Seemann 2012 dec. 24. - 23:42:09
(546/666)
Remélem nem rám céloztál, az "oda nem illõ" kitétel kapcsán...
Nyilván nem vagyok katolikus, ezért is írom én speciel így, ezt a szót. Ebben semmiféle helyes-helytelen kettõsséget nem kell keresni, van aki így használja, van aki úgy, nyilván felekezeti háttértõl függõen. Ez sem nem régies, sem nem menõ (ez utóbbit nem is tudom értelmezni)-bár lehet valakinek annak tûnik.
DizzyP 2012 dec. 24. - 21:46:40
(545/666)
Te meg buta vagy...
10/10
NADALFAN 2012 dec. 24. - 18:22:58 10/10
(544/666)
lehet- de ettõl még sokaknak nagyon tetszik-köztük vagyok én is:))
és azért nem 1-2 feledhetetlen alakítás is van benne.
WayneGace 2012 dec. 24. - 16:55:05
(543/666)
Egyetértek veled. Én még régebben láttam. Tényleg bûbájos, szeretni való film akar lenni, nagyon tudatosan törekedtek rá. Annyira, hogy a szirup már kifolyik a lépernyõn. Így kaptunk egy sokadik karácsonyi kommersz filmet, olyat, amibõl van száz másik és minden karácsonykor elõ fogják venni ezt is a többivel.
Seemann 2012 dec. 24. - 15:07:33
(542/666)
Ez egy végtelenül aranyosnak tûnõ végtelenül szar film. Olyan, mint a legtöbb ember, közhelyes, olcsó, poénosnak akar látszani, de nem az, és híg, mint a generalszósz. Egyébként megfelelõ korrajz, hiszen a legtöbb ember így szeretné megélni a karácsonyát, és így is éli meg. Tehát az egész film nem több, mint egy eltúlzott tükörkép. Elõttem volt aki felsorolta, hogy mit propagál ez a film. Nem kell keresztyénnek lenni ahhoz (elég pusztán kicsit intelligensebbnek, és jóérzésûnek), hogy a film rejtetten mit propagál. Nem azt mondom, hogy csak rosszat, de alapvetõen tartalom nélküli, megfoghatatlan, olcsó szeretetfogalmat, néhol szerelemmel vegyítve, és egy kis szexxel is.
adamnagysweetmovie 2012 dec. 21. - 22:44:16
(541/666)
Hju elég intelligens színész.
10/10
StJust 2012 dec. 21. - 17:58:30 10/10 Előzmény Molten
(540/666)
Uff, te ki vagy? Mûfajában ez az egyik legjobb. Ha nem ezt várod egy filmtõl, ne nézd meg.
10/10
getkidi 2012 dec. 13. - 08:34:15 10/10
(539/666)
Erre a filmre nem tudok negatívumokat sorolni. Bár a romantikus kategória nem az én mûfajom, ez a film 10 pont.
Tetszett az elejétõl a végéig. Az igényesen kivitelezett filmek kedvelõinek mindeképpen ajánlom, még akkor is ha nem a romantikus a kerdvenc mûfajuk :)
wrossi 2012 dec. 12. - 23:07:57 Előzmény Brahvoo
(538/666)
Azt hiszem mégis veled lesz a gond,mert amiket felsoroltál az álláspontod igazolására valóban rendhagyó esetek,de én nem látok bennük kivetnivalót.Most kezdhetném egyesével megcáfolni azokat a részeket amiket te kielmeltél,de neked nincs értelme,mások meg pontosan tudják,hogy mennyire rendben vannak ezek a dolgok.Ellenben azok a részek amikrõl egy szót sem ejtettél valóban kimaradhattak volna belõle,mert nekem sem tetszett elejétõl a végéig,de összességében mindenképpen pozitív élményeim vannak.
webulon 2012 dec. 09. - 12:53:59 Előzmény Brahvoo
(537/666)
Igazad van :-))remekül megfogalmaztad...
Nekem pár éve még tetszett ,-s de aztán ha megnéztem mégegyszer s átértékeled ...mert jön a felismerés ,hogy nem igazán szól semmirõl ,-képtlenség az egész... ha rajzfilm formában mutatják be akkor okés..
nem emberekkel hanem mókás -vidám állatokkal ..
talán :
A szerelem erejét vagy mit akar megmutatni ....de lássuk be ...ez nem sikerült ..

De amíg a világ mindig lesz nézõközönsége akik áradozni fognak róla ,- 0-tól-30 -ig korosztály nõk akik a romantikát keresik -( mert az hiányzik az életükbõl ) magányos estéken errõl ábrándoznak vagy a horkoló férjük melett ezen film nézése közben követik el a magányos bûnt..:-)

Ezért a magas pontozás megköszönik a szellemi és a fizikai orgazmust.
10/10
zolank 2012 dec. 09. - 11:14:10 10/10
(536/666)
Én szeretem ezt a filmet, mivel pontosan arról szól amirõl egy romantikus vígjátéknak szólnia kell: szórakoztat és kikapcsol. Ha nem akarok közhelyekkel találkozni akkor valószínû olyan kategóriájú filmet keresek.Részemrõl még mindig 10-es.
