10/10
bezsuzska 2017 ápr. 30. - 10:25:56 10/10
(514/2154)
Nincs fiókom a sorozatbaráton. Meghívóval mûködik?
andrealovasz 2017 ápr. 30. - 10:03:52
(513/2154)
Sziasztok kicsit off leszek, találtam egy Magyarországon már vetített szinkronos sorozatot a címe Török kezdõknek. Egy német-török család minden napjairól szól, kicsit belenéztem és amolyan vígjáték szerûnek tûnik, de érdekes. Akit érdekel a török kultúra annak érdekes lehet. És ez legalább már magyar szinkronos.

Itt egy sorozatbarátos link de sok helyen fent van még a neten mert régi sorozat.

https://www.sorozat-barat.club/episode/65805/Torok_kezdoknek_online_sorozat_01_evad_01_resz
10/10
lizbell 2017 ápr. 30. - 09:31:13 10/10
(512/2154)
sorozatkedvelõ 2017 ápr. 30. - 09:27:09
(511/2154)
Szia! Az Ölen Kadar magyar felíratos,vagy török nyelven nézitek? Köszi a választ elõre is. /ha van magyar felírat megírnád hol találom/
kisbalaton 2017 ápr. 30. - 06:20:45
(510/2154)
Úgy érted,hogy a rossz emberek nem kellenek a sorozatokba? Jó,de ha kivesszük a Fatmagülbõl mondjuk Musztafát,Mukaddest,a Yasaranokat,-akkor mirõl fog szólni a sorozat?
andrealovasz 2017 ápr. 30. - 00:41:20
(509/2154)
Ja értem bocsánat, azt hittem ténylegesen azt kérdezed mit irogat neki meg miért pont neki mikor már elvette Asut.
khajni87 2017 ápr. 29. - 23:41:30
(508/2154)
Ezt értem....a kérdés inkább költõi volt mint valós......DE akkor is Mustafa seggfej, és amíg õ " erõt " merít a nemlétezõ hülyeségébõl addig mit érezhet Asu aki a felesége/ a gyereke anyja is , vagy Fatmagül akit cserben hagyott amikor fontos volt hogy támogassa, vagy épp Kerim aki utána ( is ) "takarítja" fel az okozott károkat.......Akár börtönben van akár nem, akár kell neki erõ akár nem , emberek érzelmeivel nem játszadozunk kedvünk szerint.......Pont mint Mukaddes is........Még akkor sem ha ez csak sorozat........
andrealovasz 2017 ápr. 29. - 23:34:50
(507/2154)
Mert még mindig Fatmagült szereti, és belõle merít erõt a börtönben. Olyanokat ír majd hogy szereti és vár rá majd ha kijut a börtönbõl, azzal áltatja magát hogy Fatmagül igazából nem szereti Kerimet, csak azért van vele hogy Mustafát büntesse. Megtudta Mustafa hogy Fatmagül és Kerim között nem történt semmi, tehát igazából nem lett az asszonya és ebbõl is arra következtet hogy azért mert Fatmagül még mindig õt szereti, ilyesmiket ír majd a börtönbõl Fatmagülnek.
kisbalaton 2017 ápr. 29. - 22:25:47
(506/2154)
Tényleg jóképû! Mármint ezen a képen.Mert az ÖK-ban tökéletesen játssza az elmebeteget ! A nézésével,hunyorgatásával,szájhúzugatásaival demonstrálja,hogy van egy kis agyi defektje.Õ is egy jó színész,szerintem.
10/10
lizbell 2017 ápr. 29. - 22:17:48 10/10
(505/2154)
Közben gyûröm az ÖK-t!
Sahikát nagyon bírom, Ender komplett elmebeteg, nagyon jól szórakozom rajta! a pasit le tudnám hányni, de civilben igen szép tud lenni! :)

Selvit meg egyre kevésbé viselem el, annyira gyenge a színésznõ Engin mellett.... biztos emiatt bukott meg a sorozat :)))
10/10
lizbell 2017 ápr. 29. - 22:04:22 10/10
(504/2154)
én is sokat olvastam róla, rendkívül érdekes ember, állítólag nagyon kedves, jóindulatú!
és szerintem is kiváló színésznõ!
Mukades nélkül meg valljuk be nem is lenne Fatmagül sztori :)
khajni87 2017 ápr. 29. - 21:53:18
(503/2154)
Már bocsi ha hülye vagyok, elég sokszor van " szõke " napom de Mustafa nem most vette el Asut???? Még gyerekük is lesz, igaz akkor Mustafa már börtönben lesz na de akkor is....ha házas mi az istenjóharagjáért az exmenyasszonynak írogat leveleket.......

