Dr.Mouse 2008 jan. 29. - 19:51:55
(62/422)
Én is örülök, hogy végre ez a némi intelligenciát is megkövetelõ mûsor visszatért..
De a mai két liba.. uhh..
Hogy jutnak be mûveletlen, alul informált ostobák? Minek?! Olyanokat minden buta vetélkedõben láthatunk - már ha bírjuk nézni...
Nem tudni Zola mûvének címét, meg nem ismerni a világirodalomban igen rangos helyet képviselõ írókat! (Karl May, Mark Twain, Cooper, Verne..) Nem csak a kérdésre nem tudta a választ, hogy melyik író volt börtönben, hanem mit sem mondott neki a nevük, ill. mûveik címe sem.. UHH!
És, még a vicinális szót sem ismerte az egyik.. Mit tud??? Ez nem mûveltségi vetélkedõ?
Csak pazarolta a többiek idejét, meg a nézõk türelmét...
Reménykedjünk, a méltóbb folytatásban! ;o)
Tenebra Mors 2008 jan. 29. - 17:05:29
(61/422)
Na végre, hogy visszatért ez a mûsor! A Széf már rohadt unalmas volt. Igaz, ez is megváltozott - nemcsak pozitívan. Szerintem a "feeling"-gel semmi baj, ugyanaz, mint régen. Legalábbis a koncepció nem változott. Nekem mindig is 2 dolog volt fontos: 1. intelligens, valóban megdolgoztató, gondolkodtató kérdések 2. Vágó jelenléte. A többi csak körítés.
Igaz, a múltkori adás pont ellenpéldája annak, hogy buta emberek (ritkán)/nem kerülhetnek be a mûsorba, de általában igaz, hogy ide azért jóval válogatottabb játékosok juthatnak be. Így talán van rá garancia, hogy a játékos nem cseszi el a hangulatot az idiótaságával.
Ami nekem nagyon nem tetszik a mostani, új verzióban:
-a 100.000-es kérdésekig szóló zene. Hogy mi a rákért kellett tuc-tucosítani, az számomra örök rejtély marad. Illetve tudom, de nem akarok sértegetni senkit.
-ez az új segítséges lehetõség. Persze, újítani kell, biztos, nehogy unalmassá váljon. De azért ennél vagy markánsabb újítást vártam, vagy semmit. Ha már újítani akartak, ne ilyen gyengus, semmitmondó segítséggel szúrják ki a szemünket, nem? Valami kreatívabbat is kitalálhattak volna.
-a zene úgy általában... Nem értem, minek kellett lecserélni. Jó volt az, ahogy volt. Megfelelõ hangulatot teremtett, egyszerre volt feszültségkeltõ és ünnepélyes. Méltó egy intelligens kvízmûsorhoz. A mostani "nehezebb" kérdések alatt szóló sem rossz, de jóval jellegtelenebb szerintem, mint volt. Márpedig a zene is hozzájárult ahhoz, hogy "legyenönismilliomos"-hangulatunk legyen. A tuc-tuc zene meg továbbra is "no comment" XD.

Vágóval semmi bajom. Vitray mellett az egyik legértelmesebb ember a médiában, valóban van hitele, mint kvízmeseternek, s pályafutása is mutatja, hogy kvízmûsor-vezetésre született. Én a Barkóba óta követem õt, bejön a stílusa, hiába mond néha baromságokat. A sok seggarc mellett szerintem üde színfoltja a kereskedelmi televízióknak.
toni79 2008 jan. 29. - 13:49:35
(60/422)
hát elég unalmas lett ez a müsor
5/10
Silvana 2008 jan. 29. - 12:22:42 5/10
(59/422)
Meglepõdtem, mennyire zavaróan lassú, idegtépõ és szerencsétlen idõhúzásnak tûnt az egész mûsor Gundi "Örököse" után :-//
Holott anno, mielõtt abbahagyták volna, nagyon "imádtuk". Most már nem :-S
Hiába, sok minden viszonyítás kérdése.
Trafoo 2008 jan. 28. - 20:05:09
(58/422)
Aki látta a mai adást, kérem segítsen! Vkire hasonlít a játékos csaj, de nemtok rájönni, h kire (tesóm szerint vmeliyk színésznõre) Pls segítsetek! :)
10/10
smasszer 2008 jan. 28. - 17:03:55 10/10
(57/422)
Örülök, hogy 2008-ban újra mûsoron, ez a színvonalas mûsor!!
Gabor84 2007 máj. 08. - 20:13:43
(56/422)
lol
felh 2007 máj. 08. - 19:49:39
(55/422)
Miket beszélt ma Vágó István?
Don Jose szúrta le Carment, és nem Escamillo... megtáltosodott, és nem az a ...khmm...amit õ mondott....
x-tro 2007 máj. 04. - 19:22:30
(54/422)
Én kb. a kezdetektõl és németül is játszom a Milliomost, persze karosszékbõl, mert úgy könnyebb. Minden nagyképûség nélkül, az átlagnál kicsit mûveltebb vagyok filmes, zenei, képzõmûvészeti és még néhány más témakörben, ám vannak hiányosságaim is, pl. sport, bulvár, szólás-mondás, történelem, meg hasonlókban. Így általánosan azt tapasztalom, hogy ha 100 e-ig eljutok, onnan nehéz megállni 5 milláig, ott már vannak csalafintaságok. De az elsõ 5 kérdésben sokszor elbukok.... Meg persze késõbb is, ha ilyen melyik király veje volt Porbafingó Eduárd jellegû kérdések jönnek. Tehát, szumma szummárum: nincs olyan ember, akinek nincs gyenge pontja, nincs olyan zenei mindentudó, aki ezzel együtt ismeri Eperjes Káryol életmûvét, és felsorolja a 1922-ben brit bajnok Manchester összeûállítását. És tudja azt is dundikának cicája vagy kutyusa van...

