Melcsu 2007 jan. 02. - 18:11:22
(22/422)
Persze h felvagyok! Mert leszaroztad a Sos mit! És így leszaroztad szegény Natat is...
m00n 2007 jan. 02. - 18:07:40
(21/422)
hidd el, ezt szoktam. Néha elkapcsolok, de inkább olvasok helyette. Nagyon fel vagy háborodva...
Melcsu 2007 jan. 02. - 18:06:39
(20/422)
Ja és amúgy gondolom ez nem érdekel de haragszom!!!
Melcsu 2007 jan. 02. - 18:05:29
(19/422)
Hát akkor ne nézd!!!!!! Ne hogy megszakadjál h 20 percre fel kell álnod a tv elõl a híradó és a Vágó közt!!! Tudod megfogod a távirányitót tudod az az amin vannak ilyen kisebb gombok azt megfogod szépen ügyesen a kezecskédbe és megynyomsz rajta egy gombot! És voálá! Csodák csodájár nem az Rtl Klubbot kell nézned tehát nem a sosmit! Ügye h nem is annyira bonyolult???
m00n 2007 jan. 02. - 17:54:44
(18/422)
már ne is haragudj, de efféle (ostoba, valószerûtlen, csöpögõs) sorozatokat orrvérzésig adnak, minden nap, több csatornán is. Épp elég bosszantó, hogy berakták ezt a szart a híradó után. Amíg a Fókusz jött a Te vagy az életem után, kevésbé érdekelt, de így, a Híradó és Vágó között...
Melcsu 2007 jan. 02. - 17:52:14
(17/422)
Amúgy szerintem sem bescsületes! Tuti h amennyi pénzt nyer egy emberke abból adót vennek le és nem annyit kap amennyit eleve nyert! Ez olyan mint az áll az alkuban ott is a felét oda kell adni és még abból levonnak adót!
m00n 2007 jan. 02. - 17:51:16 Előzmény artika
(16/422)
navégre, de vártam már Vágó Istvánt!

artika: az a baj, hogy - nálunk pl. - havi 1500 ft-tal kerülne többe, hogy legyen okos csatornánk. Most egy sincs, és 3000-t fizetek havonta. Ha befizetném a kb. 4500-4700-et, akkor lenne spektrum-discovery-animalpl, talán még Natgeo is... De ez a havi 3000 is sok a ktsgvetésünknek, és csak a Viasat miatt nem mondom le az elõfizetést (meg a várva várt Milliomos miatt).
Szóval nem ilyen eccerû a helyzet.
Melcsu 2007 jan. 02. - 17:49:03 Előzmény david12345
(15/422)
Hát most a Legyen ön is milliomos helyett lesz rövidebb a sos mi vida??? Hát azért ez is felháborító! Vágó már tök rég óta ezt csinálja! És már elég unalmas! Minek eröltetik? Na mondjuk már a sosmi is uncsi de abba mégis csak Facundo Arana szerepel és nem Vágó István....
david12345 2006 dec. 29. - 20:40:31
(14/422)
Ezaz január 2-tól 19:30-as idópontban újra indul.
artika 2006 jún. 03. - 15:44:06
(13/422)
Zsöszvi, a National Geographic-on mindig találsz természetfilmet. De a Spektrumon vagy az Animal Planeten is.
imo9 2006 ápr. 27. - 02:24:15 Előzmény mikes
(12/422)
Nemigen van igazad, mert azért vagyunk emberek, hogy egyesek szimpatikusabbak legyenek számunkra, mások meg (ki tudja, miért?) kevésbé. Ha Vágó úr nem így viselkedne, ilyen "emberül", akkor lehetne akár egy robot is, aki felteszi a kérdést a játékosnak, az meg vagy válaszol vagy nem. A mûsor mindenképpen a legvonzóbb az összes RTL-mûsorok közül, örüljünk, hogy van, mert a Gyõzike-féle minden kritikán aluli förmedvényeket olyanféle merényletnek tartom, amivel direkt le akarják zülleszteni a magyar nép szellemi színvonalát, a Mónika és Balázs "izék" szintén, úgyhogy ne kritizáljuk azt az egyetlen mûsort, amirõl feltételezhetõ, hogy az emberek még gondolkoznak és mûvelõdnek is Magyarországon. Sajnálom...........
mikes 2006 márc. 31. - 13:52:31
(11/422)
Szerintem is színvonalas, Vágóval az a baj, hogy csak annak segít aki szimpatikus neki.
<a target=blank href="http://www.epkar.gportal.hu" title="http://www.epkar.gportal.hu">www.epkar.gportal.hu</a>
ikori 2006 febr. 24. - 11:40:38 Előzmény Zsuzsanna
(10/422)
Szerintem nem azon múlik, hogy a Vágó segít vagy nem. És mellesleg megteheti, hogy egyikkel így, másikkal úgy. Szépen kihozza az emberekbõl a bizonytalant, sokszor meg halálos bizonyosság érzését adja a játékosnak, mikor hibázik. Szerintem profin dolgozik. Nincs itt semmi hiba, ettõl is izgalmas a játék, ki hogyan tudja kikapcsolni Vágó zavaró jelenlétét, fõleg ha tudja a jó választ! És végül vegyük észre, hogy ez egy játék, ahol pár percért akár milliókat nyerhetünk. Nem sok jogunk van felróni itt semmit.....
Zsuzsanna 2006 febr. 19. - 07:48:48 Előzmény Zsuzsanna
(9/422)
Sajnos, korai volt az örömöm.
Zsuzsanna 2006 febr. 11. - 08:36:01
(8/422)
A mûsor megítélése - ha személyesen ismernénk Vágó Istvánt - nem igazán lenne reális. Ez így jó, kívülrõl megítélni, hiszen a mûsor nekünk, nézõknek szól.
Egyébiránt lehet,hogy Vágó Úr olvassa a hozzászólásainkat, mert tegnap már a tündéri, régi Vágó Istvánt láttam és ennek nagyon örültem. Kérdés persze, hogy a mûsor, illetve a csatorna tulajdonosai mit szólnak ehhez a szimpatikus, segítõ viselkedéséhez. De, ha hagyják és a mûsorvezetõ a továbbiakban is így áll hozzá a játékosok válaszaihoz - nem akarja becsapni, idegileg kiborítani õket - akkor visszanyerheti a nézõk szimpátiáját.
Az enyémet legalábbis igen.
666 2006 febr. 08. - 18:32:34
(7/422)
Nem ismerlek téged, sem Ibolyát, és szerintem egy-egy hozzászólásból nem lehet megállapítani valakirõl hogy bunkó. Tehát nem, nem gondolom hogy bunkók lennétek. Ha úgy érzed, hogy ezt érzékeltettem veled, akkor elnézést kérek.

