kaboca12 2017 márc. 30. - 00:49:06
(234/2154)
Azért mert õ csak Kerimet látja Fatmagül körül. Ebbõl is látszik, hogy õt nem konkrétan az erõszak érdekli. Õ féltékeny.
10/10
baba24 2017 márc. 30. - 00:42:29 10/10
(233/2154)
Igen csak azt látja már amit õ akar,a tényeket és a helyzetet már nem látja tisztán!És számomra az is érdekes hogy csak a Kerimet látja rossznak,már mint Vuralal össze verekszik és meghal majd (az inkább baleset),de se a Szelimen se pedig az Erdoganon nem akar bosszút állni csak a Kerim rossz a szemében!Talán a végén fogja majd csak fel a történéseket és akkor tesz majd valami mondhatni jót!
kaboca12 2017 márc. 30. - 00:40:58
(232/2154)
Megint nem ide kapcsolódik, de egyszer láttam egy interjút Somával, aki egy szintén nagyon megosztó személyiség. Ha nagyon mélyen belegondolok, akkor nekem nincs miért utálnom. Azt mondta ott, hogy az õ kapcsolata tökéletes a férjével, de neki kell heti vagy havi szinten (erre nem emlékszem pontosan), hogy a saját lakásába, egyedül, a családja nélkül elvonuljon. Õ ezt tartotta a boldog kapcsolat titkának. És én nagyon megértem. És tisztelem a férjét, hogy õ ebbe belement. Az enyém biztos nem engedné meg vagy inkább az a jó szó, hogy nem értené meg. Pedig nem egy másik férfi áll a háttérben vagy ilyesmi, de én úgy eltudom képzelni, hogy ott ülök magányomban és csak vagyok. Nem kellene telefon, tévé, internet, zaj, csak én, a csönd meg a fejemben lévõ gondolatok. Már havi 1 nappal is megelégednék. :)
kaboca12 2017 márc. 30. - 00:35:10
(231/2154)
Igen és kár, hogy nem lát tovább az orránál (vagy inkább nagyon is), mert igazán láthatná, hogy Kerim mennyit nyert azzal, amit õ elveszített. Mondjuk ezt hülyén írtam, mert ugye ezt õ az anyjáék képébe is vágta, hogy õk voltak az elsõk, akik ellenezték a kapcsolatot Fatmagüllel az erõszak miatt. És pont, hogy mindezek miatt féltékeny Kerimre. Õ a a haláláig tisztában van azzal, hogy egy nagy vesztes lett amiatt, hogy nem állt ki Fatmagül mellett.
khajni87 2017 márc. 30. - 00:24:36
(230/2154)
Szerintem néha mindenki érzi ezt.....amikor a nemlétezõ tököm tele van felpakolom a gyereket és megmondom a férjemnek hogy NA most van itt az ideje hogy kettesben szépen elmenjenek bevásárolni vagy akárhova én meg addig pihenek, még ha csak egy órát is de kell néha .......Ez nem sûrûn fordul elõ hogy annyira elfáradok hogy inkább egyedül lennék de van azért......persze meghalnék én is nélkülük de nagy ritkán jólesik kicsit egymagam , csendben......a férjem is megkapja ezt a lehetõséget majd minden nap ( sõt nyáron mindennap ) akkor ennyi már nekem is juthat......
10/10
baba24 2017 márc. 30. - 00:24:26 10/10
(229/2154)
Ne mondj ilyet hogy nem leszel népszerû,csak a véleményedet írod le és nem is tévedsz vele,én is így gondolom hogy a sok befolyásolás hatására volt ilyen Mustafa!De én azt gondolom hogy szereti is még a maga módján a Fatmagült!Sõt azért vallót így a Miustafa,mert Kerimet akarja büntetni mert hogy vele van Fatmagül!Olyan szinten gyûlöli a Kerimet a Mustafa hogy bár mit meg tenne ellene hogy ne lehessen a Kerim a Fatmagülel!
kaboca12 2017 márc. 30. - 00:16:38
(228/2154)
Ez így van! És valószínûleg nem leszek túl népszerû ezzel, de én Musztafát is sajnálom néha-néha. Õ is megérdemel minden rosszat, de ott a begyöpösödött szülõk, a szûk látókörû rokonok és szomszédok befolyásolták és mire rájött arra, hogy mekkora balfék volt és mit veszített, addigra már túl késõ volt. Aztán meg már nem volt visszaút.
