9/10
offtopic
-csengõzoli-- 2012 ápr. 04. - 22:17:53 9/10
(322/422)
Milyen furák ezek a kérdések az Átvágóhoz viszonyítva :D
nyuszi82 2012 ápr. 04. - 21:47:18
(321/422)
Azért nem a Vágó vezeti a mûsort,mert már nem tud felmászni a székbe!?
BigLacaFaca 2012 ápr. 04. - 21:44:06
(320/422)
Ha már rövid vélemény kell elvileg, akkor a mûsor fos lett a Friderikusz miatt. Pont.
10/10
dantonb 2012 ápr. 04. - 20:59:34 10/10 Előzmény Laiannon
(319/422)
megosztó személyiség de csak azért ,mert baloldali szimpátiája miatt éshogy nem akar mikrofonállványként mûsködni mint pl egy Obersovszky, a jobboldal nem hajlandó elismerni korszakos szakmai múltját ,amihez csak esetleg Vitray mérhetõ ,senki más.
8/10
ghost_rider 2012 ápr. 04. - 20:55:16 8/10
(318/422)
A múltheti adásról sajnos lemaradtam, de a mait már nagyon várom. Amúgy szerintem jó, hogy a Friderikusz lett a mûsorvezetõ. A Vágóval is jó volt, A Fábrival gyakorlatilag megbukott. Viszont nekem nagyon tetszik, hogy most belevisznek egy kis humort is. Nálam 8/10.
10/10
Laiannon 2012 márc. 28. - 19:37:57 10/10 Előzmény I-T
(317/422)
Dettó! A protézis meg nekem is szemet szúrt (folyton), de sebaj. Fridi egy idol marad, szerintem az is mutatja, hogy elég megosztó személyiség. Én maradok híve:) Már várom a mai adást.
1/10
Kensi Blye 2012 márc. 28. - 13:54:40 1/10
(316/422)
Teljesen egyet értek az elõttem szólóval. Szerintem is teljesen hülyeség a mostani változat. Felmelegített káposzta sy. kb. Friditõl engem egyenesen a hideg ráz ki. Ócska szintre tették amûsort. Mûveltségi vetélkedõnek viszont tényleg nem nevezném, inkább kabarénak, de abból is alsó kategória.
1/10
Máté Hajni 2012 márc. 28. - 13:49:29 1/10
(315/422)
Nem tudom, nekem ez a Fridi féle változat már annyira nem jön be. Sztem az eredeti a legjobb, Vágó féle.
Igazándiból Friderikuszt már gyermekkoromban sem kedveltem, erõltetett poénok, minden arra épül, szinte már nem is a játékról szól a mûsor. Kevesebb idõ jut a kérdésre, kevesebb idõ a "gondolkodásra". Vágó anno nagyon jól csinálta, ott tényleg volt miért nézni. De ez egy sima egyszerû bowli változat szerintem. Kb. olyan mint a Story tv-n a szerencsekerék... Nahát az gáz.
Pünkösdi Kató 2012 márc. 22. - 14:38:43 Előzmény greghouse
(314/422)
nem tudtam ilyen kritériumokról, ettõl függetlenül kedvelem a Legyen Ön ist - Fridivel. Korábban, a lassúság miatt hagytam abba Vágóval, nem bírtam a lassúságot és az õ okoskodását sem. Nekem is a Maradj talpon a favorit, de azért a Legyen Ön ist megnézem.
olahmiki1959 2012 márc. 22. - 04:53:00
(313/422)
Szerintem ez az egész bájcsevej ezzel a nõvel, hogy "Bejövök magának?" meg hogy "Tényleg rúgott a gyerek? Nahát!" csak arra szolgált, hogy menjen az a fránya mûsoridõ, plusz még két reklámot is be kellett tenni, legyen minél kevesebb kérdés, nem az a cél ugyanis, hogy a játékos sok pénzt vigyen el, hanem az, hogy az RTL Klub jól járjon.
Nagy nézettségû mûsort minél kevesebb pénzbõl kihozni, sõt, minél többet kaszálni rajta, ez a jelszó.
