Téma: Meryl Streep

10/10
Szandryyy 2009 jan. 17. - 22:27:56 10/10
(8018/17078)
tudom h tanusíthatod:D;):D..één mindnet tudok:DxD
10/10
Keaton 2009 jan. 17. - 22:26:13 10/10
(8017/17078)
én személy szerint nem tudom olyan konnyen elfelejteni még egy jó darabig és ha újságban vagy bárhol látom Katet eszembe jut a golden globe átadás. Ez van de lesz még Bafta meg Oscar Szal fel a fejjel
offtopic
Bogyee 2009 jan. 17. - 22:25:58
(8016/17078)
Igen-igen, végignézte elejétõl a végéig! Ott voltam tanusíthatom:)
offtopic
Bogyee 2009 jan. 17. - 22:25:27
(8015/17078)
Igaz én csak külsõ szemlélõ vagyok..
De szerintem Timi már megírta egyszer, hogy akkor kicsit túllõtt a célon és már megbánta vagy legalábbis nem így akarta (nem olvasom vissza valami ilyesmit írt ha jól emlékszem).
Néha-néha betérek én is olvasni a fórumot, néha jókat röhögni a hülyeségeken, hülyüléseken de mióta cimboráddal megjelentetek azóta minden oldalon van 4-5 olyan komment ami vagy veszekedés vagy fölösleges okfejtés a semmirõl.
Sok mindennel én sem értek egyet, sok dolgot gyerekesnek találok de attól még nem tépem itt a számat fölöslegesen.

Nagyon egyszerû, nem kell ráragadni a témára mint légy a sz@rra.
Túl kell lépni, a Kate vs. Meryl fikázáson.
10/10
Szandryyy 2009 jan. 17. - 22:23:54 10/10
(8014/17078)
de én azt hiszem ezt megbocsáthatjuk Timieee-nek is meg nekem is mert én pl direkt hatkor felkeltem hétfõn h megtudjam nézni az eredményt és hogy képeket lássak meg minne és eléggé felhúztam magam a dolgon h nem nyert....sajnálom tényleg de ez van...Timieee pedig direkt megnézte az egész díjátadót, és elhiszem h emennyire csalódott volt, szval nemcsodálom h kitörtek belõle az indulatok...de azt hiszem ezt elkell felejteni nem tudnuk már mit tenni...
10/10
Keaton 2009 jan. 17. - 22:23:53 10/10
(8013/17078)
az órák egy tobb nézést igényelt számomra mivel csehul van meg,de kulonben nagyon jó mert Juliannet és Nicolt kedvelem de foleg Merylt! :D
10/10
Keaton 2009 jan. 17. - 22:20:53 10/10
(8012/17078)
elismerem nem volt szép Katet lehordani,de felvoltunk háborodva,hogy kétszer is nyert meg kulonben ez Meryl fórum és nem Kate és ha neki nem tetszik akkor ne jojjon ide ennyi
10/10
Szandryyy 2009 jan. 17. - 22:17:45 10/10
(8011/17078)
sziasztok!.....ez a mozi ötlet nagyon tetszeik:d..azt hiszem menni fog de majd kiderül:D.....
10/10
Clarissa.D 2009 jan. 17. - 22:13:12 10/10
(8010/17078)
sziasztok!! (már ha nem baj XD)
jaaj, mekkora jó ötlet a mozizás, de engem tuti nem engednek el, meg hát Gyõr nem teljesen Pest mellett van... :S pedig szeretnék menni :D
úgy látszik én kilógom az áprilisi merylesek sorából, mi karácsonykor ünnepeltük az elsõ évfordulónkat XD akkor láttam elõször (a kétmillióból) az órákat. azok a régi szép idõk... :D
Bogyee 2009 jan. 17. - 22:11:44
(8009/17078)
Mivel, hogy még bõ egy hónap van a bemutatóig nem hiszem, hogy látta volna bárki is innen:D
De lehet valaki belopózott a VIP vetítésre:P
10/10
Zempy 2009 jan. 17. - 22:05:27 10/10
(8008/17078)
Inkább azt mondja meg valaki: látta-e a Kételyt, és ha igen, mi a véleménye? szerintem ez mindenkit érdekelne.
10/10
Zempy 2009 jan. 17. - 22:04:34 10/10
(8007/17078)
Huhh, ez a cívódás már tényleg túl régóta húzódik, nem kéne az érintetteknek valamiféle kompromisszumot kötni? Magam részérõl úgy látom, hogy mindenkinek egy kicsit igaza van, de mégsincs teljesen.
Talán nem kellett volna elkezdeni ilyen alpári módon ócsárolni Kate Winsletet, és akkor most nem tartanánk itt? Nem tudom.
10/10
zsani23 2009 jan. 17. - 21:13:21 10/10
(8006/17078)
hát nemto...úgyszeretnék veletek talizni:) csak anyáék úgyis azt mondanák itt is van mozi...de még meglátom:)
10/10
Kockacukor 2009 jan. 17. - 21:00:19 10/10
(8005/17078)
hm.. én még nem tudom tudok-e menni.. még átkell gondolnom többször is.. de remélem, hogy eltudok menni (:
10/10
Keaton 2009 jan. 17. - 20:47:18 10/10
(8004/17078)
hát ha már a határól megpróbálok eljonni akkor te is eljohetnél! de ha messze van akkor megértem azért jó volna, de ez még messze van. Annyirra orulok,hogy talizhatok majd veletek!!!
10/10
zsani23 2009 jan. 17. - 20:38:00 10/10
(8003/17078)
sztem is jó ötletcsakhát Debrecentõl kicsit messze van Pest:(
de Chloe ha nekedlenne kedved majd elmenni megnézni itt Debiben:)
10/10
Keaton 2009 jan. 17. - 20:36:44 10/10
(8002/17078)
jaj Timmieee ez nagyon jó otlet bejelentkeztem remélem semmi nem fog kozbe jonni és feltudok menni Pestre mert én Szlovákiában élek. olyan jó kedven lett!!! koszi
10/10
zsani23 2009 jan. 17. - 20:31:38 10/10
(8001/17078)
sziasztok!!:) annyira jók ezek a képek IS Merylrõl:)
10/10
Timieee 2009 jan. 17. - 19:26:45 10/10
(8000/17078)
Egy kis OFF!!- picit hosszú lesz, de már pár napja gyûlik bennem:
Kedves Dávid! (ne haragudj, hogy lehagytam a Szõkét, de így rövidebb). Érdeklõdnék, hogy nem unod-e már magadat, mert én nagyon. És amint azt a többiek reakciójából levontam, szerintem õk is... A folytonos jelenléted és írogatásod rosszabb, mint mikor fél éven át minden héten Kiszel Tünde volt a Story címlapján, és a csapból is õ folyt. Kb most te csinálod itt ugyan ezt. A csapból is te folysz és sajnos mivel egyelõre nem találom a csap elzáróját, amit szorulásig csavarhatnék, ezért azt a megoldást próbáltam választani, hogy nem olvasom el, amiket írsz. Csakhogy ez lehetetlen, mert olyan alattomos módon ûzöd az ipart és furakodsz be kb minden második hozzászólás után vmi baromi magasröptû gondolatoddal és az örökös leszólásaiddal, hogy az ember szeme minduntalan megakad rajtad. Mondjuk, ha ez a célod, hogy olvassanak téged, akkor gratulálok, jó úton jársz....
Egyébként lenne néhány észrevételem, amit most az általad oly nagyon kedvelt pontokba sorolt módszerrel le is írnék:

