1/10
joshfeed 2012 febr. 29. - 21:36:19 1/10
(202/422)
A "Maradj talpon"-nak még csak távolról sem és a nyomába semmilyen szinten.Fridi eröltetett a kérdések idióták és a bulvár taknyok szintjén állnak.Olyan a mûsor mint a csatorna : RETEK
Azért örülök hogy Vágónak Kuka :)
wowow 2012 febr. 29. - 21:31:03
(201/422)
Nekem ez az elsõ játékos, ez a szõke bébi tetszik.
9/10
horipapa. 2012 febr. 29. - 21:29:55 9/10
(200/422)
Eddig szerintem nem rossz, Fábrinál mindenképpen jobb Fridi.
Kozutas 2012 febr. 29. - 21:27:10
(199/422)
Nem is néz ki rosszul Fridi.
4/10
greghouse 2012 febr. 29. - 20:33:19 4/10
(198/422)
Heteró...hátha van aki Picit szereti...:-) Kinek a Gundel, kinek a Friderikusz(né). Bocs, ha sértenék valakit, dehát én már ilyen konzervatív vagyok, hogy a csajokat szeretem pasi létemre, tudom, ez nem divat...:-)
ennyi baromságot... 2012 febr. 29. - 20:22:12 Előzmény olahmiki1959
(197/422)
Vágó az a kategória, amit régebben úgy emlegettek, hogy polihisztor.
Vegyészmérnöki diplomával elment tévézni, mellesleg gitározik(-zott??) egy együttessel - megjegyzem, egész jól játszottak, amikor beléjük futottam a Balaton partján, néhány éve. És... szóval nagy fej, akárki akármit mond róla... (nem mellesleg, jó ideig jelen volt az index fórumán is)
5/10
offtopic
_Freddy_ 2012 febr. 29. - 20:09:13 5/10 Előzmény -csengõzoli--
(196/422)
Nem, mert mutatta több játékosnak is a monitorját, hogy neki nincsenek meg a megfejtések.
olahmiki1959 2012 febr. 29. - 18:11:58
(194/422)
Vannak olyan fórumok, amelyeken hónapokkal ezelõtti az utolsó komment, itt meg szinte forr a levegõ az indulattól. Fridi, ha véletlenül elolvassa ezeket a hozzászólásokat, jót röhöghet, mert bár lehet õt szeretni, - néhány dolog miatt,- és lehet utálni is, - még több dolog miatt, - de tény, hogy most is róla beszélünk. És ez neki már elég.
Vágó mûveltségét szerintem azért hülyeség megkérdõjelezni, mert - ha csak a tényeket nézzük - a pali kb. huszonhat nyelven beszél, és ha valaki nyelveket tanul, már eleve rengeteget kénytelen olvasni, könyvet, újságot, vagy idegennyelvû rádió és tv adásokat figyelni, hogy gyakorolja a nyelvet. Közben rengeteg adat, érdekes információ ráragad. Azonkívül több évtizede mûveltségi vetélkedõket vezet, valószínûleg segít a kérdések összeállításában is, kénytelen utánanézni adatoknak, tényeknek, az is segít a mûveltség gyarapításában.
Õszintén szólva, baromira kezdem unni, amikor valaki az antipátiáját úgy fejezi ki valaki más iránt, hogy kétségbe vonja annak tudását, felkészültségét bármiben. A két dolognak ugyanis semmi köze egymáshoz.
Személyesen ismerek olyan Kossuth-díjas színészt, aki magánemberként egy kiállhatatlan, beképzelt, közutálatnak örvendõ smucig hülye, aztán amikor felmegy a függöny, szájtátva nézed, mert a színpadon zseniális.
Abban 1000 százalékig biztos vagyok, hogy ezek után az indulatos viták után pláne mindenki az õ mûsorát fogja nézni, még az is, aki esetleg tagadja.