Fridi eddig azt hozza, amit elvártak tõle a producerek, és amire mi, nézõk is számítottunk. Rátelepszik a mûsorra, megpróbál szellemes lenni, több-kevesebb sikerrel, és gyakorlatilag õkörülötte forog az egész. A kérdések, és a rájuk adott válaszok egyelõre még teljesen másodlagos fontosságúak.
A mûsor mindezzel együtt nem rossz, néha még szórakoztató is, bár mûveltségi vetélkedõnek csak igen-igen nagy jóindulattal lehet nevezni. Hetenként egyszer szerintem kibírható.
RichieAprile 2012 márc. 22. - 03:19:55
(312/422)
Feszty Árpád
RichieAprile 2012 márc. 22. - 03:18:15
(311/422)
Azért ne legyél ilyen szigorú a nemesgázos kérdéssel, mert mégiscsak nem azt kérdezték hogy folytasd tovább a F. Tomi blabla "slágerének" a szövegét.Szerintem ez még belefért, de az Sp nevét kérdezni ott az nekem se nagyon tetszett.

Sajnáltam ezt a játékost, aki kiesett ezen a Fluoros(halogén elem) kérdésen, ha jól tudom õ is küldött be kvízkérdéseket a Mindent vagy Semmit! mûsorába, ha jól emlékszem.

A 800ezres kategóriába berakni, hogy melyik nem Árpád-házi háááát... ha 6 évvel ezelõtt kérdezték volna a Vágó-féle milliomosba, akkor ezt maximum 200 ezresbe rakták volna. 40 milkáért mit fognak kérdezni? Hogy ki volt az utolsó királyné?....vagy hogy Feszty árpád mi köze van a Feszty-körképhez?

Elég szomorú ez.
RichieAprile 2012 márc. 22. - 03:04:01
(310/422)
Én nem értem, az elmúlt 3 adásban azt mondta a Fridi hogy a honlapjukon ki lehet próbálni a kvízjátékot a milliomos oldalon, sehol nem találom, trehány egy banda.

Még csak most fogják fel rakni.....
9/10
-csengõzoli-- 2012 márc. 21. - 23:59:46 9/10
(309/422)
Nagyon idegesítõ volt ez a vihogó bojler! De visszatérve a kérdésekre, én nem tudom,hogy gondolják ezeket a kérdéseket a szerkesztõk...
Melyik teret nevezték át Szél Kálmán térre? Ez volt a 100ezres kérdés! Igazából màr az elsõ nõnél kiakadtam a kérdéseken,de mikor meghallottam, hogy komolyan az a jelentkezõ lesz a következõ játékos,aki sorrendbe rakja Pap Rita csovicsovi dzsászperének szövegét... Hát bmeg! Ezt már szerintem viccnek szàntàk! El tudod képzelni a készítõk agyalàsàt, mikor felmerül, hogy Na! Mi legyen a kérdés a jàtékba jutàsért? Kivel halt ki az àrpàdház? Legyen egy József Attila vers címe? NEM! Legyen a csovicsovi dzsászper szövegének sorbarakása! Igen, ez lesz a jó! Watafak??????? Kezd már picit elegem lenni, hogy mindenhonnan csak a szr ömlik! Tényleg túl nagy kérés egy minimális szellemi igényesség? Nagy csalôdàs ebbõl a szempontból az új milliomos...
vénasszonyok_nyara 2012 márc. 21. - 22:45:43
(308/422)
Az a tehén valami elborzasztó jelenség volt. A csúcspéldánya az olyan típusú embereknek, akik fél másodpercre nem tudják befogni a szájukat. Folyamatosan kényszert éreznek, hogy beszéljenek és mégsem mondanak semmit, csak szavakat raknak egymás mellé. És még ez szaporodik!
RETTENET!!!
Friderikusz stílusa tulajdonképpen szórakoztató. Pap Ritát és Nemesgáz Tomit betenni kérdésnek azért tényleg merénylet a jó ízlés ellen.
9/10
-csengõzoli-- 2012 márc. 21. - 22:29:35 9/10
(307/422)
A szerkesztõkkel azért elbeszélgetnék,hogy miért kell multiprimitívre venni a kérdéseket.
