Wicky 2007 márc. 28. - 20:00:10
(42/422)
Hát már megint (úgymond) beégtek a szerkesztõk!Olyan filmrõl kérdeztek,ami még meg sincs és lehet hogy meg se lesz!A kémesre (és nem a krémesre :)) gondolok,én is hallottam róla,hogy Depp akar egy ilyen filmet (de állítólag Whiskyset is akart),de még nincs is ilyen film és még pletykának is lehet mondani!!Szóval most vissza kéne hívni,azt az Urat aki emiatt esett ki,mert elég okos volt!
Állatbarát 2007 márc. 28. - 19:46:19
(41/422)
Jaj elkapcsoltam a reklám alatt, és mire visszakapcsoltam más játszott. Most nem tudom, hogy a képen látható játékos megnyerte-e a másfél molliót, vagy 10.000 Ft-al távozott. Ha szerencsém van, valaki pont ma néz ide, és segít.
8/10
borzi84 2007 márc. 11. - 10:10:09 8/10
(40/422)
Az úgynevezett "sármos férfiak" jól leégtek a mûsorban! (Azt mondjuk nem tudom, hogy pl. Fekete Pákó mit keresett közöttük...)
kevinspéci 2007 márc. 02. - 15:03:28
(39/422)
Mér? Nekem teccik. :)))
felh 2007 márc. 02. - 09:02:14
(38/422)
Eddig is szerettem a Legyen Ön is....-t, de a 'falka' óta egyenesen imádom! :))))
10/10
elizabeth 2007 febr. 20. - 18:44:27 10/10
(37/422)
Ilyen ostoba nõt még nem láttam, hogy a jó égben jutott el a másfél millióig? Vágó úr segedelmével. Különben észrevettem, hogy majd minden harmadik játékos jogi egyetemet végzett. Hogy lehet ez? Õk élvezik legjobban Vágó segítségét.El van ájulva a "doktor "uraktól, hölgyektõl.
Egyik butább mint a másik. Szégyelhetnék magukat. 86 éves édesapám a maga hat elemijével mûveltebb náluk tisztelet a kivételnek.
imo9 2007 febr. 15. - 17:52:39
(36/422)
Nagy érdeklõdéssel nézem a mûsort és bizony nemegyszer már sajnálom Vágó urat, mert egyesekhez igencsak jó idegei kell legyenek. Pl. a tegnap esti párhoz, ahol a nõi rész szerintem olyan idegesítõen és érzéketlenül viszonyult a többi, várakozó játékoshoz, hogy csak csodálni tudtam Vágó urat, akinek pedig szemmel láthatóan fogytán járt már a tûrelme. Amit még nehezményeznék: legalább egy órát kellene szánni erre a mûsorra, hiszen alighogy belejön az ember, már vége is. Mindenféle gügye adás órákig tart (lásd: Balázs, Mónika) és az egyetlen értelmes, érdekfeszítõ dologba éppen csak belekóstólni engedik az embert. Vagy félnek, hogy túl sok pénzébe kerülne akkor az RTL-klubnak? Dehát annyi pénzt szánnak marhaságokra.
szabadpeter 2007 jan. 14. - 11:08:23
(35/422)
Aki szeret játszani és van napi egy-két perce: az m-forum.hu oldalon Napi kérdés címmel mûködik hasonló kvízjáték. Az oldal kapcsolatépítõs, így reg.lapot kell kitölteni, viszont meghívó nélkül is lehet regisztrálni.
csiz 2007 jan. 12. - 07:29:15
(34/422)
Én pont ezért írtam, h nem fair a Vágó "játéka"! Ha vki ilyen buta, mint ez a csaj és ilyen idegesítõ, akkor miért nem engedi, h kiessen! Ha annyira biztos abban a CCCC-ben, akkor jelölje meg! És ne a Vágó mondja meg a jó megoldást! Már a bemutatkozásnál idegesített a csaj, h sose a kérdésre válaszolt, hanem elmesélte a fél életét, ami senkit nem érdekel, mindenki a kérdést akarja már! Csak még unszimpibb lett attól, h a Vágó így nyomta tovább a butuskát!
panadol 2007 jan. 11. - 19:09:43
(33/422)
Hát ez a nõ, aki ma játszott, hát nem tudom, hogy került be a mûsorba.
1. Nem tudta, hogy kell írni a 400-at római számokkal, ráadásul nagyon biztos volt, hogy CCCC, aztán nagy gondolkodás után rájött, hogy CD.
2. Ez a Bartókos dolog. Újságokban hirdetések, utcákon plakátok, tévében Bartókos tévémûsorok, stb., de a nõ nem tudta, ráadásul még a szolfézstanítója sem, akinek már tényleg illene tudnia.
csiz 2007 jan. 11. - 08:52:25
(32/422)
Lehet, h a színvonal süllyed és lehet, h sok baki kerül bele (azért az elég durva, h az elsõ adásba ilyen belekerül, h mind a 4 válasz jó). De azért akkor is érdemes nézni az adást, mert lehet belõle tanulni! Én örülök, h újra adják, és nem az idióta sorozatokat "kell" nézni! Szeretem a kérdéseket és szeretek agyalni a válaszokon! Azt viszont nagyon nem szeretem, h a Vágó segít annak aki szimpi neki és belekeveri azt, aki nem szimpi neki! Pl a drámaírók közül kik voltak kortársak... nem volt fair, ahogy a srácot belekeverte és lebeszélte a jó válaszról! Néha jobb lenne, ha csak csendben ülne a játékossal szemben (tutooom, akkor nem lenne mûsorvezetés, de akkor is így gondolom) Tisztelem a Vágót, mert irtó okos és inteligens, de nem fair és nem korrekt sokszor.
