malvinkicska 2017 máj. 08. - 12:23:11
(574/2154)
Megnéztem a 46-os részt nagyon szép ahogy vívódnak az érzéseikkel, most már Fatma nem akar elválni, Kerimtõl, mert ugye K, nem nagyon tud már hinni, a szülei példája lebeg elõtte. az apjától szép dolog volt csinált neki munkát újra. Mukkades egyszer nagyon sok máskor meg próbálja jóvá tenni , most is írt Fatmaának felkelt Kerim.
10/10
lizbell 2017 máj. 08. - 10:00:38 10/10
(573/2154)
Már túl vagyok a Fatmagül 46. bölümön! De vártam már ezt a részt :)
persze mindegyikben lesz már olyan jelenet, amit alig bírok kivárni!
F. még mindig nem képes kimondani, pedig már nem csak próbálkozik, szereti Kerimet!
Muki asszonyon behalok, nagyon bírom ezt a színésznõt, ahogy az almaevés közben rázogatja magát, haláli! Néha egészen emberi tud lenni, aztán csak felülkerekedik rajta az irigység, rosszindulat!
malvinkicska 2017 máj. 08. - 08:34:35
(572/2154)
Igen én elkezdtem, mert Kivot én kedvelem, de nekem ez nem egy olyan sztori ami nagyon tetszene az a szokásos, gyilkos keresés, már kezd a könyökömön kijönni, mert sok sorozatban találok hasonlóságot. A másik nekem Tuba nem kedvencem az a nõ csak sírni és sajnáltatni tudja magát, az , hogy szép az biztos de nekem ahhoz még egyéb is kellene, az érzelmeket nem tudja közvetíteni. Azt olvasta õt választotta Kivo, de nem nagy szám maga az egész sztori, a mellék szereplõkrõl nem írok semmit jobbnak látom. Mankosnak igaza van én is két-három nekifutásra nézem végig, kíváncsi vagyok mit hoznak ki belõle.
Azt látom a török sorozatokban ha rákattannak valamire nem tudnak kitérni belõle, egy teljes évadig lovagolnak rajta.
Lehet más másképp látja de nekem ez a véleményem a mostanában adott sorozatok, már nem olyanok, mint az Ezel, Seherezádé, Karadayí ami nálam mindent vitt, a Tiltott szerelem, most a Fatmagül.
khajni87 2017 máj. 08. - 08:27:14
(571/2154)
Sok másik sorozat mellett ezt is nézem ( most épp egyszerre 5 török sorozatot, Fatmagül, Bátor és gyönyörü, Áradat, Felsõ tízezer és a bosszú amiben szintén Beren játszik )

Nekem tetszik mindegyik különben nem nézném, a Bátor és gyönyörû meg sokszor körömrágósan izgis nekem.....Szerintem direkt így mutatják õket hogy ennyire nem illenek össze hiszen ellenségek valahol........
10/10
lizbell 2017 máj. 07. - 20:46:30 10/10
(570/2154)
Én még nem kezdtem el, de tervezem, elõbb Kara para!
kisbalaton 2017 máj. 07. - 20:39:50
(569/2154)
Nézi valaki a Bátor és Gyönyörû (Cesur ve Güzel)c.sorozat magyar feliratosát?Mi a véleményetek?
10/10
lizbell 2017 máj. 07. - 20:25:16 10/10
(568/2154)
Hát igen, így is mondhatjuk :)
amúgy azóta is foglalkoztat a dolog, nagyon furcsa érzelmeket, indulatokat váltott ki belõlem a sorozat, persze nyilván ebben Engin is benne van....az alapsztorival most is úgy vagyok, hogy baromira tetszik... a többi meg hát... ez van :(
Beril nagyon tetszett, kerestem is vele egy sorozatot, majd belenézek Bir Çocuk Sevdim a címe. Ismered esetleg, belenéztél már?
kaboca12 2017 máj. 07. - 00:14:31
(567/2154)
Teljesen egyetèrtek, nèlküle nem lenne jó a sorozat. Ki akarna egy 80 rèszes filmet ami csak Fatmagülrõl ès Kerimrõl szól? Idegesítõ ès tenyèrbemászó, de nagyon sok szál õhozzá fûzõdik a filmben. Nèlküle rèm unalmas lenne a sorozat!
10/10
lizbell 2017 máj. 06. - 22:32:03 10/10
(566/2154)
Kivégeztem az ÖK-t. Nem is lehetett happy end ez egyértelmû!

