offtopic
Ezüstliliom 2012 máj. 26. - 15:00:17 Előzmény Alasseo
(486/1166)
Ja! A linket nem sikerült megnyitnom.
offtopic
Ezüstliliom 2012 máj. 26. - 14:59:52 Előzmény Alasseo
(485/1166)
Engem sosem az ultramodern városok érdekeltek, hanem a tájak, a népmûvészet, és a régi épületek. No és persze a lovak.:) És ezekbõl sok érdekeset mutattak. Szóval én nem bánom, ha van még hova fejlõdniük, úgysem az ötcsillagos szállodákat találták ki nekem, hanem a kempingeket meg az apartmanokat. Én inkább a közbiztonságra és ellátásra vagyok kíváncsi. Abból, amit Greg írt, többek közt az az elgondolkodtató, hogy ez egy muszlim ország, és talán nõ létemre nem kellene ilyen helyre utaznom.
Ezüstliliom 2012 máj. 26. - 14:53:36 Előzmény Alasseo
(484/1166)
A finnekért az én szivem is fáj.:(
offtopic
Ezüstliliom 2012 máj. 26. - 14:52:56 Előzmény greghouse
(483/1166)
Jelzem: megkaptam és köszönöm.:)
1/10
greghouse 2012 máj. 26. - 14:43:34 1/10
(482/1166)
Ja bocs. Tényleg azt hittem, a CD-rõl beszélsz. Az én hibám, hogy soha a büdös életben nem hallottam a jelzett zenekarról. Egyetlen számuk sem ugrik be, vagy hogy ki tesz úgy mintha gitározna (mivel eleve playback minden).
De a minap végeztem egy magán közvélemény kutatást, igaz, nem reprezentatív, huszonévesek közt, e verseny elõtt senki nem hallott róluk. Nyilván utána lesznek világhírûek. Vagy Kaszpi-tenger hírûek...Persze, igaz. Tinédzsereket kellett volna megkérdezni.
1/10
greghouse 2012 máj. 26. - 14:32:00 1/10
(481/1166)
Nem mintha érdekelne bármelyik is, de ma már alig vesznek CD-t az emberek. Letöltik, ami kell. Piszok kíváncsi lennék, hogy az itteni kínálat hány CD-t tud eladni (talád DVD-t, Baku fényáraival, pompáival, stb. lehe, de CD....)
CsizmásPandúr 2012 máj. 26. - 13:35:56
(480/1166)
Egyetértek, nem oda való a CD. Ennél sokkal ütõsebb volt a Mongol fickó :D
offtopic
perry 2012 máj. 26. - 13:14:11 Előzmény greghouse
(479/1166)
Bizony ezt csak mi tudhatjuk "Babaolcsai néni" piros alapon fehér pöttyös nyakkendõvel und Nagy Feró, mikor jóféle
szubkultúrált füstös kocsmákban múlattuk az idõt érettségi táján. Aztán meg álltunk az igazgatói elõszobában sorsunkra várva mert Desiré besúgott minket , magunkban álmodozva Vadkerti tanárnõrõl akivel sok bibét és porzót szerettünk volna megkülönböztetni, de nekünk csak a Fehér babák takarodója maradt.
Aztán szerelmesek lettünk vártunk az Oktogonnál, vártunk az Ifi Parkban, vártunk és jöttünk, majd..
elmerültünk.....http://www.youtube.com/watch?v=Ex17SIL9V38
Voltak köztünk Arthurok és Lee van Cleefek de mi csak mentünk és néha tapsoltunk, vagy titkon ököllel az ajtófélfába ütöttünk.... http://www.youtube.com/watch?v=Ex17SIL9V38 ...... néha azt hittük hõs tehenész pásztorok
vagyunk de csak termelõszövetkezetekben voltunk lovasok.... http://www.youtube.com/watch?v=pcrnhnZFqjs&feature=related .... keringõztünk a szocializmussal, cicázunk a polgári létformával, megyünk jobbra, balra, és több szobrokat öntünk le aggatunk fel, mert mi csak ösztönöket követünk.
Üvöltünk jóféle szlogeneket, ojj édes , ojj édes ez a mi kis életünk... http://www.youtube.com/watch?v=j0qT4Q3GeoQ&feature=related ....... aztán .......
pimi 2012 máj. 26. - 13:12:59
(478/1166)
Emlékezz a NOX-ra és Rúzsa Magdira. Itt nem a színvonal számít, hanem az etnikai hovatartozás. Ha nincsenek "szövetségeseink" - márpedig nincsenek - akkor jó ha a döntõig eljutunk.
Bob19 2012 máj. 26. - 13:09:49
(477/1166)
Svédország minek jutott tovább? Egy ilyen unalmas szám miatt tartják õket a legesélyesebbeknek?
Compact Disco-ról meg inkább ne is beszéljünk, én elsõ körben kidobtam volna õket már idehaza! Na most megköveztek de én kimondom: Remélem nem õk nyernek! Nem szeretném ha egy ilyen rossz dallal nyernénk a dalfesztiválon. Ha jól emlékszem a tavalyi eurovízió szlogenje is valami ilyesmi volt amit a C.D. énekel. Kicsit sem gyanús a hasonlóság. Ráadásul nem tudom, hogy illik egy ilyen bõrszerkóhoz ez a nyálas, csöpögõs szám. Amit játszanak se nem disco, se nem rock de még pop-nak sem nevezném. Max. egy rossz 20 évvel ezelõtti pop zenéhez lehet õket hasonlítani.
De ahogy elnéztem 1-2 továbbjutót lehet, hogy tényleg ilyen pocsék az emberek ízlése és akár még meg is nyerhetjük!
A majomkodásuk meg felháborító volt az elõdöntõ végén, úgy csinált a frontember (nevét nem tudom) mintha még sosem szerepelt volna tévében! Nagyon nem illik ez a stílus hozzá. Jah még valami. Az összes többi elõadó közül csak a C.D-nál voltam biztos, hogy magyarul is be fognak pofázni az elõadás végén. A legtöbben azt hiszem csak thank you-t mondtak. Ez is arra vall, hogy milyen büszke nép a magyarság! Csak tudnám, hogy mire...

