10/10
lizbell 2017 jún. 29. - 23:03:29 10/10
(874/2154)
De jó, már azt hittem ufó vagyok :)) bár az sem lenne baj! oda vagyok a karakterért, nagyon kiváncsi vagyok mi lesz vele!
ezt most direkt nem nézem elõre eredetiben, mint a Fatmagült mert már komolyan meghalni nincs idõm :)) meg Asli is nagy kedvencem a hajvakarásával meg a rángatózásával!
kaboca12 2017 jún. 29. - 22:26:04
(873/2154)
Én szeretem Engint, mint színész. Ha a külsõségeket tekintjük, akkor az eddig látott sorozatai közül az ÖK-ban jött be. De nem emiatt nézem a filmjeit. Viszont a KPA nálam az összes között nyerõ. Aztán jöhet a Fatmagül. Viszont ahogy írod, hogy azonosulsz egy szereplõvel/színésszel, a Karaday-al kapcsolatban az jutott eszembe, hogy annyira taszított Kenan bajsza, hogy nem bírtam megkedvelni. És ha már õt hoztam fel példának, akkor az Ezelt félbehagytam, mert én például azt tartottam olyannak, mint te a KPA-t. Sok volt benne a meseszerû, hihetetlen dolog.
Aztán ott volt a BBO, aminek másodjára futottam neki, mert elõször valamiért nem kötött le. Megvallom, ott is idegesített a bajusz. Nem tehetek róla, irritál, a valóságban is. Na a lényeg, hogy aztán unalmamban feldobta a Youtube, és egye fene módra, újrakezdtem. És megfogott benne valami, ami elsõre nem. Úgyhogy nemhogy csak mi nem vagyunk egyformák, hanem egy ember véleménye is változhat egy-egy sorozat kapcsán. De tudnám még sorolni, mert például a Kuzey-Güneyt is más szemmel láttam és néztem másodjára, mint elsõnek. És saját magamon csodálkoztam, hogy Úristen, ezt hogy nem vettem észre elõször? :)
kaboca12 2017 jún. 29. - 22:16:48
(872/2154)
Nagyon sok visszaolvasni valóm van itt Engin háza táján, de ezt a hsz-t kiszúrtam, mert nekem az egyik kedvencem a KPA-ban Metin/Fatih. Egyáltalán nem az esetem külsõleg, viszont van benne valami, ami vonz. Lehet emiatt hülyének néztek, de ez van. :)
Egyébként egy csomó idõ eltelt mire rájöttem, hogy a Szulejmánban is játszott, Merdzsan agát (gõzöm sincs, hogy kell írni) alakította. De akkor a fején hordta azt a turbánt (ha egy agánál is így hívják a fejfedõt) és nem hozott annyira "lázba".
malvinkicska 2017 jún. 29. - 21:22:59
(871/2154)
Köszönöm a válaszod, az biztos a VSZ utolsó 4 része nagyon ronda, nem volt olyan jó, már mint ahogy indult.
A legjobb a Felhõs, meg az Icerde, a Felsõ Tízezer , már csak 3 részt kell lefordítani és vége nekem az nagyon tanulságos.
10/10
bezsuzska 2017 jún. 29. - 20:49:05 10/10
(870/2154)
Én is kétszer értem már a végére a 80-nak. Aztán újrakezdtem az elejétõl a feliratosat. ( már megint a 48.-nál vagyok). Én viszont úgy néztem végig törökül, hogy végignéztem. És igen, arra gondoltam, hogy úgy megnézni, mintha mondjuk én lennék Fatmagül. Tehát csak azt látni, érezni, mondani, amit "én" élek meg. Vagy egy ugyanilyen, mintha Kerim lennék. Tehát nem tudok a Yasaranok terveirõl, Musztafa kavarásairól, csak arról ami "velem" történik. Az érdekelne, vajon úgy máshogy értékelnék-e bizonyos történéseket. És ezért írtam, hogy nem biztos, hogy el tudnék vonatkoztatni a sorozattól, mert biztos bennem lenne már néhány információ, hiszen már láttam végig. Na mindegy, miután már a bakik nagy része is megvan, a következõ alkalommal mikor újra elölrõl kezdem -ahogy már írtam korábban - a macskákat fogom megszámolni.
10/10
kikelet54 2017 jún. 29. - 19:32:57 10/10
(869/2154)
Igen érdekes és más lenne az értelme, mert én törökül végig néztem már 2x /nem értek törökül/, szinte csak Fatmagül és Kerim jeleneteit néztem, de amikor feliratosan minden kockát láttam, azért nem teljesen úgy volt minden, ahogy én gondoltam.

