offtopic
Gipsz__Jakab 2014 okt. 18. - 22:06:50 Előzmény Teréz anyu
(68/128)
Így igaz!

És milyen érdekes, te én a hüklye fejemmel eddig nem futottam a holdkõzetbe bele az ELTE épületeiben, csak az üvegajtóba és a márványburkolatba, de az meg nem a holdról számazik.
offtopic
Teréz anyu 2014 okt. 17. - 19:23:00
(67/128)
Mintha nem tudnád, hogy a wikibe, bárki írhat, még te is...
offtopic
Teréz anyu 2014 okt. 16. - 21:30:10 Előzmény tombenko
(66/128)
Tudtad, hogy az egyik cikket én javítottam wikipédián?
Csak, hogy tudd honnan veszed a forrásaidat.
offtopic
Teréz anyu 2014 okt. 16. - 21:29:21 Előzmény tombenko
(65/128)
Youtube-on nincs, csak az a nagy kamu videó, amivel a magadfajtát kábítják.
Egyéb iránt, meséld már el, hogy honnan lehet tudni, hogy az ELTE-ben parkoló kõ, Holdkõzet?!
Mert azt mondták?
Ha-ha-ha
Értem, tehát ha mondjuk billgécnek annyi pénze van, hogy a földön minden élõ embernek vásárolhatna 2dl tiszta vizet, az a pénz nem volna elég egy holdutazásra, de 50éve az USA-nak volt rá elég pénze, sõt több utazásra is és nem ment csõdbe az ország, ahhhha, tök hihetõ, am.
tombenko 2014 okt. 15. - 23:57:18
(64/128)
tombenko 2014 okt. 15. - 23:55:25
(62/128)
Mivel meglehetõsen kevés áll rendelkezésre, alig pár mázsa, nem fogsz belefutni csak úgy a sarki árusnál. Viszont bele lehet futni, mondjuk az ELTE épületeiben.
Hogyan volt pénze? Nos, egyrészt az USA gazdasága némileg nagyobb, mint a híres gazdag embereké. Másrészt sikerült hazafias indokokat mögéje tenni, így sikerült a kongresszustól a kellõ pénzt kicsikarni - egy rövid idõre. Annyi pénzt nem nagyon tudna egy magánszemély összekaparni, hogy magánúton megtehesse az utazást. Fel sokan mennének pedig. Ha gondolod, nézz utána, ténylegesen mennyibe is kerül egy felmenetel...
A szerinted publikálatlan felvételeket megtekintheted a NASA oldalán az általad nem ismert odautazásokról. De ha ez neked bonyolult, akkor kereshetsz a YouTube-on is.
Teréz anyu 2014 okt. 15. - 19:14:56 Előzmény tombenko
(61/128)
Nem találkoztam még egy Hold kõzettel sem. Nem tudok több (egyrõl sem) odautazásról és sehol sem publikálták a felvételeket, vajon miért?
Ha olyan drága, hogy a ma élõ trillibiliárdosok közül senki nem engedheti meg magának, anno honnan volt pénze a kormánynak, annyi rengeteg utazásra, 50éve?
Csak azt ne mondd nekem, hogy ennyi holdkóros világában, nincs egy gazdag õrült, aki fel akarna menni a Holdra, ha lehetséges volna...én pl. felmennék, ha lenne rá pénzem, azt ne mondd, hogy te nem mennél, nincs ott semmi érdekes, tök uncsi, mi?
csabaga 2014 okt. 13. - 16:44:11
(60/128)
Van olyan elmélet,a Hold a Földbõl szakadt ki,jó régen persze.
Gipsz__Jakab 2014 okt. 12. - 21:16:43 Előzmény boom48
(59/128)
Én meg már azthittem, hogy délibáb, de amikor éjszaka is láttam, akkor már kezdem kételkedni a délibábságában.
Gipsz__Jakab 2014 okt. 12. - 21:15:40 Előzmény tombenko
(58/128)
Na ja az igaz hogy ott van. De az itt a kéréds, hogy hogy került oda, az anyagát tekintve milyen az összetétele miért kisértetiesen hasonlít a földi közetek összetételére?
Gipsz__Jakab 2014 okt. 12. - 21:13:31 Előzmény csabaga
(57/128)
És a hitetlen emberek a havasokon...
tombenko 2014 okt. 10. - 23:59:09
(56/128)
És mi a helyzet a mázsányi holdkõzettel? Mi a helyzet többszöri odautazással (amikrõl szintén készült felvétel, méghozzá jobb minõségû, mint az inkriminált)? Ja, és mennyibe kerül a holdutazás? Aranykám, kurva sokba. Sem Bill Gates, sem Charles Simonyi, sem Dubai sejkje nem tudja azt megfizetni. Nem véletlenül törölték a programot, történt baleset, az odautazás érdektelenségeb süllyedt, rettentõ drága és már semmi újat nem lehetett megtudni azon kívül, hogy a Hold ott van.
boom48 2014 okt. 10. - 23:54:19
(55/128)
Jaja, a Hold csak hologram! XDXDXD
Gipsz__Jakab 2014 okt. 10. - 22:07:13 Előzmény tombenko
(54/128)
hog, hogy, hogy jön ide? Csak reagáltam.
Teréz anyu 2014 okt. 10. - 18:56:04
(53/128)
Aki nem hisz a Holdra szállásban, az az UFO-kban sem.

