10/10
Ledina nov. 02. 00:26:19 10/10
(4/4)
Az otthoni civakodos jelenenet leszámitva( ami feleslegesen hosszú és sok) zseniális film, tokeletes alakitasokkal, fantaszikus rendezéssel, humor és mely mondanivalo
9/10
New-man nov. 01. 22:47:29 9/10
(3/4)
Nem könnyed történet, de nagyon jó film.
10/10
davenef okt. 30. 16:46:52 10/10
(2/4)
Igen és igen és igen! Hiánypótló remekbe szabott alkotás a magyar alkoholizmusról. Több hosszú snitt nélküli jelenet zseniális színészi alakításokkal, melynek köszönhetően gyakran úgy éreztem, mintha színházban IS lennék, ez egy egészen különleges egyedi plusz hangulatot kölcsönöz a filmnek. Remek a történet is, a befejezés is. Középiskolában kötelezővé tenném. Utóbbi 25 év kevés magyar mozifilmjeinek egyike, ami igazán jó, erőlködés nélküli, egyedi és katarzist nyújtó. Igaz, Tilla mindhárom nagyfilmjéről elmondhatom ugyanezt.
Lalikus okt. 20. 18:56:29
(1/4)
Hát....kételkedve és vonakodva mentem egy ismerősöm meghívására a moziba, megnézni a filmet. Úgy általánosságban véve nem igazán nyűgöznek le a mai magyar filmek, és messze nem a hollywoodi beidegződések miatt :) Na de mindez most teljességgel zárójelbe tehető, mert úgy jöttem ki a moziból e film után, hogy konkrétan úgy éreztem, elröpült az idő, és hogy még szeretném tovább nézni mind a sztorit, mind a karaktereket, már ha lehetne, de hát nem lehetett :) Hogy rövid időn belül újranézem, az hétszentség.