kambekk 2015 máj. 26. - 16:01:13 Előzmény pneklara
(93/353)
Nekem is fura, hogy egy ilyen mûsorhoz miért kell 24 órát együtt lenni, pláne hogy abból minimum 6 óra alvás? És miért ilyen mûanyag stúdióban kell mindezt megcsinálni? Meg szemvédõvel aludni egy kihúzós kanapén?? Mondják is a vendégek, hogy hideg van, meg kényelmetlen is az ágy. És lehetne természetes fény is a spotlámpák és a gömbvilágítók mellé. És az adott vendég képei - ha már vannak - miért egy 4 méter magasan lévõ polcon vannak?

Pimasz úr mûsoránál ez jobb lehetne, mert nem arról szól, hogy sorbinorbi milyen negédességgel istápolja a családját, hanem mélyebb beszélgetlésekrõl. Amikhez viszont egy kellemesebb enteriõr kellene.
pneklara 2015 máj. 25. - 13:57:30
(92/353)
Most is mondott valami otromba, megbotránkoztató dolgot, de nem jut eszembe, hogy mit.
Egyébként a kutya sem figyelne fel rá, de a botrányos beszólásaival kivív némi ráfigyelést.És ettõl hiszi magát valakinek.
pneklara 2015 máj. 25. - 13:53:51
(91/353)
Szerintem is. Inkább lehetett volna a cím, hogy Bocskor vendégül látja Fridit.:)
Amit egyébként feltálaltak, szerintem egy háttérstáb készítette, de jó lehetõség a konyhában ügyködés, hogy teljen az idõ:)
-csengõzoli-- 2015 máj. 25. - 13:34:49
(90/353)
Így van, a kettõ nem zárja ki egymást.
Ez volt a legjobb rész,annak ellenére,hogy az alany nem érdekel különösebben.
tortura 2015 máj. 25. - 13:19:24
(89/353)
Nem értelek... Az elõbb meg azt írtad, hogy szerinted ez volt a legjobb rész.
tortura 2015 máj. 25. - 13:17:44
(88/353)
Gondoltam rád a mûsor közben.... Meg arra is, hogy valószínûleg a véleményed nem változik.
Nekem tetszett ez a mûsor, Bocsi nagyjából azt hozta, amit vártam tõle, se jobbat, se rosszabbat. Az zavar a legjobban, hogy rettenetesen hadar.... (noha ez már lassan világjelenség lesz). Viszont most Fridi is kap tõlem egy fekete pontot, dacára annak, hogy tisztelem és kedvelem. Ahhoz képest, hogy õ a "vendéglátó" pozíciójában van (lenne), gyakorlatilag meg sem mozdult. Végig kiszolgáltatta magát, mert látta, hogy Bocsi kapható erre. Minden kaját õ fõzött, még a reggeli kávét is õ csinálta. OK, ez köztudott Bocsiról, hogy egy konyhatündér, de azért valamit Fridi is csinálhatott volna (a kérdezésen és az analizáláson kívül). Pedig többet is mozoghatna, mert már egyre jobban kikerekedik. Pedig pár éve, mikor még az RTL-n vezette a Milliomost, egész szépen lefogyott. De azóta talán még többet hízott vissza. Tényleg kár érte, valaha egy jóképû pasi volt.
-csengõzoli-- 2015 máj. 25. - 13:14:37
(87/353)
Szépen megfogalmaztad.
Nekem az jutott eszembe -mikor meghallottam,hogy õ lesz a vendég- ,hogy vajon kit érdekel Bochkor Gábor?
Persze kit.., akik reggelente hallgatják.
De mi fûzõdik az õ nevéhez?
Egy szirsz*r reggeli rádiómûsor, ami azért volt sikeres,mert legalább egy minimális kreativitást belevittek, a konkurenciával szemben, ahol Rocker Zsolti volt a szint.
Az õ "eredetisége" kimerül abban,hogy -valószínûleg tudatosan- hü lye ségeket feldobva provokál.