Tehát fel a fejjel, a férj csak a fotelbõl okos (mint én). Nem szégyen ez..:))))
kevinspéci 2007 máj. 04. - 16:19:00
(53/422)
Ja, amúgy az tûnt fel, hogy legtöbbször a világlátta, 5 nyelven beszélõ emberek a leghülyébbek... Nem tom, mér'.
kevinspéci 2007 máj. 04. - 16:11:21 Előzmény kuruczbea
(52/422)
Nem kifejezetten vagyok oda Lángvágó Pistáér', de hülyeség, hogy "egyesek" nehezebb kérdéseket kapnak.
Az átlagnál mûveltebbnek tartom magam, dehát simán elõfordulhatna, hogy mondjuk 2-3 olyan kérdést kapnék az elsõ 5-bõl, amirõl gõzöm nem lenne, "Jancsi bácsi" meg nézné Pusztaröcsögén a mûsort, s a disznaival együtt röhögne, hogy miket nem tud a székben ülõ tahó ( = én).

Veletek is ez történt, oszt kész. Nem kell összeesküvés-elméleteket gyártani. Arra ott van Mel Gibson.
felh 2007 máj. 03. - 11:32:58 Előzmény kuruczbea
(51/422)
Azt gondolom, hogy annak kell(ene) örülni, ami van.
A férjed jelentkezett, lehetõséget kapott a játékra és valamennyi pénzt is nyert.
Lehet, hogy kevesebbet, mint amennyire számítottál, de az életben semmire sincs garancia.

Ez egy ismert, hosszú ieje futó mûsor. Ha nem találjátok elég objektívnek, akkor nem kellett volna részt venni benne.

Sajnos tipikus magyar reakció, hogy ha valami nem úgy sikerül, ahogy elterveztük, akkor bûnbakot keresünk, ahelyett, hogy elõre néznénk.
albrechtkata 2007 ápr. 30. - 18:12:10
(50/422)
én nagyon szeretem nézni a legyen ön is milliomost, mert mindig érdekes témák vannak. nagyon sokat lehet tanulni ebbõl a mûsorból. sokszor volt már olyan, hogy az iskolában tudtam válaszolni a tanárok kérdéseire mert ugyanaz volt a mûsorban is. én ajánlom mindenkinek hiszen vágó úr viselkedésébõl is sokat lehet tanulni. (tanító jellegû).
kuruczbea 2007 ápr. 13. - 19:42:57
(49/422)
Én is azt gondolom, hogy érdekesebb a mûsor ha "beszélgetõs" az ember, de el kéne fogadni, hogy nem mindenki olyan. A férjem eléggé mûvelt és tájékozott, persze õ sem tud mindent. Mindig azt mondja, hogy nem akart hülyeséget mondani. De azt azért ugye nem állítod, hogy nem veszed észre, hogy bizonyos emberek sokkal nehezebb kérdéseket kapnak, (elejétõl fogva)mint mások.Abban biztos voltam, hogy eljut másfél-millióig, de mikor megláttam a kérdéseket, már tudtam, hogy nem. 200.000-ig felhasználta már mindhárom segítségét, egy nehéz opera és történelem kérdése volt,(a mohácsi vész uán ki temetette el a halottakat)már addig, míg valakitõl azt kérdezik, hogy merre megy az m7-es,vagy melyik ruhadarabnak van kosara. Mit gondolsz miért tesznek fel a játék elõtt telefonos kérdéseket? Ugye ez nem véletlen?
felh 2007 ápr. 13. - 19:04:15
(48/422)
Szia Bea!
Mit értesz azon, hogy "neki az 50.000-es olyan volt,mint másnak a 1.500 000-ós"? Szerintem az a könnyû kérdés, amelyikre tudom a választ, és az a nehéz, amelyikre nem.
Én úgy tudom, hogy a kérdések -az adott kategóriákon belül - véletlenszerûen kerülnek játékba. Én nagyon remélem, hogy ez így is van!

