andrealovasz 2017 máj. 01. - 11:43:34
(534/2154)
Igen Kerim anyjának tette nehezen felfogható, kevésbbé tûnik reálisnak. Bár nem tudom, lehet tényleg létezik ennyi éven át tartó szerelem egy férfi iránt miközben egy másik férfi felesége, akinek gyereket is szült. Ennyi éven át annak a másik férfinek az emlékét õrizte, a múltban élt annyira hogy még a saját gyereke se tudott neki örömöt okozni, élet célt adni a jelenben. Lehet hogy gyenge jellem volt azért választotta inkább a halált. De nem értem miért pont akkor vetett véget az életének, mi volt az utolsó csepp a pohárban. Az hogy Fahrettin elment?

Bár mondjuk azt sem értem ha Kerim anyja nem szerette Kerim apját akkor hogy lett Kerim? Házassági kötelességét azért teljesítette vagy Fahrettin kényszerítette? Fahrettin jó embernek tûnik, szerette Kerim anyját, nem nézem ki belõle hogy kényszerítette volna a házas életre. Ez olyan mintha Fatmagülnek és Kerimnek már lenne egy gyereke, ott is felmerülne a kérdés hogy akkor az a gyerek milyen körülmények között foganhatott. Hiszen Kerim és Fatmagül kapcsolata is hasonlóan indult mint Fahrettin és Enise kapcsolata. A férfiak szerették a nõket, (legalábbis Kerim a házasságkötés után beleszeretett Fatmagülbe, Fahrettin talán már az elejétõl szerette Enisét) de azok mást szerettek a házasság elõtt és után is (legalábbis nem fogadták el a férjüket, Enise a szerelme miatt, Fatmagül az erõszak és a kényszerházasság miatt.) Persze ez csak részlet kérdés de azért érdekes.
10/10
lizbell 2017 máj. 01. - 11:22:32 10/10
(533/2154)
Én is megértem Meryemet, de muszáj volt megtudnia Kerimnek, pont azért hogy az apjával egymásra találjanak, amilyen csökönyös, a levél nélkül talán soha nem történt volna meg!
Anyuci viszont...istenem... továbbra is nehezen bírkózom az elfogadásával!
andrealovasz 2017 máj. 01. - 11:20:39
(532/2154)
Ja igen Mukkades tényleg vérlázító. Hát nem fontos neki a gyereke egészsége? Az orvos azt mondta feküdjön erre õ egy kis pletyka lehetõség kedvéért egybõl felugrik és rohan leselkedni hallgatózni.... De figyeltétek hogy Fatmagül most már oda szólogat Mukkadesnek ha õ panaszkodik a terhesség miatt vagy ha vmi kényes témáról beszél? Mindjárt mondja Mukkadesnek hogy miért nem fekszel? :) Ez nagyon jó, végre õ is piszkálódik egy kicsit. De hogy mindig ott toppan mikor Kerim és Fatmagül végre kicsit kezdene kettesbe lenni, közeledni egymáshoz. Hihetetlen érzéke van hozzá, Kerimnek se tetszett mikor a konyhában voltak kettesben és mikor Mukkades meglátta Fahrettint kiabált Fatmagülnek hogy fuss fuss. Kerim pofákat vágott a konyhában mikor Fatmagül ott hagyta.
andrealovasz 2017 máj. 01. - 11:11:51
(531/2154)
Hát igen sajnos most Kerim a levél miatt nagyon maga alatt lesz, összehasonlítja a helyzetét a szüleiével. Persze igaza van, a kapcsolatuk kezdetében van hasonlóság de Fatmagül és Kerim esetében mint tudjuk más lesz a vége a történetnek. De sajnos annyira maga alatt lesz hogy nem várt lépésre szánja majd el magát, de ezzel is csak azt bizonyitja majd mennyire szereti Fatmagült. De Fatmagül is tartogat meglepetést, szomorú de izgalmas részek is következnek majd. Nagyon várom hogy magyar felirattal is lássam, jobban értsem mit beszélgetnek majd.

