offtopic
pozsizsuzsi 2009 jún. 01. - 15:31:55
(20/80)
Ez itt nem hagyományõrzés, és remélem nem is hagyományteremtés. Valami egészen más. Nem kéne "lovat adni" alá. Franc köze sincs ahhoz, hogy valaha lovas nemzet voltunk, egy a számtalan között.
norton15 2009 jún. 01. - 15:25:25
(19/80)
De ciki, Szujó azt mondta, hogy a szabadságharc március 15-én tört ki...:D
offtopic
pozsizsuzsi 2009 jún. 01. - 15:12:01
(18/80)
Mert már kinõttünk a lovas nemzet korból. A ló a sport, kedvtelés, üzlet stb. világának köszönheti a létét. Szerencsétlen Overdose mennyi ellenkezést váltott ki itt a fórumon is. Hol vagyunk mi már lovas nemzet? A lósport jó sport, jó idõtöltés, kikapcsolódás, hobbi, üzlet, kedvtelés, státusszimbólum, kinek mi. Van, akit hidegen hagy, az sem baj.
offtopic
Marcipáncica_ 2009 jún. 01. - 15:06:50 Előzmény LillyKra
(17/80)
"nem nagyon értek ehez a válság dologhoz de szerintem KAMU az egész!"

ez most komoly???
attól hogy pár pénzes malac aki a kondér körül van dõzsöl, még az általad kamunak minõsített válság létezõ dolog. kérdezd azokat akiknek megszûnt a munkahelyük, vagy nincs több munkájuk. vannak páran.
LillyKra 2009 jún. 01. - 14:25:25
(16/80)
Nem engedtek be?? Belépõt kell venni rá? Tavaly ingyen volt.
Ez az egész vágta egy jó ötlet lenne csak szarul van megcsinálva az egész.Aki járt már a Kincsem parkban az szerintem rájött hogy az egész parkot kiköltöztették a hõsök terére.Ja és a lovasokrt nézve: ÉLETVESZÉLYES! Azt mondták hogy lekeresítik az íveket.Hát nem úgy néz ki a dolog.Szinte szögletes az egész pálya.(Láttam amikor építették).Én azért örülök neki hogy valaki vette a fáradságot és csinált egy ilyen "országimázs" rendezvényt (és ha szarul is) de megcsinálta...És ha savanyú a szõlõ mert pénzt kap érte akkor el kell fogadni.(nem nagyon értek ehez a válság dologhoz de szerintem KAMU az egész!)
offtopic
pozsizsuzsi 2009 jún. 01. - 14:24:47
(15/80)
Ö. Én csak a kifejezést nem kedvelem.
(ellentétben a lósporttal)
rajongo1 2009 jún. 01. - 14:12:47
(14/80)
Ó hát én már semmin nem lepõdök meg ebben az országban. geszti lovagolhat ott ahol akar, palik forma-1-ezhet ott ahol szeretne, Bochkor repülhet bármikor, bárhol, bármivel. Itt ezeknek az embereknek mindent meg lehet csinálni. Az persze nem érdekel senkit, hogy ezekre a magamutogató mûsorokra senki (rajtuk és seggnyalóikon kívül) senki nem kíváncsi. Én tegnap a 4 éves fiammal nem nézhettem meg a " nemzeti vágtát " mert nem engettek be. Na errõl ennyit. Ilyen országban élünk.undorító féreg banda, jövõre remélem eltûnik mind a színrõl...
offtopic
pozsizsuzsi 2009 jún. 01. - 14:04:50
(13/80)
Tudod, ilyenkor mindig felmegy a vérnyomásom, mert eszembe jut az elkótyavetyélt galopppálya. Mennyi vacak projektet támogattak részben vagy egészben közpénzbõl, elfuserált és izlésficamos agymenések garmada, és a "lovasnemzet", ha már ennyire emlegették itt, meg sem nagyon nyikkant, pedig az ügetõpálya meg sem közelíti sem hangulatában, sem sehogy. Ott volt, kész volt, tökéletes környezetben volt, á, nem is hergelem magam. Sajnálom, nagyon.
tombenko 2009 jún. 01. - 13:56:46
(12/80)
Én is. Gesztit körülbelül azóta ki nem állhatom, amióta tudok róla.
1/10
dorysboy 2009 jún. 01. - 13:33:11 1/10
(11/80)
Bizony, Geszti és szadeszes bandája megint jól meg fogja magát szedni. Ezen az állóversenyen a nép pedig jót mulat, kint a Kincsem parkban aztán Madonna popkirálynõ õnagysága fog danolászni.
Ennek itt az abszurdumok országában így kell lennie!*

