas párost alkotnának.
Pózról pózra vált, borzasztó és egyben csodálatra méltó.
Az ilyen emberek biztos iszonyú jól tudnak érvényesülni 2015ben, ezt nagyon irigylem!
Õ gyönyörû, mindenben jó,mindenben eminens és mégis mindenben alázatos, visszahúzódó, a nagyképûségnek jelét sem adja,a légynek sem tudna ártani -mondta Friderikusz-, egyszerre példás családanya és alázatosan dolgozó sztár, már már el is hiszem, hogy Nóra leszállt közénk a mennyországból, õ egy csoda,egy szent!
Aztán mégis elárulja magát, mikor Fridicica -gyönyörû zöld,plüss szemmaszkját félrehúzva- arra panaszkodik,hogy jól elaludtak..., na erre Nórika kapásból rávágja,hogy: NEM, pont addig aludtunk,amíg kell...
Mert van nekem egy olyan érzésem,hogy ez a csodálatos nõ valójában egy hárpia! Aki már ébredés után 3másodperccel osztja az észt, mondja a tutit! :)
Nomen est omen !!!
Azt meg,hogy Medveczkynek minden rosszindulat nélkül mondta,hogy most látják utoljára élõben...,nos ezt maximum az hiszi el aki nagyon naiv...
pneklara 2015 máj. 18. - 13:38:37
(67/353)
Azt már én is megfigyeltem, hogy a fórumozók egy része nem is a témához szól hozzá, hanem bánt, sért, aláz...magán kívül mindenkit. Erre azt mondom: "...és akinek szép a lelkében az ének, az hallja mások énekét is szépnek" Elvégre, aki harmóniában van önmagával és a világgal, annak eszébe sem jut köpködni maga körül.
Nehéz lehet valóban Nórának, mert 10 emberbõl 5 biztos elítéli a házassága körülményei miatt, a csatornaváltása miatt, a bulvárosodása miatt, a csapból is õ folyik mostanában miatt. Életigenlõ nõ, vidám, de nem élhet gondok nélkül.Persze, az a minimum, hogy bízik a párjában, de egy kívülállóban megfogalmazódik a "láttam én már karón varjút" gondolat:) Fridit figyelve meg az jutott gonoszul eszembe, hogy annyira férfi valaki egy szobában, amennyire nõ a nõ mellette. Figyelmes, empatikus pasi, de õ is hisztis lehet egyébként.
tortura 2015 máj. 18. - 12:51:06
(66/353)
Nekem is tetszett ez a rész (is). Érdekes volt más aspektusból is látni õt, mint ahogy megszokhattuk. Engem nem lep meg, hogy gyakran elsírta magát. Emberbõl van õ is. Nagy rajta a nyomás, ahogy manapság mindenkin. Azt hiszem, õt leginkább a róla szóló kommentek bántják, ezt el is árulta. Mondjuk, nem csodálom. Egy-két nõi oldalon fent vagyok én is, és néha nem gyõzöm követni a magukból kiforduló, acsarkodó, gyûlölködõ kommentelõket. Mennyi elfojtott düh, irigység, frusztráltság lehet bennük, ha idõnként annyira kivetkõznek magukból, amennyire. Fridi a létezõ egyetlen okos tanácsot adta neki, nem kell elolvasni õket. Másképp úgysem tud ellenük védekezni sehogy.
Az, hogy annyira kõkeményen hisz a férjében és a halálukig tartó kapcsolatukban, szerintem természetes. Fura is lenne, ha nem így lenne. Ha nagyon szeretünk valakit, abban hiszünk. Ha azt mondta volna, hogy "Ha már nem szeretjük egymást, akkor elválunk...", valószínûleg ezzel is csak lavinát indított volna el, ismerve a plebst.
pneklara 2015 máj. 18. - 09:42:25
(65/353)
Azt mondta valamelyik bölcs, ahol a könny csorog, ott a lélek háborog.
Ördög Nóra feltûnõen sokszor sírta el magát a mûsorban. Valami nincs rendben a lelkével, de lehet, hogy egyszerûen fáradt, mint minden maximalista kismama, aki több fronton akar tökéletesen helytállni.
Érdekes volt a vele való beszélgetés is, látszott, hogy Fridi is õszinte kíváncsisággal hallgatta.
Szerintem Nóra nagyon gyors, a szája elõrébb jár a gondolatainál, így hamarabb kimondja a szavakat, mielõtt még átfésülné az agyán. Mindehhez hozzájön egy elég szerencsétlen mimika, amirõl a szemlélõ azt veszi le, hogy flegma, lenézõ, ezért sértõdhetnek meg körülötte az emberek.
