eszty 2007 jan. 30. - 12:46:27 Előzmény durf2
(6/66)
Osztom véleményed durf2!

Mellesleg a többiek kritikusoknak érzik magukat?!
Véleményt lehet alkotni, de akkor legyen hozzá képesítésetek! Fõleg, ha így lehordtok vmit! Még jó, hogy nem hallgattam rátok, és megnéztem!
Szerintem jó kis film! Persze ebben is vannak hibák, de melyik filmben nincsenek?!
durf2 2007 jan. 19. - 17:34:45
(5/66)
Véletlenül kapcsoltam erre a filmre, de amit láttam az tetszett. Az itt olvasott negatív vélemények miatt nem akartam megnézni, de mint kiderült szórakoztató a történet. Annyiban egyetértek epo-val, hogy a csávó arca télleg kicsit furcsa, de azért belefér... Szóval nekem teccet, ahhoz képest, hogy ez a Nikolkidmen játszik benne, akit amúgy ki nem állhatok.... NE HAGYJÁTOK KI!!!!
_Anna_ 2007 jan. 14. - 16:04:13
(4/66)
Ha olyan a hangulatom, akkor szeretem a romantikus vígjátékokat is, de ez a film szörnyen unalmas és bugyuta volt. A vége felé már pörgettem, hogy minél hamarabb túl legyek rajta.
Emesee 2007 jan. 08. - 10:15:26
(3/66)
Szerintem is egyszeri alkalomra nagyon jó film.
Különben meg egyetértek Miával
epo 2007 jan. 01. - 04:39:50
(2/66)
sztem meg tök gyenge. ezt még nicole se tudja megmenteni.
nem megy neki a butus kislány alakítása, amely lehet színészi hiba, de az elõzetes teljesítményére való tekintettel elnézem neki :)

viszont a jacket alakító színész feje számomra egyszerûen irritáló. és erre még a szinkronhangja (kerekes) is rátesz.
Mia 2006 márc. 31. - 18:25:01
(1/66)
Nagyon klassz a film, ajánlom a romantikus komédiákat kedvelõknek. Na meg persze a Nicole Kidman-rajongóknak is. Egy könnyed szombat estére éppen megfelel. :-)