Fluor Tomitól kezdve Pap Rita csovicsovi dzsászperén keresztül van itt minden.
Csak ez elvileg mégiscsak egy mûveltségi vetélkedõ (volt).
Annyi primitív játék van,ez lehetne egy üdítõ kivétel.
A Maunika shows törzsközönség nem nézi így sem, úgy sem,nem kéne hozzájuk igazodni!
4/10
greghouse 2012 márc. 21. - 11:45:51 4/10
(306/422)
az Átvágóra leszek kíváncsi a jövõ héten, az alig nézett (de az RTL Klub "lánya") Story4-en, mert ott valami átmenet lesz. Elõször villámkérdések, semmi vacilla (de reklám ott is negyedóra óránként), majd utána a vacilla, hiszen meg vagyon mondva, hogy összesen maximum 8 (nyolc) kérdés lehet. Az idõt a második felében tehát húzni kell, hogy véletlen se legyen több, mint nyolc.
...Egyébként meg "...az 'arany középút' valószínûsége semmivel sem nagyobb, mint bármelyik szélsõ megoldásé" (matematikai dolog). Tehát nem biztos, hogy jobb lesz.
4/10
greghouse 2012 márc. 21. - 11:42:20 4/10 Előzmény vénasszonyok_nyara
(305/422)
Pedig sajnos így van. 1) a reklámidõ kötött, a közte levõt kell kitölteni valamivel. Országa válogatja, ált. 12 és 18 perc között van a reklám óránként. Tehát ilyen szempontból nem a reklámból megy el a vacillálás. 2) Az az értelmiség, aki tényleg a válaszokra kíváncsi, az átlagközönség kisebbsége, tehát elsõsorban nem õket kell kiszolgálni. 3) Az is unalmas lenne, ha pattognának a kérdések és válaszok, Gundelnél nincs reklám, mégis kell jópofizni (mert ott viszont vacillálás nincs szerencsére).
vénasszonyok_nyara 2012 márc. 15. - 10:00:04 Előzmény greghouse
(304/422)
nem értem, hogy a stúdió szempontjából mi a logika abban, hogy könnyû kérdéseken is vacillálnia kell a játékosnak? Egyfelõl drága az adásidõ, kevesebb idõ jut reklámra és unalmasabb, vontatottabb is a játék. Az kit szórakoztat, hogy valaki nem ismeri Karinthy alapmûveit? Sajnos inkább az a valószínû, hogy képesek odamenni hihetetlenül mûveletlen és tájékozatlan emberek, hatalmas önbizalommal. Fõleg egy két ügyvédnél figyeltem meg, nagy duma, mellébeszélés, hatalmas önbizalom és nulla tudás, de az nagyon hatásosan elõadva.
olahmiki1959 2012 márc. 15. - 05:48:23
(303/422)
Ma a legelsõ srác gyakorlatilag semmire nem tudta a választ. Amibõl egy darabig "meg lehet élni", lehet poénkodni, jópofizni, de amikor azt látja az ember, hogy valaki végig bukdácsolja a kérdéseket, aztán a legegyszerûbbnél el is bukik, akkor jogosan merül fel a kérdés, hogy valamilyen próbajáték, vagy elõzetes felmérés, vagy selejtezõ nincs? Egy ilyen, egyébként rokonszenves srác hogy juthat el idáig, hogyan kerülhet be a mûsorba?
És ezek még nem is voltak nehéz, olyan "Vágószintû" kérdések. Mi lett volna késõbb?
Ha meg ráadásul még az is igaz, amit Greghouse írt, hogy az igazán jó játékosoknak is direkt el kell játszaniuk a hülyét, mert aláírják, és a mûsor érdeke ezt kívánja, akkor most szúrom magam dinnyén.
- Ja nem, bocsánat, nem az a helyes válasz, már majdnem behúzott a csõbe, kedves Sándor, a "B"-t választom. Igen, a "tökön szúrom magamat" a jó válasz. Nem, nem kérem a felezést, jelöljük meg a "B"-t.
- Hogy Ferenc a jó választ jelölte-e meg, az hamarosan kiderül, de csak a reklám után! Maradjanak velünk, azonnal folytatjuk!