Vágó is ember, õ sem tud teljesen okbejtív lenni, de a társalgáshoz legalább két ember kell. Az egyik hiába próbál beszélgetni, ha másik nem tud hozzászólni az adott témához.
Ott volt pl. az a k*ka pasi, aki csak annyit mondott, hogy 'b, jelöljük meg'. Vágó megpróbálta burkoltan, udvariasan, majd nyiltan is szóra bírni, mégsem járt sikerrel.

Megjegyzem, számomra is élvezetesebb az a mûsor, ahol a játékos nem csak bemagolt, lexikális tudással rendelkezik, hanem valóban otthon van a témában. Ha kapásból nem is tudja a helyeses választ, Képes a kérdést térben, idõben, korban stb. elhelyezni, és a kérdéssel kapcsolatos ismereteit elõszedve megtalálni a választ.
10/10
smasszer 2007 ápr. 13. - 17:38:24 10/10
(47/422)
Szia Bea!
Szerintem kicsit vicces, és egyben sértõ is az érvelésed.
Nem kétlem, hogy a férjed egy géniusz; de azért elhiheted, hogy más kobakjába is szorult egy kis ész. - Na persze, hogy a nagyképûség látszatát elkerüljem, nem magamra értem...
Én úgy látom, hogy Vágó (a csinos hölgyeken kívül) azokkal a játékosokkal szimpatizál, akikkel tud társalogni. Mûveltségük lehetõvé teszi számára a beszélgetést, és akkor élvezhetõ igazán számomra is a mûsor.
És bevallom, néha én is jobban "szurkolok" a számomra szimpatikusabb emberek sikeréért, mint olyanokért akik kevésbé azok.
Nevetségesnek tartom azt az állításodat is, amelyben kijelented, hogy csak a butákat segíti, és azokat juttatja milliókhoz. Ezek szerint a férjed is azért nyem nyert, mert túl okos, mûvelt volt... ?! - Úgy érzem, savanyú a szõllõ...

Üdv.
kuruczbea 2007 ápr. 13. - 16:20:40
(46/422)
Én nem tudom, mi úgy jutottunk be (interneten)de kb 3 éve
Amikor a férjemet felhívták a sacc után, az 50 kérdésbõl(telefonon tették fel)mindre tudta a választ.Persze bejutott a játékba.Ez nehezített kérdéssort jelentett(túl okos),neki az 50.000-es olyan volt,mint másnak a 1.500 000-ós.Mire jó az, hogy minnél butább vagy,annál többet nyersz?Egyre inkább elmegy a mûsor a bulvár irányába, én addig szerettem amíg komoly volt.És azzal se tudok egyet érteni, hogy a butáknak segít, a rendkívül intelligenseket meg kiejti!
Mi azóta utáljuk a mûsort, abszolút inkorrekt.
10/10
elizabeth 2007 ápr. 08. - 13:17:30 10/10
(45/422)
Szerintetek be lehet még az internetes szavazással jutni?Nyomom ,nyomom, de gyanus hogy mostanában nem emlegetik ezt a lehetõséget. Ha nem, közölhetnék, hogy ne strapáljam magam potyára!
Állatbarát 2007 márc. 29. - 19:07:27
(44/422)
Na szerencsére ma ezzel kezdtek. Õt kéne visszahívni? Igazságtalanul esett ki a másfél millió elõtt 100.000 Ft-al?
eszter1 2007 márc. 29. - 12:30:06
(43/422)
én most néztem meg az imdb-n, de 2008-ig tuti nem lesz orosz kémes filmje depp-nek. ez tényleg nagyon gáz, hogy ilyen kérdéseket tesznek fel. pedig az imdb-n azok a filmek is fent vannak, amik még csak pletyka szinten járnak.