Vagy nem ilyesmire gondoltál?
10/10
kikelet54 2017 jún. 29. - 19:26:56 10/10
(868/2154)
Mindent, amit néztem, próbálom bepótolni, de sok még a lemaradásom.

Amit a Véletlen szerelemrõl már hallottam és olvastam /a legeslegvégét is/ több mint valószínû, hogy ezt a baromságot nem fogom megnézni. Nekem az eleje tetszett, sok jó kép is született belõle, de nem szeretem az olyan filmeket, amiben a pozitív fõszereplõ meghal.
Itt sok-sok gonoszság és hulla volt, úgy hogy passz!!!
malvinkicska 2017 jún. 29. - 17:52:32
(867/2154)
Megkérdezném tõled, a többit nézzed a miket eddig is néztél, és mit szóltál a V SZ végéhez ha láttad.
10/10
bezsuzska 2017 jún. 29. - 15:45:35 10/10
(866/2154)
Pont a múltkor agyaltam rajta, hogy meg kéne nézni a sorozatot a fõszereplõ szemszögébõl. Mondjuk csak Fatmagül jelenetei, amiben szerepel vagy részese. Vagy akár Kerim jeleneteit. Hiszen ha velem történik valami azokat a dolgokat én sem tudom, hogy milyen külsõ körülmények befolyásolják a velem történteket, csak azt, aminek részese vagyok. Persze így, hogy már láttam végig a sztorit, biztos nehéz lenne elvonatkoztatni, de biztos érdekes lenne.
10/10
kikelet54 2017 jún. 29. - 15:32:01 10/10
(865/2154)
Köszönöm!

Igen, ha megfog egy sorozat, rögtön beindul a fantáziám, és munkához látok.
10/10
bezsuzska 2017 jún. 29. - 13:58:21 10/10
(864/2154)
Miket tudsz te! Tetszik! De látom más sorozatról már készítettél hasonlót. Ügyes!
10/10
kikelet54 2017 jún. 29. - 11:32:19 10/10
(863/2154)
Sajnos egyéb elfoglaltságom miatt igen ritkán tudok ide jutni "beszélgetni", pedig imádom Fatmagült és Engint. Na és az egész sorozatot.
Most ez a 62. rész azonban engem nagyon megfogott. Többen írtátok, hogy ez egy töltelék rész volt, nekem nagyon szép, nagyon tetszett, kellett már egy ilyen is. Fõleg, hogy kettesben el tudtak menni, távol a családtól, fõleg Mukaddestõl /õt nagyon utálom/, öröm volt nézni, ahogy Fatmagül boldogan, teljesen felszabadultan adja át magát az eseményeknek. Kerim meg örül, hogy megadhatta Fatmagülnek azt, amibe még /talán/ sosem volt része. Na és a végén az a csók, szép befejezése volt a napnak.

Nekem oly annyira tetszett ez a rész, mire vége lett, megfogalmazódott bennem egy mini videó elkészítése, amit most megosztanék Veletek. Mi sem természetesebb, hogy a zene a gyönyörû Alev Alev, ami már régóta a zenei palettámon van.

https://youtu.be/LOGd_Mkp7Yw
malvinkicska 2017 jún. 28. - 23:03:01
(862/2154)
Válaszodban rátapintottál a lényegre én is nagyon szeretem Engint, az õ játéka nekem valami nagyon hiteles, a Ha Felhõ Lehetnék, abban ahogy alakítja az epilpsziás beteget, elõször megrémültem, hogy ez az ember is az, mert én, több évtizeden keresztül sérült emberkékkel és értük dolgoztam amit imádtam, az volt az életem.
Aztán kezdték fordítani ezeket a sorozatokat idõm van, mint tenger, és nézzem, a Felsõ Tízezer is jó az Áradat, az Icerde Tégla azt láttam az nem egy esti mese elõbb gondoltam nem kll ez nekem, de erõt vettem magamon ez csak egy film , és nagyon jó a felépítése ott isa színészek, és betudom ez ilyen , szeretem.