1/10
Molten 2012 nov. 28. - 07:21:00 1/10
(535/666)
Ez a film maga volt a kínzó kényelmetlenség. Amikor megláttam a remek szereplõgárdát, úgy gondoltam megéri megnéznem ezt a filmet, de sajnos csalódnom kellett. Rengeteg a közhely és senki sem viselkedik úgy, ahogyan kellene. A vége felé már csak szenvedtem.
1/10
Brahvoo 2012 okt. 25. - 12:37:28 1/10
(534/666)
9.2 ? Remélem ez vicc... Amikor megláttam ennek a filmnek az értékelését port-on illetve imdb-n , biztos voltam benne , hogy most egy remek filmet fogok elkezdeni. Ekkorát még nem tévedtem filmmel kapcsolatban !! Ez a film BORZASZTÓAN ROSSZ ! --- SPOILER ---- Úgy ültem le a film elé , hogy minden perce tetszeni fog . Ehhez képest nem volt számomra egy élvezhetõ jelenete sem , ráadásul fantasztikus példát mutat az életre ez a nagyszerû alkotás. Például karácsonykor nyugodtan vallj szerelmet a legjobb barátod feleségének , és csókold meg ./ Az elnök a titkárnõjébe lesz szerelmes . Ezt komolyan gondolták ?! / Egy 9 éves kisgyerek úgy beszél a szerelemrõl mintha 50 éves lenne 3 házasság után , és leszarja , hogy 1 hete halt meg az anyja . / És minden bizonnyal szófosásom lenne egy portugál nõhöz , aki nem beszéli a nyelvem , (mert minden normális ember gondolom csak beszélne és beszélne hozzá , amikor tudja , hogy a nõ 1 kurva szót se beszél a nyelvén). Majd megkérném a kezét anélkül , hogy tudnám , hogy nem 10 évet ült a legkeményebb portugál nõi fegyházban emberölés miatt. Az összes szereplõrõl feltudnék tenni vagy 1000 megválaszolatlan kérdést , és a legkevésbé sem tudtam volna azonosulni egyikkel sem .
NE POCSÉKOLJ EL ERRE 2 ÓRÁT AZ ÉLETEDBÕL !
10/10
offtopic
fredi60 2012 márc. 04. - 15:20:53 10/10
(533/666)
10/10
fredi60 2012 márc. 04. - 15:20:04 10/10
(532/666)
Több, mint két éve már betettem ide, de most ismét megteszem.
Ha érdekel valakit a szereplõk kapcsolatrendszere. :)
9/10
Annes 2012 márc. 03. - 22:41:06 9/10
(531/666)
Az egyik legjobb film, hibátlanul viszik végig a szálakat, amik közül már egy is jó filmet eredményezne. A késõbbi amcsi próbálkozások a nyomába sem értek. Persze az sem mindegy, hogy a színészek között sok kedvencem is megjelent, de Bill Nighy-t akkor még nem ismertem és az õ figurája is nagyon tetszett.
9/10
sevendevil 2012 jan. 15. - 19:31:32 9/10
(530/666)
Most hétvégén volt szerencsém a filmhez,és hát mit mondhatnék,tetszett.Kimondottan tetszett,hogy a cselekmény több szálon fut,hogy több sztorit látunk egyszerre.A film zenék amiket különösen kiemelnék,nagyon ellettek találva,jók voltak.Az,hogy kategóriáját tekintve számomra mennyire volt vígjáték,hát egyáltalán nem,bár nem is bántam.Annak ellenére,hogy SPOILER a legtöbb száll happy enddel végzõdik SPOILER VÉGE,nekem elég komor,és keserédes hangulatom volt az egész film alatt.A szál amelyik nekem a legjobban tetszett,és átjött az a néger csávó felesége és barátja közt húzódó viszony.Egy filmzenét azért kiemelnék,ami szerintem a legjobban passzol a film hangulatához,az -Texas - I'll see it through- címû zeneszám.A színészek közül kiemelkedõ alakítást,nem tudnék mondani,de én megvoltam elégedve.A filmet csak ajánlani tudom bárkinek.:) Nálam 9/10.
Sárga_rigó 2011 dec. 30. - 09:33:55 Előzmény porthuuser
(529/666)
Nagy valószínûséggel igazad van! Csak itt az átlaghoz képest jóval nagyobb az "ismert színész sûrûség", a 86 szálon futó cselekmény mind a 86 száljában általában többen is vannak.
Amit megkönnyezni is szoktam, amikor a néger hapsi újdonsült feleségének elmondja a fickó (bocsánat, nem tudom a filmbeli neveket), hogy õt szereti....
porthuuser 2011 dec. 29. - 12:40:20
(528/666)
szerény magányvélemény: a sikeres filmek döntô többsége a kukában végezné, ha színészek nem azok lennének, akik:)
Sárga_rigó 2011 dec. 29. - 08:23:26
(527/666)
Szeretem ezt filmet, valahogy nálam nem giccs kategória, ilyenkor karácsony tájékán meg kimondottan ajánlott megnézni. Az viszont tény, hogy az elég sokat lendít a filmen, hogy 95%-ban elég ismert színészek vannak benne. Enélkül szerintem lehet hogy sehol sem lenne....De így jó ahogy van