1/10
greghouse 2012 máj. 25. - 16:26:37 1/10
(446/1166)
nature, te vagy nagyon fiatal, vagy nagyon naiv, vagy nagyon érdekelt vagy valakiben.
Szerintem meg te nem fogtad fel, hogy itt (mint minden más tehetségtelen kutató showban) legkevésbé számít a "szavazás". A szavazás erednménye az, amit a mûsorvezetõk (a producer döntése alapján) bejelent.
offtopic
-csengõzoli-- 2012 máj. 25. - 16:07:46
(445/1166)
Azzal,hogy melegek önmagában semmi gondom,csak ne ennyi legyen az össz teljesítményük.
George Michael az egyik nagy kedvencem,de egy olyan produkciókra, melyeben egy nagydarab pasi sikoltozik nõi hangon,nem tudok mást mondani,mint hogy valami nagyon nem stimmel.
Igazad lehet,hogy ezeknek ország imidzs építõ feladata is lehet,de nem tudom...
Akkor a számok csupán a körítései a bejátszóknak, az imidzs filmeknek?
1/10
greghouse 2012 máj. 25. - 16:01:14 1/10
(444/1166)
Ebben talán igazad van. Talán nincs. Abban vagyok bizonytalan, mint a magyar show-knál is, hogy mennyire TÉNYLEG a szavazás és nem a producerek (pénz) dönt.
Én nem igazán tudom, milyenek voltak a régi magyar táncdal fesztiválok.
De vonjuk le a mostani Eurovizióból a látvány effektusokat, a számítógépes effektusokat, azt, hogy fél playback minden tehát zenekar nincs is, és csak azt nézd, hogy énekel (ha egyáltalán énekel) az elõadó, plusz add hozzá, hogy a szavazások milyen körülmények és feltételek közt zajlanak, hogy mondjuk Kazahsztánnak vagy Oroszországnak mennyivel több szavazója van mint Észtországnak, stb., stb....
....Lényeg. ezek után valaki TÉNYLEG hisz abban, hogy aki gyõztes lesz, Euróópa legjobbja??????
azt sajnálom.
nature 2012 máj. 25. - 15:32:42
(443/1166)
Megint a hülyeséget nyomod!!!!!

Nem az számít a zsûrinél, hogy szerinted kik voltak a jók, hanem az európai nézõk szerint kik voltak a jobbak. Tudod ez egy szavazós mûsor fogd már fel!
1/10
greghouse 2012 máj. 25. - 15:19:39 1/10
(442/1166)
a franc bánná Elton John ízlését, ha ekkora tehetséget látnánk.
Csak itt nyoma sincs semminek sem.
Olcsó, primitív, még a magyar Csillag születik és Megasztár és társaik is jobbat produkálnak mint ezek a pléjbekre tátogó senkik.
Elton Johnt pedig nem azért szeretjük- õ tehetséges. Talán nem véletlen kapta meg a lovagrendet sem a királynõtõl.
Ezek.... alulról szagolják Elton Johnt is.
10/10
gopocher 2012 máj. 25. - 14:07:47 10/10
(441/1166)
oks értem..
perry 2012 máj. 25. - 14:00:50
(440/1166)
Mint ahogy te sem tudtál pontot tenni a gondolat végére úgy szerintem én sem tudok, csak hozzá fûzném a gondolatimat.
Számomra a nemi identitás és az országimázs nem összeegyezhetetlen akkor ha az illetõ mûvész kiemelkedõt nyújt.
Bár ismerve itt a fórumon több hozzászóló mentális vélekedését és hozzászólásait megkockáztatnám kitûnõ teljesítmény ellenére is kapna hideget "meleget". Mint te is leírod :

" Bevallom nem örülnék,ha egy meleg fickó affektálna a színpadon , miután elhangzik a felkonferálás,hogy xy Magyarország..., de annak se,ha egy 40kilós Paudics Béla ugrabugrálna,mint a nikkelbolha."

Szóval némi averzió részedrõl érzékelhetõ.
George Michael vagy Elton John-t sem homoszexuális "tevékenysége" miatt kedvelem, sokkal inkább zenei munkássága révén.
Az EVD sem más mint a többi szórakoztató média termék, megspékelve az országok "összefogásával" a könnyûzene terén.
Az lehet . hogy az 1956- ban kezdõdött fesztivál még az európai mûsorsugárzók politikai akaratát tükrözhette.
Mára azonban egy lett a számos fesztiválból.
Mostanra egyértelmûen turisztikai marketing benyomását kelti, fõképpen a nyertes ország részérõl valamint néhány spot erejéig a résztvevõk országairól.
Így aztán nekem olyan csillogó "nesze semmi fogd meg jól" esztrád und könnyûzenei hacacárénak tûnik.
perry 2012 máj. 25. - 13:29:10
(439/1166)
Majd Dantonb elmagyarázza az összefüggést neked, bár már leírta :)D
Cordelia 2012 máj. 25. - 12:57:51
(438/1166)
:D
szereztek nõt? azt hittem van a kopasz billentyûs, a szakállas gitáros és az ádokzoli-hasonmás, aki énekel.

