Téma: Meryl Streep

10/10
manci 2009 jan. 12. - 12:40:39 10/10 Előzmény Zempy
(7518/17078)
Én is drukkoltam Merylnek, és sajnálom, hogy nem nyert, de egyet értek Zempyvel. Meg tisztában vagyok vele, hogy elfogult vagyok Meryllel kapcsoltam (szerintem ezen a fórumon mindenki), és igazából azért szerettem volna, hogy nyerjen, mert szeretem, és nem feltétlenül azért, mert a racionális érvek alátámasztották volna, fõleg, hogy a versenyben lévõ filmek és alakítások nagy részét még nem volt lehetõségem megnézni. Én mondjuk azt gondoltam, hogy a MM-ért nagyobb esélye van nyerni, mint a Doubt-ért.
Olvastam én is, hogy nem minden kritikusnak jött be, hogy eltérõ megközelítésben oldotta meg a szerepet, mint ahogy a Broadwayn volt. Mivel egyiket se láttam, nincs összehasonlítási alapom, de azt nem értem, hogy az miért baj, ha vmi más. Számomra csak az a tény, hogy máshogy oldotta meg, pozitívum, mert szerintem mindig nehéz olyat csinálni, ami már volt korábban, és szerintem tök jó, hogy nem leutánozta a színpadi verziót, hanem vmi újat hozott ki belõle. És tudtommal a darab szerzõje rendezte a filmet, és ha õ hagyta... Mindegy. Végülis ahány ember, annyi féle vélemény. Kiváncsi vagyok már nagyon erre a filmre, szerencsére már hamarosan vetítik itthon is.
10/10
Fan 2009 jan. 12. - 12:29:22 10/10
(7517/17078)
Ahogy mondtam én megnéztem élõben :( Teljesen kiakadtam!!!!! :(
Annyira bíztam h. a dráma kategória az övé lesz, még most sem hiszem el!!!! :S
Itt ülök full kómásan mert ugye olyan ideges lettem h. nem bírtam visszaaludni rendesen utána!!! Annyira lehangolt vagyok h. nem is tom mi tudna felvidítani már :S
Nagyon csalódott vagyok!!!!!

Nem mondok egy rossz szót sem Katere, mert szerintem egy jó színésznõ, de örültem volna ha csak a mellékszereplõ kategóriában viszi haza a díjat, és Merylé a fõszereplõ kategória, így mindketten örülhettek volna :S

De legalább láthattam Merylt élõben nah meg Dont is, és ott volt ugye Píírsz is!!
10/10
Zempy 2009 jan. 12. - 11:34:46 10/10
(7516/17078)
Az írásom pedig szól mindenkinek, aki nem látta az érintett filmeket, mégis az évtized nagy szemétségének tartja a dolgot. Emberek, nyugalom! Ez csak egy vacak Arany GLóbusz! :-)
10/10
Zempy 2009 jan. 12. - 11:32:58 10/10
(7515/17078)
Szia!

Kérlek ne vedd a szívedre, amit írok, csak a jó szándék mondatja velem.
Elõször is mélyen szégyelld magad ezért a hangnemért, és fõleg, ahogyan Kate Winsletet illeted. Lehet zsidózni, tény, hogy tele van velük az álomgyár és sokszor igen érdekes emberek nyernek díjakat. De! Kétlem, hogy láttad volna az összes nõi jelölt alakítását, szerintem még Kate Winsletet sem, sõt talán még a Kételyt sem. Na így aztán elég szánalmas és meggondolatlan dolog azt fröcsögni, hogy senki nem érdemelte meg. Nem?

Ami Meryl-t illeti, aki nem elvakutlt, az várhatta, hogy két díjat biztos nem zsebelhet be (én is meglepõdtem, hogy Winsletnek sikerült), fõleg a Mamma Mia-ért nem, a drámai fõszereplõ kategóriában pedig idén köztudottan nagyon erõs a mezõny. Szerintem ez az Oscarnál is így lesz, úgyhogy kár beleélni magunkat, hogy ott tuti Meryl gyõz. Ami a játékát illeti, sok kritikus megjegyezte, hogy bár megint nagyszerû, de a Brodway-darabhoz képest az eltérõ megközelítése némileg csalódás. Én nem láttam a Kételyt, így véleményt sem mondhatok.