Kutyuli 2007 jan. 05. - 12:40:56
(31/422)
Srácok, gondoljátok, hogy nem tudták, hogy mindegyik filmben szerepel, csak egy kattintás a neten, és már utána is lehet járni. Az volt a céljuk, hogy legyen egy kis hírverés a mûsor körül, bár szerintem ez nem igazán jó promó, de az RTL okosai úgy gondolták , hogy az, és látjátok mindenki mirõl beszél...láss csodát, hogy a Vágó mûsorában milyen baki volt...összegezve tehát bejött Nekik, és most már akik nem szeretik azok is nézni fogják, hogy "fogást" keressenek a mûsoron.
Asil 2007 jan. 05. - 12:19:01 Előzmény Athelas
(30/422)
Ilyen elõ szokott fordulni. Egyszer amikor ott jártam a felvételen, akkor a 1,5 milliós kérdésnél két jó válasz is volt és a játékos a rossznak jelölte meg, de szerencséje volt, mert Vágónak is feltünt és leállítatta a felvételt, kivágatta ezt a részt és új kérdést kapott a játékos. (5 milliót nyert végül) Egy másik alkalommal pedig azért álltak le és vágtak ki a mûsorból egy részt mert a közönség hangosan bemondta a választ.
Athelas 2007 jan. 03. - 15:51:26
(29/422)
Csak ezt olvasva tudatosodott bennem, hogy valóban 2 segítsége bánta a játékosnak ezt a kérdést, amelyre nem is volt ott a helyes válasz... Amerikában ezért szép summányi kártérítést perelnének ki.

Tudom,hogy nem tökéletes senki, meg hibázhat akárki, de azért én ezzel a mûsorral szemben magasabb mércét támasztok.
m00n 2007 jan. 03. - 11:54:25
(28/422)
meglepõen hasonló "húúúúennyirehülyelennék" érzéssel küszködtem tegnap én is, de mára megnyugodtan, annyira még nem vagyok öreg, hogy ennyit felejtsek. Szégyen és alázat ilyen szar (vas) hibát elkövetni. Ez volt a "hogyan szedjünk el két segítséget" projekt :)
m00n 2007 jan. 03. - 11:52:12
(27/422)
:)) t'om, abba is hagytam, pedig annyi mondanivalóm lenne, de a falra hányt borsó nem mutat igazán jól :)
Nah, vajon miért nézek olyan ritkán tévét?...
10/10
smasszer 2007 jan. 03. - 05:07:43 10/10
(26/422)
Szerintem döbbenetes, hogy létezik olyan ember aki egy ilyen szinvonalas mûsort egy lapon említ a szappanoperákkal, vagy a realiti show-al. Igaz a Gyõzike is ilyen fazonok miatt kerülhetett fõmûsoridõbe. Csodás élete lehet annak, aki ezt a rövid kis idõt olyan baromságokra pazarolja mint a Gyõzõ család csodálatos napjait bemutató sorozat, stb.
Ennek ellenére tiszteletben tartom az ilyen emberek életrõl alkotott véleményét is... de akkor ne fikázzák le a kicsit -szerintem- értelmesebb emberek szórakoztatására vetített Vágó mûsort; még ha olykor tévednek is. És ha valóban hibáztak, szerintem el is fogják ismerni. Õszintén, ki tökéletes?! (persze rajtam kívül.) :)
Athelas 2007 jan. 02. - 23:54:17
(25/422)
Volt szerencsém látni a ma esti adást. Amikor kijött a kérdés, én aki jóhiszemûen bízom a szerkesztõk tévedhetetlenségében kezdtem azt hinni hülye vagyok, merthogy én úgy tudtam, Kapa mindegyik filmben szerepelt. Nem is hagyott nyugodni a dolog, rákerestem, és tényleg!
A filmismeret az nem mûveltségi terület? Vagy aki csak mellékszereplõ, az olyan, mintha nem is szerepelne? Ezek után már kételkedni fogok a többi válasz helyességében is...
Az lett volna a jó, ha olyan játékos ül ott, aki látta mindegyik filmet, és tudja, hogy Mucsi Zoltán mindegyik filmben ott volt. Akkor azt hogy oldotta volna meg ez a világszínvonalú csatorna??? :-O
Vikk555 2007 jan. 02. - 22:11:50
(24/422)
Hát sajnos ennek a Legyen Ön is milliomosnak a színvonala is kezd süllyedni..Mi az hogy Mucsi Zoltán nem szerepelt a Magyar Vándorban???Ha megnézitek az imdb.com-on Mucsi Zoltán nevénél felsorolják mind a 4 filmet ami a 4 válaszban volt...Hát ennyit a színvonalról, ha már a kérdés szerkesztõk se tudják lellenõrizni több forrásból hogy jók-e a válaszok amiket beraknak...
Kudari 2007 jan. 02. - 19:00:38
(23/422)
Szerintem sokat lehet tanulni bellöle.