a dal különben tetszik.
1/10
greghouse 2012 máj. 25. - 12:42:46 1/10
(437/1166)
Minden tiszteletem a tiétek, akik végignéztétek az egészet (nyilván, hisz nemzetenként mondtatok véleményt).
Nekem nem volt gyomrom.
Primitív olcsó hatásvadász anti-rasszista (ezzel nincs semmi bajom, félre ne értsetek, de le merném fogadni, hogy valami török vagy azerbajdzsán vagy kirgiz mittudomén milyen fogy gyõzni.)
...Örüljenek, hogy nincs a zsûriben Puzsér. Senki nem gyõzne.
bakk 2012 máj. 25. - 12:14:29
(436/1166)
Ez a mûsor nem a dalokról és az énekesekrõl szól!Ez bizony arról, hogy bizonyos nemzetek fiai hol élnek nagyobb számban -KÜLFÖLDÖN, tehát másik országban,mert ugye õk tudnak szavazni haza vagy mondjuk a volt szu tagállamok fiai egymásra, vagy a skandinávok egymásra vagy a volt jugoszlávok egymásra.A törökökrõl nem is beszélve, tehát ez migráció, földrajz és történelem.
Mi csak a migrációval tudunk szavazni,ha tudunk,-meg a határon túli magyarok szavaznak ránk- õk adják ránk a szavazataikat külhonból.CSAK ez az egy lehetõségünk van, és nem múlik sajnos a dalokon és az elõadókon...
A magyar elõadás színvonalas, a zene jó,a dal jó!
Ezt mindenképpen tudnunk kell, a többi meg már az elõzõeken múlik!!!
10/10
gopocher 2012 máj. 25. - 11:59:30 10/10
(435/1166)
LOL bevallom álamim ne továbbja hogy énekesenõ legyek de ahhoz csomó dolog kell..
1/10
offtopic
_Freddy_ 2012 máj. 25. - 11:43:42 1/10
(434/1166)
Jó de én ezt azért írtam, mert írták elöttem páran, hogy nincs nõi tag a Compact Discoba...de már hogyne lenne? õ is tag, ha már a 6-osba bennevan...nevezhetjük tag-nak..vagy nem?
-csengõzoli-- 2012 máj. 25. - 11:39:11
(433/1166)
Egy vokalista.
Tagok:
Behnam Lotfi - grooves
Gábor Pál - keyboards
Attila Sándor - bass
Csaba Walkó - vocals
1/10
_Freddy_ 2012 máj. 25. - 11:36:27 1/10
(432/1166)
Na és õ akkor ki? :D
1/10
_Freddy_ 2012 máj. 25. - 11:31:35 1/10
(431/1166)
de nyisd már ki a szemet, a Compact Disco-ba van egy nõ :DDD
zgabor121 2012 máj. 25. - 11:01:52
(430/1166)
Nem. Finnországot még sajnálom is egy kicsit, eddig ott voltak a döntõben.
Lehet, hogy a daluk elsõre nem tetszett, de nem jelenti, hogy nem voltak jók.
-csengõzoli-- 2012 máj. 25. - 10:15:05
(429/1166)
Gondolod,hogy ez a sok meleg és színes bõrû ennek az eredménye?
Nem áll naív a kérdés,tényleg nem tudom...
Egyfelõl azt mondanám butaság,másfelõl ugyanakkor nem értem,hogy mi ez a sok meleg énekes.
Vagy lehet nem is melegek,csak modernek :D
Amire nagyon kíváncsi lennék,hogy maga az Eurovízió,hogy definiálja magát!
Mi a célja?
Várnám annak a mondatnak a végét,hogy "...az Eurovíziós dalfesztivál célja,hogy minden ország megmutassa a .... "
Mit?
Mert tényleg nem értem mi akar ez lenni...
Megmutassa a helyi popzenét? Orosz nagyikkal?
Megmutasson egy szeletet az Ország kultúrájából, zenéjébõl? ???
Mondjuk az Indian Alanis Morissette esetleg illusztrálhat egy beszívott Hollandot,de semmi több.
Eleve azért fura nekem ez az egész,mert mikor valaki úgy áll ki,hogy õ xy MAGYARORSZÁG, vagy xy BULGÁRIA, akkor tetszik vagy nem tetszik,de azonnal az országot képviseli!
Totál senkit nem érdekel a neve, õ valaki ANGLIÁBÓL és szól a buzdítás a kommentártól is,hogy "hajrá Angolok".
Ugyanakkor kiáll elém Ukrajna és egy néger nõ énekel egy totál bugyuta dalt,hogy: "légy a vendégem!"
Ez mi? Ebben hol van Ukrajna?
Semmi gond a néger elõadókkal, csak itt én ,mint nézõ, valami "ukrános" dalra lennék kíváncsi, "ukrános" jellegzetességgel.
Ez lehet egy az adott ország nyelvén elõadott dal, lehet valami angolos-ukrános szöveg (mint a mi félig magyar, félig angol dalunk volt tavaly), lehet egy ukrán hangszer belecsempészése, lehet egy népdal poposítása vagy bármi,ami UKRÁN!
Ettõl lenne legalább picit köze UKRAJNÁHOZ.
A melegekkel sincs a világon semmi bajom, egy Dana International pl jó ötlet volt anno az Izraeliektõl,de ott kifejezetten erre helyezték a hangsúlyt.
Bevallom nem örülnék,ha egy meleg fickó affektálna a színpadon , miután elhangzik a felkonferálás,hogy xy Magyarország..., de annak se,ha egy 40kilós Paudics Béla ugrabugrálna,mint a nikkelbolha.
Nem tudom,lehet túl sokat látok ebbe a mûsorba,de engem tényleg az zavar,hogy az itt fellépõk elvileg mégiscsak képviselnek egy országot.. vagy nem képviselnek?
Na,és akkor visszajutottam a kérdésemhez,hogy tulajdonképpen mire is ez az egész...?
dantonb 2012 máj. 25. - 09:34:31
(428/1166)
De õ Ulmann Mónika:)
dantonb 2012 máj. 25. - 09:32:27
(427/1166)
Akko bizti átoperált.