Kate Winslet több, mint egy évtizede kitûnik igényes szerepválasztásaival és kiegyensúlyozottan jó teljesítményével. Ötször jelölték Oscarra, ami rekord ilyen fiatal korban, de mindig vesztesként tért haza. Amennyire én tudom, példás családanya botrányok nélkül, éppen úgy, mint Meryl. Mindezek fényében rendkívül buta és mocskolódó rágalomnak tartom azt, amit te róla írtál. Igenis, Winslet-nek baromira kijár már az elismerés ennyi év kemény munka és mellõzöttség után. Az Oscar-on nem kell félni, nem fog két díjat kapni, de tényleg megérdemelne már egy Oszkár-bácsit is. Nem tudom, hány fõ dönt a Golden Globe sorsáról (nyilván több ezer, az Amerikai Akadémia létszáma már több mint 6 000), de elég valószínûtlen, hogy a népes vezetõség tagjaival is ha "dugott" volna, az befolyásolná a díj odaítélését. Amíg nem néztük meg a filmjeité s a konkurens színésznõket, inkább ne alkossunk szélsõséges véleményeket. Ellentétben az Oscart odaítélõkkel szemben ugyanis, a Golden Globe ítészei hosszú évek óta igen korrektnek mondhatók, és annak adják szinte mindig a díjat, aki rászolgált.

A Titanic-ot meg lehet szidni a megfelelõ topicban, meg úgy általában is, de nem hiszem, hogy azért kéne, mert 12 évvel a film után Winslet el mert nyerni két díjat Meryl Streep orra elõl. Nem értem a logikát, de mindegy.

Már csak annyi hozzáfûznivalóm lenne a dologhoz, hogy ismerve Meryl-t, õ biztos nem így gondolkodik, ahogyan te. Kétlem, hogy annyira hiányzott volna neki az az elismerés, kétlem, hogy most enné emiatt a méreg. Szerintem inkább elismeri õ is a fiatal tehetségeket, és örül a sikerüknek. Hiszen gyakorlatilag õ már elért mindent, mindenki tudja róla, hogy õ a legjobb. Ennyi. Mindezt úgy mondom neked, mint Meryl-rajongó, és Winslet-tisztelõ. Tudom, hogy szólásszabadság van (az emberi méltóság megsértése és a rágalmazás azonban ebbõl kiesik!), szóval lehet véleményed, csak kicsit gondolkodj el, mielõtt kitörsz. Úgy érzem, ezt nem hagyhattam szó nélkül, nem is a szomorúságod, hanem a stílusod miatt.

További szép napot és izgalmakat a Bafta-és Oscar-díjátadókra is. Hajrá Meryl! :-)
Chloe 2009 jan. 12. - 11:15:13
(7514/17078)
Szijasztok!!!
ÁÁ halljátok,hogy ez mekkora egy KÖCSÖGSÉÉÉÉG!!!!:(((((((
Totál kiakadtam...úúúristen....hogy ilyen nóném faszom embereknek adni egy Golden Globot???!!!:((((( Ez igazságtalanság!!!Hogy b...sznák meeeg!!!
Azért az Oscart még nem adom fel.. :)) bár a nagymamám szerint aki itt nyert az tuti befutó az Oscaron!De én azért bizakodó vagyok!!!HAJRÁ MERYL...IMÁDUNK!!!!:)))
10/10
Zempy 2009 jan. 12. - 11:09:06 10/10
(7513/17078)
Én is sajnálom kicsit, hogy Meryl nem nyert, de hát ez van. Szerintem õ nem bánja igazán, és ettõl még mindenki tudja, hogy õ a Nr. 1! :-)
10/10
Keaton 2009 jan. 12. - 08:18:10 10/10
(7512/17078)
ez annyir nem fer olyan ideges vagyok, hogy az nem igaz!!! Ez nem fer miért azok a senkik nyertek!!! elszarták az egész napom!!!
10/10
Kockacukor 2009 jan. 12. - 06:58:22 10/10
(7511/17078)
óó, hogy az a....
ez akkora szemétség :S:S olyan dühös vagyok...:(:( wáááá...O.O
10/10
Voulez-Vous 2009 jan. 12. - 06:41:30 10/10
(7510/17078)
csatlakoznék az elõttem szólokhoz.én nem tudom ezek VAKOK?vagy ÉRTELMILEG SÉRÜLTEK, hogy nem Meryl Streep nyert?! áhhh...
a nyertesek listája
http://www.monacome.com/2009/01/2009-golden-globe-awards-winners.html
10/10
Szandryyy 2009 jan. 12. - 06:24:11 10/10
(7509/17078)
akurva szájukat....biztos votltam benne h egyet nyer..erre egyet se!!!....menjenek már a picsába, ezt nem hiszem el.....:@..szal ijen nincs...:(:(:(:(
10/10
Timieee 2009 jan. 12. - 05:04:16 10/10
(7508/17078)
Nah, hát Meryl NEM nyert! :((((( És én ezért maradtam fenn eddig? A nagy semmiért? Helyette nyert vmi ismeretlen kis senki és kate winslet. Az a rohadt büdös kurva... Már bánom hogy anno titanic-ot megnéztem vagy 8-szor. Legközelebb akkor lássam vmi filmben mikor a hátam közepét. Két díjat is elvitt... De úgy nem nehéz hogy biztos megkuratta magát az összes elnökkel vagy nem tudom kik azok akik kitalálják hogy végül ki kapja a díjat... 1 szó mint száz: nem érdemelték meg, Meryl-nek kellett volna nyerni mindkét, de legalább az egyik kategóriában. De hát tele van rohadt szemét zsidókkal (igen, szidom õket, megtehetem, hisz nekem is van kis "beütésem") egész Hollywood, akik nem értékelik a feltételezetten-félig-zsidókat sem. Ez van. Nagy szemét köcsög társaság. Csak a 100%-osan zsidók, kurvák és szcientológusok a nyerõk úgy látszik... És most azt se bánom ha ez az egész ki lesz moderálva,nyugodtan, kedves moderátorok! Leszarom. sõt, az se érdekel, ha kitiltanak innen akkor is ez a véleményem. Nagyon nagyot csalódtam és nagyon el vagyok keseredve. Két dolog vigasztal egészen kicsit: 1. Meryl gyönyörû volt, mint mindig, és az a tudat, hogy ha máshogy nem is, így láthattam megint, ilyen késõi órában, már egy hangyányit jobb kedvre derít. a 2. pedig az, hogy ott volt Pierce is és lesznek róluk közös képek... Ez a tudat ment meg csak attól hogy megkeressem régi ismerõsömet, a pengét... Nyugodtan lehet engem õrültnek, megszállottnak, nem normálisnak nevezni, az is vagyok, elismerem! És most nagyon borúlátó... nagyon-nagyon :(((((((((((( Az egész hetem el van cseszve, hála ennek....
10/10
Timieee 2009 jan. 11. - 22:28:46 10/10
(7507/17078)
sziasztok!