Ez meg valljuk be,elég kevés...
filoszemitabélus 2015 máj. 25. - 13:08:07
(86/353)
Természetesen bocskorra gondoltam, nem Friderikuszra.
filoszemitabélus 2015 máj. 25. - 13:06:24
(85/353)
Tõlem lehetne akár gonosz is. Nem ez a baj. Az a legnagyobb baj vele, hogy fárasztó és idegesítõ. A baromságai nyomasztóan ízléstelenek és nem lehet rajtuk nevetni, hanem inkább csak viszolyogni. Mindezt tetézi a hatalmas, de teljességgel indokolatlan önbizalma. El kell ismerni, nagyon gyorsan tud beszélni, vagy inkább szavakat egymás után kimondani. Témafelvetései: az állat levágása helyett praktikusabb lenne a sertések combját amputálni
fogyasztás céljából, vagy van e az ön környezetében büdös ember és ön, hogyan viszonyul ehhez a jelenséghez?

SZÁNALMAS JELENSÉG!!! Igény van rá, mint a kutyaviadalokra vagy a lakodalmas rockra, de ez nem azt jelenti, hogy ér is valamit ez a képzõdmény és a mûsorai.
pneklara 2015 máj. 25. - 12:54:40
(84/353)
Két régi ismerõs/haver beszélgetése mindig oldottabb, mint két olyan emberé, akik még személyesen nem találkoztak, s elõtte kötelezõ köröket kell róni. Emezek akár cikizhetik, sértegethetik is egymást. Megnézve a mûsort sem változott a véleményem Bochkorról. Lehet, hogy jó ember - az édesanyja kiszolgálhatja magát a bankkártyájáról, anyagilag segíti a testvérét, odaadó apa - de a természete arrogáns, lehengerlõ, de mint egy úthenger, másodperc múltán képes riposztra, s nyoma sincs benne a simulékonyságnak, sõt örömmel sért. De lehet, hogy pont lesza.ja, ki mit gondol róla.
Én nem szerettem meg most sem, nem is hallgatom továbbra sem, de ettõl õ még jó ember lehet.
Továbbra is tetszik a mûsor. Csak el ne tegyék 23:10-es kezdésre. Minden nézhetõt éjfélre számûznek lassan.
-csengõzoli-- 2015 máj. 25. - 12:40:52
(83/353)
Állítom ez volt eddig a legjobb rész :D
wowow 2015 máj. 25. - 10:22:22
(82/353)
Úgy tûnik nekem , kezd kifulladni ez a "sorozat".
atticusworld 2015 máj. 24. - 20:14:05
(81/353)
Na hoppa...
sarkozi karoly 2015 máj. 24. - 08:08:25 Előzmény blacknet
(80/353)
Egy végtelenül gagyi, erõltetett ökörség az egész , ahogy a valaha jobb napokat látott mostanra mellõzött sértõdött szerencsétlen Fridi is !!
offtopic
blacknet 2015 máj. 21. - 20:10:15 Előzmény pneklara
(79/353)
Amíg több, méghozzá sokkal több story magazin fogy, mint színház magazin, egyáltalán, van-e ilyen még, felesleges is kereskedelmi teelvízióban ezeknek az embereknek a felbukkanását várni.
teatea 2015 máj. 21. - 19:55:38 Előzmény pneklara
(78/353)
Azt hiszem alapvetõen hiányzik belõlem az érdeklõdés celeb-embertársaim és a televíziózás iránt. De azért majd sasolok, hátha valaki figyelemreméltó is bekúszik a küszöb alatt.