Tommy Gunn 2012 febr. 29. - 16:28:31
(193/422)
Inkább az a buta, aki szavaz. Bár az nem újdonság, hogy millió ilyen ember szívja feleslegesen a levegõt.
6/10
nikato 2012 febr. 29. - 16:10:21 6/10
(192/422)
Bemutató alapján izgibb lesz, mintha Vágóval lenne. Már k**vára uncsi volt a Vágóféle!!! De azért jó, hogy csak heti 1x fog jelentkezni!:D
9/10
offtopic
-csengõzoli-- 2012 febr. 29. - 15:01:53 9/10
(191/422)
Hm,ha te láttad,akkor bizti úgy van, én abból indultam ki,hogy szerintem semmi oka ,hogy ne lássa,de ezek szerint tévedtem.
Fridi már nyilatkozott róla,hogy más lesz, sokkal játékosabbra veszi a figurát,szóval,ha Vágót szeretted, nagy valószínûség szerint ez neked nem fog bejönni,de majd este meglátjuk.
Mindenesetre döbbenettel nézem,hogy még el sem indult a mûsor, máris 108-an értékelték!
Butaság a Port-tól,hogy enged szavazni a premier elõtt.
Egyébként vágó most ha jól tudom a Story Tv-n valósítja meg önmagát, egy saját maga által kreált vetélkedõt vezet.
kozmamonika 2012 febr. 29. - 14:56:12
(190/422)
Akkor jelent meg Vágó monitorján a helyes választ, mikor a játékos jelölt. Addig nem. De ezt többször is megmutatták, pont azért, hogy eloszlassák a szóbeszédet. Én voltam ott játékosként, engem is odahívott magához, láttam a monitort. Igaz, nem ezért, teljesen más miatt. A vezérlõbõl figyelmeztették, hogy nem jól áll a nyakkendõje, igazítsa meg. Megkért engem, én meg mondtam neki, hogy oldja meg, én nem értek a nyakkendõ-kötéshez. Persze ezt a részt kivágták.
Egyébként õ többször el is mondta magáról, hogy nem azért tudja a válaszokat, mert õ olyan marha okos (ilyet sosem állított magáról), és nem is azért, mert odaírják neki. Hanem azért, mert a kb. 30-35 éves pályafutása alatt (rengeteg ilyen-olyan vetélkedõje volt) már szinte mindegyik kérdéssel találkozott. Azt sem szokta titkolni, mi a gyengéje (gasztronómia, sport, film).
Én is sokkal szívesebben nézném Vágóval a milliomost. Ahogy itt valaki megjegyezte, nekem ez a mûsor összeforrt az õ nevével. Annak idején szavaztam is a neten, de aztán mégsem õ vezeti. Szerintem megsértõdött az RTL-re, vagy nem tudom. Na mindegy, már azt is sikerként könyvelem el, hogy nem a nagyfejû Balázska vezeti, mert az aztán borzalmas lett volna. Valamiért szörnyen irritál az a pali. Õ is elég nagyképû, csak neki még nincs is mire, de ez csak az én szerény nyomott véleményem.
Hát Fridit én is nehezen tudom elképzelni vetélkedõt vezetni, mert õ vagy show-mûsort csinált, vagy beszélgetõs mûsort (egyébként ez utóbbiak sem voltak rosszak). Azzal értek egyet, aki azt mondta, hogy nem kéne prejudikálni. Elõször nézzünk meg néhány adást, utána mondjunk véleményt. Egyébként is a nézettség dönt el mindent. Ha nem nézik, úgy leveszi a képernyõrõl az RTL, hogy csak úgy fröccsen. Termék ez is, amit el kell adni. Ráadásul iszonyatos drága. Az biztos, hogy ha rajtam múlna, csak a Vágó vezethetné és slussz. Nem hinném, hogy véletlen lehetett az az eredmény, miszerint egy angol lap õ választotta meg a Milliomos legjobb mûsorvezetõjének (azt hiszem, 53 országban ment akkor a milliomos). Ez nemzetközi felmérés volt, szerintem büszkék lehetnénk rá. Külföldön a kutya sem foglalkozik vele, melyik párttal szimpatizál, melyikkel nem, meg hogy mennyire smucig. Ezek rá tartoznak. Engem a reklámok jobban zavartak, amelyekben feltûnt. De nyilván õ is pénzbõl él. Én se mondanék nemet egy ilyen felkérésre. Csak engem nem kérnek fel, õt meg igen.