De az a levél nagyon szomorú volt, ahogy olvastam én is elsírtam magam rajta. Nagyon lehangoló volt, ennyi év után meg tudni a fájdalmas igazságot. A szülei nem voltak boldogok, az anyja mást szeretett, az apja itt hagyta õket. Ezekre szinte nincs is szó, mit lehet mondani vigasztalás képpen egy ilyen szörnyû tragédiára. Talán majd az idõ segít a feldolgozásában. Megértem hogy Meryem miért nem adta oda a levelet Kerimnek mikor az még kicsi volt. Egy ilyet felnõtt fejjel is nehéz elfogadni, megérteni, feldolgozni, nemhogy gyerek fejjel.
10/10
lizbell 2017 máj. 01. - 10:01:58 10/10
(530/2154)
Huhh...a 44. bölüm nem volt semmi! Meghûlt bennem a vér, mikor Kerim azt mondta Fatmagülnek, te is olyan vagy mint az anyám!
Mukkades pedig egyszerûen vérlázító!!!!
andrealovasz 2017 ápr. 30. - 21:27:21
(529/2154)
Azután költözik külön Rahmi a családjával miután Fatmagül jól megtépi Mukkadest. Azt mondja Rahminak hogy õt szereti a testvére, elõtte mindig nyitva lesz az ajtaja de azt a nõt nem akarja többé látni mert tönkre tette az életét. Rahmi eleget tesz Fatmagül kérésének ilyen formában hogy elköltöznek Kadiréktól.
andrealovasz 2017 ápr. 30. - 21:16:11
(528/2154)
Írtam privátban.
10/10
bezsuzska 2017 ápr. 30. - 21:06:24 10/10
(527/2154)
Jól emlékszel. Az esküvõ után, mikor Fatmagülék elköltöznek a házukba, valami lakásba mennek. Gondolom Meryem és Kadir sem akarja velük tovább megosztani a házat. Egyébként Mukaddes ott azért hisztizik, mert a szomszédasszony rákattan Rahmira. Mellesleg én majdnem 5évig dolgoztam együtt egy Mukaddessel. Hát az egy rémálom volt. Annak a lételeme volt az áskálódás. Ha egy nap nem árthatott valakinek, szabályosan beteg volt. Állandóan leskelõdött, hallgatózott, és a meghallott félmondatokból olyan sztorit kerekített, hogy csak na. Világhírû regényírók nem tudnak olyan történeteket kitalálni. Védekezni nem lehetett ellene, mert magadat keverted bele még jobban a magyarázkodással. És nem értette, miért tart vele távolságot mindenki, hiszen õ csak segíteni akart.
10/10
bezsuzska 2017 ápr. 30. - 20:41:13 10/10
(526/2154)
Elõre is köszi! Privátban elküldtem.
kisbalaton 2017 ápr. 30. - 20:02:15
(525/2154)
Elvonatkoztatva a szinészi teljesítménytõl,- a fene se szereti a Mukaddes féle embereket.Semmi szeretnivaló nincs rajtuk,mert rosszindulatúak és undirítóan szarkeverõk.De visszatérve a Fatmagül-sztorira,-szinte érthetetlen az ,ahogyan a családtagok tolerálják õt.Az ilyen emberek körül nagy viharok,és veszekedések vannak,mert senki sem tudja elviselni õket.Itt meg csak összenéznek a többiek,-aztán megy tovább az élet.Bár,én úgy emlékszem ,hogy egyszer elköltöznek Rahmival egy másik házba,ahol szintén kitör majd a galiba Mukaddes miatt.Vagy rosszúl emlékszem?
kaboca12 2017 ápr. 30. - 18:27:06
(524/2154)
Nem is kell szeretni, dehogy! Véleményem szerint az a legjobb színész, aki ilyen indulatokat tud kihozni a nézõbõl, az a színészi teljesítmény, amikor a képernyõn keresztül mindez átjön. :)
khajni87 2017 ápr. 30. - 17:20:39 Előzmény kaboca12
(523/2154)
ezeket én mind belátom hogy miattuk kerülnek közel végül......és hogy kell mindenféle ember a sorozatokba meg az életbe is.......Nálunk anyám Mukaddes apám meg Rahmi hasonmása......de egy az egyben.....így jobban értem az átlagnál......de attól hogy értem stb még nem fogom szeretni akár min ment Mukaddes keresztül.....