10/10
baba24 2017 márc. 30. - 00:13:10 10/10
(227/2154)
Szerintem Erdogan ezt teljesen józanul is meg tette volna!Szelimen semmit se láttok én se megbánás,se lelkifurdalás semmit se!Vuralnak van lelkiismerete,ezt már többször is bizonyította!Én se mondom azt hogy ártatlan,de egyedül rajta lehet látni valamiféle megbánást a 3 fiú közül!
kaboca12 2017 márc. 30. - 00:06:39
(226/2154)
Mert õk a pozitív szereplõk. De ott van negatívként Vurál (és most nem nõi szemmel), aki nekem ugyanúgy szánalomra méltó. Nála egyenlõre az italra és a drogra fogom az erõszakot. És hármójuk közül azért csak nála, mert én úgy látom, hogy Szelimet végig hidegen hagyják a történtek, õ csak magát sajnálja és mindenki más hibás, Erdogán meg józanul is aljas végig. Vurált meg felemészti a lelkifurdalás, na nem mintha ezzel semmissé tehetné a történteket.
10/10
baba24 2017 márc. 30. - 00:01:55 10/10
(225/2154)
Nekem is ezért tetszik a sorozat mert annyira jól fel van építve!Igen az a jelent az nagyon szép :) Nekem az is tetszik hogy Nine mama is megházasodik!Sõt nekem Kerim apja is szimpatikus,a testvére is nagyon szimpatikus :) Kell bele az a kis csöpögés,ennek a sorozatnak is jót tesz :)
kaboca12 2017 márc. 29. - 23:52:04
(224/2154)
Féltékeny csak most lesz igazán, mikor feltûnik a színen Kristen. :)

Egy jókor, jól irányzott pillantás vagy egy érintés nálam többet jelent száz kimondott szónál. Nekem az egész sorozatban a legszebb amit már tegnap kiveséztünk az a jelenet, mikor a börtön után az autóban megfogják egymás kezét.
De én kettejükön kívül a többiek sorsára is vevõ vagyok. Lehet, hogy vannak olyanok akik nem értenek velem egyet, de szerintem ez egy nagyon jól felépített film ahhoz képest, hogy "csak" egy sorozat. Persze sokszor csöpög a nyálas, giccses jelenetektõl, de ezek nélkül nem jutnánk el a végkifejlethez.
10/10
baba24 2017 márc. 29. - 23:44:15 10/10
(223/2154)
Viszont nekem nagyon tetszik ahogy a filmben ezt az utat meg teszik,néha lassan csak egy egy lépést haladva.Ebben a sorozatban az is nagyon tetszik hogy egy érintésnek milyen fontos szerepe van,egy nézésnek egy bátorító szónak egy kis gesztusnak is.Ahogy Kerim és Fatmagül egymásra találnak!Nekem ezért a kedvenc sorozatom!És most nagyon tetszik a fordításos részben már kicsit látszik hogy a Fatmagül kicsit féltékeny és ez annyira jó!
kaboca12 2017 márc. 29. - 23:39:04
(222/2154)
Na én ugyanezt elmondhatom az enyémrõl annyi különbséggel, hogy az én érzéseim szerintem mindezek ellenére nem szerelemnek mondhatók. Szeretet, tisztelet, figyelmesség oké, de 16 év után ez már részemrõl nem szerelem. És minden jó tulajdonsága ellenére néha olyan, de olyan jó volna egyedül lenni. :) Tök egyedül, a gyerekek nélkül, annak ellenére, hogy meghalnék értük. Csak ülni és nézni ki a fejembõl. Ezt remélem senki nem érti félre.
