Téma: Gyertek át!

3/10
ToklászMongol 2015 szept. 13. - 18:32:16 3/10
(7/47)
Hát ez egy középszerû szar. Van egy olyan érzésem, hogy ez is a Vundersõn&Zuperszexi sorsára jut.
2/10
marie1 2015 szept. 13. - 11:16:28 2/10
(6/47)
Szerintem nem egy nagy színvonal. Balázs rémesen hadar, és a többi játékos is, Geszti is. Tényleg alig lehet érteni, elõttem már kifejtették, hogy ez miért tragédia! A nõk nem szépek, Kiss Ramóna frizurájával én az utcára nem lépek ki, sápadt és nyúzott volt, mintha nem is a 30-as éveiben járna. Földes Eszter is úgy fogta össze a haját egy varkocsba, ahogy én takarítani szoktam. A táncosnõ - neve nem jut eszembe, sosem hallottam róla- nagyon riszálta magát. Nem mondom, jó teste van, de ízléstelen így rángatózni egy mûsorban. A civil szereplõket nem tudom, mi alapján választották ki, nekem furcsa, hogy a civil nõ egyáltalán nem izgult, pedig TV szereplés, kvázi "sztárokkal", de kétségtelen, hogy még Õ volt a legjobb bõrben. Legalább a feladatok egészen ötletesek voltak, mondjuk addig, amíg át nem kapcsoltam egy másik adóra....Ja, viszont a szõnyeg, amit a tûsarkújukkal tapostak, hú, na az csodaszép volt. Azt úgy elfogadnám Balázséktól, ha már nem kell nekik, és még nem szanálták le nagyon a sztárok. :-D
wowow 2015 szept. 13. - 10:41:35
(5/47)
Nem volt rossz, a csajok szépek voltak :)
Viszont nem tetszett, hogy Balázs passzoltatta a játékosokat, nem hagyta, hogy õk döntsenek, továbblépnek-e a következõre.
malvinkicska 2015 szept. 13. - 09:52:24
(4/47)
Igen mivel a kereskedelmi adókon általában, vagy táncikálnak, vagy énekelnek, ezért kíváncsi voltam Balázs mit hoz ki ebbõl, nem egy eget verõ valami, de a hadarása azt is elrontja annyira gyorsan beszél, hogy szinte fordító lenne szükséges. A mûsor idõ lenne egy kicsit hosszabb és értelmesen szépen beszélne, mert így szép magyar nyelvünk, meggyalázása, nem tudni mi jó ebbe a darálásba, aztán csodálkoznak majd a nézettségen.
olahmiki1959 2015 szept. 12. - 22:33:17
(3/47)
Nem is annyira rossz a mûsor, vannak poénok - helyesebben, inkább poénkodások, - aranyosak a játékok, de az egész leginkább Balázsról szól, aki olyan gyorsan pörget, hogy szerintem az idõsebb korosztályból nagyon sokan nem értik, hogy mit mond.
Az meg úgy mellékesen érdekelne, hogy a két "civilt" milyen szempontok alapján választják ki...:)
offtopic
olahmiki1959 2015 szept. 12. - 22:29:52 Előzmény timeataylor
(2/47)
Nem is tudtam, hogy ilyen jó humorod van!...:)
10/10
timeataylor 2015 szept. 12. - 11:36:38 10/10
(1/47)
Mert Balázs minden jóra garancia!