Imádom ezt a szót, "hinni benne", a tényeket elég tudni, amit HINNI kell azzal mindig bajok vannak.
csabaga 2014 okt. 10. - 16:10:32
(52/128)
A Holdraszállás és az UFO hívõk között nem látok nagy hasonlóságot.Inkább fordítva.

Van,aki csak azt hiszi el,ahol maga is ott volt.A Holdra sohasem fognak mindenkit elvinni.A többi vagy elhiszi,vagy nem.
Teréz anyu 2014 okt. 10. - 00:03:38 Előzmény csabaga
(51/128)
Van a földön néhány iszonyatosan gazdag ember, az egész világon mindenkinek tudna venni valamit ajándékba, ha akarna, annyi manija van Billgéc simán zsebpénzbõl fel tudna menni a Holdra, ha ez lehetséges volna.

Miért gondolod, hogy már senki nem akar felmenni és pl. készíteni egy tisztességes felvételt?

pl. a Niagara- vízesést is láthattuk már videón vagy fényképen, még is sokan szeretnénk oda eljutni és megnézni a saját szemünkkel és képet készíteni mi magunk...

A Holdra meg a kutya sem kíváncsi, mindenki megelégszik egy erõsen megkérdõjelezhetõ homályos felvétellel 50évvel korábbról...ahhhha

Hacsak nem, tudják, hogy nem lehet oda felmenni, ezért nem feszegetik a kérdést.

Most meg a Marson találtak kõgolyókat, hát hogyne:DDDD

vicc az egész:)

elég egy sivatag és egy színszûrés és már is a Marson érezzük magunkat...
Teréz anyu 2014 okt. 09. - 23:54:58
(50/128)
Én ezt nem értem, az itt Holdra szállás mellett állók, végig tudták úgy nézni a Holdra szállás videót, hogy eszükbe sem jutott, hogy az ûrhajó, úgy néz ki, mintha alufóliából hajtogatták volna?

Ne már!

https://www.youtube.com/watch?v=v8EXrem5g1s
Teréz anyu 2014 okt. 09. - 23:51:01 Előzmény csabaga
(49/128)
A film filmbe akarja zárni a sztorit, hogy így lehessen reagálni, ahogy te reagálsz, hogy ez "CSAK" egy film.

Miközben kõkemény valóság.

Mivel a Holdra sem tudunk felszállni, ufók sincsenek, te összezavarodtál, akik hisznek a Holdraszállásban, azok hisznek az ufókban is.