Üdv. Holnap találkozunk, s megvitathatjuk, milyennek láttuk Fridit.
offtopic
vénasszonyok_nyara 2012 febr. 29. - 13:36:16
(189/422)
És bizonytalan a vacsorája is.
9/10
offtopic
-csengõzoli-- 2012 febr. 29. - 13:33:36 9/10
(188/422)
Lesz még Gyárfásból is szalonna... :D
9/10
offtopic
-csengõzoli-- 2012 febr. 29. - 13:31:27 9/10
(187/422)
Szerintem 100%-hogy a monitoron ott voltak neki a válaszok,miért ne lettek volna?
Nyilván õ a játékvezetõ,akinek nem kell tudnia a válaszokat, viszont terelgetheti, elbizonytalaníthatja,megerõsítheti a játékost valamiben, így jó ha tudja a helyes választ.
Biztos vagyok benne,hogy rengetegre nem tudta,mert a kérdések minden témakört érintettek és nyilván senki sem mindentudó!
Sokszor volt olyan kérdés,aminek semmi köze a mûveltséghez, pl: ki a barátok köztben mari néni volt férje?
Teljesen természetes,hogy a játékvezetõ láthatja a válaszokat.
Emlékeim szerint tett is rá célzást,hogy ezt õ sem tudná,csak látja a monitoron...
offtopic
sofi 72 2012 febr. 29. - 13:10:20
(186/422)
Ide most véletlenül keveredtem. Nem gondoltam volna, hogy kedvenc "Dolhai kritikusomba" botlok ebben a topicban. De ha már így alakult, elolvastalak. És jól esett. Felderítettek a szavaid, mert a jelenséggel amirõl írsz (Vágó agytröszt, stb.) én is találkoztam már.
Ismét jót nevettem! :-)
Papa13 2012 febr. 29. - 13:07:22
(185/422)
Soha senki nem fogja ezt az adást olyan szintre emalni mint vágó. A képlet egyszerû. Bármilyen jól énekeljen is a Queen új énekese ( akár jobban mint az ex frontember) akkor sem lesz a Queen megint Queen.
Az AC/DC ex énekese már több mint 30 éve halott és sok rajongó még mindíg siratja ( visszasírja), pedig a mostani legalább olyan jó.
Nekem a legyen ön is Milliomos az egyenlõ Vágó Istvánnal. Mûvelt kellemes személyiség akit szeret a kamera és a nézõk.
Fridi lehet, hogy mûvelt de bármennyire próbálkozzék is sosem lesz mindenki számára "emészthetõ".

FRIDI MONNYON LE ! :)
5/10
offtopic
_Freddy_ 2012 febr. 29. - 12:53:00 5/10
(184/422)
Vágónak nem voltak megadva a helyes válaszok, ez többször is meg lett mutatva, illetve amikor Vágó játszott a Milliomosban vmi különleges adáson akkor is csak 3.000.000Ft-ig jutott, de ez még nem jelent semmit. Attól függ mit kérdeznek, lehet vki bármilyen okos, ha olyat kérdeznek amihez nem ért vagy nem tanulta soha...
vénasszonyok_nyara 2012 febr. 29. - 12:49:01
(183/422)
Vetélytársa Gyárfásnak? Ólommérgezésben megboldogult Fenyõ János is az volt.
Majd figyelem a híreket!