teatea 2015 jún. 01. - 09:16:26
(113/353)
Tévedtem. Van lejjebb.
pneklara 2015 jún. 01. - 08:16:09
(112/353)
A hír szerint Gyurcsány a következõ.
pneklara 2015 jún. 01. - 07:46:19
(111/353)
Ezért kár volt Fridinek ezt a mûsorsorozatot megcsinálnia. Nagyon sz. lehet "hozott anyagból" dolgoznia, vagyis a soros szereplõt mindig prezentálják neki, talán nem is ismeri,ki az illetõ, de mindenképpen a tv2 "emblematikus" figurája lesz a lakótárs.
Tegnap látszott, hogy ha nincs mondanivaló, le is ül a mûsor. Mert mirõl lehetett érdekes, érdemes beszélgetést folytatni egy Alekosszal 24 órában?Azt hittem, közben elaludtam, mert nem történt szinte semmi, s már vége is volt a mûsornak.
Szegény, magányos Alekosz. El tudom róla képzelni, hogy a dekoratív szõke hölgy a személyi asszisztense, akinek az a feladata, hogy eljátssza a barátnõ szerepét. Hogy nagyon megfizeti-e Alek, azt nem tudom róla elképzelni, de ez is egyfajta munka a hölgy számára. Jó szokását, hogy két kezével belekapaszkodik egy-egy pohárba, megtartotta. Nyilván szivarozni nem lehetett a díszletlakásban, így be kellett érnie egy-egy pohárral, s a permanens kortyolgatástól remélt valami bölcs külsõt. Most a szituáció sem úgy alakult, hogy szórhatta volna a bölcsességeit, így Fridi egyszerûen csak nevetségessé tette ezt a harminc valahány éves, Szomszédok sorozatot bámuló, magányos embert, akit a csatorna hozzájuttatott ahhoz, hogy egy darabig ne dolgozzon, s álmodozzon, hogy egyszer megkínálják egy mûsorral. Pedig az õ ideje lejárt. A lufi kipukkadt.
De Fridit nem értem: õ minek fogja fel ezt a mûsort? Mi motiválta? Létezhet, hogy a pénznek van ekkora hatalma?
Most már kíváncsi vagyok, hogy Kiszely Tünde benne van-e a gyûjteményben? Az ördögi Hajdú becserkészi némi aprópénzzel, hogy nevetségessé tegye? Vagy Tündi a "másiktól" ment nyugdíjba? Fene tudja, ki kinél van, csak õk tartják számon.
teatea 2015 máj. 31. - 21:40:01
(110/353)
Az viszont bíztató, hogy ennél már nincs lejjebb. Még a bulvárban sem.
10/10
fhajnalkarita 2015 máj. 31. - 21:30:29 10/10
(109/353)
Jajjjjjjjjj, miért pont ez az okostojás a mai vendége???? Annyi értelmes, és népszerû ember van, akit meghívhatott volna, akire kíváncsiak az emberek, a nézõk, miért pont Alekoszt????
tortura 2015 máj. 31. - 16:14:25 Előzmény Cordelia
(108/353)
Ugyan kit kedvelnek most? Egy embert mondj.... Elég csak a fórumokat elolvasni. Szinte kötelezõ mindenkit utálni, akirõl épp írnak. Csak azt szabad szeretni, aki nem sok vizet zavar vagy már halott.
Cordelia 2015 máj. 30. - 15:20:34
(107/353)
biztos érdekes élete volt. filmet lehetne forgatni róla, sok szép zenével, jelmezzel táncjelenettel. valamiért nem kedvelték õt. sem a régi rezsimben, sem a mostaniban.
tortura 2015 máj. 30. - 14:50:07
(106/353)
Én anno azt olvastam errõl a házasságról, hogy egy névházasság volt, hogy Medveczky is hercegné lehessen. Egyébként pedig semminemû testi kapcsolat nem volt köztük, ugyanis a herceg homoszexuális volt. Ezt Medveczky nyilatkozta. Meg hogy neki volt Mo-n elõször olyan autója, amibe telefon is be volt szerelve. Ez azért abban az idõben tényleg nagy dolognak számított.
Cordelia 2015 máj. 30. - 07:39:46
(105/353)
Köszönöm, sajnálom, hogy nem láttam pont ezt a részt. Rá fogok keresni.
Nem értem, hogy egy ilyen kaliberû táncmûvész miért nem kapott még valami állami elismerést. (vagy kapott, csak nem tudok róla?)
Pink Pearl 2015 máj. 29. - 23:03:35 Előzmény Cordelia
(104/353)
Medveczky intelligens nõ (szerintem).Kedvesen elbeszélgetett Fridivel.
Mesélt arról (amin még Fridi is meglepõdött),hogy 17 éves korában terhes lett az elsõ szerelmétõl...de elvetette.