offtopic
-csengõzoli-- 2015 máj. 21. - 18:14:30
(77/353)
Örülök,hogy nem csak én éreztem így... :D
pneklara 2015 máj. 21. - 15:39:51
(76/353)
Megbeszéltük már itt pár fórumtárssal, hogy ez a mûsor a csatorna gyermeke, bár lehet, hogy az ötletet koppintották, de Hajdú Péter bábáskodása mellett feltételezhetõ, hogy a hálótársak a csatorna kedvencei lesznek, csak a sorrendjük a kérdéses. És az minden mûsorból visszaköszön, hogy egyfajta lojalitást, farokcsóválást, kiskutyalihegést várnak a kedvencektõl. De azért az dicséretes, hogy nem "a Kasza!" lett a mûsorvezetõ. Fridi azért garancia, hogy nem övön alul kezdõdik a mûsor, s onnan nem lefelé mozdul.Volna néhány híresség, vagy ismertség, akire kíváncsi lennék, de szerencsére rá lehet keresgéléssel ilyen mûsorokra is akadni.Pl a YT-ot felkeresem Szily Nóra miatt, Csernus dokit is követem. Gondolat ébresztõk, ha nem is mindig pozitív értelemben.
Edmond Dantes 2015 máj. 21. - 15:11:02
(75/353)
Bocsánat h a "csapos közbeszól", valszeg egyszeri alkalom, mivel a mûsort nem nézem, noha látom, számos régi, kedves fórumtársam, köztük ön is :) nézi, hozzászól. Mivel két színésznõt nevezett meg és mivel elég gyakori színházjáró (olykor, nem ritkán-nem mindig kommentelõ is) vagyok, azt mondanám: akadna bõven olyan színész(nõ), akinél a "kecske is jóllakna, a káposzta is megmaradna", magyarul: elsõrangú, meghatározó mûvészek ÉS országosan ismert személyiségek, hogy ne mondjam (mert nálunk ez a szó is pejoratív értelmû): celebek = ebbe a mûsorba valók. Mivel se reklámot nem szeretnék csinálni, se szerkesztésre-"összezárásra" :) nem kértek fel, nem sorolok neveket, de azért ugye tudjuk h vannak ilyen arcok-nevek-formátumok?! Vannak köztük megosztó(nak tartott) egyéniségek is, de baj (lenne) az? A "megosztó" karakter csak növeli a nézettséget. Az ön által említett mûvésznõk nem tartoznak abba a kategóriába, amit az ilyen típusú mûsorok és nézõik + a nézettségi mutatók elemzõi :) elvárnak. Ez nem erényük, nem bûnük, csupán tény. Ám a paletta azért színesebb! S meglehet, egyikük-másikuk egyszercsak fel is villan Friderikusznál...ahogy felvillantak korábban, más és más típusú mûsoraiban is.
pneklara 2015 máj. 21. - 14:47:32
(74/353)
Be kell érnünk celebekkel, mert egy Börcsök Enikõ, egy Varga Mária,...nem vállalná el az ott alvást. De lehet, hogy nem is hívnák meg õket, mert ki kattintana olyan mûsorra,ahol Soltész Bözse vall magáról. Bochkor, vagy Majka? Az igen! Nekik van magvas mondanivalójuk a világról. Én szeretem olvasni az önéletrajzokat, és egy ilyen mûsor is érdekes, nem az a lényeg, amit mond az alany, hanem inkább, ahogy mondja. Hiteles-e, kiesik-e a szerepébõl, leleplezi-e önmagát. Érdekes volt látni, hogy a szárnyakon repkedõ Ördög Nóra, a feldobottság, a gondtalanság mintaképe,hányszor sírta el magát. Nem hiszem, hogy olyan jó színésznõ, aki mûkönnyeket produkált volna. Mennyire igaz a nem mind arany, ami fénylik mondás Jó játék, ha megtanulunk nem csak nézni, hanem mögé látni a dolgoknak. Nem is az itt a lényeg, hogy megismerjünk egy celebet, hanem hogy sasoljuk, amikor próbálja magát megjátszani, vagy mer-e õszinte lenni.
Nekem tetszik a Fridi mûsor: nem alpári, nem intimpistáskodó, nem nézõt lekezelõ. Persze 1 órába besûríteni esetlegesen 24 óra történéseit - nem könnyû feladat.