mindjárt megyek fürdeni aztán aludni kicsit, hogy aztán ne aludjak be majd golden g. nézése közben :)
amíg várom "uramat" hogy végezzen a fürdéssel, elolvastam az utolsó néhány oldal hozzászólást, és ez a Meryl-töri nagyon jó! Én is imádom nagyon a történelmet, de így dupla az élvezet :D gratula Les, és Zsaninak is a "tákolmányokért" :)
És nagyon-nagyon szurkolok Meryl-nek! Go Meryl! :D 
10/10
Szandryyy 2009 jan. 11. - 21:30:17 10/10
(7506/17078)
szijsztok!.....nagyon szorítok Merylnek..éés izgulok..és remeg a kezem és sajnos nem nézhtetem mert Anyu nem engedi...de hnap reggel hatkor kelek h megtudjam nézni neten az eredményeket:D...meg nagyon kiváncsi avygok h mijen ruha lesz rajta meg az egészre kiváncsi avgyok..és ey õrült állat vagyok..:d....nah mára ennyi belõlem..XD.....szííjasztok!:D..♥♥♥♥♥♥♥♥♥MERYL♥♥♥♥♥♥♥♥♥..Dooo Meryyyyyyyyllll!!!!:D(L)♥
10/10
zsani23 2009 jan. 11. - 21:21:51 10/10
(7505/17078)
najó én mentem sziasztok!!!jéjt!! és hajráááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
MERYL!!!!!!!!!!!!!!!♥♥♥♥♥♥én tudom h sikerülni fog♥
10/10
zsani23 2009 jan. 11. - 20:25:38 10/10
(7504/17078)
Rtl klub teletext 164. oldalát lessétek meg!!!:P
10/10
Keaton 2009 jan. 11. - 20:22:00 10/10
(7503/17078)
hajrá Meryl nagyon szorítok neked!!!
10/10
zsani23 2009 jan. 11. - 20:16:57 10/10
(7502/17078)
ez a kép van róla aguiness rekordok könyvében ha jól emlékszek...:D de nem bizti:DXD
10/10
happylina 2009 jan. 11. - 20:02:46 10/10
(7501/17078)
http://fr.youtube.com/watch?v=DrN1aYB7Nl4

mind-mind drukkolunk !!!!! :D
HAJRÁÁÁ MERYL!!
10/10
zsani23 2009 jan. 11. - 20:02:21 10/10
(7500/17078)
naon szépen köszöni h így drukkolunk neki:):P
10/10
Les 2009 jan. 11. - 20:00:46 10/10