A K P A az a bajom, rengeteg benne a szenvelgés, szinte alig van benne ember aki jó indulatú, azt 10 részt megnézem mi lesz benne , akik a dijakat adták érte biztos értenek hozzá de nekem akkor is nagyon felejtõs lesz. Azt pedig tudnod kell nagy török sorozat rajongó vagyok sosem gondoltam ilyen lesz a véleményem egyes sorozatokról.
kisbalaton 2017 jún. 28. - 22:16:36
(861/2154)
Igazad lehet a VSZ(Végtelen szerelem)-el kapcsolatban,mert én ugyan abbahagytam a nézését kb középtájon,de két barátnõm végignézte,most aztán õk is mérgelõdnek,akárcsak te,hogy hogyan lehet így befejezni egy ilyen hosszú sorozatot! Én kiszálltam a sorozatból,mert idegesített a sok huzavona.Ugyanezt tettem a Kara Parával is,abbahagytam.Ahhoz én már öreg vagyok,hogy olyasmit nézzek,ami bosszant,vagy nem érdekel.
10/10
lizbell 2017 jún. 28. - 21:01:47 10/10
(860/2154)
a V.SZ az a Kara sevda? még nem láttam, így nem tudok nyilatkozni.
nem az ízlésrõl akartam beszélni igazából, az mindenkinek más és el is fogadom, hogy nem vagyunk egyformák.
de mivel az az érzésem, hogy szenvedsz ezektõl, ezért érdekelt, hogy mért nézed végig?
mert én is végig szenvedtem az ÖK-t, de csak mert Engin rajongó, és mert a téma, a sztori alapvetõen nekem nagyon tetszett....sajnos szarul csinálták meg, az más kérdés!
a kara para viszont jó, forgatókönyvileg és rendezésileg is, de hiába ha magát a témát nem bírod! na jó ezt kicsit lehet agyon bonyolítottam :))) mindegy is!

én a magam részérõl szeretem és olyan hiányérzetem van, hogy nem tudjuk úgy átbeszélni mint a Fatmagült, mert nem ugyanabban a tempóban haladva nézzük!
ezért néha bevakkantok ide valamit ha nagyon elkap a szenvedély :))
malvinkicska 2017 jún. 28. - 20:33:59
(859/2154)
Tudod olyan vagyok van egy karakter akivel tudok azonosulni az Engin és miatta nézem néha szenvedem végig nem vagyok sértõdõs, nem kell az tetszen nekem aki másnak, mert az ujjaink sem egyformák, én elfogadom mindenki véleményét és elvárom akkor az enyémet is tartsák tiszteletben , mint én, mert ezeka fórumok személytelenek de nem arra van, hogy aki nem nyálas dolgokat ír azt sárba tapossák. A másik nem ismerjük egymás ízlés világát, nem tudhatom a másik társat mi fog meg egy sorozatban. Azért bocsánat de mit követnek ezekben az új török sorozatokban az már egy kicsit sok, nem beszélve róla sok olyan mondva csinált ki lehet következtetni mi lesz. Szerinted a V SZ befejezése rendjén van, egy közel két évig futó sorozat ahol nagyon jó alakítások voltak a z akna mezõn ér véget, sok millióan nem tértek napirendre flette, de én igen mert aki írta pszichés zavarokkal küzd ép eszû ember ilyet nem ír, és ezzel nem egyedül vagyok, akik így látják.
10/10
lizbell 2017 jún. 28. - 19:34:25 10/10
(858/2154)
Malvin neked alapvetõen nem jön be az ilyesmi, pláne a drámázás meg a véres bûnügyi téma, nincs ezzel baj, csak nem értem miért nézed akkor?
De meg ne haragudj (nem fogsz, tudom) csak érdekel!
10/10
lizbell 2017 jún. 28. - 19:31:08 10/10
(857/2154)
Nem gond :)) én nagyon rákattantam, a fejmozgatása, a szájtartása, ahogy nézi az embert....imádom! kezdetektõl azt érzem, hogy szeretni való és lelke mélyén nem elvetemült gazember!
malvinkicska 2017 jún. 28. - 19:30:53
(856/2154)
Én is így vagyok vele, az állandóan taknyos és sír, nekem õszinte vagyok ez a sorozat nem nagyon jön be, nem egy Karadayí.
10/10
lizbell 2017 jún. 28. - 18:33:19 10/10
(855/2154)
Könyörgöm valaki mondja meg, ugye Metin-Fatih nem hal meg a Kara para végén!!?
imádom a karakterét!
Huseyn gondolom, meg fog, az dramaturgiailag úgy helyes!