8/10
Zyppho 2009 aug. 19. - 12:18:23 8/10
(112/252)
Pörgõs kis film, nekem tetszett, kikapcsolódásnak tökéletes volt.
7/10
Blacksheep36 2009 aug. 19. - 02:57:18 7/10
(111/252)
Ja meg még annyi , hogy ez a joe zás tudott benne idegesíteni ... Most értitek nem egy rövidítés meg semmi ... Olyan mintha le Józsiznának mindenkit ... Értitek azt is lefordítják akkor ilyenke lettek volna benne :
-Jószik bevetés !
-Ki kell hoznunk a józsikat !
-Újabb jószik ?
-Na most már õk is Jószik ...
(Foggalmam nincs Joe milyen név a megfelelõje józsit párosítom hozzá mer kb ugynaaz a hangzása)
Kúrta meg tényleg vitt bele egy kis pluszt ,de nem csak miatta érdemes megnézni ...
7/10
Blacksheep36 2009 aug. 19. - 02:50:05 7/10
(110/252)
Hát , hogy mondjam jó film végülis ,de szerintem inkább ilyen gyerekeknek való ... Mármint nem úgy értem , hogy 5 évesek ilyeneket néznek mese ,helyett ,de nem igazán az idõsebb/felnõtt korosztálynak az ideálja ...
***SPOILER****
Tehát például ez a gonosz bácsik csúnyák ( nem tom mér nincs pénzük plasztikáztatni , ha víz alatti labort építeni van ) , gagyi poénok ( jó azér van amelyiken én is nevettem ,de azér nem az igaziak) ... Csak az a 6 ember tudja felvenni a harcot a "gonoszokkal" és senki más ... Meg sok néni-bácsi egymásba szeret és pusziszkodnak még akkor is mikor minden felrobban körülöttük ... Idétlen a gondolkodás menet ( jó végülis nem James Bond, hogy elmondunk mindent az ellenségnek aztán micsoda véletlen megszívjuk) , de akkor is volt amire túl nehezen és amire túl könnyen jöttek rá ... Az ending meg epic volt , hogy vasálarcba lézer rácsok között ... Kicsit túlzás mármint az ,hogy a maszkját nem vették le ,hogy adnak majd neki úgy kaját ? Hogy marad életbe ? Hova fog kulázni ? egyéb ... Valami sima zárka nem tette volna meg ? A Nagy kemény félszemû laboros csávót meg az ezüst búrájú szóvivó segédjét lézerrel kell visszatartani ...
Jó ezek úgy írják le , mintha rosz film lett volna ,de nme volt 10/7 simán jár nek icsak volt benne pár hülyeség .... Még mindig jobb mondjuk , mint a transzformersz 2 ...
Édesangyal 2009 aug. 18. - 18:34:44
(109/252)
Attól nagyon rosz a film, hogy túl nagy hangsúly esik a bárónõ és Duke közötti románcra. Ja és az a gagyi szemüveg a csajon, nemááááár......
7/10
Lacika_ 2009 aug. 18. - 18:23:31 7/10 Előzmény Tereus
(108/252)
Tereus

Igazad van, hogy nem a Titanichoz kell hasonlítani, szerintem sem, csak a látványra utaltam, mármint, hogy a jég ÚSZIK a vízen és nem merül el, ezért nem süllyed el és lapítja ki a vízalatti bázis tetejét. ;)Hiába robbantod fel a jég mezõt akkor is fent marad a víz tetején.
Édesangyal 2009 aug. 18. - 17:58:14
(107/252)
Amikor egy nõ ennyi hülye hapsit a farkánál fogva vezet az szánalmas....
3/10
tomi03 2009 aug. 18. - 17:16:38 3/10
(106/252)
hogy ez a film mekkora csalódás volt...az összes jó részt a bemutatóba belerakták... aki azt megnézni annál több poént vagy akciót ne is várjon...nagyon gagyi és átlátható az egész film... a vizes harcolós jelentenél az egész egy elb*szott Star Wars részletre hasonlít. A csavarokat elõre meg lehet mondani..nem értem miért kapott ez olyan jó minõsítést...nálam 10/3 unalmas...
10/10
Merdzsó 2009 aug. 16. - 19:59:47 10/10
(105/252)
Tegnap néztem meg a filmet moziban és egy percig sem unatkoztam rajta. A vizuális effekteken ugyan lehetett volna javítani, de így is elképesztõ volt a látvány. Pörgõs film, tele akció dús jelenetekkel. Mindenképp ajánlom azoknak, akik szeretik az akciófilmeket! :)
7/10
Bigpapa 2009 aug. 15. - 17:28:44 7/10
(104/252)
Az tény, hogy a G.I Joe rajzfilmek sem szóltak másról, mint, hogy egy fõszereplõ sem hal meg, a Kobrák világuralomra tõrnek a Joe-k pedig közbelépnek. Aztán nagy ováció és Kobra parancsnok elmenekül. De mondjuk 10-12 évesen nekem ez maga volt a csoda :)))) Fõleg, hogy itthon nézhetõ film sem volt a 80-as években.

