Téma: Meryl Streep

10/10
Choco 2009 jan. 17. - 23:37:14 10/10
(8038/17078)
most ez milyen fórum? Vita-fórum vagy maradt a régi?
10/10
Choco 2009 jan. 17. - 23:35:35 10/10
(8037/17078)
Ne legyél szomorú! Ne törõdj vele!
És nagyon köszi hogy belinkeltél az a oldalt.. és be is jelentkeztem! :D
Én is nagyon szeretem az Utolsó adást! mert én nagyon szeretem amikor Meryl énekel az adásban!
10/10
Timieee 2009 jan. 17. - 23:34:20 10/10
(8036/17078)
Ííígy van! pontosan
10/10
Timieee 2009 jan. 17. - 23:33:31 10/10
(8035/17078)
Jaj, Adaptáció. Egyik nagy favorit nálam. :) Olyan sokáig halogattam hogy megnézzem, meg sokáig kevertem vhogy a Kiadatással (lehet azért mert egyszerre kaptam õket, meg adatás-adaptáció, hasonló szóalap, talán ezért). De mikor megnéztem, jaj, az akkora volt. :D Annyira fájt a flúg meg a hülyeség. :D Nagyon sok minden tetszett benne (most inkább nem sorolnám fel, több okból sem...) De a vége valahogy nem tetszett. Az mûá túl agy hülyeség volt. vhogy nem illett a képbe az, hogy egy olyan nõ, mint Susan így elboruljon, ennyire 180 fokos fordulatot vessen a jelleme meg minden. Meg kicsit ott volt bennem az alapgondolat, hogy Susan az Meryl. Szal nem tudtam teljesen beleélni magam a filmbe, ill. nem tudtam elvonatkoztatni Meryl-tõl. Még a drogozást és a szexet a (szerintem) borzalmas külsejû és modorú pasival még el tudtam képzelni, de a végén ezt a kifordulást meg a gyilkos szándékot már nem. Pedig tényleg jól játszik benne. Na mind1. :)
Viszont Cage, hát, õ rontott nálam a dolgokon. Nekem soha nem jött be ez a pasi. Olyan fura mindig az egész megjelenése. Sztem... De hát ízlések és pofonok.

