joey l 2017 máj. 05. - 19:26:07
(12/92)
Eszem fasssszom, meg áll!
majdnem 2017 máj. 05. - 19:23:01
(11/92)
Magyar valóság. Ez siralom. Férfiatlan , egoista kispöcsök és idõsebbnek tûnõ ostoba libakisasszonyok. Persze az intelligencia nem megy el ilyen mûsorba. A \"hozzáértõszakértõ\" pedig mintha valami másik mûsorban lenne... Döbbenet, hogy ezek köztünk élnek.
charles58 2017 máj. 05. - 16:12:20
(10/92)
Baromság elsõ látásra. Sõt, másodikra is.
pneklara 2017 máj. 05. - 11:40:20
(9/92)
Bár a másik cím alatt kezdtem el hozzászólni, de itt folytatom.Már írtam, hogy abszurd ötlet, hogy vadidegen emberek házasságkötésük pillanatában ismerkednek meg. Remélem, az anyakönyvvezetõ beöltöztetett statiszta, mert a hivatásának megcsúfolása a ceremónia.
Amiért szeretem és fogom nézni, hogy az ember különbözõ karaktereket ismer meg, s véleményezhet: ezek illenek egymáshoz, ezek a nászút után beadják a papírokat a váláshoz. A pszichológusok választották egymáshoz a jelentkezõket, õk tudják miért. Ha nagyon manipulált a mûsor, akkor úgy alakítják, ahogy õk akarják. De a fõ érdemnek azt tartom, hogy gondolkodásra készteti a nézõt, s állásfoglalásra:
A szõke, pityogó öntelt nõ példát ad arra, hogy tudja maga körül a levegõt mérgezni. A külsõleg "nem egy durranás" pasi egyedül rója Párizs utcáit, lelkesedik, csodálkozik, az egoista meg egyedül vergõdik a szobában, ásványvízzel vigasztalva magát, s bõg rendületlenül. Egy jó verés helyrebillentené, de az látszik, hogy a szimpátiacsatát a pasi nyerte. Remélem, a pszichológusok nem szelídítik õket egymáshoz azzal a tanmesével, hogy alkalmazkodni kell két embernek.
Az is átjön, hogy az ember házastársa baráti-rokoni körét is hozza a házasságba: s amikor a tûzoltók viselkedésébõl azt vonja le az ara, hogy egy nagy paraszt vagy, az nem ígér hosszú, közös jövõt.
A kacéran szemezõ, nem visszafogott menyasszony sem biztos, hogy csatát nyer a jóval dörzsöltebb pasinál, külsõ elõnyeii dacára sem.
Az" öreg" férj, akinek egyetlen vágya, hogy beteljesedjen már a nászéjszaka, sem nyerte el elsõ látásra a célt.
Ezt látva érti meg az ember, jó gyakorlat volt a házasságkötés elõtti "3 hónap gondolkodási idõ" - nem lehet fejest ugrani . Olyan ellentétek lehetnek 2 fél között, hogy azt feloldani bármilyen jóakarattal sem lehet.
Na, majd meglátjuk, mit akarnak ebbõl a tanmesébõl kihozni?
pneklara 2017 máj. 05. - 11:19:12
(8/92)
Az adminoknak: Nem lehet a két témát összevonni: Fut itt egy fórum az Esküv? els? látásra címmel is, és bár ez utóbbi jobban jelzi a lényeget - hiszen legfeljebb a Házasságkötés elsõ látásra lenne igaz, és nem a házasság elsõ látásra - de a sorozat címe alatt fusson már a fórum hozzászólás, ne legyen egy mûsor nélküli, megtévesztõ cím! Köszönjük. Egyáltalán, ki indít témát, ki címkézi fel?
mirjan 2017 máj. 03. - 20:42:04
(7/92)
salug 2017 máj. 02. - 20:31:59
(6/92)
Végigszenvedtem az elsõ részt. Nem értem, hogy miért adják el magukat egy mûsor kedvéért. Ez nem játék. Biztosan nyomot hagy bennük és a további életüket is kedvezõtlenül befolyásolhatja. Csak sajnálni tudom õket, hiszen láthatjuk, hogy mekkora traumát élnek át. Ha tízbõl egy házasság bejön, az sem mentesíti a mûsor készítõinek, résztvevõinek felelõsségét saját maguk és a másik ember iránt.

A másik, amit észrevettem, hogy külföldön a házasságkötés alatt egymás szemébe néznek. Nálunk elvonja a figyelmet egymásról az anyakönyvvezetõ.

A TLC-n megy egy hasonló mûsor, ahol valamelyik szülõpár választja ki a jövendõbelit. Az sem szerencsés, de legalább õk biztosan jobban ismerik saját gyermeküket. Bár a mai világban az sem biztos.
mirjan 2017 máj. 02. - 20:21:56
(5/92)
Ez a véleményem róla: Házasság, de nem szerelem elsõ látásra:
http://ismerkedem.cafeblog.hu/2017/05/02/hazassag-de-nem-szerelem-elso-latasra/
10/10
zenyatta 2017 máj. 02. - 19:44:50 10/10
(4/92)
Liliána leszólta Balázs fogsorát, közben meg érdemes megnézni az anyja fogsorát...:)
napraforgó 2017 máj. 02. - 19:38:44
(3/92)
A házasság egy komoly döntés. Még hosszas ismeretség után sincs garancia rá, hogy jól sikerül. Hogy lehet ebbõl ilyen idétlen "viccet" csinálni, hogy két vadidegen embert az oltár elõtt eresztenek össze?
10/10
zenyatta 2017 máj. 02. - 19:13:46 10/10
(2/92)
Félnek a bukástól.
Makk Marci 2017 ápr. 29. - 17:20:04
(1/92)
Esetleg látta valaki a külföldi verziót? Gyanús hogy csak kilenc részt terveztek elõre, mi ez a nagy óvatosság?