1/10
Skall 2024 jan. 19. - 19:40:45 1/10
(5/5)
Nem túl erős. A témában messze jobb filmeket találni.
4/10
sorozatneked.hu 2022 márc. 19. - 17:10:05 4/10
(4/5)
4/10

Valami jó kis nácis, kémes, rejtélyes krimire számitottam. Erre kaptam egy semmit. Sokat belepörgettem. Legnagyobb pozitivum a zene és a helyszin volt. De inkább néztem volna meg egy Rosamunde Pilcher limonádét a Story4-en.
1/10
jsfelms@gmail.com 2021 szept. 05. - 21:53:54 1/10
(3/5)
Értelmetlen zagyvaság. Kidolgozatlan a történet, mind egészében, mind a részleteket tekintve.
3/10
alien1976 2021 szept. 02. - 13:00:52 3/10
(2/5)
Nem is tudom... Nagyon gyenge film volt, sajnos nem nyerte el a tetszésemet. Miért? Nem szoktam ilyet, de most nem tudok kitérni előle.:
SPOILER *********** SPOILER*****************SPOILER************SPOILER*****************
Angliában van egy bentlakásos leány iskola, ahol német lányok, tanulnak, élnek, a háború küszöbén. Ide épül be egy angol titkosügynök (előző meghalt) információkat, neveket megtudni, kideríteni, mi a terv a lányokkal. Meg is lesz a terv, az iskola tanárnőjének kell "kimenekíteni" hazavinni némethonba a lányokat, mert a hazának ott van szüksége rájuk. Titkosügynök feladata ezen kísérlet megakadályozása, hogy a lányok katonai túszok legyenek. Namármost ennek fényében a filmben a lányoknak kellene hogy drukkoljon a néző, de nem így van....... Az egész film úgy van beállítva, hogy angol titkosügynök a "Jó hős". Hát ez nekem magas. A vége pedig borzalom!!! Ha a terv dugába dől, akkor a végső megoldást kell meglépni. S mindezt egy pisztoly segítségével 20 ember ellen. Nem is fognak 20 - an negyven felé szaladni?! Ez komoly???
Elég volt.
Írok jót is. Zene tetszett, ködös, szürke, borongós Anglia bemutatása profi.
tortura 2021 aug. 31. - 15:50:53
(1/5)
Nem rossz. Egyszer mg lehet nézni.