Akár egész jó kis dolog lehetett volna ez, ha, 13 rész helyett 6 és Fahrie helyett egy baromi jó színésznõ, hát ennyi!
10/10
bezsuzska 2017 máj. 06. - 10:42:49 10/10
(565/2154)
Azért nem ismerted meg, mert visszafestették a fehér házat szürkére. Kerim azért áll meg szerintem, mert igazából ott fordult jó irányba az õ történetük.
10/10
bezsuzska 2017 máj. 06. - 10:34:50 10/10
(564/2154)
Korábban már írtam, hogy ki nem állhatom Mukaddest. De igazából, ha végig gondolod õ viszi végig az egész történetet. Az õ kavarásai azok, amik az elejétõl kezdve a sorozat mozgatórugói. Kezdve a helyszínen a gyûrû megtalálásával és utána a Yasaranoknak történt eladásával. A házasság kikényszerítése Kerimmel.(Ami ugye rosszul is elsülhetett volna.) Aztán a volt pasija megkeresése, hiszen annak következtében nem ér oda a tárgyalásra. A Kerim apjának küldött levél, aminek hatására késõbb az apja Isztambulba repül, sõt ki is békül a fiával. Tehát az õ, számomra is visszataszító ténykedése, ami lényegében elõre viszik a történetet. Az más kérdés, hogy elõbb-utóbb mindig lebukik, sõt az ármánykodásai a szándékai ellenére rendre jó irányba terelik a fiatalok kapcsolatát. Végül úgyis megkapja a büntetését, de ha nem lenne a sorozatban, nem tudom mi vinné elõre a történetet. Még egyszer hangsúlyozom, hogy engem is idegesít, sokszor majdnem a hajamat tépem, de a karakter kiváló,és remek Esra Dermancioglu alakítása is. Egyébként szerintem azért ennyire sikeres a sorozat, mert olyan szereplõgárdával dolgozik, hogy mindegyik színész kiváló a saját karakterének a megformálásában.
10/10
lizbell 2017 máj. 05. - 21:01:50 10/10
(563/2154)
Ott laktak igen, jó sokáig!
Jajj ez a Fatmagül... csak egy picit lett volna megértõbb!Ha nem is képes még kimondani hogy szereti, legalább egy kicsit a tudtára adhatta volna, hogy igenis vele akar lenni! :))
Persze a dramaturgia nem így kívánja! De végülis neki lesz több esze ha jól emlékszem, õ kezdeményezi a békülést és hogy beszéljék meg!
Mukadesrõl ne is beszéljünk, a hajánál fogva tudnám lecibálni a lépcsõn, hogy tûnjön már el végre!
khajni87 2017 máj. 05. - 20:24:13
(562/2154)
Na tipikus nyitójelenet..............Mukaddes áll az ablakban és sasol.........meglepõ.....most nem akar meghalni és látom úgy gondolja eleget kímélte magát......a seggének amúgysem kéne tovább nõnie......:D

Yasaranék is hibásak abban ami Meltem apjával történt, de ugyanúgy Meltem is, az anyja is hibás ebben........miért kell rögtön elutasítani és hátat fordítani ?????

A 22.percben az a ház ahol Kerim áll az hol van, õk laktak benne vagy miért állt meg ott ??????

Ezt nem hiszem el, Mukaddes ténleg a pofátlanságot súrolja, most már Kerim és Fatmagül egymásnak írt leveleit is elolvassa.......ennek semmi se szent ????? Tudom hogy kell õ a sorozatba de botrány akkor is amit csinál.......miért nem azzal foglalkozik ami rá tartozik..........DE legalább már tudom mi lesz Mukaddes végzete.....ki fog zuhanni egyszer az ablakon hallgatózás közben........

Kerim meg ha annyira be van szarva a kiadások miatt minek issza el a pénzt amit másra is költhetnének......ha már munkát nem talál dolgozzon többet az étteremben vagy egyszerûen csak ne költse piálásra a pénzt :(

A rosszarcú Yasaranék remélem most elsüllyednek a sok mocsokban mint a Titanic a jéghegy miatt.......ez volt aztán a szép csavar........
malvinkicska 2017 máj. 05. - 11:20:54
(561/2154)
Valóban nagyon érdekes volt ez a rész a Yasaranoknak szerintem annyi, de meg is érdemlik.