1. még 3 nappal ezelõtti hozzászólásodra reagálva, amit nekem címeztél: lehet tényleg én vagyok gyenge agyilag, de nem teljesen értettem, hogy mirõl beszélsz. Épp azt magyaráztam neked az elõzõekben hogy nem piázom, a hülyeség magától jön belõlem. Erre te: "Semmi gond azzal, ha valaki szereti a "jó piát", bevallom, én is élek ezzel a "megvetendõ" szokással." Örülök hogy élsz vele, én viszont nem. Úgy látszik mégse olvasol olyan figyelmesen... na mind1. A másik dolog: "
Valaki persze a pillanatnak él, és egy percig sem gondolkozik azon, hogy holnap mi lesz. Lehet így is élni! De azért, legalábbis szerintem, mindenkinek kellenek célok, és ezt nem csupán az alkalmi filmnézések és fórumlátogatások kellene, hogy kitöltsék, hanem a tanulás, az olvasás, az ismeretségek kötése és fenntartása, a sport, etc., etc. Ezek mind véresen komoly gondolatok - de ilyen az élet! Ha valaki ezt nem fogadja el, az õ dolga, nem mi veszítünk vele, józanul gondolkodók!" Ebbõl arra engedtem következtetni, hogy szerinted csak azért, mert én néha elhülyülök itt, nem gondolkodom komolyan, nincsenek céljaim, nem tanulok, egyszóval: bunkó paraszt vagyok. Hát ki kell hogy ábrándítsalak, mert képzeld, vannak céljaim, méghozzá elég komolyak. És képzeld, tanulok mégpedig úgy, hogy 4.2-es eredménnyel fejeztem be elsõ félévemet Magyarország egyik legelismertebb informatikát oktató intézményében. Lehet nem kítûnõ eredmény és nem az ELTÉrõl van szó, de többek osztják azt a véleményemet, hogy ez egy iden jó eredmény és igyekszem büszkének is lenni rá. Sportolni nem szokásom, ami igen nagy baj, de sajnos lusta ember vagyok, viszont egy jó kis úszásnak nem tudok nemet mondani. Ami az olvasást és az érdeklõdést illeti, más témákban, nem csak a hülyeségben, hát az is megvan nálam, olyannyira, hogy a környezetemben híres vagyok a szinte már könyvmolyságomról. És nem csak ponyvákat olvasok, hanem komolyabb, klasszikus mûveket is, méghozzá mai fiatalsághoz viszonyítva elég sokat. Ja, és nagyon nagy tisztelõje (mondhatni rajongója) vagyok Fekete Istvánnak és munkásságának. Egyébként szoktam elég sûrûn újságot is olvasni, és a tv-ben sem csak a Vivát bámulom. Ebbõl adódóan -bármily meglepõ is- el lehet velem beszélgetni a Meryl-Pierce-hülyeségtõl kezdve a mai politikai helyzeten át az õssejtbeültetésig bármirõl.... szóval nem kéne feltétlen azt gondolni, hogy azért mert valaki néha kicsit elengedi magát, éppen csak azért mert nagyon fel van háborodva, vagy csak mert szórakozna a gondolatokkal kicsit, már egybõl bunkó, iszákos vagy épp autista....