khajni87 2017 ápr. 30. - 17:17:40 Előzmény kisbalaton
(522/2154)
Nem úgy értem.....persze kell hisz ettõl lesz " izgalmas " a sorozat meg a cselekmény....de az aki szarban hagy mást akinek arra lett volna szüksége hogy támogassák az ne várja el a viszonzást fõleg hogy az illetõ nõs és apa......ha magányos írjon a feleségének......ez már a pofátlanság netovábbja Mustafától.....Mukaddes hogy szart kever végig már meg sem lep, ilyen a természete mint a béka és a skorpió történetben........Ha Mukaddesnek rossz legyen mindenkinek az.......
andrealovasz 2017 ápr. 30. - 16:52:56 Előzmény bezsuzska
(521/2154)
A meghívóhoz szükség van az e-mail címedre.
10/10
bezsuzska 2017 ápr. 30. - 15:40:32 10/10
(520/2154)
Hát ezért sorozat a sorozat. Egyébként az egész sztori beleférne egy filmbe. Ami tudomásom szerint a Fatmagüllel meg is történt valamikor a 80-as években. A kutya sem emlékszik rá, én sem találtam meg, pedig kerestem. A sorozat pedig világsiker lett. Amúgy nem gyõzöm dícsérni a színészi teljesítményeket. Mukaddesnél maradva, mikor Fatmagül mutatja az új házukba vásárolt dolgokat és neki ez már az utolsó csepp. Érdemes nézni az arcjátékát. Szabályosan vártam, hogy mikor robban fel. Ahogy az irígység, a féltékenység, a düh kiül az arcára az valami fenomenális.
10/10
bezsuzska 2017 ápr. 30. - 15:27:29 10/10
(519/2154)
Köszönöm a linket! Ha esetleg tudsz meghívót küldeni, azt sem utasítom el.
kaboca12 2017 ápr. 30. - 12:42:07
(518/2154)
Ezt a kérdést már én is feltettem. :) Persze, nyilván utáljuk azt, aki negatív, de ki és meddig nézne egy olyan sorozatot fél éven keresztül, amiben csak Fatmagül és Kerim szerepel? És arra gondoltatok, hogy akkor hogyan találtak volna egymásra? Mert ha nem lenne Mukaddes, akkor eleve nem is lettek volna házasok. Aztán meg mennyi mindent meg kellett beszélniük a kialakult viták kapcsán, amikbõl apránként megismerték egymást. Ki volt az, aki folyton Kerimmel cseszegette Fatmagült akár éppen összehozni akarta õket, akár viszályt akart szítani köztük? Hát Mukaddes. Nine mama mit csinált? Próbálta Kerimet védeni Fatmagülnél, amit Mukaddes alakított. Mi lett a vége? Nine mama lelki beszédje által -hogy oldja a feszültséget a fiatalok közt- (is) Fatmagül más szemmel kezdte látni Kerimet. Tehát megint csak Mukaddeshez értünk vissza. Akárhányszor sikerült õket összeugrasztani, minden békülés után egyre jobb lett a viszonyuk. Ha Mukaddes nem lenne, akkor nem került volna a képbe Kerim apja sem. Ki ment Kerim lelkére beszélni? Fatmagül. Miért? Mert Kerim rá hallgat. Miért kellett errõl beszélni? Mert Mukaddes bealakított. Mi lett a vége? Fatmagül megismerte általa Kerim belsõ vívódását. Mit eredményezett? Újabb lépést egymás felé. És már mennyi ilyen volt a sorozat eleje óta. És ez még csak Mukaddes. De tudnék ilyen példát mondani Musztafa, Münir kapcsán is. Úgyhogy nem értem azokat a hozzászólókat, akik nem látják, hogy nem kis mértékben Mukaddes (és az összes negatív karakter) kavarásai is egymáshoz vonzotta õket.
andrealovasz 2017 ápr. 30. - 11:49:00
(517/2154)
sorozatkedvelõ 2017 ápr. 30. - 11:47:12
(516/2154)
Köszönöm szépen!
andrealovasz 2017 ápr. 30. - 11:21:03
(515/2154)
Igen a sorozatbarát meghívóval mûködik. De sok más oldalon is fent van, ha beírod a google-ba kiad videókat. Indavideón láttam pl ott fel van töltve. De persze ha szeretnél küldök meghívót a sorozatbaráthoz.