Itt a film is bugyuta, hiszen csihi puhi,de igazán semmi komoly sérülés nincs. annyival tényleg jobb,mint a Transformers 2, hogy itt végig képben vagy, ki kivel van, mert ott néha azt sem tudtam melyik robot jó és rossz.
A vége valóban nevetséges, de pont ilyen minden rajzfilm is.
Szóval csodát nem kell várni tõle, de annak,aki a rajzfilmeken nõtt fel, jó érzés megelevenedve látni a figurákat.:)
Hulkk 2009 aug. 15. - 12:40:16
(103/252)
Szerintem nagyon sok embernek gondolkodnia kéne, mielõtt ír...Nem tudom ki mit várt, de ez egy akciófilm...nem lélektani dráma, nem lagymatag nyomozós, hanem egy akciófilm. A helyén kell kezelni a dolgokat és nem hasonlítgatni mindenféle egyéb kategóriába sorolandó filmhez. Aki pedig arra nem tud egyedül rájönni, és az neki a logikai bökkenõ a filmben, hogy miért nem lövik halomra a francia rendõröket a "jófiúk", arra no komment...
Mr. D 2009 aug. 15. - 01:20:21
(102/252)
Hát nem is tudom, én eléggé megosztott vagyok a filmmel kapcsolatban. Nos, hát eleve úgy ültem be, hogy nem számítottam egy Watchmen-hez hasonló lélektani képregényfilmhez, inkább egy régimódi jó-rossz harcra, ahol sok az akció, szemetgyönyörködtetõ a látvány, és ütõsek a karakterek. Tény, hogy a film tempója nagyon pörgõs, egy percre sem áll le, de azért szerencsére vannak visszaemlékezések (Duke és A bárónõ múltja, valamint Kígyószem és Viharárny múltja), és ezek adnak a filmnek egy kis könnyedséget az újabb akcióáradat elõtt. Viszont mégis az egész film olyan volt számomra, mint egy hatalmas robbanás, ahol össze-vissza kapkodtam a fejemet. A Transformers 2 is ilyen volt, de EZ azért klasszissal jobb volt. Ott tényleg nem lehetett tudni már, hogy ki kivel van. Voltak jó pillanatok, tetszett Viharárny és Kígyószem kardpárbaja pl, de ami iszonyatosan lehúzta a filmet a szememben az a végén lévõ gonoszok átalakulása...szerintem manapság már naggyon lejárt lemez ez az "õrült tudós világuralomra tör" séma, kicsit úgy éreztem, mintha a Szövetség címû filmet nézném (ez nálam nem dicséret). Az nagyon nem hiányzott a végérõl. Ahogy a Star Wars-ból lenyúlt csata sem. A karakterekkel nem volt bajom különösebben, hiszen egyik elmélyítésére sem volt túl sok idõ ennyi akció mellett. Bár a poénokat egyfolytában adagoló Kioldó nem igazán jött be, úgy éreztem, már számtalan filmbe láttam ugyanilyen karaktert. A színészek meg...Channing Tatum-mal valami nagyon nem stimmelt szerintem ebben a filmben. De aztán arra is gondoltam, hogy a szinkron miatt van ez, mert kiválasztották a hozzá egyáltalán nem passzoló Széles Lászlót. Még a film végéig sem tudtam megszokni õket együtt...a többiek meg hozták ami tõlük telik. Egyikõjük sem teljesített kimagaslóan nálam. Kivéve talán Sienna Miller-t akiért már megéri megnézni a filmet, mert olyan dögös volt, hogy szerintem a 2009-es mozitermésben eddig õ vitte el a pálmát. Mikor elõször megjelent, a mellettem ülõ srác hangosan fel is nyögte, hogy: Na b**meg!
Csonger 2009 aug. 14. - 09:35:57
(101/252)
Bocsánat, az imént az offtopicra kellett volna kattintanom.. :(

