1/10
Lex Ikon 2022 okt. 30. - 22:19:41 1/10
(5/45)
1/10.
Fájt végigszenvedni ezt a szörnyűséget. A párbeszédek nélkülöznek minden reális emberi megnyilvánulást. A forgatókönyvírók, a saját sztorijuknak mondanak ellent későbbi eseményeknél. Túlélési ösztön, gondolkodás totális hiánya. A pasik tudnak játszani, mint a kisangyal, ez a nő meg nem? Ha nem akarja, hogy őrültnek nézzék, akkor miért viselkedik úgy? Érzelmi kitörések logikus cáfolatok és nyugodt színlelés helyett?
Ezek után olyan technikai malőrök már nem sokat számítanak, hogy az agysokkoló doki két kézzel fogja mindkét elektródát, pedig van rajta szigetelt fogó is. (facepalm).
Árammal való konkrét emlékek törlése? Szemen keresztüli programozás? Múlt századi sci-fikben még el-elment, de manapság már egy ötödikes is többet tud az emberi testről, mint ezek.
6/10
sexykex 2022 okt. 05. - 10:23:15 6/10
(4/45)
Jaj, dehogy nincs. Képes voltam megnézni gyalázatosan rossz minőségben – igaz megszakításokkal, mert közben egy sporteseményt is néztem – ezt a nem kifejezetten értelmes filmet, mivel azt hittem előbb-utóbb történik majd benne valami. Valami váratlan, valami rendkívüli. Vitathatatlanul tapintható benne némi feszültség, ami erősíti ezt a várakozást, de végül még annyira sem érzem értelmesnek, mint a Truman Showt. Noha az sem tetszett igazán.
kybuck 2022 szept. 25. - 23:55:12
(3/45)
Aki látta a Truman Show-t, a Star Trek: Az új nemzedéket, és hasonló "Ez a való világ?"-tematikájú filmeket, ilyenekből pedig bizonyára nem kevesen vagyunk, az sejtheti itt miről van (megint) szó.
5/10
Szaszonca 2022 szept. 24. - 23:12:41 5/10
(2/45)
A filmről ennyit: van itt baj, drágám!
8/10
Ildikó Nóra 2022 szept. 24. - 17:41:39 8/10
(1/45)
A filmet egyszer meg lehet nézni, érdekes, izgalmas, különösen a film közepétől. Tetszett a történet, a végén a csavar, a helyszín, a berendezés, a ruhák, a sminkek (kivéve Olivia W. sminkjei), a filmzene, a szinkron is. Florence P-nak jól állt a szerep és jól is játszott, ahogy Chris P. is. Harry S. kellemes meglepetés volt (azért hiányoltam Shia LaB-ot). Olivia W. alakítása ezen filmben sem tetszett, idegesítő volt, lehet, hogy neki inkább a filmrendezéssel kellene csak foglalkoznia. Gemma C. és a többi színész alakítása sem tetszett. A film emlékeztetett a Vihar előtt c. filmre (Matthew McC., Anne H.), van hasonlóság, azt a filmet is érdemes megnézni.