kaboca12 2017 márc. 29. - 23:35:33
(221/2154)
Eddig nekem ott egyértelmû, hogy Kerimnek a híres kendõs jelenet ugrik be. Én már mondtam régebben is, hogy Kerim nehezebben tudja elengedni azt az éjszakát olyan téren, hogy mikor már Fatmagül engedné az intim együttlétet, akkor Kerim visszatáncol. Szerintem úgy érzi, hogy nincs joga vagy lerohanja vagy valami ilyesmi. Nehéz egy idegennyelvbõl számomra érthetõ szavakat keresni, de én úgy gondolom, hogy nagyjából ez lehet a lényeg.
10/10
baba24 2017 márc. 29. - 23:28:53 10/10
(220/2154)
Igen az tuti hogy a fordítás sok részt meg fog magyarázni!De azért jó ez a fórum sok mindent meg tudunk beszélni,még akkor is ha nem értünk egyet de meg tudjuk vitatni :D
10/10
baba24 2017 márc. 29. - 23:26:24 10/10
(219/2154)
Nekem még egy jelenet van ami nem teljesen tiszta a 71 bölüm 48 percénél mikor csókolóznak a ott a parton és Kerimnek van egy ilyen emléke,és utána szerintem kicsit furán is viselkedik,igaz nem értem a törököt de arra is kíváncsi vagyok mi lehet az!
kaboca12 2017 márc. 29. - 23:19:41
(218/2154)
Nem tudom mit gondoljak. Nekem nem a szégyenérzet jön át. Ezért fog kelleni a fordítás. Mert most valahogy itt nem ezt vártam. Egy 74 részen keresztül húzódó szépen kibontakozó szerelem után nem ezt várnám tõlük. Még most is úgy érzem, mintha nem álltak volna még készen erre. Vagy nem tudom, hogy mi erre a legjobb szó. A késõbbi ágyjeleneteknél már nem érzem ezt.
khajni87 2017 márc. 29. - 23:11:19
(217/2154)
ha a 30 nagyon fiatalnak számít akkor igen az vagyok.......nem azt mondtam hogy nem tudom elfogadni ha valaki elválik hanem hogy a magam részére nem ezt akarom-akartam......nem a hívõség vagy ilyesmi egyszerûen az a típus vagyok hogy az utolsó erõig harcolok....nagyon sok veszteség ért az életben ahhoz hogy tudjam fontos megküzdeni a fontos dolgokért......Az egészen már történet ha bántalmazás folyik családon belül ott nem is kérdés a válás az ott alap hogy akkor én sem maradtam volna......Ezt megértem , sõt sok nõt biztattam a munkám során változtatásra-válásra.......Az én férjem hátán fát lehet hasogatni ( anyám nagy örömére aki szapulja amikor csak módja van ) nem iszik, nem drogozik, nem játékgépezik, nem nõzik, sose bántott semmilyen formában és nem viszi el a pénzt sem, ellenben a szívét lelkét kiteszi a családunkért pedig nem is olyan egyszerû......Egyetlen szenvedélye a különleges filmek gyûjtése......Ezért mondom hogy nem fogok elválni tõle mert miért is akarnék egy ilyen pasitól.......9 év után is ugyanazt érzem mint az elsõ napon, még mindig szerelmes vagyok, még mindig tisztelem, még mindig õ életem értelme és most már közel 2 éve a kicsinykém apukája is......Azt tanította nekem a nõvérem ha jó pasit találsz ki ne engedd mert még egyszer nem biztos hogy mázlid lesz......Sajnálom ami veled történt :(
kaboca12 2017 márc. 29. - 23:09:00
(216/2154)
Mindjárt rápillantok. :)
10/10
baba24 2017 márc. 29. - 23:03:15 10/10
(215/2154)
Én arra értettem hogy a 75 Bölüm 27 percnél van egy ilyen vissza emlékezés ahogy fekszenek az ágyban a szex után!Bocsi lehet kicsit félreérthetõ voltam!Én ott is inkább a szégyent láttam rajtuk!