Késõbb, amikor már õ is szeretett volna gyereket,sajna nem jött össze. A Kútvölgyiben többször megpróbálta a mesterséges úton is....de nem tapadt meg a petesejt...végül feladta...

Arról is beszélt, hogy a szülei neki soha NEM mondták, hogy "kislányom szép vagy, okos vagy, tehetséges vagy"....
Annak se örültek, hogy táncosnõ lett...az apja azt szerette volna ha õ gépírónõ lesz, mert az "tisztességes" munka....

Amit én hiányoltam, hogy nem beszélt a német Thurn und Taxis herceggel kötött házassága részleteirõl. :)
Igaz, hogy sokat lehetett róla olvasni...de én kiváncsi lettem volna az õ verziójára is :)

Egyébként tori oldalakon több helyen is fönn van, ha le akarod tölteni a mûsort.
tortura 2015 máj. 29. - 18:55:12
(103/353)
Igen, arra vonatkozott. Kösz a választ. Érthetõ akkor, hogy nem tudtam ki õ, ugyanis én ezeket a VV-ket nem nézem már régóta. A legelsõt láttam, az még nagyon jó volt, a második szériába már csak bele-belenéztem, a késõbbieket meg egyáltalán nem néztem.
Akkor lehet, hogy ezt a részt ki is hagyom, úgysem ismerem az elvtársat. Bár Fridi miatt mégis csak meg kéne nézni.
Cordelia 2015 máj. 29. - 18:50:21
(102/353)
Maja Pliszeckájá 75 évesen még hibátlanul táncolt a Hattyúk Tavában. Miért ne táncolhatna Medveczky Ilona addig, ameddig bír?
filoszemitabélus 2015 máj. 29. - 13:38:54
(101/353)
A kommentek a legjobbak:
miért nem segített neki senki felállni? Azt hitték meghalt)))))))))))
filoszemitabélus 2015 máj. 29. - 13:17:30
(100/353)
Cordelia 2015 máj. 29. - 07:45:26
(99/353)
érdekes volt a mûsor? Miket mesélt Medveczky? A szakmai múltjáról, esetleg a kalandjairól? Mûvelt nõ? Szépen fogalmaz? Szellemes? Nagyképû vagy kedves? Táncol-e még?
Pink Pearl 2015 máj. 28. - 22:53:27
(98/353)
Igen, én láttam! :) Hogy érted, hogy "milyen" volt? Milyen szempontból?
Cordelia 2015 máj. 28. - 22:02:59 Előzmény kambekk
(97/353)
lehet, hogy az ott alvással próbálják másfajta érzelmi állapotba hozni a szereplõket. Ha tudják, hogy este hazamehetnek, esetleg leeresztenek, ellazulnak. Így viszont van feszültség, ki szereti, ha alvás közben nézegetik? Vigyázzban állva kell aludni, nem szabad horkantani sem. Épp elég, hogy reggel gyûrött arccal mutogat a kamera. Milyen volt Medveczky Ilona, látta valaki?
Pink Pearl 2015 máj. 28. - 19:24:51
(96/353)
Ja bocs, nem olvastam vissza az írásokat.....azt hittem arra vonatkozik a kérdésed aki MOST lesz (tehát május 31-én vasárnap)
Pink Pearl 2015 máj. 28. - 19:23:17
(95/353)
Alekosz a VV4 egykori nyertese :D
tortura 2015 máj. 28. - 17:53:53
(94/353)
Nemrég rákattintottam erre a rövid bejátszásra a következõ adásból. De nem tudom megállapítani, ki ez a figura.