2. apropó Meryl-Pierce dolog meg a hülyeség és egyebek: valószínûleg nem vagy képben, de ennek az egésznek külföldi oldalakon egészen nagy kultúrája van (pólókat még nem gyártanak, pedig jó lenne...)és ott sokan õrültködnek úgy ezzel a gondolattal, mint ahogy én tettem. Egyébként vagyunk jó páran magyarok is, akik szeretünk ebben a témában elhülyülni. Persze valóban, lehet hogy ezt nem kéne, és fõleg nem ezen a fórumon, de érdekes módon, mikor én ilyenekrõl írtam, ha nem is mindenki, de a legtöbb ember minimum mosolygott egy jót magában, és senki nem írta egyszer sem hogy hagyjam abba, meg húzzak el innen. Míg nálad, a te hozzászólásaidra többször is érkezett ilyen jellegû reakció. Hát nem furcsa?...

3. Örülnék ha végre leszállnál mindenkirõl és hagynál minket itt nyugodtan írogatni. Míg te nem jöttél, valóban nem pörögtek így a hozzászólások, de nem is voltunk így kiakadva. Szép nyugodalmasan elvoltunk, nagy egyetértésben. Ha már a jogokat emlegetted: szerintem nincs jogod ahhoz, hogy így feldúld egy békés kis közösség életét. Oké, hogy 1-2-szer elmondod a véleményedet, de ennyi. Vagy ennyire jó érzés neked vitázni? Mert akkor sztem nyiss egy vita-topicot, aztán ott vitázz meg oltsad az embereket kedved szerint. Ha pedig azért írsz, mert imádsz írni, akkor ajánlom figyelmedbe a Microsoft Office Word nevû programját, azt szépen megnyitod és oda írhatsz akár regényt is. Sõt, ha késõbb elviszed egy kiadóhoz és mázlid van, lehet még ki is adják. Ha pedig unatkozol és azért nem hagysz nekünk nyugtot, akkor ajánlanám az olvasást. Meg a tanulást. Te ajánlottad nekem, most én neked. Vagy esetleg egy jó Kate Winslet filmet, ami leköt téged. Jaj, és ne haragudj, hogy ezt mondom, de nagy a gyanúm, hogy ha én autista vagyok, akkor te hiperaktív, vagy feltûnési viszketegségben szenvedõ, de legalábbis tudálékoskodó majom. Bocs, de ez az igazság.