Összegezve én azt mondom, hogy hajrá Nagyik!:P A szavazatokért cserébe hátha olcsóbban kapjuk majd az olajat.:D Elvégre minden dalfesztivál csak errõl szól.
TijuMK 2012 máj. 26. - 12:18:56
(476/1166)
Szerintem benne lehetünk az elsõ 10ben a végén, de sokkal elõrébb nem hiszem, bár szívembõl remélem és szurkolok.
A tippem pedig arra hogy kinyeri az Törökország. Bár nekem a máltai fiú a legszimpatikusabb.
1/10
greghouse 2012 máj. 26. - 09:28:36 1/10
(475/1166)
Kicsit leegyszerûsíted. Privátban másnak már megírtam, itt arról van szó, hogy egy nagyon gazdag gáz és olajexportáló iszlám országot kvázi "befogad" Európa. Ilyen eddig nem volt. Nyilván kell a gáz, az olaj, a Nabucco, a belsõ stabilitás, és az ellensúly a szintén iszlám Irán ellen, a Nabucco egyenesen Törökországon keresztül szállít.
...Színtiszta gazdasági, pénzügyi érdekekrõl van szó, hogy "szeressük Azerbajdzsánt. Naná. Nyolc százalék növekedés.
Az egy fõre jutó GNP kb. háromszorosa a miénknek (gáz, olaj), bár érdekes módon a minimálbér 70 euró körül van havonta, ami több, mint a miénk, de közel sem háromszorosa. Valahol eltûnik a GNP....
...az Alijev család jó cár. Bocs, "demokratikusan megválasztott vezetõ". Dörgölõdni kell hozzájuk, mert ha a Nabuccoból kiesünk, akkor az orosz-ukrán gázra és olajra tudunk támaszkodni, és az..khm. veszélyes.
1/10
offtopic
_Freddy_ 2012 máj. 26. - 09:14:36 1/10
(474/1166)
hát kb. ez van :D sajnálatos módon...
3/10
Alasseo 2012 máj. 26. - 07:26:03 3/10
(473/1166)
Például ezek:
http://www.google.hu/#hl=hu&gs_nf=1&pq=huma%20rights%20azerbaijan&cp=5&gs_id=2n&xhr=t&q=human+rights+azerbaijan&pf=p&sclient=psy-ab&oq=human+rights+azerbaijan&aq=0L&aqi=g-L1&aql=&gs_l=&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&fp=f7585e8365bf49a1&biw=1024&bih=617