Nagyon magabiztos Palkót illetõen: soha, senki más, ez már így marad élete végéig...Hallottam én Lilut is úgy nyilatkozni, hogy micsoda rajongó szerelem köti a férjéhez...Aztán a férj lelépett. Palkó is ki van téve kísértésnek hatványozottan. De hát adja Isten, hogy együtt üljék a gyémántlakodalmat!
Nekem tetszik Fridi mûsora, jó hallgatóság, õszintének tûnik a másik iránt.
Kíváncsi vagyok, ki a soros a csatorna liblingjei közül?
wowow 2015 máj. 17. - 21:43:13
(64/353)
Celebek lesznek mindig avendégek? Pff. Ez elég béna elgondolás. Ez Hajdú ötlete biztos.
Pl ezt az Ördög Nórásat már nem nézem.
envelemenyem 2015 máj. 17. - 17:51:22
(63/353)
Nem, mert a Friderikusz nem ott lakik. Viszont van egy Lakástalkshow nevû mûsor, de az csak a neten van és ott kb. 3 éve megy ez, hogy kintrõl van kamerázva a beszélgetés. http://lakastalkshow.blog.hu/2015/04/28/friderikusz_es_a_valosag
offtopic
blacknet 2015 máj. 15. - 20:21:43
(62/353)
Egyik ma már médiabohóc, rájátszik a nagyképûségére, a lezserségére, a másik egy kicsit idegbeteg mimóza, de hogy érzésbõl nyomják a riporert, az vitathatatlan.
Balónál meg ne a 98-02 közötti Orbán-interjúkból induljál ki (mondjuk tény az is, hogy Orbán mai mentalitása össze sem vethetõ az akkorival, pedig már akkor sem volt egészséges hozzáállása a sajtóhoz). Az egyrészt egy szakmai feladat volt, korrekt, bár nem konliktuózus hangvétellel, másrészt Balónak azzal a politikai oldallal valójában sosem találkozott a szimpátiája.
De itt a lehetõség, soroljál te is neveket!
offtopic
blacknet 2015 máj. 15. - 20:14:41 Előzmény breeder
(61/353)
Alaposságát nem lehet megkérdõjelezni, mindig iszonyatos erejû szerkesztõi gárda dolgozik a kezei alá. Maga Friderikusz csereszabatos, hiszen az összegerebélyézett információhalmazt mások sokkal intenzívebben, élesebben tudnák feldolgozni. Az már más kérdés, hogy bárki másnak lenne-e kellõ ereje, profizmusa egy ilyen igényességû szerkesztõség irányítására, összefogására.
offtopic
makovecz1972 2015 máj. 15. - 17:51:11 Előzmény perry
(60/353)
"ingatlanpanamáját" - ingatlan panamáját vagy tévednék?
"teleavizós" - az meg mi, mert az valami nagyon "iszgalmas" lehet!?
"lózugokkal" - nem lózungokkal akart lenni?

Folytassam? :D Játszhatunk ilyet?
ondok 2015 máj. 15. - 11:28:18
(59/353)
Havas,Fiala,Baló na hiszen .Az elsõ kettõ a röhej kategória,Baló meg a nagy ellenálló kérdezõ? Emlékszünk még rá szerencsére vagy sajnos.Egyébként is minden alap nélküli mantrákat irogattál,de szórakoztató és el kell ismerni, hogy ezzel együtt a szakmát mered emlegetni.
breeder 2015 máj. 15. - 03:43:56 Előzmény blacknet
(58/353)
Én is hasonlóképpen érzek, de egy dologban viszont megváltozott Friderikusszal kapcsolatosan a véleményem.
Az ATV-n egy ideje igenis vannak nagyon szuper interjúi, beszélgetései, amikben meg meg csillan az az értelem, amit például a magyar mûsorokból hiányolok. Persze van, hogy elegem van és elkapcsolom a mûsorát (mert az agitprop engem nem érdekel), de amikor objektív a téma, akkor nagyon szívesen hallgatom õt és a meghívott vendégeit. :)
perry 2015 máj. 14. - 23:36:36
(57/353)
Nem tagadom :) ráadásul ösztönösen :p. azóta sem sikerült utolérni akkori önmagamat.
teatea 2015 máj. 14. - 22:56:03
(56/353)
Vajon Rózsa Gyuri is feltámad hamarosan? Tényleg már csak õ hiányzik..
Cordelia 2015 máj. 14. - 22:04:25
(55/353)
annyiszor eszembe jutsz, amikor emberserkékkel találkozom a valódi életben (is) :)
életed egyik legjobb elírása volt, ne tagadd :)

Tortúrának igaza van: tudsz "zenélni a szavakkal", nagyon is:)
offtopic
perry 2015 máj. 14. - 21:07:30
(54/353)
Elolvasva mantráidat részemrõl ennyi.