4. többek közt szintén annak is örülnék, ha nem szólnál le valakit csak azért mert "kis tizenéves". Gondolom te is voltál ennyi idõs, és abból ami eddig lejött sztem nem lehettél sokkal különb a maiaknál. Sõt!... Azért mert valaki 8-10 évvel fiatalabb nálad, nem jelenti azt hogy kis hülye. Kapásból tudnék mondani itt 3 olyan 13-14 évest, aki simán eléri a te szintedet, bár ami a pofátlanságot illeti, szerencsére jóval alulmaradnak. És egyébként ha valaki a matekdolgozatáról vagy épp a kiskutyájának a hasmenésérõl ír, akkor arról ír. Képzeld el, engem érdekel hogy mi a helyzet a másik dolgozatával, stb. 1-2 mondat erejéig szerintem nyugodtan leírhat ide mindenki ilyeneket, fõleg ha másokat is érdekel. Mint azt már valaki mondta, így is jobban megismerjük egymást. Persze ha bõvebben kíváncsi vagyok hogy XY magánéletére, akkor megkérdem msn-en, de sztem 1-2 mondatban ide leírva még nem a világ vége. Valóban, ez egy filmes-színészes topic, meg az oldal is filmes, mégis hány olyan van, ahol nagyon eltértek az emberek a témától. Pl pár hónapja voltam a Dr. Quinn fórumon,ahol már jó ideje nem a témáról beszéltek, hanem épp mindenféle betegségekrõl volt szó. És ez a látogatókat/hozzászólókat cseppet sem zavarta. Akit meg igen, az nem szólt hozzá. Nem tudom, most mi a helyzet ott, de kérdem én, oda miért nem mész, és oltod le az 50valahány éves aggódó édesanyát, aki a lánya agydaganatáról mesél, mondván hogy ennek semmi köze a témához? Miért csak minket boldogítasz? Jaj, és még valami: annyira nagyon hangoztatod, hogy téged itt az zavart, hogy nem a témáról szólt a beszélgetés: te mégis mit csinálsz? Egyfolytában beszólsz mindenkinek, olyasmikre reagálsz, ami nem is neked szól és könyvekbõl idézgetsz, hogy mutasd, mekkora nagy agytröszt vagy. Még arra sem vagy képes, hogy feltüntesd, hogy OFF hozzászólás lesz. Nem gondolod hogy tökéletesen illik rád a "bort iszik, vizet prédikál" mondás?

Jaj és remélem, nem voltam ismét elvetemült, meg szélsõséges, aki borzalmasan megbotránkoztató és bunkó dolgokat ír. Bár mintha te írtad volna azt is, hogy mindenki úgy reagál, úgy formál véleményt, ahogy akar... Na de mindegy.

Ennyit szerettem volna még, így utoljára. Kérek mindenkit, hogy NE HARAGUDJATOK, a hosszú hozzászólás miatt, de ez most úgy kikívánkozott belõlem. Meg még más is, de azt már meghagyom magamnak, nem ér annyit az egész. Részemrõl a téma lezárva, nem kívánok továbbiakban reagálni Dávid véleményeire, kivéve persze, ha azok normálisak és a témához kapcsolódnak. Ajánlom nektek is, hogy tegyétek ezt.

-----------------------------
És ismét ON:
1. sikerült "megszülnöm" a tervezett "család" új, és egyben elsõ látogatható tagját. A cím ne tévesszen meg senkit, elsõsorban nem a filmrõl szól! Pontosabban nem csak arról, hanem autista fejemben megszületõ gondolatról, mely jelenleg a terv szakaszba jutott és õszintén remélem, megvalósított formájába is elér majd. Kérek mindenkit, hogy szánjon rá 5 percet és olvassa/nézze át tüzetesebben az oldalt! Köszi! :)
http://doubt.merylstreep.hu/

(OFF: Dávidnak: mivel tudom hogy te is meg fogod nézni, és úgyis annyira ráérsz, kérlek ne hagyj ki egyetlen vesszõt, pontot sem! Nézd meg, minden helyes-e, helyesírásilag, stilisztikailag, és pszichológiailag. Persze nézd meg a betûarányokat és a betûcsaládok helyes alkalmazását is, hogy tipográfiailag is minden rendben van-e, majd ha ezzel végeztél, akkor vesd bele magad a html-kódba, hátha ott van valami hiba. Tudod a bunkó, autista fejemmel nem biztos, hogy észrevettem. Ja, és Értelmezõ kéziszótárral meg Freud-kötettel vágj neki! A hibákat, észrevételeket, vagy szimplán csak a leoltásaidat pedig a kapcsolatok alatt található mail-címre el tudod nekem küldeni. Ha jókedvemben leszek mikor megnyitom a fiókomat, akkor az is lehet, hogy nem egybõl törlöm a leveled, hanem az elõ mondatot még el is olvasom.)

2. Az Utolsó adás-témához meg annyit, hogy én sem láttam még, de már csak pár perc és ez egy hamis állítás lesz :D Már legalább november óta várok erre, mert a dalok nagyon megtetszettek, de még rövidke részletet sem néztem soha, képeket sem nagyon, csak hallgattam. De érdemes volt várni és önmegtartóztatónak lenni, mert most végre eljött a nagy nap :D

3. Fan, imádlak amiért ellátsz minket vagy új, vagy legtöbbször olyan vidikkel, amiket még soha nem láttam. Köszi! :D
10/10
Keaton 2009 jan. 17. - 19:16:49 10/10
(7999/17078)
jaj de kár!!! pedig már úgy vártam!