De hogy ON legyek:
a filmet nem láttam, viszont kiskoromban volt néhány játékfigurám. Ezért nekem a szereplõk nevei angolul meg franciául vannak meg, így Viharárny meg Kígyószem tök furán hangzik a Storm Shadow meg a Snake Eyes után. :)
Hawk pedig Vaillantként maradt meg..
Milyen G.I.JOE szereplõk vannak még a filmben? Beach Head? Quick Kick? Dusty? És a Cobrák közül Iron Grenadier, Cobra Commander, Crimson Guard?
A játékfigurák dobozának a hátulján volt egy összesítõ a többi figuráról. Ott volt egy dúskeblû hölgy, Lady Jaye ha jól emlékszem. Õ is szerepel a filmben?
Csonger 2009 aug. 14. - 09:29:59 Előzmény Bigpapa
(100/252)
"Ray Park (kígyószem) sem kapott szöveget. A manus nagyon jó. Ráadásul az összes filmben,az X-mentõl a Star Wars-ig õ koreografálja meg a bunyókat"
Ray Parkot én is nagyra becsülöm, de a Star Warsban nem õ koreografálja a bunyókat. Tény, hogy Darth Maulként a leglátványosabb fénykardpárbajt köszönhetjük neki, de a stunt coordinator az új trilógiában nem õ volt, hanem Nick Gillard.
6/10
indienemesh 2009 aug. 13. - 22:18:24 6/10
(99/252)
bugyuta szemét. a szinkron egy óriási adag húgy volt. milyen ez, hogy: "az én nevem: Parancsnok"?? mint az új darth vader.. a hat ember aki kíváncsi volt a premierre , az is leesett a székrõl..a röhögéstõl. szánalmas, hónapok után elõször mentem moziba, de nagyon megbántam. és ezt ha nem moziban nézem akkor a hármast se kapná meg. így jó szívvel 5/10.
piskóta007 2009 aug. 12. - 22:30:26
(98/252)
Az effektekért érdemes moziban nézni! De aki nem szereti az elvont, fantasztikus, átlátszó dolgokat, az hagyja ki, annyit nem ér az effekt sem!

Közvéleménykutatás: http://www.kerdoivem.hu/kerdoiv/212526274/
7/10
Beyonce 7 2009 aug. 12. - 12:24:02 7/10
(97/252)
Szánalmasan gagyi volt.Viszont a végén azt kell mondjam,hogy tetszett.:)
DE a film közben csak ámuldoztam a sok hülyeségen.
A legjobb (ha még emlékeztek) a jegesmaci és a BEP szám volt a végén.:)
10/10
Tereus 2009 aug. 12. - 02:57:10 10/10 Előzmény sparrow007
(96/252)
"És a legroszab hogy készítik a folytatást!"

Divatos dolog ilyesmit írni. Gondolom menõ, vagy ilyesmi lehet. De nem értem. Ha nem tetszett az elsõ rész, nem mész el a folytatásra. Ennyi.
Azért mert valami nem érdekel, még miért ne nézhetné meg az akit igen.

lehetett volna reálisabb...
A történet adott volt a képregénybõl, rajzfilmbõl. Van egy terrorista csapat, aki igen nagy hatalommal rendelkezik, és egy elit egység ellene felállítva. Ha ezt a mai helyzetbe teszik bele, akkor azért lenne irreális. Így a közeljövõbe helyezték a történetet. Így az a kis sci-fi ami benne volt, teljesen érthetõ/odavaló.

Parancsnok "darth Vader koppintás". Az eredeti maszkja, sztem közelebb állt Vaderhez. Az három évvel az Új remény után lett bemutatva (a képregényben, ami egy évvel a sorozat elõtt indult) - ha jól tudom -, ejnye (így 27 év távlatából). De nem hiszem h a Star Wars-hoz kellene hasonlítania filmet (bár ha valamirõl az embernek az jut eszébe, hogy olyan, mint a Star Wars, az már rossz nem lehet:P - mondjuk nekem nem voltak ilyen asszociációim). Jó hogy nem a Titanichoz, vagy a Horrorra akadvához hasonlítva mondunk róla véleményt. Ennyi erõvel az Anyám tyúkjához is lehetne mérni.
slacio 2009 aug. 11. - 23:59:59 Előzmény quikom
(95/252)
miért ne érdekelhetne bármi egy átlagos embert?
lehet hogy vki csak a jégrobbantásra volt kíváncsi a filmbõl :)
10/10
quikom 2009 aug. 11. - 19:40:49 10/10
(94/252)
ne azt nézzük már, hogy a sarki jégnek, hogy kellett volna szétesnie! mert szerintem egy átlagos embert ezt baromira nem érdekel... és szerintem ezt a filmet megéri megnézni, mert nem volt rossz, sõt nekem tetszett :)
10/10
norbitron 2009 aug. 10. - 21:49:18 10/10
(93/252)
ha sokmindenki szerint köze sem volt az eredetihez,akkor is nekem visszahozta gyerekkorom,számomra g.i.joe feeling 10/10,filmügyileg pedig szintén max!jó film,pazar!az meg,hogy milyen extra-hamis jelenetek vannak benne(pl jégtáblarobbantás...),ez film,nem igaz történet,pfff