Ami pedig a részrehajlást illeti, nem hiszem hogy azért mert bizonyos emberekkel szimpatizál, elõnyökhöz juttatná õket. Mindegy, nem is biztos hogy ezt meg lehet így állapítani. Talán személyesen kéne ismernünk Vágó urat, hogy biztos véleményt alkothassunk, nem?
Zsuzsanna 2006 febr. 06. - 12:57:13
(6/422)
Kedves 666. Sok mindenben egyetértek veled, azonban piszkosul nem tetszik a hozzászólásod végén írt kritizálás. Végigolvastam a te szövegedet és bizony az is tele van hibákkal. Nem tetted ki a vesszõket azokra a helyekre, ahol a hangsúly, illetve a helyesírás azt megkövetelné. De ezt én nem rovom fel hibádul, hiszen amikor fogalmaz és ír az ember, majd azt úgy küldi el, hogy nem olvassa el még egyszer, akkor elõfordulnak elütési, figyelmetlenségi hibák. Ha ezzel a megjegyzéseddel azt akartad érzékeltetni, hogy Ibolyával együtt bunkók vagyunk, akkor a hiba bizony a te természetedben van.
Vágó igenis részrehajló. Mint írod, észrevehetõen jobban szimpatizál egyes versenyzõkkel. Hát ez az, amit nem tehetne meg. És bizony érzékelhetõ a részrehajlás akkor is, amikor nem sokat kötözködik,hanem rámondja a versenyzõnek, hogy akkor megjelöljük ezt, vagy azt a pontot.
Ezzel a véleményemmel nem vagyok egyedül. Nem véletlenül esett vissza a Vágó István az elsõ helyrõl a 3-ik, vagy 4-ik elismertségi helyre a TV-nézõk körében.
666 2006 febr. 02. - 17:57:24 Előzmény Zsuzsanna
(5/422)
Miért gondoljátok hogy nem becsületes a játék? Azért mert vannak megjegyzései és idõnként elbizonytalanítja a játékosokat még nem hiszem hogy bármi rosszat tenne.(Szerintem egyébként ez hozzá tartozik ennek a játéknak a szépségéhez...) És mégis hogy tudna õ kibuktatni bárkit is?? Ha tudom a választ a kérdésre akkor csinálhat amit akar, nem fogok kiesni, ha pedig nem tudom akkor kibukom magamtól is, nem?? A részrehajlás-dolgot sem értem. Érezhetõen van akivel szimpatizál, de nem kivételezik velük, szerintem. Az pedig nem a véleményem, hanem konkrétan tudom, hogy nem tudja a válaszokat, (hacsak nem olvasott az adott témáról könyvet az elõzõ héten), mert a monitorra csak akkor írják ki neki a helyes választ, amikor a játékos már jelölt.

Engem jobban zavar a vetélkedõkkel kapcsolatban az, hogy az emberek nem néznek ilyen mûsorokat ha nincsenek nagy nyeremények. Bát lehet, hogy ez csak azért van, mert nincs ilyen mûsor (vagy csak én nem tudok róla?), de ha lenne, nézné valaki?? Akivel csak beszéltem ilyen mûsorokról, mind azt emlegették, hogy "és akkor az ötmilliós kérdésnél".... Miért nem lehet valamit a játék öröméért, illetve azért nézni hogy esetleg tanuljunk belõle?!?

Búcsúzóul azért még megjegyezném, hogy a mindig szót rövid "i"-vel, a pontosant pedig egy "s"-sel írják...
siheone 2006 jan. 07. - 09:22:20
(4/422)
1-2 részt én is megnézek hetente!
ibolya 2006 jan. 07. - 09:02:49
(3/422)
Egyetértek veled Zsuzsanna, már ha nem zavar hogy tegezlek. Mindent pontossan leirtál amirõl szól a vetélkedõ. Én már nem igazán nézem, mert idegesit a Vágó tudálékossága.