OFF: és igen Szandi, te lassan már tényleg mindent tudsz. és lehet ez a minden túúúl sok. lehet végén ellenem fordítod a tudásodat... kezdek félni tõled :D xD
10/10
Szandryyy 2009 jan. 17. - 23:31:39 10/10
(8034/17078)
háth Te tényleg uj vagy itt...és tulajdon képpen ehez azt tudom hozzáfûzni hogy igazad van...remélem Dávid is azért veszi a lapot és végre békén hagy minket.....mert ha belegondolok....MI egy nagy Meryl imádó család vagyunk...és nem szeretjük az ellenségeskedést...
10/10
Choco 2009 jan. 17. - 23:20:14 10/10
(8033/17078)
Hát igen egyszer megbánta, de david mindig megbántotta õt folyamatosan! ezt sem értem!
10/10
Choco 2009 jan. 17. - 23:18:51 10/10
(8032/17078)
Sziasztok!!! (én mindig köszönni fogok, engem nem érdekel a david véleménye, hogy ne köszönjek)
Nah õszintén új vagyok, de mindig elolvastam hozzászólásokat, de nem mertem regisztrálni és írni, sokáig így voltam. Onnan szereztem a híreket hogy ki õ valójában, és köszönöm a kedves fórum-rajongóknak hogy írtál mindet vagy hírt szereztél róla! IMÁDOM A MERYL-T.
ÉN MOST NAGYON ERÕ KRITIKÁT ÍROK DAVIDNAK! Engem nem érdekel ha csúnyán fogsz írni nekem. Hihetetlen vagy.
Akkor kezdtem el regisztrálni amikor az idegesítõ david össze-vissza hülyeséget ír, mint egy ufo és egy elmebeteg vegyesen. nem értem miket írsz ide ha idegesítõnek tartja. Egy szót semmit nem értettem amit írtál. IGAZA VAN LESNEK ÉS TIMIEEENEK! Nem értem hogy miért jössz ide írni ha idegesítõnek tartod a fórumot, heh? Eddig jól éreztem magam a fórumon, annyira aranyosak a rajongók, és nagyon cool a Meryl-történelem. Amikor Katerõl írtál mindenfélét és ez mind off-téma, megszegted a fórum a szabályait. Ekkor már ideges voltam. HÁT NEM VAGY NORMÁLIS! Nem kéne már abbahagynod? Látszik, hogy mindig zavarod a többieket a fórumról?
Nem kéne már vitázni Lessel és többiekkel. Les nagyon sok jó véleményt mondott és egyiket sem értetted meg. Timieenek is van igaza. Próbáld meg megérteni hogy mirõl van szól a fórum. Meg azt is hogy miért ilyen a fórum. Látom sokat bántottál mindenkit, most már látom itt nagyon kevesen vannak, és úgy érzem hogy nem fognak ide jönni, mert félnek tõled hogy lehet ilyen... Tudod nagyon sokan utálják ha valaki okoskodik?!?! Ha mindig utálja téged, akkor is írni fogsz?? Nagyon érdekes az egész! Nagyon utálom, ha valaki okoskodik és erõs kritikát írsz, nagyon sok dolog amiben nem értek egyet veled! Nem kéne már bántani õket, ha nem szereted ezt a fórumot menj másik fórumba vagy nyisd ki egy vita-témát és dumálj ufo szavakkal. Írjál jó sokat oda és írjál és írjál jó sok minõségû könyvet is! Biztosan nem veszem meg a könyveidet! Nagyon fura alak vagy és nekem nagyon unszimpatikus vagy! Engem nem érdekel hogy milyen fórumot szeretnél, én a mostanit szerettem jobban! LESNEK VAN IGAZA, HOGY A FÓRUM SZÍNVONALAS MARAD! Azt is hogy én nagyon szeretem a hülyeségeket és a fantáziát, az igaz hogy nagyon szeretjük hízelegni. Meryl matematikával kapcsolatban nem a Les ötlete volt, hanem valaki írta és ott van a valamelyik hozzászólásban, látom ezeket nem olvastál. Onnan van Meryl-Matematika! NAGYON FIGYELMETLEN VAGY! A fórum semmit nem változott, itt nagyon kevés off-téma van, tudod én sokat olvastam máshol is, de máshol nagyon sok off téma van mint itt. HA NEKED NEM TETSZIK EZ, AKKOR MINEK ÍROGATSZ?? A fórum nem a tiéd hanem közös Meryl rajongóké. NE FIRKÁLJ TÖBBÉ! Ha firkálsz folyamatosan, tönkre fogod tenni ezt a fórumot! MERYL BIZTOSAN SZÉGYELLNÉ HA ÍGY CSINÁLOD TOVÁBB! Az is igaz hogy itt nagyon sok segítõkész van, és segítenek egymásnak, és ez nagyon jó dolog, úgyhogy ide is lehet írni kis offokat vagy más véleményeket és köszönni is szabad! Jó lenne már ha leszállnál rólunk, itt nagyon sokan akik nem értenek egyet veled. HÁT ÉN SEM!
Lesnek vannak logikája neked meg nincsen. Amit írtál a véleményedet ez mind logikai bukfencet volt! Értetlen vagy. Miért nem mész Harvard egyetemre ha nagyon okos vagy?? Gondolom IQ-d 60 lehet vagy alatta és így nyugodtan mehetsz Harvardra, és örülök hogy egyiket sem értem amit írtál. Tényleg nagyon örülnék ha nem vitatkozol többé!! Mindig vitázol végig, végén meg fogsz hülyülni. "Hahaha" azért röhögök, amit írtál az életrõl azt nagyon keveset írtál és azt tudom hogy ezt nem te írtad. Vitában mindig keresed ellenérvet neten és így másolod, és így csinálod végig? Nem vagy okos. Persze van pár igazságod de ez nem ide tartozik!
Jó lenne ha folytatnád az utat sárga kövön másik világ felé, és befejeznéd ez érthetetlen vitát!

Les: nagyon jó a fantáziád, már nagyon várom hogy jöjjön az új Meryl-történelem! Szeretnék megtanulni! :D Várom a többit!

Zempy: Szia! te kössön békét daviddal, nem MI!!!!! õ kezdte el firkálni, annyira idegesítõ hogy nem hagyja abba. MÁR IDEGESÍTÕ! Nem tudom vagyis nem értem hogy õ mit akar... Nagyon örülnék ha elmenne innen, vagy olyan békét kéne kötni hogy többé nem fog kritizálni vagy leminõsíteni. Nagyon szomorú vagyok és dühös voltam amikor õ firkálni kezdett.

VISZLÁT! ( Bocs ma nagyon álmos vagyok, nem baj ha valamelyik mondat kicsi értelmetlen., nincs idõm kijavítani)

----------------------------
ON: Én csak pár filmjeit láttam. Nagyon jól alakított. IMÁDOM! :)