Mondjuk elhiszem, hogy Baku egy modernizálódni akaró város, meg szép tájak vannak, meg garabagh lovak, de ezek az unottan ismétlõdõ snittek engem már untatnak. Elég volt a Flame Towersbõl, a Flag Squarebõl meg az Akárkicsoda Aleyev akármikbõl... De mindenhol ezek vannak, s bármennyire is megnyerõek külsõ nézõknek, azért még lenne hova fejlõdniük. :) Meg nem leszólásból, de igazából semmi olyat nem mutattak néhány rongyrázó Dubai Style ízléstelen épülettõl eltekintve, amit máshol nem láthatnánk...
3/10
Alasseo 2012 máj. 26. - 07:17:48 3/10
(472/1166)
Finnország, Portugália és Lettország mér' esett ki?

De van helyette itt

oooo oooooo oooo ooooooooooooooo oooooo oooo ooooo ooooooooooooooo... jú mék mí densz, densz lájk a méjniak...

vagy aszongya:
lala lalalala lala lalalala lalav...

és:
pártyi for evribágyi densz, kam on end densz, kam on end densz, kam on end Bumm bummmmm!!!!

Khmmmm....
1/10
greghouse 2012 máj. 26. - 05:05:11 1/10
(471/1166)
Privátban válaszoltam, remélem tõlem is elfogadod. Azért privátban, mert nem akartam a többieket ezzel untatni, mert "nem volt elég idõm ahhoz, hogy rövid legyek", ahogy Cato barátom mondta. De lehet, hogy Cicero. Kérlek jelezd, ha nem kapod meg.
offtopic
Ezüstliliom 2012 máj. 26. - 02:04:50
(470/1166)
Majd, ha egyszer sok pénzem lesz... elutazom Azerbajdzsánba. Velem megszerettette ez a dalfesztivál. Bár nyilván a negatívumokról hallgattak. Felhomályosítana valaki az ország árnyékos oldaláról?
1/10
greghouse 2012 máj. 26. - 00:37:30 1/10
(469/1166)
Szintén. Még megnézem a Waczak szállót esti mesének, mert nem lehet elégszer látni, mindjárt kezdõdik, nem érdekel, hogy szinkronizált. (És imádom John Cleese akkori feleségét, Connie Booth "Polly szobalány"-t)...Jóccakát.
1/10
greghouse 2012 máj. 26. - 00:36:06 1/10
(468/1166)
Bezony. Bár filmre is csak ORWOra telt, Fuji hiába volt, "járni járt, csak nem jutott". Az oskola azt nem finanszírozta, csak a Fortét. És havonta egy üveg jóféle örmény Ararat konyakért bármikor bemehettem a portásnéni orra elõtt hét végén a setétkamarába. (Két ararátért meg a csajt sem látta a néni...)
pozsizsuzsi 2012 máj. 26. - 00:33:23
(467/1166)
hát mára búcsúzni vagyok kénytelen minden kedves és kedvetlen fórumozótól, fél percenként szakad meg a kapcsolat a nettõl.,,, Na akkor csá....