Kerim ebben a részben nagyon érdekesen viselkedett, tudom csalódott a gyerek kora szülei nélkül telt el de az ital nem megoldás semmire sem.
Azt figyelem elég hirtelen természetû Kerim, mert hamar lobban, ki dolgokra is.
Mukkades mindenütt ott van ahol bajt kell keverni, de annyira sem méltatom leírjam a véleményem , miért tették oda mindenhova, leskelõdni, van ott nélküle is gond.
A Kerim apja szimpatikus szépen beszél jól hozza az összetört apa szerepet, segíteni szeretne, de zárt ajtókra talál.
kisbalaton 2017 máj. 05. - 10:24:29
(560/2154)
Milyen érdekes,hogy Turaner úr \"ballépése\"után \"....elválok\"-ot kiabált a felesége,a lánya meg \"..látni sem akarlak többet\"-et,-most a feleség belebetegedett a halálába,Meltem meg összetört,és végre felismerte,hogy mit is kell tennie .Fatmagül viszont csak nyert Turaner halálával.Szelim mondta ki a nagy igazságot: \"Közeleg a vég!\"Ebben a részben többen is ellenszenves viselkedést produkálnak:Musztafa,aki nem tesz le Fatmagülrõl,-,aztán Mukaddesz,aki azt csinálja,amihez legjobban ért,vagyis pofátlanul turkál mások életében,és pont ott ejt el alattomos megjegyzéseket,ahol nem kéne,-Kerim meg egy engesztelhetetlen hülye.Bocs,de ez az én meglátásom,de nem akarom senki érzékenységét sem megbántani.
andrealovasz 2017 máj. 05. - 09:31:28
(559/2154)
Hú most láttam a 45-ik részt, nagyon izgalmas volt, sok minden értelmet nyert magyar felirattal. Szegény Kerim nagyon padlón van, de pár rész és kilábal belõle. Azért az a "kísérlet" a csókra a végén kicsit megdöbbentõ volt (vagy nem is tudom mit mondjak rá) fõleg egy olyan nõnek akit megerõszakoltak. Fatmagül meg is ijedt, pofon vágta Kerimet. Fahrettin és Kerim végre találkoztak, hát van hasonlóság a történetükben sajnos, ahogy az apja elvette az anyját, nem mondható hogy önszántából ment férjhez az anyja mert olyan szerelmes volt. Ezt Kerim is felismerte, és nem akarja ugyanazt rákényszeríteni Fatmagülre mint amit az apja az anyjára, de ugyanakkor szereti Fatmagült és azt szeretné ha õ viszont szeretné, Mustafát meg végleg elfelejtené.
Mukkadesnek mindenki mondja hogy miért nem fekszik, feküdjön le, de õ csak szaladgál pletykát gyûjteni.
Yasaranéknak most aztán fõhet a fejük, ebbõl nem másznak ki, Turaner leírt mindent. Mustafa meg igyekszik kihasználni minden lehetõséget hogy Fatmagül közelében lehessen, de Asu se hülye tudja hogy mi történik.
10/10
lizbell 2017 máj. 04. - 21:09:07 10/10
(558/2154)
Én nem tekerem, de nagyon kínlódok! Azt hiszem most már bevallhatom magamnak, ha nem Engin játszana benne, leálltam volna pár rész után! Egyébként meg tényleg érdekel mi lesz a vége, mégsem bírom, mindenen szétidegelem magam, Selvit továbbra sem bírom.
ilyen ambivalens érzéseim rég voltak már sorozattal! :)))
Fatmagül bezzeg tényleg mindent visz, nem bírom megunni!
andrealovasz 2017 máj. 04. - 21:02:07
(557/2154)
Hasonló érzésem volt, ami nem érdekelt áttekertem... Sajnos ez csak egyszer nézhetõ kategória lett, legalábbis nekem.

Úgy vagyok vele mint a Bir Bulut Olsam-mal, érdekel kivel mi történik de rákészülök lelkiekben mielõtt megnézek egy részt és azt is nèha fél szemmel nézem vagy félbe hagyom mert nem bírom végig nézni....

Bezzeg a Fatmagült éjjel nappal néztem mikor rátaláltam törökül, meg a magyar feliratra és most is szívesen nèzem :)
10/10
lizbell 2017 máj. 04. - 20:43:39 10/10
(556/2154)
Na a 13. részt reggel 7 óta nem bírom begyûrni... kihullik a hajam :))) és csak 41. percnél járok!
belenézek egy kicsit a szinkronos Fatmagülbe, azt se tudom már mikor láttam utoljára!
10/10
lizbell 2017 máj. 04. - 01:01:01 10/10
(555/2154)
Most fejeztem be az ÖK 12-t! ez igen jó rész volt! a 9-10-11-et alig bírtam végigszenvedni....gondolom a rendezõ és fõleg a forgatókönyvíró azok alatt be volt tépve :)))
hát....már csak a befejezõ van hátra, nagyon kiváncsi vagyok! akárhogy is, Engin miatt nem bánom, hogy végig néztem, nagyon jó volt, függetlenül a sztori alakulásától, és azért voltak benne igen jó pillanatok!