* = amennyiben nem így történik, akkor rendjén mennek a dolgok és a pár szélhámos milliárdos tárcájának vastagsága helyett az ország gyarapodik, fejlõdik.
Hellomoto 2009 jún. 01. - 12:58:45
(10/80)
ez megint egy halva született ötlet, amibe sok pénzt ölnek bele, közben vki a háttérben halálra keresi magát ezen...
pozsizsuzsi 2009 jún. 01. - 11:10:42
(9/80)
És erõltetett, beteg ötletnek tartom.
pozsizsuzsi 2009 jún. 01. - 11:07:29
(8/80)
Geszti Péter agyából pattant ki.
fredi60 2009 jún. 01. - 10:46:18
(7/80)
Amúgy pedig, ha kimegyek az utcára, láthatok nap mint nap lovakat. Igaz, nem lovagolnak rajtuk, hanem kocsikat húznak.
fredi60 2009 jún. 01. - 10:36:05
(6/80)
OK. A magam részérõl ezért nem fogok felutazni Miskolcról. :)
rajongo1 2009 jún. 01. - 09:53:20
(5/80)
Tök mindegy mikor lesz a verseny, mert leszarom. Remélem elönti õket a víz. Egyébként tegnap voltunk és mai s mentünk volna, de ezek után, azt hiszem a környékére sem fogunk menni.Ez olyan, mintha a Forma-1 versenyre csak a pilóták és azok hozzátartozói mehetnének. A többi ember meg nézze kintrõl vagy otthonról. Még egyszer mondom ki kell menni és meg kell tapasztalni mi van ott, nem otthonról a karosszékbõl osztani az észt.Nem abból kell kiindulni, mit lehet olvasni a neten vagy az újságból. Azokból semmi nem igaz. Nem igaz, hogy be lehet menni, körbe van kerítve, be vannak zárva, mint a majmok.
fredi60 2009 jún. 01. - 09:25:57
(4/80)
"amit nem láthat az ember, csak az a pár meghívott, aki ott feszengett az üres lelátón"

Nem tudom, mikor voltatok....de ma lesz a "verseny".
rajongo1 2009 jún. 01. - 09:17:32
(3/80)
Na hol is kezdjem? Á már tudom: menjenek a büdös picsába azok akik ezt kitalálták s velük együtt a szervezõk. hogy miért? Gondoltam kimegyünk a családdal a 4 éves gyerek miatt ( mert imádja a lovakat), hogy megnézzük a "futamot". Hát mit látnak szemeim:az egész pálya körbe van kerítve, ráadásul a kerítés meg le van takarva reklám-ponyvával, nehogy belásson a paraszt. Hát milyen eljárás ez kéremszépen? Csinálnak egy rendezvényt, amit nem láthat az ember, csak az a pár meghívott, aki ott feszengett az üres lelátón?Hát miért csinálták ezt az egészet? Komolyan mondom undorító és felháborító ez az egész. 200 km-t utaztunk vonattal, hogy lássuk a "látnivalót" Üzenem Gesztinek meg a többinek, akik ezt kitalálták, hogy legközelebb rendezzék meg a kertjükben, ott sem láthatják többen, mint a Hõsök terén. Szégyen emberek, szégyen rendezvény...
tombenko 2009 jún. 01. - 00:13:12
(2/80)
Én csak azt szeretném tudni, honnan jött ez az épületes baromság?
1/10
georgia57 2009 máj. 31. - 23:57:59 1/10
(1/80)
ha játék akkor minek van az egy éves örök harag,és sokba kerül és keveseket érdekel,de jó nagy rumlival jár,nem szeretem