Jó éjszakát!
10/10
Timieee 2009 jan. 17. - 23:17:24 10/10
(8031/17078)
Sziasztok vagyok megint. Megnéztem Utolsó adást és ááhh... Meryl ♥♥♥♥♥♥♥X 1 millióval. Csak ennyi :D
Mondjuk ahhoz képest, hogy mennyire vártam ezt a filmet, többet vártam. Na ez most magyaros volt, de szóval nem tudom elmondani. Úgy el bírtam volna viselni tõle még több dalolós jelenetet. Ill. ez is elég lett volna, ha közben nincsenek ilyen bevágások más helyszínekrõl meg másokról és csak a háttérben megy halkan a zene. Úgy lett volna jó, mint MM-ben, hogy ha énekel, akkor végig õt mutatják és kellõen ki tudja élvezni az ember. Elhallgatnám ezt a nõt ítéletnapig is :D Errõl jut eszembe, be is teszem még így esti mese gyanánt picit MM-t is, de csak a jó részeket :)
De aztán lehet az is zavart a film közben, hogy anyám akkor jött haza, és egyfolytában magyarázott, aztán leült velem nézni és 5 perc után közölte, hogy ez hülyeség, majd minden 4. percben elmondta ezt fél órán át, mire végül befáradt a szobájába azzal a végszóval, hogy õ nem fogja az egész estéjét erre pazarolni. De nem baj, utána legalább nyugtom lett :D

Jaj, és örülök nagyon, hogy ilyen sikere van az ötletemnek. :) még beteszem a linket más hasonló oldalakra is, hogy jusson el minél több emberhez, és igazán remélem hogy végül mindenki el tud jönni aki szeretne, és csapunk egy jó kis mozizással egybekötött rajongói talit :)
10/10
Szandryyy 2009 jan. 17. - 22:58:18 10/10
(8030/17078)
háátáth jah..én bírom Nicolas Cage-t...az Ál/Arc-ban is nagyon jóó..xcsak nemtom..ezz vhogy szal áá..xd..nemtom kifejezni magam..XD:D
10/10
Clarissa.D 2009 jan. 17. - 22:54:54 10/10
(8029/17078)
aha, én is így vagyok...ráadásul Nicolas Cage-t sem bírom annyira, pláne két szerepben :D spoiler: meg azzal az okos ötlettel, h nyírják ki Charlie-t (végülis szerintem) kinyírja Donaldot, kinyírja a Johnnyt, és saját magát is diliházba vagy börtönbe juttatja, meg a férje elõtt is lebukik (mármint Meryl Susan XD)
10/10
Szandryyy 2009 jan. 17. - 22:47:20 10/10
(8028/17078)
vmiért nekem is ez az Adaptáció volt ami nem annyir.a..v.is testszett..csak nekem keveset volt benne Meryl....meg nemtom..na mind1..xd.....a többi mind tetszett..bár azok között is van kevésbé jobban..de az Adaptáció is tetszett csak az is olyan kevésbé..szal remélem érthetõ..XD:D
10/10
Clarissa.D 2009 jan. 17. - 22:45:50 10/10
(8027/17078)
Melyik filmje tetszett kevésbé? Nekem olyan bûntudatom van az Adaptáció miatt... Szeretem azt is, de azok közül, amiket láttam, azt szeretem legkevésbé. (de azért kaptam anyutól egy orchideát, aminek nem tom a nevét, és ezért Meryl-orchideának hívom :D) nem tom miért jött be kevésbé, és itt sem Meryl volt a probléma, hanem a történet. olyan még nekem is túl flúgos XD meg a vége...
10/10
Szandryyy 2009 jan. 17. - 22:40:43 10/10
(8026/17078)
éértem...:D...één kb 15 filmjét láttam..:D..de eddig mind tetszett..jójó persze vannak kedvencek meg van ami kevésbé tetszett, de háth ezzz vann:D
offtopic
Bogyee 2009 jan. 17. - 22:40:20
(8025/17078)
Legtöbb üzenetem, offtopic gombbal küldöm így már csak egy kattintás eltûntetni. Akit így is zavar.. hát az..:)
offtopic
Bogyee 2009 jan. 17. - 22:39:03
(8024/17078)
A mandzsúriai jelölt pl. tetszett nagyon, Ördög prádát visel is nézhetõ volt számomra meg az Adaptáció is.
Még a szív hídjait is láttam, de ahhoz sok erõ kellett, hogy végig tudjam nézni:)
10/10
Clarissa.D 2009 jan. 17. - 22:37:54 10/10
(8023/17078)
Jó éjt! (vigyázzunk ám, mert kiabálni fognak velünk, h offolunk :D)
offtopic
Bogyee 2009 jan. 17. - 22:36:43
(8022/17078)
Õõõõ... én egy kicsit fiatalabb korosztályra bukok.:)
Az-az igazság tõlem távol állnak azok a filmek amikben szerepel.
A jó sci-fi, horror és akció filmeket szeretem:)
Van 1-2 film amit nem igazán szeretnék megnézni tõle de a többségével nincs gondom. Sõt, elég sokat láttam is Timinek köszönhetõen:)
10/10
Keaton 2009 jan. 17. - 22:35:41 10/10
(8021/17078)
én mentem aludni! Meryles álmokat :P
10/10
Szandryyy 2009 jan. 17. - 22:33:14 10/10
(8020/17078)
:D....télleg és am Te szereted Merylt?...vagy az alakításait?
offtopic
Bogyee 2009 jan. 17. - 22:29:56
(8019/17078)
Tudom, hogy tudod:P