Mukaddes meg itt is játssza az áldozatot......juuuuj de várom már az összes részt, de ezt a jelenetet különösen.......
kisbalaton 2017 ápr. 29. - 21:50:09
(502/2154)
Azt azért nem gondolnám a Mukaddest alakító színésznõrõl,hogy a való életben is olyan elviselhetetlen dög lenne,mint a sorozatban.Már azért sem ,mert azt olvastam,hogy nagyon jó barátnõje a Fatmagült alakító Beren Saatnak.Mindenesetre,ha ilyen indulatokat tud kiváltani egy szereppel,akkor rendkívül jó színésznõnek kell lennie.És nehogy azt gondold Malvin,hogy én nem útálom Mukaddest .Jaj,dehogyisnem! Mukaddest meg tudnám ölni ! De az õt alakító színésznõt nem.Sõt ! Minden elismerésem az övé. Már úgy kiveséztétek (és mindenkivel egyetértek),hogy nincs mit mondanom róla,de szerintem nem moshatjuk össze a színészeket a szerepükkel.
10/10
baba24 2017 ápr. 29. - 18:08:10 10/10
(501/2154)
Már az esküvõ elõtt látszik Mukadeszen,hogy nem tetszik neki,hogy a Kerim és a Fatmagül mennyire jól meg vannak!Amikor az a lány búcsú féle van már akkor tiszta ideg!Gusztustalan volt neki ez a húzása a levelekkel , hogy el kezdte manipulálni Kerimet a levelekkel!Azt meg kétlem hogy azt el hiszi a Mukadesz hogy a Kerim és a Fatmagül tényleg szeretik egymást.És szerintem a legnagyobb baja az hogy õ szerelem nélkül kénytelen élni és nem jó neki látni ha valaki szerelmes és boldog is!És tényleg öröm nézni mikor meg kapja amit érdemel!
malvinkicska 2017 ápr. 29. - 17:39:43
(500/2154)
Olvasom Mukkades hajtépését sajnos nem csak a haját, a nyelvét is ki kellene tépni, hogy csak mutogasson, rettenetes valaki.
Azért gondolom különös személy a minden napokban is , mert ahogy mutogat, megy, sok arra utaló jel van, egy szemét valaki, nekem , nem sokat szoktam tévedni az ember sok mindent elárul akaratlanul i magáról.
andrealovasz 2017 ápr. 29. - 17:09:03
(499/2154)
Igen azért tépi majd meg mert Mukkades el akarja majd választani õket. Mesterkedik a hátuk mögött. Mustafa fog írni leveleket Fatmagülnek a börtönbõl amiket Mukkades vesz majd át, és mindet el is olvassa és elrejti majd Fatmagül ágya alá amiket végül Kerim megtalál, persze Mukkades ügyeskedésének köszönhetõen. Ebbõl lesz aztán a bonyodalom, Kerim nem tudja mit gondoljon, aztán elmegy az esküvõ elött Bodrumba az apjához de Fatmagül majd utána megy. Akkor errõl nem fognak beszélni, de kibékülnek, lesz esküvõ is és a hajtépés elõtt pár perccel fog rájönni Fatmagül hogy mi is történt valójában. Meg is érdemli Mukkades, azt hiszi bûntetlenûl megúszhat mindent.

A másik hogy Mukkades nem szereti Fatmagült, el is mondja majd neki mikor Fatmagül és Kerim házasodni készül és az esküvõ elött festik szépítik Fatmagül és Kerim házát hogy be tudjanak majd költözni, szóval ott az új házban mondja Mukkades hogy neki sose lehetett saját élete saját háza mert mikor hozzáment Rahmihoz vele kapta az akkor 12 éves Fatmagült is akit fel kellett nevelnie. Sose voltak kettesben Rahmival. Meg féltékeny is Fatmagülre mert látja hogy Kerim mennyire szereti Fatmagült, bezzeg neki csak Rahmi jutott és késõbb mikor készülnek az esküvõre és mindent megvesznek az új házba stb akkor kiborul Mukkades irigységében hogy mindenki Fatmagült szereti csak vele foglalkoznak stb és akkor rejti majd el a leveleket Fatmagül ágya alá. Nehogy õ boldog legyen Kerimmel, ha be lehet kavarni a boldogságukba miért ne tenné. Késõbb mikor Kerim után megy Fatmagül Bodrumba és együtt jönnek vissza akkor Murat el fogja kotyogni magát hogy anya azt mondta Kerim már nem jön vissza meg ilyenek, mert õ arra számit hogy majd lefújják az esküvõt is. Gonosz egy nõszemély, na de majd Fatmagül ad neki, öröm lesz nézni :) :) :)
10/10
bezsuzska 2017 ápr. 29. - 16:35:36 10/10
(498/2154)
Azért az a hajtépés az elsõ rész elsõ percétõl érett! Csak azon csodálkoztam, hogy a galamblelkû Fatmagül nem tette meg már korábban. Bár szerintem attól borult nála a bili(bocsi), hogy miután Mukaddes rájött, hogy kijönnek egymással Kerimmel, szét akarta választani õket. Nekem egyébként az egész sorozat alatt az volt az érzésem, hogy valamiért utálta Fatmagült. Minden lépése arról szólt, hogyan tehetné boldogtalanná. Már az is, hogy Kerimhez adta, felért egy kínzással.
10/10
baba24 2017 ápr. 29. - 16:25:26 10/10
(497/2154)
76 bölüm 8 perc környékén :) nézd meg nagyon jó :)
andrealovasz 2017 ápr. 29. - 15:36:04
(496/2154)
Ez nekem is kedvencem, a vége felé az esküvõ után mikor Kerim és Fatmagül már az új házukban laknak. 76-ik rész körül lehet de nem emlékszem pontosan.
khajni87 2017 ápr. 29. - 14:55:49
(495/2154)
Engem az irritál hogy minden jó érzés vagy bármilyen érzés nélkül gázol át bárkin, tekintet nélkül az illetõ érzéseire stb de ha õt bántják elõadja a nagyhalált.......pláne ha még elõtte csinált valami oltári hülyeséget.......